2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar selam, ben iki gündür çubuk krakerden başka birşey yiyemiyorum. Bulantıya karşı bir önerisi olan var mı, içim dışıma çıkacak artık...

kızlar selam, ben iki gündür çubuk krakerden başka birşey yiyemiyorum. Bulantıya karşı bir önerisi olan var mı, içim dışıma çıkacak artık...

Canım, benimde özellikle geçen hafta midem çok kötü idi. sen en azından çubuk yiyebiliyormuşsun ben onuda yiyemiyordum.
cumartesi pazar daha iyiydim. ben çözüm olarak şunu buldum. sabah az yiyip çay falan hiç bişey içmiyordum (içecekler mideyi daha çok bulandırıyor.) 30-60 dakika sonra yarım bardak, yarım bardak su içiyorum. az ve sık sık yiyorum. hafta sonu evde olduğum için patates haşladım kendime. o da iyi geldi. bir de evdeyken yemek yedikten sonra uzanıyordum böylece kusmuyordum. rahatlatıyordu beni.
şuan işteyim umarım şu iki haftada iyi geçer.

Canım çok çok geçmiş olsun yeni gördüm, işini çok fazla önemsiyorsun ama canın daha değerli lütfen canının ve bebeğinin kıymetini bil. Biliyorsun biz tüp bebekten buraya transfer olduk ve zor bebek sahibi olduk biraz daha önemse canını lütfen. Başına bir daha gelmemesi dileğiyle, sağlıkla kal :)

canım patatesi inşallah yarın yapar işe getiririm, hiç dayanacak halim kalmadı. Aslında kesinlikle uzanınca daha iyi geliyor ama iş yerimiz hiç müsait değil umarım en kısa zamanda toparlarız.

merhaba arkadaşlar...

baya sıkıntılı bir süreçten sonra yeniden buradayım :)
bir hafta arayla 5-6 gün süren lekelenmelerim oldu...
10 gün kadar yattım evde
bugün 7+3 olarak doktoruma gittim...
vajinal ultrasonla kalp atışını gördü....inşaAllah bundan sonra sorunsuz devam ederiz her birimiz...
dua edin,ben de sizlere dua ediyorum... :)

ayyy az önce tosunumun pıt pıtlarını dinledim bi de ellerini bacaklarını öyle bir salladı ki ultrasonda ayy sevinçten ağlicaktım resmen hareketleri görünce anne olduğumu hissettim hep göresim var keşke göbeğimizin üzerinde bi ekran olsa da baksak devamlı :)

gunaydın kızlar.. ben çok kötü grip oldum ilaç alamıyorum. gözlerimden çok yaş geliyor.önerebileceğiniz birşey varmı

gecen hafta bende aynı durumdaydım. kbb uzmanı zinnat diye bi antibiyotik verdi (hamilelerde kullanılıyormuş), bide tantum gargara ve minoset bişey yapmaz dedi. çok etkili ilaçlar değil hemen geçirmiyor ama işin içinde gebelik olunca çok fazla secenekleri yok tabi.. bol bol kuşburnu, ihlamur iç ve dinlen...ben 1 hafta yattım resmen çok can sıkıcı oluyor biliyorum ama gececek merak etme

aynı sıkıntı bende de var kusma sorunum yok ama koku aldığım hiçbirşey yiyemiyorum. beyaz peynir ve çavdar ekmeği yemekten sıkıldım. ilaç almakta istemiyorum. geçeceği zamanı bekliyorum

kızlarr doktordan geldim şimdi veeee minik kuzum canlanmışşş kendisi 4mm olmuş kıpır kıpırdı :) rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu normalde haftaya dinleyecektik kalp atışlarını ama kuzum annesine bugün dinletti:)

gunaydın kızlar.. ben çok kötü grip oldum ilaç alamıyorum. gözlerimden çok yaş geliyor.önerebileceğiniz birşey varmı
çok geçmiş olsunn..
bol bol dinlen terle ve nane limon ballı iç derim ben. başka yapacak bişey yok haa bide mandalina çıktı onlarda vitamin açısından yardımcı olur:)

Gözün Aydın arkadaşım insan kalbinin attığını görünce çok mutlu oluyor içinde artık bir canlı var senin Canın kanından inanılmaz güzel bi duygu ..
Oyyy maşallah ona annesini merakta bırakmamış ben burdayım demiş ... Ben de gördüğümde gözlerim doldu ...

Öncelikle geçmiş olsun ve gözün Aydın bebişiinin kalp atışını da duymuşsun sağlıklı hamilelikler

herkese merhaba arkadaşlar aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz...

bu folic asit beni mahvediyor doktor miktarını yükseltti ama midemi buladırıyor gece içmeye başladım

yarın miniklerimi görmeye gidicem umarım herşey yolundadır

bu arada arkadaşlar inanılmaz ishal salgını varmış alışveriş merkezlerinde yada ortak alan tuvaletlerini kullanırken dikkat edin

kendimi hiç iyi hissetmiyorummm..canım sebepsiz yere sıkılıyor.. yorgunluk bezdiryor beni çamaşırları toplayacak takatim yokkkkkkkk 5 gömlek 1 nevresim 3 tişörtü zor ütüledimmmm karnım pıtpıt atyor sanki.... uffffffffffffffff daralyorummm

sanki regl olucakmış gibi karnım ağırıyorrr bunlar normalmidir?

Kizlar suan hastanedeyim. Cumartesi kontrole gelmistim kese 6 mm di. Doktor gebelik haftasina gore kese kucuk oldugunu dusundu hcg testi istedi ve pazartesi tekrarlaylm dedo. Cmtesi 7019 du , bugun kac cikicak bilmiorum. Ikiye katlamasini bekliyo doktr. Sizce kesem hcgye gore kucukmu.. :////

Canm bende cubuk falan hic bsy yiyemiyorum.cay icemiyorum hic midem kaldirmiyo.suyu cok icen birisiyim su icemiyorum hic.bide agzimda demir tadi var sizlerde de varmi kizlar...

selam,ben dramamine kullanıyorum günde 1 tane alsam rahatlatıyo beni,hatta doktorum günde 3 kere alcaksın dedi,ben gerekmedikçe kullanmıyorum,çevremdede çoğu kişi bu ilacı kullanıyo

inşlh hcg değeride yükselmekkk yolunda ilerlemiştir bacım hayırlısıylaaa güzel haberler alırsınız inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…