2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

saol arkadaşım..hepimizin oyle olsun inş...bol yuruyus kegel egzersizi perine bolgesine zeytinyağyla msj.gecen psikolog annemizde soylemişti.bende yapamam demiştim.perine masjını içine yapılacak sanmıştım halbuki dışına arkaya makata doğru ve yan dudaklara yapmak yeterliymiş.başladım bende yapmaya.. itikat önemli rabbim duasız bırakmasın.
tum bunları burdaki paylaşımlardan öğrendim ve uyguluyorum...

Allah 2. Yi de normal dogumla saglikla sihatle nasip etsin insallah. Cok guzel anlatmissin.

hepimize nasip etsin arbbim kolay doğumları.herkesin gönlunden gecen olsun...rahatça atlatalım daha konuşacak paylaşacak çokkkk şeyimiz olacak...neden ağlıyo? ay susmuyo bu! gazı mı var? emmdi yeterlimi? pişik olmuş ne yapmam lazm ?çok kusuyor nden?ek gıda önce ne vercem?yoğurt nasıl yapılır?cam rende nerden bulcam?bezi taşırıyor! benimki guldu ! agucuk yaptı! u-yu-mu-yor! ...................

bunun gibi daha çokkk başlık atıcaz.....kısmetse inş....hepsinin zamanı gelecek...guçlu olun .

şimdi çikolata falan yedim bekliyorum sayıcam hareketli 2 saatte ne kadar atıyo diye az gelirse eğer doktoru ararım artık

bizede yaz merak ettim bu arada kilosu iyi bence ben dün gittim 33+0 dı 2100 gr dı doktor iyi dedi.

bu arada kizlar bi avuc cewiz bi awuc kuru incir bi avuc kuru kayisi yiorum hergun 1 haftadir ...ve hergun vc cikiorum kabizlik yasayan warsa bilgisi olsun....

insallah o gunleri gelelim ewet sen cok kotu bir deneyimle karsilasmamissin....ne sekil olursa olsun tekrar ve hepimizbole paylasalim insaplah...

Depresyondayım kızlar sabahtan beri durup durup ağlıyorum eşime sinir oluyorum artık ruhen bedenen yoruldum destek istiyorum ama o güleryüzü geçtim çocuğu a bağırmasa bari ben yetişemiyorum herşeye çocuğumu üzünce tepem atıyo dayanamıyorum ağladım bi sürü ben konuşmayınca da ilgileniyo çocukla illa küsmem mi gerek sinirlerimin bozulması mı gerek

Ayy masallah ins.hemipimizin bebiside boyle kolay olur.Zaten bebisimi cok merak ediyorum bu aralar daha heyecanladim.Ellerinize saglik yazdiginiz icin.Cok guzel anlatmissiniz.Icim ferahladi.Bizde 33+4 duz ama bebisim hamdolsun hizli gelismis 35+2 olmus dedi 3+4sonra doguma gidicez ins.Haftalik takip verdi simdi doktorum.Aynen.benimde nstm falan duzgun cikio sancim cok var ama 1 haftadir da adet sancisi cekiyorum doktorda bebege bakarken okadar assagiya inmiski kapimizi caldicalicak oglusum assagiya cekilio bazen herhalde o digiyorum cok az kalmis.Dunden beride igne gibi acio herhalde tirnaklari batio diom,.,

kötü deneyimleri de paylaşmakta fayda var, çünkü önlem almaya çalışabiliriz. ben yazılan herşeyi dikkatle okuyorum. kazanım herzaman var.

kötü deneyimleri de paylaşmakta fayda var, çünkü önlem almaya çalışabiliriz. ben yazılan herşeyi dikkatle okuyorum. kazanım herzaman var.

canikom ben tercume edim cunku inan bende yazdigimi anlamadim...yarisi gelmis yazdiklarimin aralar cikmamis heralde baska biyeri tikladisam silmis...az teknoloji ozuruyumde......hani kocamanin ikinci hamisligi ya kocamana sen tekrar bu dogumunu bizde ilk deneyimlerimizi insallah allah bole tatli tatli anlatmayi nasip eder kotu bisi yasamayiz demek istedim....ama orda anlatmak istedigimin alakasi yok hala guluom )))) kesinlikle her tecrubeye acigim bende en azindan olasiklari biliriz die dusunuom artik cunku o koltuga bi kez oturdum gecen hafta ne dereceye kadar ne yasanio bilmek cok ii oluo.....yeter ki dogum seklime cemkirmesinler yeter bana ;))))

gecen hafta da oteki gohsumden gelmisti simdi yazarken bi islaklik oldu bi baktim atletim islanmis yaaa renk cok yok saydam yani.....doguruom mu ne yaaaa..12 den beri kasiklarimda agrio....digiturku olan warsa bbs die belgesel kanali war en zorlu yerde olmak die dogum maceralri anlatio...

Şu saatten sonra kötü deneyim paylaşmanın kimseye yararı yok canım.Korkutmaktan ürkütmekten başka bi durum oluşturmaz. Özellikle hepimizin doğumuna 1 aydan az kalmışken. Özellikle ilk doğumu olacak olanların endişeleri korkuları bukadar Çokken. Kötü deneyimlerini bukadar çok paylaşmak isteyen arkadaşlar varsa herkesin doğurmasını beklesinler. Sonrasında sıkıntı kalmaz nasıl olsa. Sonuçta herkesin karakteri ve duyguları farklı. Bazı insanlar karşısındakinin söylediklerinden çok çabuk etkilenebiliyor. Herkesi düşünmek lazım.

Kocaman canım ne güzel bi doğum yaşamışsın. Tam pozitif doğum hikayesi. Insanı cesaretlendiriyor gerçekten.elbette yaşadığın zorluklar vardı ama o zorlukları deşmediğin için teşekkür ederim. Bu şekilde bi çok insanı cesaretlendirecek bir doğum gibi görünüyor. İnşallah herkes kolay ağrısız ve istediği gibi doğumlar yapsın. Allah yardımcımız olsun.

çikolatadan sonra hareketlendi bebişim öyle sert değil öncekiler gibi... daha yumuşak ama hareket ediyo çok şükür

sewindim canim yaa...bi sorun yok demektir biraz uwala karnini ben oynarken o hafif bastirark sewdigimde itio elimin altini cekilsene be der gibi anlatamam o duyguyu...

Bu haftalardan sonra süt gelebilir diyorlar canım. Belkide bu doğumdan sonra sütünün hemen geleceğinin göstergesidir. Inşallah enbüyük korkularından biri sütümün gelmemesi

Bu haftalardan sonra süt gelebilir diyorlar canım. Belkide bu doğumdan sonra sütünün hemen geleceğinin göstergesidir. Inşallah enbüyük korkularından biri sütümün gelmemesi

ayyy agzin bal yesin insaplah hayatim en korktugum sey de bu iste sutum gelmezse bnm yuzumden sarilik olcak saniorum.....insaalah hepimizon sutu bol olsun....

kizlaaaar
suanda NST deyim.yarim saatlik istemisti doktorum.hastaneye gelmeden yemek yedim.midem yaniyor cok hemde.kusucammm.
yan yatarak aletleri bagladilar.ilk defa girdim nst olayina.bu arada tekmelerinde sesi geliyo cok heyecanli :)

Canim amacim korkutmak deil bundan bahsettim zaten 2003 yilindan bahsediyorum orda ve benim icin kotuydu simdi daha ileridir tabi hersey ama yinede uzak bakiyorum ve doktorumun bana soylediklerini soyledim her doktor ayri bisi soyler herkesin gorusu kendinedir tecrubesi kendinedir ama epituralle sezeryanda bebegi aldiktan sora anestezi veriyorlar tekrar bildigim kadariyla bana verdiler arkadasim 2 yil once dogum yapti onada vermisler sen genel anestezi alamam demissin dikilirken felan ozmn uyutmuycaklar seni oylemi olcak

benim yengemde epidural sezeryan oldu onu uyutmadılar demekki duruma göre değişiyo....o hep doğumunun kolay olduğunu söylüyo sohbet ede ede doğum olmuş hatta ilk doğumu genel anestezi 2. epidural oldu keşke ilkide epidural olsaydı diyo

Kisiden kisiye degisiyor demekki canim Allah sagsalim sihhatli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ben 3. Yu dogurucam herseyi biliyorum ama yinede korkularim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…