Merhabalar benimde 8 yaşında bir kızım var.Allah kısmet ederse mayısta da bir bebeğimiz daha olacak
Son adet tarihim 02 Ağustos , tahmini 9 mayıs gibi görünüyor doğum.
Kanamam olduğu için yatak istirahatindeyim.Bu hafta içi salıdan cumaya kadar hastanede yattım çok şükür ki şu an görünen bir kanamam yok ama doktorum rahim içinde az bir bölgede var onun için yatak istirahati ve rapor verdi..
Çok çok teşekkürler inşallah
Bu arada yazıların altında yer alan bebeğin gelişimi ile ilgili görseli nasıl yapıyoruz?
Kusura bakmayın yeni olunca sayfa kullanımı ile ilgili sıkıntılar olabilir
Merhaba, bende de tam tersi bulantı falan çok nadir oluyor. Benimde bu 2. Oğlumda berbat günler geçirdim 4 ay dışarı çıkamadım kusmaktan damarlarım çatlıyordu o derece.
Saçlarım dökülüyor. Evet göğüslerim taş gibi.
Bende geldim kızlarr .İnşallah bebeişim 9 mayıs gibi geliyor.Çokkk mutluyum.
canım şu adreste http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html detaylı anlatılıyor fakat bir yanlış var due date yazan kısma sat değil bebeğin doğacağı muhtemel tarihi yazacaksın. kolay gelsin
Hayırlı olsun hoşgeldin:)ben de geldiiim hayırlısıyla hem KK'ya hem de aranıza :)
kızlar günaydın, çok şükür boğaz ağrısını atlattık şimdi başımıza sinüzit çıktı.. Saçlarımı biraz kestirsem iyi olacak gibi.. yalnız hapşırıp öksürmekten midir nedir, karnımın içinde acıma hissi var, çok şükür kanamam felan yok. Açık renk (saydama yakın) akıntım oluyor. biraz korktum ama şimdi daha iyiyim. Sabah bulantılarım yok çok şükür.
gunaydın kızlar.. ben çok kötü grip oldum ilaç alamıyorum. gözlerimden çok yaş geliyor.önerebileceğiniz birşey varmı
sağol bacımmmm :)Geç döllenmenin hiç bir olumsuzluğu yok hiç merak etme. Sadece yumurtamızın geç çatlamayıp geç döllenmesi ile ilgili. Kızımda sat tarihim 22 ağustostu drum 30 ağustosa almıştı, ondan sonraki gebelik hesaplamaları ona göre yapıldı hep. Muhtemelen seninde öyle olacak.
inşallah seninde geç döllenmedir canım. dr.unda söylemiş lütfen olumsuz düşünme. her hamilelik aynı olmuyor.
Hoş geldiniz kızlar. Sizleride listemize ekledim. Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
Kızlar çamaşır suyu kullanmamız sakıncalı mı değil mi?
Dr bana kese arkasında kan alanı var dedi progestan verip dikkat et dedi de neye dikkat edeceğim bilmiyorum. İş yapma durumumu baya azalttım ama yatmıyorum da en fazla ayaklarımı uzatarak oturuyorum. Bugün acayip halsiz ve uykulu geçti ama uyumadım. Hayırlısıyla adam akıllı konuşan izah eden bi dr bulma arayışındayım inşallah bu hafta bulurum ve randevu alırım hem şu kanama olayında bi gelişme var mı merak ediyorum..
kızlar kusura bakmayın affınıza sığınarak bişey sorucam..
sizinde idrarınız iğrenç kokuyomu yoksa sadece bana has bişeymi bu. folik asite bağlıyorum ondan olabilirmiş gibi geliyo bana ama bi çaresi olması lazım zaten her kokudan tiksinir oldum tuvalete gitmemle öğürerek çıkmam bir oluyo. ayrıca hassas gögüsler için size küçük gelen sıkan bi sütyeniniz varsa onu kullanın gerçekten işe yarıyo banada doktorum söyledi sıkı bi sütyen tak daha iyi hissedersin dedi. özellikle arabada filan giderken çukurlarda filan ciddi sıkıntı çekiyodum ben göğüslerimden kopucak gibi oluyodu :) şimdi daha rahatım çok şükür :)
kızlar günaydın, çok şükür boğaz ağrısını atlattık şimdi başımıza sinüzit çıktı.. Saçlarımı biraz kestirsem iyi olacak gibi.. yalnız hapşırıp öksürmekten midir nedir, karnımın içinde acıma hissi var, çok şükür kanamam felan yok. Açık renk (saydama yakın) akıntım oluyor. biraz korktum ama şimdi daha iyiyim. Sabah bulantılarım yok çok şükür.
sağol bacımmmm :)
kızlar bu arada cumartesi dr a gittiğimizde baktı gördü ama ufaktı dönüpde bize şu kadar süredir hamilesiniz dahi demedi herkesemi böyleee davranıyorlar ilk haftalarda.... belki diyeceksiniz sen bilmiyonmu amaa kan değerlerne göre haftaları geriden gelmekte gibi tabi bu bizim yorumumuz ... bileniniz varmıdır bacılarr
offf yaaaa haftasonunu çok mutsuz geçirdim ağladım ağladım ağladım durdum ve hamileliğin tüm belirtileri bir anda kayboldu sanki midem bulanmıyor, kasık ağrısı yok heralde hemen bişey olmaz di mi kızlar yaaa bi de benim çocuğum bu mutsuzlukla nasıl dünyaya gelecek orası da muamma hamileliğimden beri hemen hemen her hafta sonu ağlayarak geçiyor bi de bebeğime üzülüyorum özür dileye dileye bir hal oldum
Hayırlı olsun hoşgeldin:)
Günaydın canım geçmiş olsun karnın öksürmektn ağrıyordur bence. Bendede akıntı devsm ediyor normal heralde.
Sinüs rinse kit var canım suyun içine tuz ve soda karışımı var onu atıp burnunu onunla yıkıosun pompası var ilaç olmadığı için herkes kullanabiliyor evde kendinde yapabilirsin bir bardak suya bir çay kaşığı (silme tepeleme değil ) yarım çay kaşığı soda bu karışımı burnuna Çek burnunda ne varsa akıtıyor ben sinüzit yüzünden ameliyat olacaktım böyle kurtuldum ... En güzeli sinüs rinse kit (abfen markası )i al çok faydasını göreceksin hatta tüm nezle grip olan boğaz akıntısı olanlar da kullanıyor çabucak iyileşiyorsun geçmiş olsun tekrar
ahh ah tunemi ne güzel demişsin de dediğini ben pek yapamıyorum:s iştahım aşırı açık ne bulsam yer vaziyetteyim hızlı da kilo alıyorum ki zaten çok zayıf da değildim hamileliğe dair doğum kadar endişendiriyor bu kilo alımı beni...napcamı bilemdim bi diyetisyene gideyim diyorum bakalım...
ahh ahhhh son adet tarihmi bile sormadı üstelik orta yaşlarda maksimum 37 ve bayan olan bir dr du ki özel hastane bacımmmm.. uffff kimseninnn bu heyecanı anlamasını beklemiyorum ama bir zahmet daha ilk gebelik ilk bebek durumumuz daha duyarlı olsalar daha iyi olmazmııı heyy allahımmm onlarda bunu bu şekilde yaşasınDr.nuz Sat tarihinize göre net bir cevap vermeliydi aslında,ama devlet hastanesinde söylemedilerse normaldir.Bence başka biryere gidin derim.
Devlet hastanelerinde bundan 9 yıl önce şuan bilmiyorum durum nedir acaba cinsiyette söylemiyorlardı,ben özele gidip baktırmıştım aklıma geldi de :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?