2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canim bende biktim bu kasilmalardan bebegim assada suan ayaklarim koltukta yukari uzatmis vaziyetteyim kahvalti sofrasi oyle duruyo oyle bir baski varki assaya anlatamam canim cok yaniyo 32 deyim korkuyorum insallah erken gelmez miniklerimiz çok kucukler daha nekadar kalirlarsa icerde omadar onlar icin iyi dun doktorumla konustum 3. Sezeryanda ozellikle assaya baski cok olur dedi ama bacagima vuruyo agri ve bazen adimimi atamiyorum korkuyorum heran suyum gelcek hazirliksiz gitcem sezeryana alcaklar karnim tokken nasil anestezi vercekler felan kurup kurup duruyorum iyice paranoyak yapti benide bu durum esim burda yok yurtdisinda bunaldim iyice sabah kasilmalarla uyandim suan agrim var hicbir is yapamiyorum

Rabbim yardimciniz olsun,kizlar.Bu bacaga agri vurmasi dogum sancisiimiki?

Aman kizlar dikkat edin bebislerinize lazimsiniz siz.Bosverin is falan yapmayin Uzanin ayaklariniz altinada yastikla destekleyin.Bosverin dogumdan sobra jinseyide almazsiniz temizlesikten sonra alirsiniz.Gelene git demessinizde soylemetin kimseye dogum oldugunu.Rabbim yardimciniz olsun ina.Bebislerde saglikla gununde dunyaya gelirler.,.

Kanala giren bebek sanırım geri çıkmaz canım dinleneceksin. Ayakta kalmayacaksın. Yatacaksın devamlı bence. Inş bekler bebiş. Burada bi çok kişinin 20. Haftalardan beri erken doğum riski var ama kimse doğurmadı 35. Haftalara geldi hepsi. Doktorlarda hastalarını korkutmak için yer arıyorlar yani.

Günaydınlar çok şükür doğurmadım akşam ama çok korktum. Bayağı sıktı kasılmalarım. Sabah'ta belim ve karnım ağrıyordu. Ay korkuyorum bebeğim valizi toplamaya başladı gibi geliyor. :18:

Amin canim saol bilmiyorumki dogum sancisinda bacagami vurur ama benim sag bacagima vuruyor topalliyorum tuttugunda belimin altina yastik koydum uzandim ama kalkinca tekrar basliyo

canım o bacak agrısı pelvik ve kalça kemiklerimizin genişlemesiyle ilgili bu haftalarda vucut iyice hazırlık yapıyor karın kaslarınız iyice gerilir daha bi şişersiniz bel iyiden iyiye genişler aman bol bol nemlendirin karın bel ve kalça cevresini baldırlara kadar hemde.

Kizlar alinti yapamiyorum hepinize tesekkurler bnmde dun ve bugun cok asiri baski var assagiya daha oncesinde baski hissetmiuordum ne.zamanki doktor soyledi ozaman hissettim piskolojikmi acaba yoksa doktora gittigim gunmu bebek kanala girdi( ya insallah dayanir bebegim bikac hafta daha hic bi hazirligim yok annemi cagirdim o gelecek yanima insallah bebegim dounca yasar dua edin kizlar..birde pre par kullaniyorum sozde kasilma onleyici ama fayda etmiyo aynen devam.kasilmalar..su 40 haftaya gelipte hala bebegim kanala girmedi diyenlere imreniyorum suan bizimkiler niye erkenci yaaaaa.allahim.sen.koru insallahh

cnm 34.5 de doğdu 1. bebeğim, kuveze girmedi. emzirme kısmında biraz zorlansakta duzene soktuk herşeyi zamanla.

bir de forumdaki arkadaşların birine aynı teşhisle istrahat verilmişti, guzel su içip, dinlendi bebek yukarı çıktı biraz yazdığını hatırlıyorum.

kendini üzme yorma, inşallah zamanında kavusucaksın bebeğine.

Depresyonlular buluşalım ağlaşalım ne dersiniz

Dün msj attım depresyondayım ağlıyorum diye pek bişi değişmedi bugün de ağladım insan ne kadar yalnız keşke eşimden hiç meded ummasam sevmesini ilgilenmesini beklemesem bişiler konuşayım paylaşayım die kendimi üzmesem resmen depresifim aynaya bakınca kendimden kprkuyorum duvar gibi surat oğlum agresifleşti resmen etkilendi durumumdan. Ben de üzülüyorum ama napüm eşim o çocuğu ağlattı mı ben deli oluyorum 3 yaşındaki bi çocuktan ne bekliyosun taş kalpli insafsız sevmeyi bilmeyen biri

Sabah iki tane aile danışmanını aradım çalışmıyolar sanırım bize böyle bişi lazım sanırım iletişim anlayış lazım
Annemleri de çağırmak istemiyorum işleri de var zaten bi hafta sonra kız kardeşimi istemeye gelecekler 8 saat uzaklar. Bi de onlar gelince bizim paşa iyice rahat ediyo uyuz oluyorum bana oğluma da iyi geliyo ama eşim rahat rahat oturmasın istiyorum ne minnet etmeyi ne teşekkür etmeyi bilğyo lan evine gelip niye hizmet ettiriyon kendine. Yemekler yapılıyo ev temizleniyo çayı tatlısı önüne geliyo oğluna bakmak zorunda kalmıyo karısı da dırdır etmiyo ohhh gel keyfim gel layık mısın sen

ayy ne mutlu size...
kalça kemiğin genişliyor arkadaşım..benimde hep dışarda olur öyle bi bıçak gibi giriyorki onda zınk diye duruyorum ...ayyy diyorum yuzumde hep bi buruşuk ifade sancıdan ...ya bacak krampı yada kalçadan giren sancı ....

yabide uyurken ağzımdan çok salya akıyor bi uyanıyorum yastık ıslanmış yanağımdan suzulmuş nie ki?son bir aydır hergece oluyor

Son düzenleme:

cnm benim sinirlerim de çok bozuk, bizde çok belirgin birşey yok ama 3.5 yaşında oğlum sanırım etkileniyor bebeğin geleceğini anladı daha asi daha yaramaz laf dinlemiyor. çıldırıcak gibi oluyorum. çok ağırlaştık, herşey batıyor, bişey batmasa bebek kasılıyor nefes alamıyorum. zırt pırt ağlıyorum(ki ağlamak sut uretimine hazırlandığımız için oluyormuş göz yaşı bezleri ile süt bezleri aynı hormonun salgılanması ile çaışıyormuş.)

lütfen guzel gunleri hayal edip bu gunlerin geçeceği fikrine odaklanmaklanalım. fiziksel yetersizliklerimiz de psikolojimizi yoruyor. ayakkabımı bir zar zor giyiyorum...

kızalar meraba hepinize nasılsınız? bi tanıdığım dediki doğumdan 2 hafta önce kimyon içmeye başla sonrasında gaz problemin için çok faydalı. doğrumudur acaba:26:

Ya yorulduk artık sanırım çocuğuma ev işine yetemiyorum destek istiyorum bulamıyorum bi de bir çocuğa tahhammül edemiyo ki çocuğum sakin neşeli bi çocuk ikinciden korkuyorum beceremiyo bakmayı çocuk yüzünden çok tartışıyoruz geçeçek elbet ama tekrarlanıyo işte

Canım inşallah biraz daha bekler annesi sen bol bol dinlen .. benim de 32. haftada suyum azalmıştı serum yedim dinleniyorum şimdi , 34. haftadayım çok şükür cum a kontrolüm var , ben de çok korktum ama 33 ahftada doğan bi arkadaş 10 gün hastanede kalıp çktı , nşallah olurda öle bbiş olursada korkmayalım ,Allah bize bağışlar inş.... bu arada kasılmalar nasıldı , karında sertleşmelrim oluyo benm de bu kasılma mı

merhaba kızlar.size bi fikir danısmalıyım.beşik alıcam.bugune dek uzayan besik dusunmustum ama 60-90 olanlardan bulabildim.ve kararsızım şimdi.normal besikmi alsam acaba siz nasıl aldınız.oyun parkı dusunmuyorum.

Ben oğluma büyüyen karyolalı bebek takımı almıştım. Oğlum iki buçuk yaşındayken tekrar hamile kalınca o odayı elden geçirip kardeşine hazırladık. Ona da yeni bir çocuk odası aldık.
Genelde 3 yaşına doğru çocuklar, eski bebek odasından sıkılıyor. İkinciyi düşünmeyecekseniz bence 60-90 alıp, büyüdüğünde kendisine seçme hakkı verdiğiniz güzel bir oda yapabilirsiniz.

1 yaş civarı bebek 80 cm oluyor. yani alıcaksan 130 luk falan alırsan 3 sene rahat kullanırsın. çilekte falan gördüm ben, çok güzel sallanan beşik yapmışlar. buyuyebilen beşik alırsan ooo 7-8 yaşına kadar kullanılır. benim 130 luk var bi tane ama oğlum da var 4 yaşında onda uyuyor. bebek içinde 100-60 olan sallanan bir beşik aldım ama oturmaya başladığı an tehlikeli olacak. yani inen ve 130 cm olan ve sallanan bir beşik en iyisi.

Geçmiş olsun canım. Doktor daha sık kontrole çağırmadı mı peki?

Bazen inan ki içeride kalmaması daha iyi olabiliyor. 32. Haftadan sonra çok güçlenmiş oluyorlar. Hele 35. Hftada başlayan doğuma müdahale bile edilmiyor, bebek direkt doğurtuluyor o kadar normal yani. Bunu doktor olan olan ablamdan biliyorum.
Kendini üzme. Bol su içip, soluna yatıp dinlen. Doktorunla çok sık temas halinde olmaya bak. Eğer hayırlısı doğması ise doğsun, beklemesi ise beklesin diye dua edip içini ferah tut canım, dualarım seninle...

Gunaydin tatlim bende hazirladim ama seninki dahada ileride intten bulamazsan gir bi magazaya bak.Cok gec kalmissin.Bebek magazasi kadin giyim magazalarinda bulunurki hem.,.

ah arkadaşım popomu kaldırabilsem bi mağazaya gideceğim de evde de odalar taşınıyor, bebeğe oda hazırlamaya yeni başladık... o yüzden hiçbir şeye halim yok. son bir haftadır elim ayağım çok şişiyor. artık alışveriş için, iş yapmak için çok geç... internetten bulsam alıcam eve gelsin. ama kalitesine güvenemediğim için alan varsa belki yardımcı olur diye düşündüm. ben her şeye geç kalıyorum zaten. erken erken derken ne ara bu haftaya geldim anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…