2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Benim kesigim de sorunlu olmustu. Alerji yapti galiba et parcasi seklinde gorunuyor. Usutmus olabilirm dedigi gibi. Sicak basiyor atlet don gezip cam pencere aciyorum:/

canım aynen benimde söylediğini yapasım var ama arada kuzeyim oğlum hırpalanır çok meraklı çok soruyor çok duygusal bu süreçte onun en az zararla atlatması için dayanıyorum sabrediyorum sadece.

Oferta, gözünü seveyim annene git. Kuzey, belli ki benim oğlum gibi duygusal ama anlayışlı bir çocuk. Onu karşına alıp, çok yorgun olduğunu, doğuma kadar artık dinlenmen gerektiğini, anneannesinin ikinize de çok iyi bakacağını söylersen seni anlayacaktır.
Kasılmalar filan diyorsun aşağıda gözüm çarptı, bak aniden doğum filan olacak canım, gerçekten kendini düşün ve işyerinden de artık iznini alıp geç annenin evine... Canının hiç mi değeri yok? İnsan önden bir evladı olunca anlıyor canının kıymetini... Günlerdir oğlumu evde bırakıp doğuma nasıl gideceğim diye düşünüyorum, gözüm dolup ağlıyorum, ya geri dönüp onu bir daha koklamak kısmet olmazsa filan gibi garip ve saçma şeyler düşünüyorum. Biz hem ruhen hem bedenen sağlıklı olacağız ki, evlatlarımız da öyle olabilsin.

Seni çok iyi anlıyorum. Güçlü durmak, herşeyi kendin halletmek istiyorsun. Bir an gevşersen, iplerin kopacağını, toparlamakta zorlanabileceğini düşünüyorsun. Eğer böyleyse muhtemelen çok uzun zamandır yorgunsun demektir... Bazen herkesin, savaş silahlarını fırlatıp, biraz kenara çekilip, kendini bırakmaya, bir başkasının omzuna dayanmaya ihtiyacı vardır. Bu durumda senin için hazır bekleyen omuz da, anneninki sanırm. Lütfen kendini artık daha fazla paralama...

Sezeryan yerinde kesin olarak bir sorun olur diye düşünenlerdendim ama 4 hft kaldı doğuma şuana dek gerilme, acıma vs yok.
Karnım da çok büyük ama... Belki de sadece o bölgeye rahatlatıcı bir krem sürmen gerekiyordur? Bir ke kaşımaya başlayınca bu tür yerler çok çabuk kötüleşiyor.

Canım ben hala yakın mesafe kullanıyorum ama uzak mesafeye yeltenmiyorum. Biraz göbeğim kasılıyor kullanırken..Özellikle düz vites kullanınca daha zor oluyor diye duydum.

ben de maximum 30 dk kullanıyorum, kullanmadan yolculukta da 1 saatte bile popommm ve belim ağrıyor. ama sanırım doğurana kadar kullanıcam kısa sureli oğlanı okuldan alıyorum cünkü.

kızlar ben çok kötü grip oldum öksürük burun akıntısı halsizlik nasıl atlatıcam bilmiyorum bebeğe zarar verecek diye çok korkuyorum dün doktor kontrolüm vardı doktora sordum ilaç kullanmıycaz nane limon içeceksin dedi çok yorgunum çoook

canım şu an çok üzüldüm durumuna
ama sen çok güçlü bir kadınsın, eminim bu sorunların üstesinden de geleceksin. hepimizin hormonları alt üst olmuş durumda. senin bu yaşadıklarını abarttığını da düşünmüyorum ama eşine karşı seni de doldurmak istemem. herkes doğal olarak seni haklı görüyor. elbet bende seni haklı buluyorum ama sonuçta bir aileniz var az biraz daha sabretsen biraz oğlunla annenlerle kal ortamdan uzaklaşmış olursun. doğumdan sonra da annenlerde kalırsın. hem belki o zaman içinde tedavi biter sizde tekrar oturur gözden geçirirsiniz bazı şeyleri ama yeter ki fevri davranma

Canım benim ya herşey üst üste geldi tabi. Erkeklerde malesef yaptığımız fedakarlıkları göremiyorlar. Bunu bekleme ondan çünkü erkeklerin hepsi aynı. Psikolojileride çok farklı zaten. En iyisi boşvermek. Çünkü nekadar olsada seni anlamıyorlar.

ben konu acildigi denk geldgi icin yorum yaptim....dr.un bana olan tawri hic te hos ilimli benim ii ligimi isteyen bir gorusme deildi...kendisi de sezaryen ile dogurmasina rahmen beni 13 saat sanci dan sonra doguramazsan sezaryene alirim gibi bir cumle cok hormonlarin salgilanmasi ile alakasi yok....dr.bole bi yapia sahipmis bi cok hastasi ne kadar dusuncesizce konustugundan yakinir waziyette gordugum kadari ile...belki sezaryenden sonra pisman olcucam ama kendi bildigimi yaptigim icin pisman olmayi tercih ederim...hii bu arada canim diger yazilarimdaki tedirginligimden de bu sonuca wardisan sole diyim ben genel olarak dogumdan korkuorum.....cesidi onemsiz ))) bu dr okadar ters yorumlarda bulundu ki normal istesem de benim fikrimi onemseyen dr.ma gider dogururum...bu gidisle erken dogup kuweze gimicegi icin o hastaneye gitmemede gerek kalmaz...aslin da o kadar onemsiz ki bu konular oylede boylede 1ay sonra uykusuz gecelerde allahim ne sacma sikintilar dusunmusuz die ic geciricez...hayatimiza sekil semal weren onlar olucak....sen naptin izine ciktin sanirim bittimi oda telasi emi ol hic bitmio 10 gundur hLa bisilerle ugrasiom minicik odada...

ozaman cok ii hayatim merak etme zaten bole dusunuosun ya hersey yolunda gider hic sikinti etme ))

iyiki sizler varsınız yoksa ben kime ne derdim hiç bilmiyorum.az önce doktordan geldim kasılmalar arttı korktum bide belime ağrı girdi.nstde sancı çıktı yine idrar tahlili yaptırdı doktor temiz çıktı.artık izin al dinlen dedi evde ama işlerimi toparlamadan nasıl olacakki.en az bir hafta daha çalışmalıyım haftaya tekrar kontrolüm var.şimdilik hafatsonu iki gün iyi gelecektir eminim bana.

Ben 32. Haftadan beri sürmüyorum araba canım sen bilirsin ama ne olur ne olmaz bence sürme :)

Ayy çok güzel bu site..Çook teşekkür ederim canım..

Bebeğimin kıyafetlerini ütüledim şimdi. O kadar küçükler ki.... çoraplarını zıbınlarını karnıma tutup seviyorum ve içini dolduracağı günleri düşünüyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese merhaba :))
nasılsınız kızlar? ya nerdeyse doğuracam ama hala kızımızın ismini bulamadık :S bizim gibi kararsız olanlar var mı :)
eşime bir türlü isim beğendiremiyorum.. onun da içine çok sinsin istiyorum..
kızımıza seslenirken iami içimizi ısıtsın istiyoruz ama malesef kararsızız.. :S

bende hazırladım hepsini :) ne iplere sığıyor ne de ütülemesi kolay dimi :)) minicik minicik giysileri nasıl da oyalıyor minişlerin :))

Ben böyle insanların iyi niyetli olmadığını düşünüyorum kusura bakma. Benim çevremdende bi sürü insan var ama hepsi cesaretlendiriyor. Kötü konuşanlardan bidaha doğumlar ilgili bişey sormuyorum zaten

tam da onu diyorum canım ben, genel olarak dogumdan korkuyorsun ya cesidi farketmeden...Ondan biraz daha rahatlat kendini...Sezaryeni sectin ve bunu layıgıyla yapan, içinin rahat ettiği bir doktor bulacaksın elbette...Ama sen yasadıgın korkuyu nasıl azaltabilirsin acaba diyorum, sezaryen de bir ameliyat neticede..stres de ameliyat öncesi iyi değil...ondan dedim... Yatıcam kalkıcam, mucizem kucagımda olacak, birşey anlamayacagım gibi telkinler mi yazsan bir kagıda acaba? Okusan okusan rahatlasan..atıyorum tabi, en iyi yöntemi yine sen bulursun...

Bizim oda hazır, nevresimleri bile taktık ama minnak kullanana kdr kirlenir yine heralde...Hala hediyeler geliyor, yıkıyıp ütüleyip yerleştiriyoruz annemle...Ama bende acaip yorgunluk var, 1 saat ayaktaysam, 3 saat uzanıyorum valla...çok büyüdük artık :)

bi tanıdığın kızı oldu, adı Güneş, nadir ve hoş geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…