2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hakancoker dogumokulu brosuru gordum acaba psikoloanne varmi dedim. Dun. Ben daha once bilseydim sizinle hazirlanirdim doguma...

Erkeklerin nazi niyazi bitmiyor, girmek istememek midesi bulanmak ne yahu, saskinim. Hamile kalirsiniz trip, dogum yaklasirtrip, e tabi dogum eksik mi kalsin...

Psikologanne tam da orada canım, dogum akademisinde :) reklam olmasın diye yazmadım hiç ama... elimden geldiğince, öğrendiklerimizi, anlattıklarımızı, konuştuklarımızı yeri geldikçe, ukalalık sınırına getirmeden paylaşmaya çalıştım :)

ya çok tatlı bir ekibiniz var, resim çok guzelmiş. baktım tek tek. ben de kubra tamana gidiyorum, nişantaşında, karşıda sanıyordum ben hakancokeri...
herşeyde hayır vardır.
vallahi ben çok paylaşan, çok yazan herkesi zevkle okuyorum, hele bilgili ve altı dolu olan cumleler yazanlar tadından okunmuyor... yaz yaz yaz....

yok canım benim hiç bir sıkıntım yok sezeyan yerimden hatta benim kesiğim birazda büyük normale göre.acaba üşütmüş olabilirmisin.

Benim kesigim de sorunlu olmustu. Alerji yapti galiba et parcasi seklinde gorunuyor. Usutmus olabilirm dedigi gibi. Sicak basiyor atlet don gezip cam pencere aciyorum:/

cnm çok kısa zaman önce uzaktan bir tanıdıgım normal doğum yapcam diye diretmiş,1 gün boyunca sancı çekmiş,açılma olmayıncada olmuyor sezeryane alıyorlar,doktora güvenmek lazım,çok şükür gittigim hastanede aile hastanemiz oldu resmen,doktorum çok iyi ailecek görüştügümüz birisi,doktorumla görüştükten sonra en dogru kararı vercegimden eminim...

bende kendimi normal doguma alıştırmaya çalışıyorum artık,aslında hep normal vardı aklımdada işte milletin agzı torba deilki büzesin,agzı olan konuşuyor,az önce yengem yine gelmiş kız çocugunun agrısı daha çokmuş daha zor oluyormuş bilmemne,annemde o öyle konuştukça yoo ben zorlandım falan dediginde unuttun galiba dogurdugunda bidaha dogurmam dedigini falan diyor,delircem sonunda çok kötü kalbini kırcam yengemin

hala çalışan hamişler var mı benim gibi.valla artık herkes karnın çok büyüdü burda doğurcan diolar eşim bile dio, korkutuyolar beni .zaman geçmek bilmiyor 2 haftam daha var :18:

slm cnm.bende burdayım.çalışıyorum.
35+5 günlük hamileyim.haftaya son ama.

böyle zor gerçekten dinlenmeye çok ihtiyacımız var.
allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah

Ekibin resminde ben yokum cnm... Eğitimimi bu ay tamamen tamamlamış olacağım. Ama bu arada bu ekiple doğumlara girerek, doğum psikologlugu/ doulalık konusunda pratik deneyim de kazanmış oluyoruz. Veya gebeler veya gebe kalmayı düşünenler ile de seans yapıyoruz. Güzel bir oluşum, bir sürü kadın dogumcu, ebe, psikolog bu oluşumun içinde aslında Türkiyenin dört bir yanında...amac hep dogum travmalarını azaltmak...Yanlış bilinen doğruları düzeltmek...

Benim için de herkesin yazdıklarını okumak çok keyifli... sıkıntıları paylaşmak, dayanışma içinde olmak, ait olmak çok güzel birşey....

Ilki sezeryan olan arkadaslar dikis yerlerinizde sızı agri kasinti oluyor mu? Iki gundur arada sizi giriyor gerildigi icin mi acaba? Bir de oglum surpriz yapar normal dogururum diyordum hayallerim suya dustu bu agridan dolayi :/
Benim yattigim zaman saga sola donerken bi sizi oluyo dikis yerlerimde onun disinda sorun ve kasinti yok

kızlar benim 2 gündür kasıklarımda adet sancısına benzer bir sancım oluyor ara ara,sizlerdede varmı bu sancıdan,normalmi acaba:26:

saol canim bu kadar az kaldigina inanamiorum zaten aklima geldikce deliriorum korkudan kalbim agzimda atio resmen ya....

Ay annesiiiii harika olmuş ben de dün siparişlerini verdim doktorun söylediklerinden sonra
geçmişi okuyamamıştım. ''doktorun söylediklerinden sonra'' yazınca bir bakayım dedim. geçmiş olsun. hayırlı zamanda meleğine kavuşursun inşallah. ben de 3 günde bir kontrole gidiyorum. belki haftaya alabilirmiş bebeği dr. ne zaman dış dünyanın senin karnından daha güvenli olduğuna inanırsam o zaman alıcam bebeği dedi. henuz 2 kg. doğduğunda ne kadar küçük olabileceğini hayal bile edemiyorum. hayırlısıyla sağ salim bi kucağıma alsaydım. hamilelik ömür törpüsü bence. tadını çıkar diyenleri anlayamıyorum :) ben de bu yuzden hazırlıkları bir an önce bitireyim istiyorum daha hastane çantam hazır değil :) sanki basiretim bağlı bir türlü elim varmıyo çantayı hazırlamaya.

Canım çok güzel olmuş bunlar..Ben de minik kavanozlardan yapıyorum şeker için..izne ayrılınca hız vericem inşallah..Bişi sorucam sticker nasıl nerden yaptırdın acaba bilgi verebilirmisin.

stickerın tasarımını grafiker bir arkadaşım yaptı. baskısını da başka bir arkadaşım özalitçide yaptırttı. sticker siteleri falan varmış galiba ama benim aklım ermedi oralara.

Doktor kontrolunden geldik simdi hersey yolundaymis nstde sanci cikmadi yine sezaryen tarihi alamadim. 37. Hafta son kontrol tahliller yapilacak ve sezaryen tarihi belirlenecek. Hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah az kaldi artik :)

doktorum beni cok telaşlandırıyor bir muayeneye gidiyorum sekerin var dikkat et diye 50 defa söylüyor.valla korkudan doktora bile gitmek istemiyorum ya

Bahsettiğin hani şu emzirme problemlerine yardımcı olduğun kişi değil miydi, sağma makinası alıp götürmüştün, doğru mu hatırladım?
(Aklıma gelmişken merak ettim, ne yapıyor şimdi, çözüldü mü sorunları?)
Zorluklar yaşadın ama yüzüp yüzü kuyruğuna geldin. İnan bebeğini kucağına alınca, dünya umrunda olmayacak. Evet yiğen seviliyor ama evlat bambaşka, kendi yavrunla uğraşırken hiçbiri aklına gelmeyecek bunların. Yüreğini ferah tut, dinlenmene, yiyip içmene dikkat et. Pek ilgisi yok dense de benim gördüğüm kadarıyla hiç düşünmeden yiyip içtiğin zaman bebek daha güzel kilo alıyor. Sen de biraz gayret et ...
İshalin kaç gündür sürüyor böyle? Uzun süre olduysa (3 günü geçtiyse hele muhakkak) gaita tahlili yaptır. İlk gebeliğimde ben de buna benzer bir durum olmuştu, meğer rota virüsü kapmışım. Bu durumda en tehlikeli şey; vucudunda su kaybı oluşması.... Bol su içmen hatta belki de serum alman gerekebilir. Doktorunla konustunuz mu bu konuda?

Canım çok geç gördüm ben kampanya bitmiş sanırım. Butiğin adı neydi. Kapı süsü almak istiyorum ben. Belki başka sitelerde vardır.

Canım çok güzel olmuş bunlar..Ben de minik kavanozlardan yapıyorum şeker için..izne ayrılınca hız vericem inşallah..Bişi sorucam sticker nasıl nerden yaptırdın acaba bilgi verebilirmisin.

Canım stickeri bende çok araştırdım. Google ye zazzle baby sticker yaz. Çıkan sitedeki sticklara yazı yazabiliyorsun. Sonra ekran fotoğrafını çekip çıktı alabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…