2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ah canikom bazen böyle aile krizleri yaşıyoruz malesef. Umarım yarın düzelir benim sinirim geçiyor hep ertesi gün. İnş seninde öyle olur

Ah canikom bazen böyle aile krizleri yaşıyoruz malesef. Umarım yarın düzelir benim sinirim geçiyor hep ertesi gün. İnş seninde öyle olur

ne guzel .....ben olayi o anda cozmek isterim hep hadi annem neyse esim hem olaya salata oldu hem bana posta koydu dur 3 dk konusalim koklasalim kapatalim mewzuyu...ne zibarion..eer ise gidcek olsa yarin uyandirirdim senin amaci ne die ama ewde gorucek o hic uyanmamai yeglicek.....ben uzadikca daha icime sindiremiom sabaha cikcagimizin garentisi mi war die dusunuom.....hele kus kalip yatmaktan nefret ederim icim dag oldu resmen sistikce sistim yaziklar olsun yaaa

tabi yaaa sonra icimizde tutmaya karar werelim diye mi izlicez....duymaya tahamulumuz yok bide gorcez...bence hic ii fikir degil okadari....

Canım boşver düşünme diycem ama ben adam iyi niyetle bile bişey söylese oturup ağlıyom bazen zoruma gidiyoda.... malesef bu dönemde hamile onlarmı bizmi belli değil onlar ayrı bi kapriste. Sen hiç birini düşünme sadece bebeğini düşün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm yazdıklarınla sanki ayneeennn beni anlatmışsın mide bulantısına anlam veremiyorum bnde:26:

kızlar benm göbeğim ara ara taş gibi sepsert oluyo neden acaba siz de oluyo mu , bu sertleşmeler kasılma olabilir mi

saol canim haklsin....

Aybah arkadaşımız gibi benimde karnımda sertleşme var üstelik 10-15 dk da bir karnım sertleşiyor 1 dk sonra eski haline dönüyor. Bel ağrım yok fazla. Sancımda yok. Ya bunlar doğum kazılmadı değildir değil mi aralıkları bana biraz sık geldi korkuyorum:18:

offff bu iste ufak ufak dogum kasilmalari ya hu anlattim ya size kizlar anladim anladim siz inanmak istemiosunuz EGER KARNİNİZ TOP GOBİ SERTLESİP GECİOSA SONRA BİDAHA OLUOSA DOGUMA HAZİRLİO RAHİM KENDİNİ SANCİ HİSSETMİOZ AMA NST GİR CİKİO BEL AGRİSİ KASİK AGRİSİ ADET SANCİSİ Bİ DE BU KASİLMA OLURSADA BEBEK GELMEGE HAZİRLANİO BUDA AZ HİSSEDİLİO NST DE TAWAN YAPİO ikisinide cok kez yasadim ama sadece ikisinde serum yedim...36 .haftda hala dewam edrse bu alicaz artik tutamayiz dedi dr... anladiniz mi sekerikolarim...

Normal doğumdan korkmuyorum. Tek korkum doktorun basit bişey yüzünden sezaryene yönlendirmesi. Biraz çekeriz biter gider. Sonuçta onu kucağımıza alınca hepsini unutucaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben hala doğum çantamı hazırlamadım ya. lohusa geceliği arıyorum. internetten alan varsa bana bi link atıverin lütfen. bu tembellikle çantam hazır olamadan doğuracağım en sonunda.

bestekız ahhh bestekızz... boşver takma kafanı, napalım bacım hayat bunun üzerine kurulu, elden bişey gelmiyo ...
misal benim ki 12 gibi geldi önce atıştık sonra tartıştık noldu, o şimdi yanımdaki koltukta horul horul uyuyo benimse gözümün yaşı daha kurumadı ve boğazlarım bitik durumda

Doktorumuz 3+3 gun sonra bizi doguma alicakmis.Yani gelisimimiz tamam olucakmis ins.Bebisimin esyalari tamam.Sadece yikayip utulemek kaldi.
Ayy bide dun toplliyodum.Sag kalca kemigime bi batma girdi uzerine basinca batiyormus gibi oluyodu sizede oluomu.?

Doktor bana kasilmalarin 15dk altina inince gel dogum olabilit demisti dikkali ol canm.Bi git istersen.

ben hala doğum çantamı hazırlamadım ya. lohusa geceliği arıyorum. internetten alan varsa bana bi link atıverin lütfen. bu tembellikle çantam hazır olamadan doğuracağım en sonunda.

Gunaydin tatlim bende hazirladim ama seninki dahada ileride intten bulamazsan gir bi magazaya bak.Cok gec kalmissin.Bebek magazasi kadin giyim magazalarinda bulunurki hem.,.

Kizlar merqba dun kontrolumuz vard,isonuc pek icacici degil malesef dokktor bebek cok asagida dogum pozisyonunu almis hatta kanala girmis nerdeyse kafasi gorunuyo dedi suyuda azalmis erken.dogum olabilir hazirlikli ol dedi..daha 32+4 uz cok kucuk melegim( bolca dinlen.dedi bide prepar diye ilac verdi ginde 3 kez yarimsar icecem.mayis sonu gozukuyo dogumun ama mayis basina kadr durursa cok iyi olur dedi..37 gormemiz lazim dedi cok moralim bozuldu.simdiye kadar sukur bi skntim yoktu sadece kaialmalar vardi demekki onlar itti cocugu kanala.napacam brn kanaldan cikma ihtimali yokmu foktora sormayi unuttum yada kanalda kac hafya daha idare edebilirim boyleolan.varmi aranizda yardmci olun kizlarr

Kiyamam size yaaa Allah yardimcin olsun tatlum.Dogym kanalindan ciktigini hic duymadim.Ama sirt ustu uzan ve ayaklarinin as ltina bi yastik koy sadece tuvalete kalk benim dusk riskum vardi oyle yaptim hamdolsun simdi iyiyiz ins.Evde tekmisinki?

Mrba cnmm artık hep dinlenme durumunda ol uzan inş drun dediği vakte kdr gelmez bebişin. Allah hayırlı zamnda gelmesini nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…