once annemle kawga ettik telde yuzumu kapadi tekrar aradim bu sefer ben kapadim Agladigimi anlamasin die okadar gucume gittiki anlatamam ya ne dese he diorum yaranamiom allah kahretsin birazcik kale almio almio beni kafasina ne esiosa onun dogrusu neyse onu yapio......sonra ben oturdum agladim busfer esim bana kizdi ne ugrasion olma oralikli diye o bebege bisi olsun sorcam ben sana dio......inlada tutustuk kawgaya macini izledi izledigi yerde de uyuya kaldi...oysa ben hafta sonu die bisiler yapariz saniodum en azindan alw yapar ewimizde film seyrederiz bisiler yani.....ama lanet olsun yeter 8 aydir annemide kocamida anlamaya calismaktan yoruldum artik ben kus kalmaktaktan nefret ederim annem arama dedi kocam uyudu BEN gebereim mi yani.....icim cikti aglamaktan yaa lanet olsun....
Ah canikom bazen böyle aile krizleri yaşıyoruz malesef. Umarım yarın düzelir benim sinirim geçiyor hep ertesi gün. İnş seninde öyle olur
ne guzel .....ben olayi o anda cozmek isterim hep hadi annem neyse esim hem olaya salata oldu hem bana posta koydu dur 3 dk konusalim koklasalim kapatalim mewzuyu...ne zibarion..eer ise gidcek olsa yarin uyandirirdim senin amaci ne die ama ewde gorucek o hic uyanmamai yeglicek.....ben uzadikca daha icime sindiremiom sabaha cikcagimizin garentisi mi war die dusunuom.....hele kus kalip yatmaktan nefret ederim icim dag oldu resmen sistikce sistim yaziklar olsun yaaa
Kızlar benim kasıklarım agrıyorayaga kalktıgımda da cıkacakmış gibi sancı vuruyor.. Daha erken değil mi? Midem de cok bulanıyor.. Noluyor anlamadım allahtan bebeğim hareketli.. Dönüp duruyor.. Ayaklarım inanılmaz şişti bir anda.. Noldu hiç anlamıyorum.. 9. Aydan gün aldıgım andan (2 nisandan) beri boyleyim.. Hayırdır inşallah..
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar benm göbeğim ara ara taş gibi sepsert oluyo neden acaba siz de oluyo mu , bu sertleşmeler kasılma olabilir mi
Canım boşver düşünme diycem ama ben adam iyi niyetle bile bişey söylese oturup ağlıyom bazen zoruma gidiyoda.... malesef bu dönemde hamile onlarmı bizmi belli değil onlar ayrı bi kapriste. Sen hiç birini düşünme sadece bebeğini düşün
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aybah arkadaşımız gibi benimde karnımda sertleşme var üstelik 10-15 dk da bir karnım sertleşiyor 1 dk sonra eski haline dönüyor. Bel ağrım yok fazla. Sancımda yok. Ya bunlar doğum kazılmadı değildir değil mi aralıkları bana biraz sık geldi korkuyorum:18:
Aybah arkadaşımız gibi benimde karnımda sertleşme var üstelik 10-15 dk da bir karnım sertleşiyor 1 dk sonra eski haline dönüyor. Bel ağrım yok fazla. Sancımda yok. Ya bunlar doğum kazılmadı değildir değil mi aralıkları bana biraz sık geldi korkuyorum:18:
ben hala doğum çantamı hazırlamadım ya.lohusa geceliği arıyorum. internetten alan varsa bana bi link atıverin lütfen. bu tembellikle çantam hazır olamadan doğuracağım en sonunda.
Kizlar merqba dun kontrolumuz vard,isonuc pek icacici degil malesefdokktor bebek cok asagida dogum pozisyonunu almis hatta kanala girmis nerdeyse kafasi gorunuyo dedi suyuda azalmis erken.dogum olabilir hazirlikli ol dedi..daha 32+4 uz cok kucuk melegim ( bolca dinlen.dedi bide prepar diye ilac verdi ginde 3 kez yarimsar icecem.mayis sonu gozukuyo dogumun ama mayis basina kadr durursa cok iyi olur dedi..37 gormemiz lazim dedi cok moralim bozuldu.simdiye kadar sukur bi skntim yoktu sadece kaialmalar vardi demekki onlar itti cocugu kanala.napacam brn kanaldan cikma ihtimali yokmu foktora sormayi unuttum yada kanalda kac hafya daha idare edebilirim boyleolan.varmi aranizda yardmci olun kizlarr
Kizlar merqba dun kontrolumuz vard,isonuc pek icacici degil malesefdokktor bebek cok asagida dogum pozisyonunu almis hatta kanala girmis nerdeyse kafasi gorunuyo dedi suyuda azalmis erken.dogum olabilir hazirlikli ol dedi..daha 32+4 uz cok kucuk melegim ( bolca dinlen.dedi bide prepar diye ilac verdi ginde 3 kez yarimsar icecem.mayis sonu gozukuyo dogumun ama mayis basina kadr durursa cok iyi olur dedi..37 gormemiz lazim dedi cok moralim bozuldu.simdiye kadar sukur bi skntim yoktu sadece kaialmalar vardi demekki onlar itti cocugu kanala.napacam brn kanaldan cikma ihtimali yokmu foktora sormayi unuttum yada kanalda kac hafya daha idare edebilirim boyleolan.varmi aranizda yardmci olun kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?