Kizlar merqba dun kontrolumuz vard,isonuc pek icacici degil malesefdokktor bebek cok asagida dogum pozisyonunu almis hatta kanala girmis nerdeyse kafasi gorunuyo dedi suyuda azalmis erken.dogum olabilir hazirlikli ol dedi..daha 32+4 uz cok kucuk melegim ( bolca dinlen.dedi bide prepar diye ilac verdi ginde 3 kez yarimsar icecem.mayis sonu gozukuyo dogumun ama mayis basina kadr durursa cok iyi olur dedi..37 gormemiz lazim dedi cok moralim bozuldu.simdiye kadar sukur bi skntim yoktu sadece kaialmalar vardi demekki onlar itti cocugu kanala.napacam brn kanaldan cikma ihtimali yokmu foktora sormayi unuttum yada kanalda kac hafya daha idare edebilirim boyleolan.varmi aranizda yardmci olun kizlarr
Canim bende biktim bu kasilmalardan bebegim assada suan ayaklarim koltukta yukari uzatmis vaziyetteyim kahvalti sofrasi oyle duruyo oyle bir baski varki assaya anlatamam canim cok yaniyo 32 deyim korkuyorum insallah erken gelmez miniklerimiz çok kucukler daha nekadar kalirlarsa icerde omadar onlar icin iyi dun doktorumla konustum 3. Sezeryanda ozellikle assaya baski cok olur dedi ama bacagima vuruyo agri ve bazen adimimi atamiyorum korkuyorum heran suyum gelcek hazirliksiz gitcem sezeryana alcaklar karnim tokken nasil anestezi vercekler felan kurup kurup duruyorum iyice paranoyak yapti benide bu durum esim burda yok yurtdisinda bunaldim iyice sabah kasilmalarla uyandim suan agrim var hicbir is yapamiyorum
Kizlar merqba dun kontrolumuz vard,isonuc pek icacici degil malesefdokktor bebek cok asagida dogum pozisyonunu almis hatta kanala girmis nerdeyse kafasi gorunuyo dedi suyuda azalmis erken.dogum olabilir hazirlikli ol dedi..daha 32+4 uz cok kucuk melegim ( bolca dinlen.dedi bide prepar diye ilac verdi ginde 3 kez yarimsar icecem.mayis sonu gozukuyo dogumun ama mayis basina kadr durursa cok iyi olur dedi..37 gormemiz lazim dedi cok moralim bozuldu.simdiye kadar sukur bi skntim yoktu sadece kaialmalar vardi demekki onlar itti cocugu kanala.napacam brn kanaldan cikma ihtimali yokmu foktora sormayi unuttum yada kanalda kac hafya daha idare edebilirim boyleolan.varmi aranizda yardmci olun kizlarr
Rabbim yardimciniz olsun,kizlar.Bu bacaga agri vurmasi dogum sancisiimiki?
Amin canim saol bilmiyorumki dogum sancisinda bacagami vurur ama benim sag bacagima vuruyor topalliyorum tuttugunda belimin altina yastik koydum uzandim ama kalkinca tekrar basliyo
Doktorumuz 3+3 gun sonra bizi doguma alicakmis.Yani gelisimimiz tamam olucakmis ins.Bebisimin esyalari tamam .Sadece yikayip utulemek kaldi.
Ayy bide dun toplliyodum.Sag kalca kemigime bi batma girdi uzerine basinca batiyormus gibi oluyodu sizede oluomu.?
Depresyonlular buluşalım ağlaşalım ne dersiniz
Dün msj attım depresyondayım ağlıyorum diye pek bişi değişmedi bugün de ağladım insan ne kadar yalnız keşke eşimden hiç meded ummasam sevmesini ilgilenmesini beklemesem bişiler konuşayım paylaşayım die kendimi üzmesem resmen depresifim aynaya bakınca kendimden kprkuyorum duvar gibi surat oğlum agresifleşti resmen etkilendi durumumdan. Ben de üzülüyorum ama napüm eşim o çocuğu ağlattı mı ben deli oluyorum 3 yaşındaki bi çocuktan ne bekliyosun taş kalpli insafsız sevmeyi bilmeyen biri
Sabah iki tane aile danışmanını aradım çalışmıyolar sanırım bize böyle bişi lazım sanırım iletişim anlayış lazım
Annemleri de çağırmak istemiyorum işleri de var zaten bi hafta sonra kız kardeşimi istemeye gelecekler 8 saat uzaklar. Bi de onlar gelince bizim paşa iyice rahat ediyo uyuz oluyorum bana oğluma da iyi geliyo ama eşim rahat rahat oturmasın istiyorum ne minnet etmeyi ne teşekkür etmeyi bilğyo lan evine gelip niye hizmet ettiriyon kendine. Yemekler yapılıyo ev temizleniyo çayı tatlısı önüne geliyo oğluna bakmak zorunda kalmıyo karısı da dırdır etmiyo ohhh gel keyfim gel layık mısın sen
cnm benim sinirlerim de çok bozuk, bizde çok belirgin birşey yok ama 3.5 yaşında oğlum sanırım etkileniyor bebeğin geleceğini anladı daha asi daha yaramaz laf dinlemiyor. çıldırıcak gibi oluyorum. çok ağırlaştık, herşey batıyor, bişey batmasa bebek kasılıyor nefes alamıyorum. zırt pırt ağlıyorum(ki ağlamak sut uretimine hazırlandığımız için oluyormuş göz yaşı bezleri ile süt bezleri aynı hormonun salgılanması ile çaışıyormuş.)
lütfen guzel gunleri hayal edip bu gunlerin geçeceği fikrine odaklanmaklanalım. fiziksel yetersizliklerimiz de psikolojimizi yoruyor. ayakkabımı bir zar zor giyiyorum...
merhaba kızlar.size bi fikir danısmalıyım.beşik alıcam.bugune dek uzayan besik dusunmustum ama 60-90 olanlardan bulabildim.ve kararsızım şimdi.normal besikmi alsam acaba siz nasıl aldınız.oyun parkı dusunmuyorum.
merhaba kızlar.size bi fikir danısmalıyım.beşik alıcam.bugune dek uzayan besik dusunmustum ama 60-90 olanlardan bulabildim.ve kararsızım şimdi.normal besikmi alsam acaba siz nasıl aldınız.oyun parkı dusunmuyorum.
Gunaydin tatlim bende hazirladim ama seninki dahada ileride intten bulamazsan gir bi magazaya bak.Cok gec kalmissin.Bebek magazasi kadin giyim magazalarinda bulunurki hem.,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?