2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
merhaba kızlar moralim çok bozuk 4 yaşındaki oğlum bir ayda toplam 16 iğne 5 şişe antibiyotik yedi ama hala iğleşemedi sebebide boğaz enfeksiyonu grip sinizüt Allah başka dert vermesin inşallah ama o kadar psikolojim kötü ki sanki çocuğa bakamıyorum ikinciye nasıl bakacam benim cocugumu bırakacağım kimse yok etrafımda anne kayınvalide işe yarar bi akraba çok üzülüyorum işten izin alamadığımda iş yerine götürüyorum bu seferde sanki göze batıyor gibi hissediyoum çok canım sıkılıyor iznimede 2 hafta var daha çocuk kreşe 1 hafta gidiyor 1 hafta gidemiyor ciğerimde bir yangın nolur bana ve oğluma dua edin çok ihtiyacım var hüngür hüngür ağlamak istiyorum

Ben 32. Haftadan beri sürmüyorum araba canım sen bilirsin ama ne olur ne olmaz bence sürme :)
bana hamile kaldigim gun yasaklandi kocam tarafindan anahtarim cantamdan alindi ufff bas gaza askim bas gaza ...
canim benim de oyleydi iste dr birakmadi yatirdi serum werdi git dr a tekrar yoksa rahim duwarimi vajina kasimi o zedelenip kasilmalardan aciklik yapio mis iste dogum basliomus..kontrol etti beni zedelenmemis dedi....ihmal etme lutfen simdi gelip isiricam yanaklarindan seni )))

canim gider ayak kirma hic sadece konus ben senin ablanim bnm olan seni gibi konus anlamis o hatasini zaten...

allah yardimcin olsun allah dualarimizi hepimizin kabul etsin...

Adacayiyla gargara yaptirmak ve kaloferin uzerine lavanta yagli su koymak iyi geliyor diye duymustum. Adacayini ben kendimde uyguluyorum ama lavanta yagini denemedim. Insallah iylesir yavrun en kisa zamanda.

Iki kez ust uste spinalin zarari olur mu acaba diye dusunuyorum sadece.
Kizim malesef makat gelisliydi. Son haftaya kadar bekledim hic hareket etmedi. Kalbimin altindaydi kafasi. Doktor cikarirken zorlandi ve beni de bayagi yordu. Kendisi de itiraf etti :) Ameliyathanenin soguklugundan kendimi cok kasmistim onbes gun aglayarak uyanip esime ilac surduruyordum. Kaslarim fena olmustu. Tum bunlarin yanisira sekiz saatlik uyusukluk sayesinde cok sukur dikis agrim olmamisti. Bunlar gozume gelmiyor da şu sonda varya şu sonda ( Doktorumla konusacagim ben bayildiktan sonra taksinlar insallah kabul eder :)

Benimde 34. Haftada 46 cm gayet normal hatta uzun bile dendi bana takma kafana canim

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeğenim iri bir bebekti zaten 4,5kg 57cm doğdu normal doğum yaparken sıkıntı oldu acil sezeryana aldılar :) baş çevresi ile ilgili herhangi bir sorun yaşanmadı çok şükür :) Zehir hafiye kendisi :)
Anladım cnm umarım bizde sorun yaşamadan zehir gibi çocuklara sahip oluruz :)
canım ben 32. haftam bittiğimde gittiğimde öle çıkmıştı dr sormadım ama bak bi üstteki alıntıladığım arkadaşın da yeğeni öyleymiş , ayrıca başka yerde sormuştum ordakilerin dr u bu ultrasn cihazlarının üretilen ülkedeki çocukların baş çevresi baz alarak ölçüm yapıomuş, ordakilerin de baş çevresi bize göre daha üçük olduğundan bizde 1-2 hafta önde olabiliyomuş , çok takılıp stres yapmamalıyız galiba

Allah yardımcınız olsun canım..Hep aklımda olacak minik kızın,dualarımda..
Sen ona kıyamadın,ben hiç bir problemle karşılaşmayacağınıza inanıyorum..Belli haftalarda bazı sorunlar yaşandı ama genel olarak hep o haftalarda yaşanır dendi doktorlar tarafından,bu da öyle birşeydir umarım minik gelişimini tamamlamıştır

Allah yardımcın olsun canım seninde..Acaba izin mi alsan ki? Gerçi tam bilmiyorum doğum sonrası izinlerinize mi yansıyor :26:
Ufaklık üzülüyor olabilir mi acaba,kuzenim kocaman adam ama hala çok üzüldüğünde boğazlarına vuruyor,cocuklugundan beri öyleymiş..
Psikolojik mi ki:26:
Tabii sen daha iyi bilirsin,doktorada gitmişsiniz,biraz daha keyifli zamanlar geçirmeye çalışıın izin alabilirsen..

Son düzenleme:
Ergenlik çağında boşver ne istiyorsa ver son gününüz huzurlu geçsin bence

Hiç yardımcı olacagını sanmıyorum canım... Şimdi bile sağdan sola birşey taşımıyor asla..herseyı benden bekliyor.. Neyseki ben tek başına yetebilecegimi düşünüyorum kendime güveniyorum..yoksa endişeye düşer telaşlanırdım.. :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hep kullanıyorum araba çok kilo aldım karnımda kocamam resmen yatarak kullanıyorum ama mecburum.

sonda mı ,niye,, neden, nasıl bir şey????nedden takıyorlar

sonda mı ,niye,, neden, nasıl bir şey????nedden takıyorlar

offf iste suan seni anliorum insan bilmedigi seyde hoppp luyor....idrarini yap die seyine takiolar cisini ordan yapion baygin ve ayaga kalkabilene kadar...serum poseti gibi bisi iste yataginda bacaginin arasinda duruo...takilan da plastik uclu bisi hortumla serum poseti gibi seye bagli iste...simdi bende sorucam ve anlaticam oku bak

Son düzenleme:
kankicanlarim benim birincisi misafir geldi nie kizimin odasini gormege kizi iperal mi spirl mi ole bisi ile sezaryen olmus cok memnun kalmis ugusukluk bittimi kalkmis ne aci ne bisi kalmamis.....bu epidural kac cesit allah askina biri aciklasin.........birde sonda demissiniz ve cok korktum hemde bana sonda takildi bir amilyat gecirmistim ama hic acimadi bacaklarimi cok gerersem kendimi sikmazsam hemen takicagini soledi hizmetli diyim neci bilmem...takti hemen cok az bi his hissettim okadar yaaa siz de ayni sondadan mi bahsettiniz...

sen normal doğurcaksın galiba, bak normal de hiçbirine ihtiyaç yok.

sen normal doğurcaksın galiba, bak normal de hiçbirine ihtiyaç yok.

zaten bu gidisle heralde allah bu dik kafaligima ii bir ders wercek bana yaaa anlamaadan hop normal dogurcem yada ilalllah dicegim bir sezaryen yasicam )) siii kiz biliosan anlatsana soz uslu dinlicem ))

[/RIGHT]33]zaten bu gidisle heralde allah bu dik kafaligima ii bir ders wercek bana yaaa anlamaadan hop normal dogurcem yada ilalllah dicegim bir sezaryen yasicam )) siii kiz biliosan anlatsana soz uslu dinlicem ))
Slm.Bugun randevumuz vardi,.Cok onemli seyler ogrendimmm.

Bugun oglusumla randevumuz vardi.Doktor 35+1 haftalik dedi ama ben 34.haftanin icindeyim daha dedim.Meger onlar bebegin gelisimine bakiyorlarmis 40.hafta gelisimini dolduran bebeklerin sancisi yoksa suni sanci ile dogurtturutorlarmis.Ilk inanmadim ama sonrasira beklerken biriyle konustum 36+6 haftalim dedi ama doktor 40 haftalik gelisim tamamlanmis degip randevu vermis esyalarinida getir sogum demis.Ve ben sok tabii.,.Fena oldum yaaa esim dedi ama gelisimine bakiyorlar kac haftalik olduguna degil dedi yonede sevindim dogrusu.Oglusumm 2514 grammis boyuda uzunmus hamdolsun soylemedi.Yani benim 3+5 gunummu kaldi.,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…