2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Allah korusun ama bu yolda gitmeye devam edersen çok üzülüceksin, eşin de kv de eltinde seni pamuklara sarsa nafile olacak. bence çıldırmanın köprüleri yakmanın tam sırası... bu gidişe bir sen dur diyeceksin, kimse ah bu kız hamile erken doğarsa bebek napar sağlık sorunları olursa kuzeye kim bakar demiyecek. daha saldırgan daha kötüye dönüşecek herşey... çocuklarını çek çıkar bu ortamdan elbette önce kendini. yapman gerekeni yap. eşine aşıksın bence o yuzden tum bunlar. ama bebeklerin bu stresi hak etmiyor. eğer eşin kendine çeki düzen vermezse daha farklı çözümlerde düşünürsün ama şimdi geminin dümenine geç ve buzdağını arkanda bırak.

kızma ne olur eken doğan bebeklerin bakımını biliyorum, hele bir de evde küçücük bir çocukla nasıl olacak tahmin bile edemiyorum, haddimi astım. Allah kuzeyin ve güzel bebeğin için en hayırlı olanalara vesile olsun...

bu heyecan hiç bitmiyor, bir yuruse, bir elimi tutsa, bir gulumsese, bir kelime söylese... çok guzel. ben bir ara kara ve yağmura ne tepki verecek diye dusunmuştum. onunla yaptığım her ilkte onun kadar heyecanlandım. ilk denize giriş, ilk uçak yolculuğu harika....

aynen uyumak istiyorum bol bol, gece de saat başı wc... bebek 2-3 haftaya gelir dedi dr. hafif yaşlanma başlamış plesantada, normal dedi. rahim de yumsama başlamış ama açılma yok... bebek kafayı aşağıya vermiş ama rahme inmemiş.

kızlar bir şey sormak istiyorum, bebekle düğüne gitmek nasıl olur sizce?3 ayı dolmuş olacak allah izin verirse.eşimin kardeşi evleniyor.10 saatlik de yol var.:26: gideceğim mecburen ama oğlumu nasıl sakınsam saklasam oralarda şimdiden stresi sardı...

canım arkadaşım hiç kızmam hatta o kadar iyi geliyorki yorumlarınız kendimi güçlü hissediyorum.allah razı olsun beni düşünüyorsun sende.annemle beraber gittim hastaneye eşime haber bile vermedim.anneme söyledim eğer durum daha vahim bir hal alırsa ben ne pahasına olursa olsun geleceğim dedim.oda çok üzülüyor ne yapsın moral vermeye çalıştı hep.yine ağlarsa anam ağlar derler ya doğru.karnımdaki kasılma kesilmedi doktor bir saate iki kere olursa gel dedi acile anlamadım hala devam ediyor gitsemmiki yine.yada stresten oluyor sanırım belki akşam uzanırsam rahatlarsam geçer.iyicene kafam karıştı alahtan bebek hareketli bide o korkutmuyor beni.bu günlerde geçecek ama yaralayıpta geçecek keşke hevesle heyecanla bekleyebilseydim bebeğimi bende.

Ay canım çişşşş diye bagırmak istiyorum bazen... bu nasıl bir tuvalete gitmek hakkaten... bana da doktor 2-3 haftaya gelir dedi, pelvise girmiş minnak...hakkımızda hayırlısı, ama ne yalan söyleyeyim, vücudumun kontrolunu geri istiyorum :))))) Şimdi kontrol dışı gibi...oturamıyorum, tuvalete gitmeden duramıyorum, gazımı tutamıyorum, mide yanması gibi.. sen tecrübeli bir annesin tabi, daha iyi bilirsin

dr kontrolümüzden geldik şimdi
idrarda iltihap çıktı gene tek kullanımlık toz verdi
en sonunda tansiyon ilacına başladık çok şükür
bu haftalarda su çok önemli bol bol içiceksin dedi
nst ye bağlandık sancı çıkmadı ama bebeğin hareketleri biraz azmış (ebenin dediğine göre) hava falan taktılar dr hareketleri iyi dedi
haftaya tekrar görüşelim dedi
bizden bu kadar

geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir

Canım okuyorum yorumlarını üzülüyorum, yorum yapmıyım diyorum ama... Ancak sen iyi olursan, çocukların iyi olur.... Sınır koymayı bir şekilde başarman lazım... Dışarıdan konuşması kolay belki ama iyi niyetli olmak ile kendini feda etmek arasında bir fark var... Feda etmenin de hiç bir faydası yok... Şimdi Ben demenin sırası... Belli ki etrafındaki insanlar, sen verdikçe daha da istemeye hevesli..demek ki dur denilmesine ihtiyaçları var...Hatta belki yaptıklarının çoğunun farkında bile değiller...Senin yerine, kimse sana sahip çıkamaz, topla kendini kendine, hayatına sahip çık... Bu illa gidip kavga etmek değil, bu kdr siyah beyaz değil elbette..Ama belli ki bir sınır şart... Heee yine herkes bildiğini okuyabilir elbette ki, o zaman da ben bu durumu nasıl değiştirebilirim, hayatımı nasıl daha iyi hale getirebilirim ona odaklanıp kendini motive etmek lazım... Ben mağdurum deyip kendi halimize üzüldüğümüzde de, çok güçsüz hissedebiliriz çünkü... Herkesin içinde, kendisinin bile farketmediği müthiş potansiyeller vardır...Kendine hep güzel şeyler söyle, senden bir tane daha yok, birtanesin gerçekten şu koca dünyada...

Kizkardesim 3 aydir yanimdaydi bugun son gunu ve yarin gidiyor... valiz 20 kg yu gecmesin dedik ama gecmisti...
Valizinden esyalari alip baska cantya katmasina yardim edicektimki gerildi birden ben yaparim filan diye biseyin ters gittigini anladim onu bodruma yolladim bak baska canta varmi diye...
O sirada bende rahatca esyalarini dizicektimki 3. Kattan asagi inip gelmesi bir oldu ne hizla ciktiysa
Cantayi bosaltmaya çalıştığımı görünce panik yapip aldi elimden ver onu icinde ne olduguna bakicam dedigimde banyoya göturup kapiyi kitledi... kizdim icinde ne var diye sonra oturma odasinda oturdum oda elindeki bikac kiyafetimle yatak odama gitti benden habersiz aldigi esyalari yerine koydu... 2 mini elbise 2 normal elbise mi almis... bunlar görduklerim ki o aldigi 2 mini kiyafeti giyemez annem izin vermez...
Keske isteseydin verirdim dedim.
Simdi hem kizginim hem uzgun simdi bi yanim ver o sevdikleri seyleri diyor diger yanim verirsen hatasini anlamaz diyor... yasi 18... ben kiyafetlerimi hep turkiyeden alirim hem daha uygun hem daha guzel o ordan 5 liraya aldigim boleroyu bile katmisti cantasina... burda bunlardan yok ama turkiyede cok var hemde cok uygun isteseydi parada verirdim abla eksigim var diye ne zaman bi ihtiyaci olursa hayir demedim genc kiz sonucta diye...tel istedi bikacgun önce esim ona 500 liralik telefon almis.. aklim karisik hirsizlik bu ama kötu niyeti olsa para calardi altin calardi bikac kiyafet almış. .. ne yapmaliyim nasil davranmaliyim bilmiyorum suan yarin yolcu bugun son gunu moralim cok bozukk

geçmiş olsun cnm yaaa bndede su az.ondanmıdır nedir bebeğin her hareketinde canım çokyanıo inş bebeklerimiz sağlıkla doğar ve kucağımıza alırız

Canım doğuracağız nerdeyse, biraz dinlen artık. Doktor bile söylemiş. Yazık değil mi karnındaki minicik bedene? Seni senden uzakta nice vakit bekledi annesi... Biraz şımartılmayı hakediyorsunuz ikiniz de... İyi düşün herşeyi bir kenara bırak bence artık...

Haklısın ne diyeyim... Birinin eşyasını izinsiz almanın, büyüğü küçüğü olmaz ki... Hem çantasını açtığında çok korktuğuna göre, kendisi de hatasını biliyor aslında.
Sen aylar sonra giymek için kıyafetlerini aradığında, bulamayıp şaşkına döndüğünde, ne olacaktı? İnsan çoğu zaman eşyasının maddi kıymetine, yokluna değil; nasıl ve nereye aniden kaybolduğuna kafayı yorar.
Onu karşına alıp bu yaptığının ne kadar yalnış olduğunu muhakkak anlatmalısın. Yolun henüz çok başında bir genç kız, telafisi olmayan yerlerde bu davranışları yaparsa çok ama çok üzülürsünüz.

o yaşlarda çok normal bi şekilde kendisine uzak görmüş olabilir seni bence karşına al konuş neden gizli bir şekilde yaptığını öğren ve destek ol maddi manevi

Aslinda bir kere kasindi rastgele dokundum galiba bayagi bir acidi. Korktum acikcasi. Aynadan bakinca da pek anlamiyorum e artik egilip goremiyorum da. Kontrolde sorarim artik. Bazen hayal kuruyorum zamani geldiginde suyum gelse iki saat sanci ceksem iki ikinsam ucuncude sipam gelse diye :) Herkes normalden korkuyor ben sezeryan sirasinda yasadigim sikintilardan. Ozellikle de sonda illetinden Hic dogum hakkinda konusmadim bu yuzden. Konu acilmisken ilk doğumu spinal yaptim ikincisinde de yaptirsam sorun yasar miyim aceba? Var mi benim gibi dusunen?

Kızlar yardım edin oğlumun ismini umut Aras yada sadece arasmı koysak iki isim olmasından dolayı çok kararsız kaldık

cannını sıkma tatlım 18 yaş hem küçük hem büyük bi yaş. karşına al konuş güzelce. anlayacaktır eminim..

uç bence eğer imkan varsa yahut yolda geceleğin en az bir yerde. uzun çok 10 saat. ben 40 gunlukken 4 saat gittim çok sıkıntı yapmadı uyudu yolda. uyanınca meme...ama 10 saat bilemiyorum.

Haklisin...suan giyemedigim seyler ama yaz boyu severek ve hep giydigim seyler cok saskinim iyiki esim evde yokmus ta görmedi karsima alip konusucam herkes kardesi gibi hatasini saklayamaz baska yerde yaparsa adi cikar konustuktan sonra ya kiyafetleri yada biraz harclik vermeyi istiyorum belki annemler her istwdigini almiyodur diye biyanimda bosver yuzverme kizgin dur ona karsi diyor...ama cok kizginim zaten gitmeden ona yardimci olucaktim simdiye kadar ne ihtiyaci olduysa hayir demedim neden böyle bisey yapma geregini duydu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…