Çok güzel cevaplamış gerçektende arkadaş
ben en azindan bi kac arkadasi tecrubesini bilgisini paylasir die dusunmistum acikcasi.....ewet korkutup yanlis yonlendirmektense konusmamak en ii si tabiki...
Ozaman ben sana soyle diyim canikom ben bunu pek dr kararina birakmaktan yana degilim....daha dogrusu kendi iki dr.mada olan guvenilirligimi yitirdim..birine olmayan yogunbakim unitesini onca erken dogum tehditimde benle paylasmamasi....digeride dogum sekli icin beni en kabusa sokmasina......simdikte diorum ko kendimce en cok ne yapioparsa bu ara kesin ona yonlendircek....buda sezaryen buda sezaryen deyip basindan atcak gibi geliyor acikcasi...ben migren hastasiyim zaten ve o bas agrisi fikri beni delirtio o kadin ablama demis ya nefes alamian bebegi icin BEN GEBERİOM COCUK GORCEK GOZUM YOK YOLLAMİSLAR BASKA HASTANEYE BELİM BASİM MAHWOLDUM DİE ben cok sasirdim nasil bir aci ki bu cumleyi kurdurtur insana....kaldiki kimbilir ne hayalleri wardi....israr yakar arattim ablama 3.gun ewe cikmislar bebek ii mis kizin hala bel ve bas agrisi varmis...dikis degil bel bas.....epidral oldum ölmek icin dua ettim gibi bi cumle kurmus telde uydurmayim tabi o cumleyi tam hatirlamiom.....ablamda dedi ki benim bile gozum korktu ablacim kulaktan duysam inanmam gozumle gordum ben sezaryen oldum ikizdiler ama 1saatte ayaktadim sen bildigimizden sasma dio.....simdi ben dr bunu izah etmeye calissam herkesde bir olmaz deyip kestirip atcak.....ama en ayakta olmam cocugu emzirmem ewime gelip gulucuk sacmak warken Olmek istiom die aglamak istemiom bunuda sansa birakmak istemiom..ama neden bu kadar kararliyim sen dedin ya ben uyutulmak ta normalde istemiom epidural istiom buna hazirladim 8 bucuk ay kendimi die iste bemde 2 kez narkoz aldim ve cok guzel uyandim biliom ya o sureci vende ondan rahatca geneli isteyebiliom...eger hic uyutulmasam senin gibi derim ki belimde agrisa basimda agrisa ben o an bebegimi izlicem herkesten once ben gorcem koklucam hemen emzircem herseyine sahit olcam...bence aynen bole dusun ben kafamda bisi war die artik kotu hikayelerden etkilenmiom sende oyle yap olumsuzluklari bil hemsirem ama deki hep ben kararimi werdim ve bu benim icin bence en dogrusu kim ne yasadisa yasadi ben kuzuyu bole kuzagima alicam ve een ii sini yasicam....amma yazdim heee napem sezaryen kardesim olarak nadir kankicanlardan birisin...normal dogurcaga degil sana cesaret wercem tabi...(cunku normal dogumla ilgili sifir bilgi sezaryen hakkinda master yaptim)
Canim amacim korkutmak deil bundan bahsettim zaten 2003 yilindan bahsediyorum orda ve benim icin kotuydu simdi daha ileridir tabi hersey ama yinede uzak bakiyorum ve doktorumun bana soylediklerini soyledim her doktor ayri bisi soyler herkesin gorusu kendinedir tecrubesi kendinedir ama epituralle sezeryanda bebegi aldiktan sora anestezi veriyorlar tekrar bildigim kadariyla bana verdiler arkadasim 2 yil once dogum yapti onada vermisler sen genel anestezi alamam demissin dikilirken felan ozmn uyutmuycaklar seni oylemi olcak
benim yengemde epidural sezeryan oldu onu uyutmadılar demekki duruma göre değişiyo....o hep doğumunun kolay olduğunu söylüyo sohbet ede ede doğum olmuş hatta ilk doğumu genel anestezi 2. epidural oldu keşke ilkide epidural olsaydı diyo
ben en azindan bi kac arkadasi tecrubesini bilgisini paylasir die dusunmistum acikcasi.....ewet korkutup yanlis yonlendirmektense konusmamak en ii si tabiki...
Ozaman ben sana soyle diyim canikom ben bunu pek dr kararina birakmaktan yana degilim....daha dogrusu kendi iki dr.mada olan guvenilirligimi yitirdim..birine olmayan yogunbakim unitesini onca erken dogum tehditimde benle paylasmamasi....digeride dogum sekli icin beni en kabusa sokmasina......simdikte diorum ko kendimce en cok ne yapioparsa bu ara kesin ona yonlendircek....buda sezaryen buda sezaryen deyip basindan atcak gibi geliyor acikcasi...ben migren hastasiyim zaten ve o bas agrisi fikri beni delirtio o kadin ablama demis ya nefes alamian bebegi icin BEN GEBERİOM COCUK GORCEK GOZUM YOK YOLLAMİSLAR BASKA HASTANEYE BELİM BASİM MAHWOLDUM DİE ben cok sasirdim nasil bir aci ki bu cumleyi kurdurtur insana....kaldiki kimbilir ne hayalleri wardi....israr yakar arattim ablama 3.gun ewe cikmislar bebek ii mis kizin hala bel ve bas agrisi varmis...dikis degil bel bas.....epidral oldum ölmek icin dua ettim gibi bi cumle kurmus telde uydurmayim tabi o cumleyi tam hatirlamiom.....ablamda dedi ki benim bile gozum korktu ablacim kulaktan duysam inanmam gozumle gordum ben sezaryen oldum ikizdiler ama 1saatte ayaktadim sen bildigimizden sasma dio.....simdi ben dr bunu izah etmeye calissam herkesde bir olmaz deyip kestirip atcak.....ama en ayakta olmam cocugu emzirmem ewime gelip gulucuk sacmak warken Olmek istiom die aglamak istemiom bunuda sansa birakmak istemiom..ama neden bu kadar kararliyim sen dedin ya ben uyutulmak ta normalde istemiom epidural istiom buna hazirladim 8 bucuk ay kendimi die iste bemde 2 kez narkoz aldim ve cok guzel uyandim biliom ya o sureci vende ondan rahatca geneli isteyebiliom...eger hic uyutulmasam senin gibi derim ki belimde agrisa basimda agrisa ben o an bebegimi izlicem herkesten once ben gorcem koklucam hemen emzircem herseyine sahit olcam...bence aynen bole dusun ben kafamda bisi war die artik kotu hikayelerden etkilenmiom sende oyle yap olumsuzluklari bil hemsirem ama deki hep ben kararimi werdim ve bu benim icin bence en dogrusu kim ne yasadisa yasadi ben kuzuyu bole kuzagima alicam ve een ii sini yasicam....amma yazdim heee napem sezaryen kardesim olarak nadir kankicanlardan birisin...normal dogurcaga degil sana cesaret wercem tabi...(cunku normal dogumla ilgili sifir bilgi sezaryen hakkinda master yaptim)
Sağlık olsun canım benim belli mi olur belki o an korkarım bende beni uyutun derim bilmiyorum hiçbirşey diyemiyorum. Korkuyorum. 17 gün kaldı. Allah yardımcımız olsun:44:
amin canim yaaa....baksana zaten yakinda altima kacircam gibi oluom sen den once dogurabilirim))) ben ozman sana hemen iki kelime yazarim kapidan )))
Kizlar sizin bebikleri hickirik tutuyomu benim pipili hickiriyo hissediyorum boyle pitpit suan mesela hahahaha cok komik ya birde masallah asiri hareketli uyumazmi bu cocuk hic ahtapotmu bu karnim hep calkalaniyo benim ilk kizim cok hareketli degildi ikinci kiz hareketliydi ama boyle bukadar degildi dogdu fena yaramazdi insallah bu uslu bir bebek olur boga burcu olcak insallah boga burcu bebekleri istahli ve sakin olur diye okudum bi yerde insallah oyle olur yoksa isim cok zor ilk kizimda degil ama ikinci kizimda halilarin ustunde uyuyakaliyordum gecem gunduzum yoktu aglamayi seviyodu resmen hicbir derdi yok ama agliyo hep oyle bi bebekti o gunler aklima geldikce benim aglayasim geliyo :)))
Ayyy canım o bahsettiğin şeyh hıçkırık mı oluyo. Benimki de ara ara böyle pıt pıt diye atıyo 3 saniye aralıklarla eşimle ben şaşırıyoduk acaba bu napıyo diye demek hıçkırıkmış çok güzel yaabizimki de çok hareketli bazen şaşırıyorum eli kolu her yerde. boyları mı çok uzun nedir
Kızlar benim kasıklarım agrıyorayaga kalktıgımda da cıkacakmış gibi sancı vuruyor.. Daha erken değil mi? Midem de cok bulanıyor.. Noluyor anlamadım allahtan bebeğim hareketli.. Dönüp duruyor.. Ayaklarım inanılmaz şişti bir anda.. Noldu hiç anlamıyorum.. 9. Aydan gün aldıgım andan (2 nisandan) beri boyleyim.. Hayırdır inşallah..
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vücudun doguma hazırlanıyor canım endişe etme. Bende doktora sordum kasilma ve agrilarim oluyo zaman zaman die o söyledi
kizlaaaar
suanda NST deyim.yarim saatlik istemisti doktorum.hastaneye gelmeden yemek yedim.midem yaniyor cok hemde.kusucammm.
yan yatarak aletleri bagladilar.ilk defa girdim nst olayina.bu arada tekmelerinde sesi geliyo cok heyecanli :)
once annemle kawga ettik telde yuzumu kapadi tekrar aradim bu sefer ben kapadim Agladigimi anlamasin die okadar gucume gittiki anlatamam ya ne dese he diorum yaranamiom allah kahretsin birazcik kale almio almio beni kafasina ne esiosa onun dogrusu neyse onu yapio......sonra ben oturdum agladim busfer esim bana kizdi ne ugrasion olma oralikli diye o bebege bisi olsun sorcam ben sana dio......inlada tutustuk kawgaya macini izledi izledigi yerde de uyuya kaldi...oysa ben hafta sonu die bisiler yapariz saniodum en azindan alw yapar ewimizde film seyrederiz bisiler yani.....ama lanet olsun yeter 8 aydir annemide kocamida anlamaya calismaktan yoruldum artik ben kus kalmaktaktan nefret ederim annem arama dedi kocam uyudu BEN gebereim mi yani.....icim cikti aglamaktan yaa lanet olsun....
once annemle kawga ettik telde yuzumu kapadi tekrar aradim bu sefer ben kapadim Agladigimi anlamasin die okadar gucume gittiki anlatamam ya ne dese he diorum yaranamiom allah kahretsin birazcik kale almio almio beni kafasina ne esiosa onun dogrusu neyse onu yapio......sonra ben oturdum agladim busfer esim bana kizdi ne ugrasion olma oralikli diye o bebege bisi olsun sorcam ben sana dio......inlada tutustuk kawgaya macini izledi izledigi yerde de uyuya kaldi...oysa ben hafta sonu die bisiler yapariz saniodum en azindan alw yapar ewimizde film seyrederiz bisiler yani.....ama lanet olsun yeter 8 aydir annemide kocamida anlamaya calismaktan yoruldum artik ben kus kalmaktaktan nefret ederim annem arama dedi kocam uyudu BEN gebereim mi yani.....icim cikti aglamaktan yaa lanet olsun....
Yaaaa yapmaa(( bi an kendimi gördüm.. Arada kalmaktan da yıldım milletin gönlünü eylemekten de!!! Kimse anlamıyor sanki... Bir de sonunda yine sana patlıyor"hamileya idare edelim cok hassas tabi" die sagda solda lafını ederler... Sıkıcı ve yorucu gercekten... Allah yardımcın olsun ama aglama lütfen ... Cama cık bi hava al su iç duş al.. Bunlar bna ii gelenler.. Sanada ii gelirinşallah cnm
Kızlar benim kasıklarım agrıyorayaga kalktıgımda da cıkacakmış gibi sancı vuruyor.. Daha erken değil mi? Midem de cok bulanıyor.. Noluyor anlamadım allahtan bebeğim hareketli.. Dönüp duruyor.. Ayaklarım inanılmaz şişti bir anda.. Noldu hiç anlamıyorum.. 9. Aydan gün aldıgım andan (2 nisandan) beri boyleyim.. Hayırdır inşallah..
Doğum sekline karar veremeyenler iki dogum seklininde videosunu izlesin heralde o zaman kesin karar verirler. (Mecburi sezeryan disinda olanlar ).
Herkese kesinlikle pozitif doğum Hikayeleri okumalarini tavsiye ederim.
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
canm kizma bana ama bu donem senin hayatta yassyabilcen en guzel ama bi o kdr da en zorlu surec biri anne biri es dunyada yannda en basta olmasi gereken kisiler.herkesi hakikaten kendi haline birak su an tek onemli olan sen ve karnindaki melegin.birak onlar dusunsn bebisine odaklan.son donem yaklasnca herkes bi huy degtryo aslnda senin yapman gereken tripleri tavirlari cevrendkler yapio.bosver keyfne bak.zmanla anlicaklardr onlar da
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?