Aman canım boşver zaten istemiyorsa girmesin doguma eşin bence de... En son girdiğim bir dogumda babamızın şekeri tansiyonu fln düştü, çok heyecanlandı. Hiç hazır olmadığı halde doguma girmiş maalesef. Herkesin vereceği destek başka... O da başka bir şekilde yardımcı olur sana
Hakancoker dogumokulu brosuru gordum acaba psikoloanne varmi dedim. Dun. Ben daha once bilseydim sizinle hazirlanirdim doguma...
Erkeklerin nazi niyazi bitmiyor, girmek istememek midesi bulanmak ne yahu, saskinim. Hamile kalirsiniz trip, dogum yaklasirtrip, e tabi dogum eksik mi kalsin...
Psikologanne tam da orada canım, dogum akademisinde :) reklam olmasın diye yazmadım hiç ama... elimden geldiğince, öğrendiklerimizi, anlattıklarımızı, konuştuklarımızı yeri geldikçe, ukalalık sınırına getirmeden paylaşmaya çalıştım :)
yok canım benim hiç bir sıkıntım yok sezeyan yerimden hatta benim kesiğim birazda büyük normale göre.acaba üşütmüş olabilirmisin.
amin canim ve dr. cok onemli dr.a inanmak ve guvenmek...ben 2 dr a gidiodum son 2 aydir erkek dr.um beni dogru olana ikna etmege calisicagini ama kapida son karari benim wericegimi ve onun saygi duyucagini soledi.....diger dr.um bayan ve ben ayni dilde korku ve endiselerimi ona anlattigim da bana yani ne war ki dogurmakta sezaryen amilyat dogum degil normal olarak baslariz 13 15 saat sanci cekersin acilmana bakariz baktik doguramion alirim sezaryene dedi.....ben daha tek kelime etmedim ii gunler demeden ciktim arabada cok agladim ama aptaliik ettim suan kafamda ona bi suru cewap war wericegim...lan ben denek miyim kurdugu cumleye bak bu kadar sanci cektikten sonra ben sezaryene girmemki acildigi kadar ciksin yani buldugu yerden...demem o ki dr.cok onemli arkadasim .....
Bende cok korkuyodum canim. Doktorda normal dogurtcam seni dedi. Sonra epidural normali arastirdim herkes sukrediyo dedim en azindan bu olur. Kendimi alistirdim icimde hic korku kalmadiki dun trombosit degeri dusuklugu sebebi ile epidural yaptiramicami ogrendim. Ne yapcam diye bi korku sardi ama su an oda gecti. Niyeyse bu fikre kendimi cok alistirdim icimde korku kalmadi. Hic dogum hikayesi okumadim. Dogum yapan kimseyi dinlemedim. Boylesi daha iyi kanimcabazi konularda herseyi bilmemek lazim bilerek 7 ayi stres icinde gecirdim. Sende kimseyi dinleme. Normal yada sezaryan, guzel Allah`im kimseye kaldiramayacagi yuk yuklemez, Hakkimizda hayirlisi nasil ise oyle olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hala çalışan hamişler var mı benim gibi.valla artık herkes karnın çok büyüdü burda doğurcan diolar eşim bile dio, korkutuyolar beni .zaman geçmek bilmiyor 2 haftam daha var:18:
ya çok tatlı bir ekibiniz var, resim çok guzelmiş. baktım tek tek. ben de kubra tamana gidiyorum, nişantaşında, karşıda sanıyordum ben hakancokeri...
herşeyde hayır vardır.
vallahi ben çok paylaşan, çok yazan herkesi zevkle okuyorum, hele bilgili ve altı dolu olan cumleler yazanlar tadından okunmuyor... yaz yaz yaz....
Benim yattigim zaman saga sola donerken bi sizi oluyo dikis yerlerimde onun disinda sorun ve kasinti yokIlki sezeryan olan arkadaslar dikis yerlerinizde sızı agri kasinti oluyor mu? Iki gundur arada sizi giriyor gerildigi icin mi acaba? Bir de oglum surpriz yapar normal dogururum diyordum hayallerim suya dustu bu agridan dolayi :/
Eki Görüntüle 1051638
kızlar kızıma yaptığım gül suyu şişeleri. hastanede dağıtıcam. paylaşmak istedim
çok güzel olmuş ellerine sağlık.etiketleri nasıl yaptın ben de mevlüt için yapmayı düşünüyorum da.
bakalım gelsinler neler olacak budefa.rahat insanlar gerçekten ben olsam daha çok yardım ederdimki kaldığım ev rahatsız olmasın.
canım geçmiş olsun okudum sonraki yazdıklarınıda aman dikkat et kendine dinlen bol bol
geçmişi okuyamamıştım. ''doktorun söylediklerinden sonra'' yazınca bir bakayım dedim. geçmiş olsun. hayırlı zamanda meleğine kavuşursun inşallah. ben de 3 günde bir kontrole gidiyorum. belki haftaya alabilirmiş bebeği dr. ne zaman dış dünyanın senin karnından daha güvenli olduğuna inanırsam o zaman alıcam bebeği dedi. henuz 2 kg. doğduğunda ne kadar küçük olabileceğini hayal bile edemiyorum. hayırlısıyla sağ salim bi kucağıma alsaydım. hamilelik ömür törpüsü bence. tadını çıkar diyenleri anlayamıyorum :) ben de bu yuzden hazırlıkları bir an önce bitireyim istiyorum daha hastane çantam hazır değil :) sanki basiretim bağlı bir türlü elim varmıyo çantayı hazırlamaya.Ay annesiiiii harika olmuş ben de dün siparişlerini verdim doktorun söylediklerinden sonra
Canım çok güzel olmuş bunlar..Ben de minik kavanozlardan yapıyorum şeker için..izne ayrılınca hız vericem inşallah..Bişi sorucam sticker nasıl nerden yaptırdın acaba bilgi verebilirmisin.
saol canim bu
saol canim bu
Ayy noldu boyle yaaa yanlislikla sanami alinti yaptim naptim. :)
canım benim de şekerim var, diyete de çok uydugum söylenemez. ben de dün doktordaydım,benim doktorum ya fazla rahat ya da abartılacak bişey olmadığından bunları benimle paylaşmıyor. ben özellikle sordum suyum nasıl diye,iki çocuga yetecek kadar dedi ilkin sonra ben ben de şeker var ya korkuyorum bu kötü birşey degil mi dedim, yok dedi problem edilecek birsey yok. dedim çok hıckırıyor kordon dolanır diye korkuyorum buna da cevaben suyu iyi olan cocuklar da kordon dolansa bile sıkıntı olmaz dedi. benim bebeğim en basından beri iki hafta ilerde iki haftayı geçmedikçe sıkıntı olmaz dedi. yani öyle bebek ölür filan demedi. sen de içini ferah tut bence.
Canım haklısın yaarın inşallah yatağına çarşaflarını sereceğiz annemle, haftaiçi bebişe baktığı için gelemiyor annem ama haftasonu sağolsun kadın kendini paralıyor yardım edebilmek uğruna ama insan çok duygusal olduğu için o bile yetmiyor..
Canım bir bilsem neler olduğunu bünyem çok zayıftı doktor zaten rahim bebeği taşıyamaz demişti en baştan beri bize 42 kiloydum 50 kilo oldum zorla, ama yine de kuvvetlenememişim demek ki. Abimin eşini anlatmıştım önceden biliyorsunuz hareketlerini felan, evde oturduğum yerde can sıkıntısında bebeğin fotosunu instagram da birşeyler yapıp facebook da paylaşmıştım, bu kadar olayın üstüne dün bana mesaj atmış, bebeğin fotolarını internetten kaldırır mısın diye. Bir nasılsın, bir şeye ihtiyacın var mı diye sormak yok direk fotoğrafı kaldırır mısın? Ya biz nasıl insanlarla yaşıyoruz hiç bilmiyorum ya, halimi hatrımı sor sonra da rahatsız oldum fotoyu kaldırır mısın de bu senin en doğal hakkın ama böyle yapma yaaa yapma bir de annem o bebeğe baktığı için benimle ilgilenemiyor bebekten de soğutacak bizi gerizekalı. Yine bir dişi yakarış yaşadım kusura bakma...
Canım düşmez alabilirsin doğum dışında herhangi bir rahatsızlığın olabilir al raporunu sen.
Geçmiş olsun canım, Allah şifasını verir inşallah bol bol dinlenmeye bak kendini çok yorma.
Ay annesiiiii harika olmuş ben de dün siparişlerini verdim doktorun söylediklerinden sonra
Canım harika yazmışsın yaaaa söylediklerinde gerçekten çok haklısın hormonlarımız ve kaygılarımız bir araya gelince vücudumuzu acayip derecede yıpratıyor hepimizin bu süreçte, sakin olmalıyız ve kendimizi telkin etmeliyiz...
Canım artık kendini üzme lütfen eşin sana anlayış göstermiyorsa bir süre görüşme onunla senin de dediğin gibi biraz kendinizle başbaşa kalın ve düşünün hem sana hem eşine hem hem oğluna hem karnındaki sabiye yazık ediyorsunuz. Eşinin ailesinin merhametsizliği sizi bu hale getirmiş zaten, idare et alttan al dese bile sana yeterli olur ama onu yapmıyorsa bir süreliğine annende kal ve kendini daha fazla hırpalama.
Eki Görüntüle 1048109 Eki Görüntüle 1048110 Eki Görüntüle 1048112
Kızlar sanki tek eksiğimiz bunlar kalmış gibi geçen gün bunları aldım limangodan :)) Gerçi kapı süsünü bu kış fuardan almıştım aynı markanın takı yastığını ve anı defterini görüncede dayanamadım aldım gitti :)) anı defterini doğumdan itibaren her sene doğum gününde kullanmayı düşünüyorum. Yıllar sonrada kızıma bi hatıra bırakmış olurum diye düşündüm.. Takı yastığınıda bildiğiniz üzre çok ulvi bir amaç için kullanacağım, gelsin takılarrrrrrrrr
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım çok güzel olmuş bunlar..Ben de minik kavanozlardan yapıyorum şeker için..izne ayrılınca hız vericem inşallah..Bişi sorucam sticker nasıl nerden yaptırdın acaba bilgi verebilirmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?