bana hamile kaldigim gun yasaklandi kocam tarafindan anahtarim cantamdan alindi ufff bas gaza askim bas gaza ...Ben 32. Haftadan beri sürmüyorum araba canım sen bilirsin ama ne olur ne olmaz bence sürme :)
canim benim de oyleydi iste dr birakmadi yatirdi serum werdi git dr a tekrar yoksa rahim duwarimi vajina kasimi o zedelenip kasilmalardan aciklik yapio mis iste dogum basliomus..kontrol etti beni zedelenmemis dedi....ihmal etme lutfen simdi gelip isiricam yanaklarindan senicanım arkadaşım hiç kızmam hatta o kadar iyi geliyorki yorumlarınız kendimi güçlü hissediyorum.allah razı olsun beni düşünüyorsun sende.annemle beraber gittim hastaneye eşime haber bile vermedim.anneme söyledim eğer durum daha vahim bir hal alırsa ben ne pahasına olursa olsun geleceğim dedim.oda çok üzülüyor ne yapsın moral vermeye çalıştı hep.yine ağlarsa anam ağlar derler ya doğru.karnımdaki kasılma kesilmedi doktor bir saate iki kere olursa gel dedi acile anlamadım hala devam ediyor gitsemmiki yine.yada stresten oluyor sanırım belki akşam uzanırsam rahatlarsam geçer.iyicene kafam karıştı alahtan bebek hareketli bide o korkutmuyor beni.bu günlerde geçecek ama yaralayıpta geçecek keşke hevesle heyecanla bekleyebilseydim bebeğimi bende.
canim gider ayak kirma hic sadece konus ben senin ablanim bnm olan seni gibi konus anlamis o hatasini zaten...Kizkardesim 3 aydir yanimdaydi bugun son gunu ve yarin gidiyor... valiz 20 kg yu gecmesin dedik ama gecmisti...
Valizinden esyalari alip baska cantya katmasina yardim edicektimki gerildi birden ben yaparim filan diye biseyin ters gittigini anladim onu bodruma yolladim bak baska canta varmi diye...
O sirada bende rahatca esyalarini dizicektimki 3. Kattan asagi inip gelmesi bir oldu ne hizla ciktiysa
Cantayi bosaltmaya çalıştığımı görünce panik yapip aldi elimden ver onu icinde ne olduguna bakicam dedigimde banyoya göturup kapiyi kitledi... kizdim icinde ne var diye sonra oturma odasinda oturdum oda elindeki bikac kiyafetimle yatak odama gitti benden habersiz aldigi esyalari yerine koydu... 2 mini elbise 2 normal elbise mi almis... bunlar görduklerim ki o aldigi 2 mini kiyafeti giyemez annem izin vermez...
Keske isteseydin verirdim dedim.
Simdi hem kizginim hem uzgun simdi bi yanim ver o sevdikleri seyleri diyor diger yanim verirsen hatasini anlamaz diyor... yasi 18... ben kiyafetlerimi hep turkiyeden alirim hem daha uygun hem daha guzel o ordan 5 liraya aldigim boleroyu bile katmisti cantasina... burda bunlardan yok ama turkiyede cok var hemde cok uygun isteseydi parada verirdim abla eksigim var diye ne zaman bi ihtiyaci olursa hayir demedim genc kiz sonucta diye...tel istedi bikacgun önce esim ona 500 liralik telefon almis.. aklim karisik hirsizlik bu ama kötu niyeti olsa para calardi altin calardi bikac kiyafet almış. .. ne yapmaliyim nasil davranmaliyim bilmiyorum suan yarin yolcu bugun son gunu moralim cok bozukk
merhaba anneler nasılsınız? bugün kontrolden geldim kızım doğum kanalına doğru giriş yapmaya başlamışdr yatış verdi benim kimsem yok yanımda çok ayakta kalıyorum tabi evde yemek çamaşır vs derken ama yapmıcaz artık allah korusun erken gelebilir dedi.
benim asıl derdim amniosentez sonucu ortaya çıkan 3 bozuk hücre ( 45xo) çok üzülüyorum kızım kısa boylu ve yumurtalıkları gelişmemiş olabilir ilerde. şuanda boyu 46cm gibiymiş yaklaşık. gerçi 3-4 yaşında başlıyormuş boy gerilemedi ama sizin yavrularınızın boyu nasıl? 34. hafta biterken bu boy normal sanırım değil mi?
doğduktan sonra kesin tanı için tekrar genetik test verilecek. sonlandırmadık kıyamazdık. bize dua eder misiniz teyzeleri allahım bir mucizeyle tastamam sağlıklı olarak gönderiverse diye.
merhaba kızlar moralim çok bozuk 4 yaşındaki oğlum bir ayda toplam 16 iğne 5 şişe antibiyotik yedi ama hala iğleşemedi sebebide boğaz enfeksiyonu grip sinizüt Allah başka dert vermesin inşallah ama o kadar psikolojim kötü ki sanki çocuğa bakamıyorum ikinciye nasıl bakacam benim cocugumu bırakacağım kimse yok etrafımda anne kayınvalide işe yarar bi akraba çok üzülüyorum işten izin alamadığımda iş yerine götürüyorum bu seferde sanki göze batıyor gibi hissediyoum çok canım sıkılıyor iznimede 2 hafta var daha çocuk kreşe 1 hafta gidiyor 1 hafta gidemiyor ciğerimde bir yangın nolur bana ve oğluma dua edin çok ihtiyacım var hüngür hüngür ağlamak istiyorum
Ayna ile bakabilirsin belki canım)
Ben de spinal olmuştum, neden-nasıl bir sorun yaşayabileceğini düşündün, merak ettim. Ben sezeryanda çok büyük sıkıntılar çekmedim yalan söyleyemem doğrusu ama iki ıkınsam doğursam bakış açına da bayıldım. Allah gönlüne göre bir doğum nasip etsin inşallah:)
merhaba kızlar moralim çok bozuk 4 yaşındaki oğlum bir ayda toplam 16 iğne 5 şişe antibiyotik yedi ama hala iğleşemedi sebebide boğaz enfeksiyonu grip sinizüt Allah başka dert vermesin inşallah ama o kadar psikolojim kötü ki sanki çocuğa bakamıyorum ikinciye nasıl bakacam benim cocugumu bırakacağım kimse yok etrafımda anne kayınvalide işe yarar bi akraba çok üzülüyorum işten izin alamadığımda iş yerine götürüyorum bu seferde sanki göze batıyor gibi hissediyoum çok canım sıkılıyor iznimede 2 hafta var daha çocuk kreşe 1 hafta gidiyor 1 hafta gidemiyor ciğerimde bir yangın nolur bana ve oğluma dua edin çok ihtiyacım var hüngür hüngür ağlamak istiyorum
Anladım cnm umarım bizde sorun yaşamadan zehir gibi çocuklara sahip oluruz :)Yeğenim iri bir bebekti zaten 4,5kg 57cm doğdu normal doğum yaparken sıkıntı oldu acil sezeryana aldılar :) baş çevresi ile ilgili herhangi bir sorun yaşanmadı çok şükür :) Zehir hafiye kendisi :)
canım ben 32. haftam bittiğimde gittiğimde öle çıkmıştı dr sormadım ama bak bi üstteki alıntıladığım arkadaşın da yeğeni öyleymiş , ayrıca başka yerde sormuştum ordakilerin dr u bu ultrasn cihazlarının üretilen ülkedeki çocukların baş çevresi baz alarak ölçüm yapıomuş, ordakilerin de baş çevresi bize göre daha üçük olduğundan bizde 1-2 hafta önde olabiliyomuş , çok takılıp stres yapmamalıyız galiba
kızlar merhaba, ben haziran anneleri gurubundayım ama araştırma yaparken sizin yazdıklarınızı gördüm. Bana da 01/04 da muayeneye gittiğimde doktorum başının 2 hafta önde olduğunu söyledi sordum önemli bişi değil dedi ama benim içim rahat deil. Sanırım sizlere de aynı şeyi söylemişler. şimdi bebeklerinizin durumu nedir? Baş ölçümlere normale döndümü?
merhaba anneler nasılsınız? bugün kontrolden geldim kızım doğum kanalına doğru giriş yapmaya başlamışdr yatış verdi benim kimsem yok yanımda çok ayakta kalıyorum tabi evde yemek çamaşır vs derken ama yapmıcaz artık allah korusun erken gelebilir dedi.
benim asıl derdim amniosentez sonucu ortaya çıkan 3 bozuk hücre ( 45xo) çok üzülüyorum kızım kısa boylu ve yumurtalıkları gelişmemiş olabilir ilerde. şuanda boyu 46cm gibiymiş yaklaşık. gerçi 3-4 yaşında başlıyormuş boy gerilemedi ama sizin yavrularınızın boyu nasıl? 34. hafta biterken bu boy normal sanırım değil mi?
doğduktan sonra kesin tanı için tekrar genetik test verilecek. sonlandırmadık kıyamazdık. bize dua eder misiniz teyzeleri allahım bir mucizeyle tastamam sağlıklı olarak gönderiverse diye.
Ergenlik çağında boşver ne istiyorsa ver son gününüz huzurlu geçsin benceKizkardesim 3 aydir yanimdaydi bugun son gunu ve yarin gidiyor... valiz 20 kg yu gecmesin dedik ama gecmisti...
Valizinden esyalari alip baska cantya katmasina yardim edicektimki gerildi birden ben yaparim filan diye biseyin ters gittigini anladim onu bodruma yolladim bak baska canta varmi diye...
O sirada bende rahatca esyalarini dizicektimki 3. Kattan asagi inip gelmesi bir oldu ne hizla ciktiysa
Cantayi bosaltmaya çalıştığımı görünce panik yapip aldi elimden ver onu icinde ne olduguna bakicam dedigimde banyoya göturup kapiyi kitledi... kizdim icinde ne var diye sonra oturma odasinda oturdum oda elindeki bikac kiyafetimle yatak odama gitti benden habersiz aldigi esyalari yerine koydu... 2 mini elbise 2 normal elbise mi almis... bunlar görduklerim ki o aldigi 2 mini kiyafeti giyemez annem izin vermez...
Keske isteseydin verirdim dedim.
Simdi hem kizginim hem uzgun simdi bi yanim ver o sevdikleri seyleri diyor diger yanim verirsen hatasini anlamaz diyor... yasi 18... ben kiyafetlerimi hep turkiyeden alirim hem daha uygun hem daha guzel o ordan 5 liraya aldigim boleroyu bile katmisti cantasina... burda bunlardan yok ama turkiyede cok var hemde cok uygun isteseydi parada verirdim abla eksigim var diye ne zaman bi ihtiyaci olursa hayir demedim genc kiz sonucta diye...tel istedi bikacgun önce esim ona 500 liralik telefon almis.. aklim karisik hirsizlik bu ama kötu niyeti olsa para calardi altin calardi bikac kiyafet almış. .. ne yapmaliyim nasil davranmaliyim bilmiyorum suan yarin yolcu bugun son gunu moralim cok bozukk
Aman canım boşver zaten istemiyorsa girmesin doguma eşin bence de... En son girdiğim bir dogumda babamızın şekeri tansiyonu fln düştü, çok heyecanlandı. Hiç hazır olmadığı halde doguma girmiş maalesef. Herkesin vereceği destek başka... O da başka bir şekilde yardımcı olur sana
slm sevgili hamişler herkese gunaydın...
öğleden sonra doktor randevum var.arabayla mı gitsem son kontrolde bebişim hareket ettikçe sanki gerildim trafik malum.15 dk yol gideceğim.ayyy akşamdan beri dert oldu bana ne saçma.eşimden zaten onay çıkmadı kendini rahat hisstmiyorsan gitme der hemen .ben işten izin alır seni götururum karıcım demek yok oraya dikkat lutfen....
belediye otobusleri çok dolu ....gerçi artık ayakta kalmak gibi bi sorun omuyor.(amannn... simgeler nie çıkmıyor?)ama giderken bekle gelirken bekle...pufsss...
sizler ne yapıyorsunuz direksiyondamısınız hala....
çok teşekkürler
sonda mı ,niye,, neden, nasıl bir şey????nedden takıyorlarIki kez ust uste spinalin zarari olur mu acaba diye dusunuyorum sadece.
Kizim malesef makat gelisliydi. Son haftaya kadar bekledim hic hareket etmedi. Kalbimin altindaydi kafasi. Doktor cikarirken zorlandi ve beni de bayagi yordu. Kendisi de itiraf etti :) Ameliyathanenin soguklugundan kendimi cok kasmistim onbes gun aglayarak uyanip esime ilac surduruyordum. Kaslarim fena olmustu. Tum bunlarin yanisira sekiz saatlik uyusukluk sayesinde cok sukur dikis agrim olmamisti. Bunlar gozume gelmiyor da şu sonda varya şu sonda( Doktorumla konusacagim ben bayildiktan sonra taksinlar insallah kabul eder :)
sonda mı ,niye,, neden, nasıl bir şey????nedden takıyorlar
kankicanlarim benim birincisi misafir geldi nie kizimin odasini gormege kizi iperal mi spirl mi ole bisi ile sezaryen olmus cok memnun kalmis ugusukluk bittimi kalkmis ne aci ne bisi kalmamis.....bu epidural kac cesit allah askina biri aciklasin.........birde sonda demissiniz ve cok korktum hemde bana sonda takildi bir amilyat gecirmistim ama hic acimadi bacaklarimi cok gerersem kendimi sikmazsam hemen takicagini soledi hizmetli diyim neci bilmem...takti hemen cok az bi his hissettim okadar yaaa siz de ayni sondadan mi bahsettiniz...
sen normal doğurcaksın galiba, bak normal de hiçbirine ihtiyaç yok.
Slm.Bugun randevumuz vardi,.Cok onemli seyler ogrendimmm.[/RIGHT]33]zaten bu gidisle heralde allah bu dik kafaligima ii bir ders wercek bana yaaa anlamaadan hop normal dogurcem yada ilalllah dicegim bir sezaryen yasicam)) siii kiz biliosan anlatsana soz uslu dinlicem ))
Slm.Bugun randevumuz vardi,.Cok onemli seyler ogrendimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?