2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canim ilk odudugum da bende dedim neden uyyuttular dikerken die...kesinlikle farkli bir sebebi wardir yada igne teknolojisi okadar gelismemisti cunku cewremdeki 6 kisi war hemen hemen bu sene epidural olan hic uyutulmadilar.....iki tanesi cok mutlu duydu bebeklerini sewdiklerini kokladiklarini anlatti dikis atilirken ben poz weriodum dio halamin gelini disunun yani sabah ki kizda bebegi yikadilar bnm dikis atilirken boynum koptu nasil yikiolar die bakcam die dio.....kisiden kisie degisio arkadaslar ama uyutmak kalmamis atik demek dikis esnasinda.

Herkes iyidir umarim ben sadece kontrolden kontrole yaziyorum genelde cunku bazen burasi cok gergin oluyo ve ben bundan biraz fazla etkileniyorum ozellikle dogum sekli konusundaneyse biz bugun eminonu havuzluhana gittik bebiskomun kapi susunu mevlüt sekerlerini ve kendime hakim olamadigim icin yine kiyafet aldim kuzuma .halbuki kiyafetlerini yikayip utuleyip dolabina yerlestirmistim yine is cikardim basima ogleden sonrada oglumu gormeye gittik doktor teyzemize..oglum 2200 gr olmus ve 44 cm..hersey yolundaymis ..hersey yolunda olmasina ragmen sanirim epidural sezeryan olucam cunku tirsmaya basladim

Kizlar sizin bebikleri hickirik tutuyomu benim pipili hickiriyo hissediyorum boyle pitpit suan mesela hahahaha cok komik ya birde masallah asiri hareketli uyumazmi bu cocuk hic ahtapotmu bu karnim hep calkalaniyo benim ilk kizim cok hareketli degildi ikinci kiz hareketliydi ama boyle bukadar degildi dogdu fena yaramazdi insallah bu uslu bir bebek olur boga burcu olcak insallah boga burcu bebekleri istahli ve sakin olur diye okudum bi yerde insallah oyle olur yoksa isim cok zor ilk kizimda degil ama ikinci kizimda halilarin ustunde uyuyakaliyordum gecem gunduzum yoktu aglamayi seviyodu resmen hicbir derdi yok ama agliyo hep oyle bi bebekti o gunler aklima geldikce benim aglayasim geliyo :)))

Ayyy canım o bahsettiğin şeyh hıçkırık mı oluyo. Benimki de ara ara böyle pıt pıt diye atıyo 3 saniye aralıklarla eşimle ben şaşırıyoduk acaba bu napıyo diye demek hıçkırıkmış çok güzel yaa bizimki de çok hareketli bazen şaşırıyorum eli kolu her yerde. boyları mı çok uzun nedir

Son düzenleme:
Doğum sekline karar veremeyenler iki dogum seklininde videosunu izlesin heralde o zaman kesin karar verirler. (Mecburi sezeryan disinda olanlar ).
Herkese kesinlikle pozitif doğum Hikayeleri okumalarini tavsiye ederim.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet canim hickirikmis bende bu hafta hafta hhamilelikle ilgili seyler yazan sitelerde okudum bilmiyodum :))

Kızlar benim kasıklarım agrıyor ayaga kalktıgımda da cıkacakmış gibi sancı vuruyor.. Daha erken değil mi? Midem de cok bulanıyor.. Noluyor anlamadım allahtan bebeğim hareketli.. Dönüp duruyor.. Ayaklarım inanılmaz şişti bir anda.. Noldu hiç anlamıyorum.. 9. Aydan gün aldıgım andan (2 nisandan) beri boyleyim.. Hayırdır inşallah..

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vücudun doguma hazırlanıyor canım endişe etme. Bende doktora sordum kasilma ve agrilarim oluyo zaman zaman die o söyledi

Vücudun doguma hazırlanıyor canım endişe etme. Bende doktora sordum kasilma ve agrilarim oluyo zaman zaman die o söyledi

Doğuma hazırlansın da zamansız gelmesin miniğim..hiçbişey hazır değil daha

kizlaaaar
suanda NST deyim.yarim saatlik istemisti doktorum.hastaneye gelmeden yemek yedim.midem yaniyor cok hemde.kusucammm.
yan yatarak aletleri bagladilar.ilk defa girdim nst olayina.bu arada tekmelerinde sesi geliyo cok heyecanli :)

aynen cnm bende bugün nst ye bağlandım yatmadan önce iyiydim kalktıktan sonra kusacak yer aradım bende yemek yemiştim öleceğim zannettim ..mide yanması bir yandan yazını okuyunca kendimi okumuş gibi oldum

once annemle kawga ettik telde yuzumu kapadi tekrar aradim bu sefer ben kapadim Agladigimi anlamasin die okadar gucume gittiki anlatamam ya ne dese he diorum yaranamiom allah kahretsin birazcik kale almio almio beni kafasina ne esiosa onun dogrusu neyse onu yapio......sonra ben oturdum agladim busfer esim bana kizdi ne ugrasion olma oralikli diye o bebege bisi olsun sorcam ben sana dio......inlada tutustuk kawgaya macini izledi izledigi yerde de uyuya kaldi...oysa ben hafta sonu die bisiler yapariz saniodum en azindan alw yapar ewimizde film seyrederiz bisiler yani.....ama lanet olsun yeter 8 aydir annemide kocamida anlamaya calismaktan yoruldum artik ben kus kalmaktaktan nefret ederim annem arama dedi kocam uyudu BEN gebereim mi yani.....icim cikti aglamaktan yaa lanet olsun....

Yaaaa yapmaa (( bi an kendimi gördüm.. Arada kalmaktan da yıldım milletin gönlünü eylemekten de!!! Kimse anlamıyor sanki... Bir de sonunda yine sana patlıyor"hamileya idare edelim cok hassas tabi" die sagda solda lafını ederler... Sıkıcı ve yorucu gercekten... Allah yardımcın olsun ama aglama lütfen ... Cama cık bi hava al su iç duş al.. Bunlar bna ii gelenler.. Sanada ii gelirinşallah cnm

canm kizma bana ama bu donem senin hayatta yassyabilcen en guzel ama bi o kdr da en zorlu surec biri anne biri es dunyada yannda en basta olmasi gereken kisiler.herkesi hakikaten kendi haline birak su an tek onemli olan sen ve karnindaki melegin.birak onlar dusunsn bebisine odaklan.son donem yaklasnca herkes bi huy degtryo aslnda senin yapman gereken tripleri tavirlari cevrendkler yapio.bosver keyfne bak.zmanla anlicaklardr onlar da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

elimi yuzumu yikadim kafami islattim kolonyalandim bi bardak su alip biraz balkonda oturdum daha iyim ama karnim tas gibi derimi hic biyerinde yumusaklik yok....cukulata ekmek yedim simdi kitabimi aldim girdim yorganin altina onuda uyandirmadim nebok yerse yesin orda elim ayagim buz 1 saat ince yanyaktim tisortle tombis tombis dolasiodum...simdi ise donuyorum sinirsel heralde....ben hic kimseye naz yapmadim bu dk dan sonra nazim allahini yapmazsam ben de damla degilim.....ne camasirimi aksattim ne yemegini ayagina su goturdum aman ben butuk gun dinlenirim o yorgun gelio cunku biliom calismanin tadini.....annem ananem ve dedeme bakmaktan dusunmekten burda size agliodum bana sira gelmio die ona gig diyemiodum bitti herkes sifiri tuketti kimse karni burnun da birazcik hos tutalim demio....

İki gündür ayaklarım acıyacak kadar şiş. Terlikle geziyorum gerekınce...
Doktorumu aradım. Uzun sure ayakta kalma, yorulma, mumkunse dızden asagısını soguk suda beklet, kalp hizasının ustune kaldır dedı.

Ya ilisinide izleyince ikisindende vazgeçerlerse ben stajyerden normal doğumagirdiğim için şuan mümkün değil yapamam diyorum . Belki görmeseydim yapabilirdim.

insanin cani cigeri bunlari yapanlar oldugu icin bu kadar gucume gidiyor ya zaten...fazla geliorum heralde herkese cabuk yoruldular pes ettiler biraksinlar ben tek basimada dogurur tek basimada buyuturum cocugumu....4 senedir ewliyim zaten ne anam ne kocam hic kimse yok tu yanimda calistim is ew is ew hic annem destek olmadiki bana hic hemde esimde nereye kadar ne yapcak dolma mi sarcak utu mu yapcak...ya bari su aylarda idare edin be....ben bisi yapinca kabahat dinlen yat yapma annem der kocam o cocuga bisi olsn sorcam der....kaldiki benim kadar pimpirikli oldugumu biliosunuz....zarar wrrcek asla bisi yapmam ewi bok ta goturse acta kalsak....ama gucume gidio ;,,,(((((( ;,,,;,,,((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…