2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Selam bayanlar :) uzun zamandır yazamıyorum ben yazarken gördüğüm arkadaşlar dışında yeni Mayıs annişleri eklenmiş e güzel :) benim atamam olmuştu biliyorsunuz 18 Nisan'a kadar eğitimdeyim evim bu hafta boya oldu ben yoktum herşey benim dışımda gelişiyor hafta sonları gidiyorum şimdi boya kokusu var diye evimde de yatamıycam alışveriş olarak herşeyi tamamladık bebek kıyafetleri yıkanıo ütülendi eğitim dönüşü mobilyalarım gelicek yerleştirecez yarın kontrolümüz var oğluşum tepkini sürekli maşallah kuzuma :)

Canım sorma yaaa biz de bulamadık bi de sanki çok kolay beğenen tiplermişiz gibi isim analistine gittik yok şu harf olmaz yok bu hece kötü derken beğendiğimiz isimler var sa da onlardan da soğuduk isimsiz gelecek bu gidişle yavrucak babası dalga geçio bi cesaret örneği sergileyip kendi adını kendi kazansın diye :) şöyle malum olsa pek güzel olacak rüyada falan

ben hamişliği pek sevmemiyorum. kontrolümün olmadığı bir durum vucudumda gelişiyor tam çıldırmalık. doğsun gözümün önünde olsun, ay kasıldım mı ay suyummu geldi, hareketsiz mi, ay sancımı var derdi bitsin, sonra kendime ait tüm alanları geri almak, idrar kesesi, mide akciğer yorucu bir de doğunca kısa bile diyorsun o ayrı da... 1. de bitmiyor demiştim, 2. dede. psikoloji çok ilginç.

geçmiş olsun cnm yaaa bndede su az.ondanmıdır nedir bebeğin her hareketinde canım çokyanıo inş bebeklerimiz sağlıkla doğar ve kucağımıza alırız

saol canım amin inş..... benim başından beri hep suyunda sıkıntı vardı ama bi ara düzelmişti şimdi gene az galiba bol su iç dediğine göre

bence onunla sakin bir şekilde kızmadan yaptığı şeyin yanlış olduğunu anlatmalısın.. Allah yardımcın olsun.. bide ne yaparsan yap eşine belli etme hani derlerya el oğlu diye yarın öbür gün bi kızgınlık anında ortaya atar

Kızlar yardım edin oğlumun ismini umut Aras yada sadece arasmı koysak iki isim olmasından dolayı çok kararsız kaldık

bence umut aras çok güzel

çok saol canım güzel yorumun için.çok haklısın çocuklar herşeyi hissediyor en çokta kuzeyime üzülüyorum o anlıyor annesini.çocuğum eskisi gibi değil bide üstüne kardeş gelecek küçücük yüreği inşallah üzülmez yara almaz.benim herşeyim çocuklarım zaten artık.

hay allah üzüldüm okuyunca oda genç kız işte heveslendi demekki.en iyisi kızmadan kırmadan konuşmak tabi.belkide senden çekinmiştir istemeye.üstelik yarında gidecek hiç kalp kırmaya değmez yaptığının yanlış olduğunu uygun bir dille anlatmayı dene canım.

şimdi müdürümlede konuştum bizim ufaklık aceleci biraz belki ay sonuna dayanamam dedim tamam dedi.yinede işlerimi devretmeden istemiyorum ayrılmayı.burdaki işimi nasıl bulduğumu biliyorsun canım en ihtiyaç duyduğum anda yanımda oldular şimdi yüz üstü bırakmak istemem dayanabildiğim kadar çalışırım zaten bir süre sonra kaynım ve eltim yine gelecek açıkçası onlarla evde oturmayıda hiç istemiyorum gelir iş yerinde dururum daha iyi.

Kızlar yardım edin oğlumun ismini umut Aras yada sadece arasmı koysak iki isim olmasından dolayı çok kararsız kaldık

Aras ismini çok sevdim ben.yakın bir arkadaşımın oğluda Aras çok yakşıklı çok tatlı hemen o geldi aklıma.

hoş geldin canım.

Haklisin tövbe diyemem öyle biseyi eger kltu niyeti olsa evde altinda var parada yerlerinide biliyo onlari alirdi kiyafetleri belliki sevmis annem herseyine aldiklarina bile karisan biri oldugu icinde benimkini almis diye dusunuyorum ama keske sorsaydi bu sonuncu gununde coook sasirtti beni

bence sadece Aras olsun, etrafımdaki tüm iki isimli insanlar tek ismi seviyor, benim abimde bunlardan biri, biz bir ismini kullanırız arkadaşları diğer ismini, tek isim sade net, bence daha iyi

kız ismi ben buradan duydum, karen bayıldım, gel görki erkek olacak. ikinci seçeneğim ay dora çift isim koyacaktım. abimiz dalokay süper olacağdı, belki bir bebeğim daha olur da kız ismimiz olur...

gerçekten durumun çok zor, aslında dışardan bizler ne desek boş... en iyi sen bilirsin eşini, ailesini içine nasıl siniyorsa öyle yap arkadaşım ...
bende sana başta evinde kalmanı tavsiye etmiştim ama görüyorum ki çok haklı sebeplerin var (bir arkadaş bahsetmişya eşininde, ailesininde gözünde sen sadece hamilesin, karşı taraf ise büyük bir hastalıkla sınanıyor durum bencede tam bu, onların gözünde istesende değiştiremezsin... onun için annene gitmen senin için iyi olacaktır diye düşünüyorum, biraz zaman geçsin bakalım inşaAllah Rabbim en hayırlı şekilde tecelli edecektir....

canım bencede kardeşinle otur anlaşılır şekilde konuş, eminin oda hatasını anlayacaktır
sıkma canını meleğini düşün annesi

Doğru hatırladın canım sorunları çok iyi bir şekilde çözülmedi çocuk 3.5 kilo doğdu şu anda 3.5 aylık ve 5 kilo sadece doktor ha bire gelişim geriliği var ek gıdaya başlayın diyor fakat bizim gelin üstün tecrübeleri ile doktorun söyledikerini reddediyor ve olan yeğenime oluyor neyse boşverelim onu. İshalim hastaneye yatmadan önceydi canım zaten hastanede tüm tetkikler yapılmıştı ben regl olduğumda da genelde ishal olurum regl sancısı ile ishal gelince ben doğuruyorum dedim zaten Allah'a şükür zamanında hstaneye yetiştik de bir problem çıkmadı.

Aynı durumdayım ben de canım dediğin gibi sanki basiretim bağlandı, ama anneciğim şimdi geldi yanımda ne kadar mutluyum bilsen akşam burada kalacak yarına da tüm işlerimizi hallederiz beraber inşallah.

Canım malesef öyle yanımda kalacak kimse yok kuzenlerimin hepsi üniversiteye gidiyor ya da çalışıyorlar bir tek annem var yanımda kalabilecek o da zaten bebişe bakıyor inşallah çabucak bebiş iyileşir onu da alır bana gelirler :)

Günaydın Bebek bakım çantası önerisi olan var mı?
okiedog sumo aldım hem koldan takılıyor hem de sırtına takabiliyorsun...

Meraba kizlar bunca zamandir bulanmayan midem bulanmaya basladi ozellikle geceleri ayni durumu yasayan varmii acaba
Benim de midem çok bulanıyor canım doktora dedim, gözleri döndü idrar yollarımdan kaynaklanıyor olabilirmiş test yaptık en son yine bu akşam bana bildirir ama muhtemelen vardır zaten çünkü hamile kaldığım ilk andan beri zaten hep var :)

Canım üzme sende kendini..Giderayak onu da kırma derim..
Neden senden istemediğini öğren..Bu soru aranızdaki ilişki açısındanda önemli hem..
Başka bi yerde ya da başkasına yapabileceği gb bir düşüncede olma ve ona da belli et bence,sakın başka yerde yaparsan gb bir cümle kurma,bu ona güvenmediğini gösterir..Bu onu çok kırar..

Konuşup hallettikten sonra da parayla ödüllendirmiş gb olmak yerine,beğendiklerini vermen yeterli bence..
O şekilde aldığı için çok üzüldüğünü bilsin evet ama senden istemediği için daha çok kırıldığını belli et..Ablasısın sen sonuçta..Bunun farkına varmalı..

Yaşınıda gözardı etmemeli ama unutma 18 yaş çok küçük bir yaş değil

Benim fikrim tek isimden yana..
Aras daha net,daha kararlı tek olunca sanki :)

Hadi hayırlısı o zaman :)
Diğer ufaklıkta inşallah kısa sürede toparlar..

Size 1-2 saat kadar önce,benim bu hastane ve insan korkum ne olacak diye bir yazı yazarken annem gelmiş çıkmıştım siteden :)

Şöyle başka şehirde olsam,sadece annem ve eşim olsa,kimse ne benim ne eşimin kafasını şişirmese,doğumdan sonra eşim kızımız ve ben kalsak başbaşa uzunca diye yazacaktım..

Şimdi yarın akşam İzmit'e teyzeme gidip Pazar dönmeye karar verdik :)
Yemek yerken kafamda şimşekler çaktı :) Dileğimde buydu gb :)

Nasıl bir psikolojiyse bu,anneme dedim ki hastane çantasını yanımıza mı alsak ne olur ne olmazz

Hormonlar şaşkına çevirdiler iyice

Tabii böyle düşünmemde miniğinde etkisi var,dünden beri duruşu farklı,bugünde aşağıya doğru hissedilir derecede ittiriyor kendini,çok sık tuvalete çıkıyorum :)

Yok yaa yapmaz di mi böyle bir süpriizz :))

Son düzenleme:

Ayna ile bakabilirsin belki canım )

Ben de spinal olmuştum, neden-nasıl bir sorun yaşayabileceğini düşündün, merak ettim. Ben sezeryanda çok büyük sıkıntılar çekmedim yalan söyleyemem doğrusu ama iki ıkınsam doğursam bakış açına da bayıldım. Allah gönlüne göre bir doğum nasip etsin inşallah:)

Son düzenleme:

Amin hepimiz için inşallah....

Canım senin önerdiğin gözbebeğimi aradık bakıcı işi için ama henüz geri dönmediler... Bu arada başka bir şirket ile görüştüm. 2 tane aday var, biri Özbek, biri Türkmen... Biri bana daha yakın oturuyor ve referansı var ama azcık geveze... Diğeri ise 8 aydır turkıyedeymiş, Özbek, bana daha uzak oturuyor... Ama daha sessiz bir kız, türkçesi de çok iyi değil...Kaldım ikisinin arasında...Nasıl seçilir bilemedim. Ne daha önce böyle sürekli birini çalıştırmışlığım var, ne de bebek bakıcısında neye dikkat etmek gerekir bilgim var...Zor işmiş bu yaf

merhaba anneler nasılsınız? bugün kontrolden geldim kızım doğum kanalına doğru giriş yapmaya başlamışdr yatış verdi benim kimsem yok yanımda çok ayakta kalıyorum tabi evde yemek çamaşır vs derken ama yapmıcaz artık allah korusun erken gelebilir dedi.
benim asıl derdim amniosentez sonucu ortaya çıkan 3 bozuk hücre ( 45xo) çok üzülüyorum kızım kısa boylu ve yumurtalıkları gelişmemiş olabilir ilerde. şuanda boyu 46cm gibiymiş yaklaşık. gerçi 3-4 yaşında başlıyormuş boy gerilemedi ama sizin yavrularınızın boyu nasıl? 34. hafta biterken bu boy normal sanırım değil mi?
doğduktan sonra kesin tanı için tekrar genetik test verilecek. sonlandırmadık kıyamazdık. bize dua eder misiniz teyzeleri allahım bir mucizeyle tastamam sağlıklı olarak gönderiverse diye.

ii fikir mis yaaa nerde benim notluklarim ))) aynen bende oyle bi de sanki ceyiz ewi gibi gormege geliolar kowasim gelio odadan...cok sinir oluorum annem ne guzel sewilip deger goruosunuzdio...ama he deyip geciorum cunku okadar olumsuz sacma sapan konusmapari warki insanlarin...ay bu nu hic kullanamican bunumu aldin ayy bunu hic giyemez allah askina gelmesinler fikirleride kendilerine kalsin.....ben de hissediorum artik asa kaydi ii ce apis arami kapatinca sizlio kemiklerim sanki ...hafif acik ayaklarimi tepeye dikince cok ii gelio kasigimdaki baski gidio aklinda bulunsun....ew hanimi oldun kiz saka maka sende )))

Biz de bulamadık. Ebesinin adını koycaz heralde...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim cok ozur dilerim affina siginiorum ama sen napiosun yaaa kucagindaki ne karnindakine aci artik kendine acimiosan dr istrat dio sen isim diosun kocan bu kadar seni merhametini hakkini yiyo bence onun ailesine hizmetci oldun cunku resmen karnin burnunda buna rahmen hakediomuyum dedim diosun....yahhu bi sirkelen gozunu seweim sende cansin caninda can war yanin da oglun war senne zaman oh dicen kaldi ki esi cok merhametsizmis sen onun ailesine sirf esi icin katlaniosun seni el ustunde tutmasi lazim bide laf edio cik bari izne dr raporunu wer ewinde yat kalk yazik sana yazik....bu yazdiklarim icin affet okuyumca kizicam kendime sana mi kaldi elalemin duzenine laf etmek die ama bir tek bulasik makinasini apisip yerlestiriom ya ben nefes nefese kaliom sen onca isi nasil hallediosun ne canin ne cinin kalir yaaa eger kasigima bi sanci girsin vicdan azabi cekiom benm yuzumden bisimi oldu die...belki sen tecrubelisin ikinci cocukta korkulcak koekulmucak seleri biliosun ama tek tawsiyem nacizane sirkelen arkadasim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…