Benim kesigim de sorunlu olmustu. Alerji yapti galiba et parcasi seklinde gorunuyor. Usutmus olabilirm dedigi gibi. Sicak basiyor atlet don gezip cam pencere aciyorum:/
canım aynen benimde söylediğini yapasım var ama arada kuzeyim oğlum hırpalanır çok meraklı çok soruyor çok duygusal bu süreçte onun en az zararla atlatması için dayanıyorum sabrediyorum sadece.
Eki Görüntüle 1051638
kızlar kızıma yaptığım gül suyu şişeleri. Hastanede dağıtıcam. Paylaşmak istedim
Canım ben hala yakın mesafe kullanıyorum ama uzak mesafeye yeltenmiyorum. Biraz göbeğim kasılıyor kullanırken..Özellikle düz vites kullanınca daha zor oluyor diye duydum.
sonunda eşimle aramızda gerilen ipler kopma noktasına geldi.bu sabah ufacık saçma bir konudan bana bağırmaya başladı oğlumda yanımızdaydı sakin ol dedim sus çocuğun yanında ne yapıyorsun sen dedim sustu biraz.oğlum geldi yanıma anne ne oldu benim yüzümdenmi bağırdı babam dedi gözlerime bakarak içimi deldi hem sorusu hemde gözleri.işimle evim arasında 10 dk lık yürüme mesafesi var ağlaya ağlaya işe geldim.gelince mesaj yazdım senden hiç bir beklentim yok diye sadece doğuma kadar benimle muhattap olma dedim.huzur istiyorum sadece çocuklarımla mutlu olmak istiyorum.beni sevmeyen sürekli eleştiren hatta hakaret eden bir kocaya ihtiyacım yok. bugün eşim bana bağırırken ben bu davranış şeklini hakkediyorum dimi dedim sadece.bana konuları nerelere bağlıyorsun dedi. çok üzgün stresli bir cuma başladı benim için.artık ne çalışmak nede kimseyi görmek istiyorum evimde huzurlu çocuklarımla olmak istiyorum sadece.kaynımın bir sonraki geliş gidişinde hepten gerilecek ortamda biliyorum çok çaresizim yaşamaktan soğudum sanki.
sonunda eşimle aramızda gerilen ipler kopma noktasına geldi.bu sabah ufacık saçma bir konudan bana bağırmaya başladı oğlumda yanımızdaydı sakin ol dedim sus çocuğun yanında ne yapıyorsun sen dedim sustu biraz.oğlum geldi yanıma anne ne oldu benim yüzümdenmi bağırdı babam dedi gözlerime bakarak içimi deldi hem sorusu hemde gözleri.işimle evim arasında 10 dk lık yürüme mesafesi var ağlaya ağlaya işe geldim.gelince mesaj yazdım senden hiç bir beklentim yok diye sadece doğuma kadar benimle muhattap olma dedim.huzur istiyorum sadece çocuklarımla mutlu olmak istiyorum.beni sevmeyen sürekli eleştiren hatta hakaret eden bir kocaya ihtiyacım yok. bugün eşim bana bağırırken ben bu davranış şeklini hakkediyorum dimi dedim sadece.bana konuları nerelere bağlıyorsun dedi. çok üzgün stresli bir cuma başladı benim için.artık ne çalışmak nede kimseyi görmek istiyorum evimde huzurlu çocuklarımla olmak istiyorum sadece.kaynımın bir sonraki geliş gidişinde hepten gerilecek ortamda biliyorum çok çaresizim yaşamaktan soğudum sanki.
Canım sen neden bu kadar yopratıyorsun kendini bu dogum olayında ya? Doktorların söylediklerini, sana düşmanmış, senin kötülüğünü istiyorlarmış gibi algılıyorsun. Halbuki alakası yok..Sezaryen bir doktor için en rahat seçimdir. Zamanını bilir, 2 saat süreceğini bilir, başı ağrımaz, girer çıkar ve günde 3-5 tane sezaryen bile yapabilir. Asıl zahmetli olan normal dogumdur bir doktor için..Çünkü ne zaman baslayacagını ve ne kadar süreceğini bilmez, hali hazırda senin için orada bulunmak zorundadır. Yani bir doktor normal dogum diye seni yönlendirmeye çalışıyorsa, bu kesinlikle ama kesinlikle kötü bir niyetle olamaz. Çünkü doktor kendine külfet yaratır. Daha sağlıklı olduğu için, doğal olduğu için seni bu şekilde yönlendirmeye çalışıyorlar. Daha önce de söylediğim gibi, hele sancılar başladıktan sonra da sezaryen doğum olabilir ki, bu senin ve bebeğin için önemli olan hormonların salgılanmasına vesile olur. Yine de planlı sezaryen istiyorsan da, hiç bir doktor seni normal doğum diye zorlamaz. Bir kere dava açılmasından tedirgin olurlar. Onların da bir çok endişesi var yani. Bu kadar kaygı bebeğin için de iyi değil, lütfen biraz sakin olmaya çalış... En güzel şekilde bebeğine kavuşacaksın. Bu kadar kaygı vücudunun stres tepkileri vermesine sebep olabilir, ki bu hiiiç iyi olmaz...
cnm çok kısa zaman önce uzaktan bir tanıdıgım normal doğum yapcam diye diretmiş,1 gün boyunca sancı çekmiş,açılma olmayıncada olmuyor sezeryane alıyorlar,doktora güvenmek lazım,çok şükür gittigim hastanede aile hastanemiz oldu resmen,doktorum çok iyi ailecek görüştügümüz birisi,doktorumla görüştükten sonra en dogru kararı vercegimden eminim...
Oferta, gözünü seveyim annene git. Kuzey, belli ki benim oğlum gibi duygusal ama anlayışlı bir çocuk. Onu karşına alıp, çok yorgun olduğunu, doğuma kadar artık dinlenmen gerektiğini, anneannesinin ikinize de çok iyi bakacağını söylersen seni anlayacaktır.
Kasılmalar filan diyorsun aşağıda gözüm çarptı, bak aniden doğum filan olacak canım, gerçekten kendini düşün ve işyerinden de artık iznini alıp geç annenin evine... Canının hiç mi değeri yok? İnsan önden bir evladı olunca anlıyor canının kıymetini... Günlerdir oğlumu evde bırakıp doğuma nasıl gideceğim diye düşünüyorum, gözüm dolup ağlıyorum, ya geri dönüp onu bir daha koklamak kısmet olmazsa filan gibi garip ve saçma şeyler düşünüyorum. Biz hem ruhen hem bedenen sağlıklı olacağız ki, evlatlarımız da öyle olabilsin.
Seni çok iyi anlıyorum. Güçlü durmak, herşeyi kendin halletmek istiyorsun. Bir an gevşersen, iplerin kopacağını, toparlamakta zorlanabileceğini düşünüyorsun. Eğer böyleyse muhtemelen çok uzun zamandır yorgunsun demektir... Bazen herkesin, savaş silahlarını fırlatıp, biraz kenara çekilip, kendini bırakmaya, bir başkasının omzuna dayanmaya ihtiyacı vardır. Bu durumda senin için hazır bekleyen omuz da, anneninki sanırm. Lütfen kendini artık daha fazla paralama...
canım şu an çok üzüldüm durumuna
ama sen çok güçlü bir kadınsın, eminim bu sorunların üstesinden de geleceksin. hepimizin hormonları alt üst olmuş durumda. senin bu yaşadıklarını abarttığını da düşünmüyorum ama eşine karşı seni de doldurmak istemem. herkes doğal olarak seni haklı görüyor. elbet bende seni haklı buluyorum ama sonuçta bir aileniz var az biraz daha sabretsen biraz oğlunla annenlerle kal ortamdan uzaklaşmış olursun. doğumdan sonra da annenlerde kalırsın. hem belki o zaman içinde tedavi biter sizde tekrar oturur gözden geçirirsiniz bazı şeyleri ama yeter ki fevri davranma
Canım benim ya herşey üst üste geldi tabi. Erkeklerde malesef yaptığımız fedakarlıkları göremiyorlar. Bunu bekleme ondan çünkü erkeklerin hepsi aynı. Psikolojileride çok farklı zaten. En iyisi boşvermek. Çünkü nekadar olsada seni anlamıyorlar.
slm sevgili hamişler herkese gunaydın...
öğleden sonra doktor randevum var.arabayla mı gitsem son kontrolde bebişim hareket ettikçe sanki gerildim trafik malum.15 dk yol gideceğim.ayyy akşamdan beri dert oldu bana ne saçma.eşimden zaten onay çıkmadı kendini rahat hisstmiyorsan gitme der hemen .ben işten izin alır seni götururum karıcım demek yok oraya dikkat lutfen....
belediye otobusleri çok dolu ....gerçi artık ayakta kalmak gibi bi sorun omuyor.(amannn... simgeler nie çıkmıyor?)ama giderken bekle gelirken bekle...pufsss...
sizler ne yapıyorsunuz direksiyondamısınız hala....
Canım çok geç gördüm ben kampanya bitmiş sanırım. Butiğin adı neydi. Kapı süsü almak istiyorum ben. Belki başka sitelerde vardır.
Canım stickeri bende çok araştırdım. Google ye zazzle baby sticker yaz. Çıkan sitedeki sticklara yazı yazabiliyorsun. Sonra ekran fotoğrafını çekip çıktı alabilirsin..
Bebeğimin kıyafetlerini ütüledim şimdi. O kadar küçükler ki.... çoraplarını zıbınlarını karnıma tutup seviyorum ve içini dolduracağı günleri düşünüyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy çok güzel bu site..Çook teşekkür ederim canım..
bende kendimi normal doguma alıştırmaya çalışıyorum artık,aslında hep normal vardı aklımdada işte milletin agzı torba deilki büzesin,agzı olan konuşuyor,az önce yengem yine gelmiş kız çocugunun agrısı daha çokmuş daha zor oluyormuş bilmemne,annemde o öyle konuştukça yoo ben zorlandım falan dediginde unuttun galiba dogurdugunda bidaha dogurmam dedigini falan diyor,delircem sonunda çok kötü kalbini kırcam yengemin
ben konu acildigi denk geldgi icin yorum yaptim....dr.un bana olan tawri hic te hos ilimli benim ii ligimi isteyen bir gorusme deildi...kendisi de sezaryen ile dogurmasina rahmen beni 13 saat sanci dan sonra doguramazsan sezaryene alirim gibi bir cumle cok hormonlarin salgilanmasi ile alakasi yok....dr.bole bi yapia sahipmis bi cok hastasi ne kadar dusuncesizce konustugundan yakinir waziyette gordugum kadari ile...belki sezaryenden sonra pisman olcucam ama kendi bildigimi yaptigim icin pisman olmayi tercih ederim...hii bu arada canim diger yazilarimdaki tedirginligimden de bu sonuca wardisan sole diyim ben genel olarak dogumdan korkuorum.....cesidi onemsiz))) bu dr okadar ters yorumlarda bulundu ki normal istesem de benim fikrimi onemseyen dr.ma gider dogururum...bu gidisle erken dogup kuweze gimicegi icin o hastaneye gitmemede gerek kalmaz...aslin da o kadar onemsiz ki bu konular oylede boylede 1ay sonra uykusuz gecelerde allahim ne sacma sikintilar dusunmusuz die ic geciricez...hayatimiza sekil semal weren onlar olucak....sen naptin izine ciktin sanirim bittimi oda telasi emi ol hic bitmio 10 gundur hLa bisilerle ugrasiom minicik odada...
herkese merhaba :))
nasılsınız kızlar? ya nerdeyse doğuracam ama hala kızımızın ismini bulamadık :S bizim gibi kararsız olanlar var mı :)
eşime bir türlü isim beğendiremiyorum.. onun da içine çok sinsin istiyorum..
kızımıza seslenirken iami içimizi ısıtsın istiyoruz ama malesef kararsızız.. :S
bi tanıdığın kızı oldu, adı Güneş, nadir ve hoş geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?