kızlar selam, ben iki gündür çubuk krakerden başka birşey yiyemiyorum. Bulantıya karşı bir önerisi olan var mı, içim dışıma çıkacak artık...
merhaba kızlar iki gündür yoktum epey yazılmış bu arada okumaya çalıştım hepsini.çok kötü iki gündü benim için cuma günü iş için izmite gittim geldim ve gün içindede çok yoruldum şantiyede.akşam altı gibi eve dönerken karnıma çok ani bıçak gibi bir ağrı girdi.yanımda iş arkadaşlarım vardı bişey söyleyemedim arabayıda ben kullanıyordum.ağrı şiddetini git gide artırdı.eve varıp arabadan indiğimde bacaklarımdan aşağıya acayip bir sızlama oldu ve birden kan boşaldı içimden aniden koşarak eve çıktım epey bir kanamam olmuştu.biraz dinlendim doktorumu aradım yatmamı dinlenmemi ilaçlarımı kullanmamı söyledi yapacak hiç bişey yok düşük oluyorsa engelleyemezsin dedi.sabahı zor ettik oğlum benim ağlamalarımdan çok etkilendi bir yandan onu teselli edemeyişim bir yandanda içimdeki canı kaybetme düşüncesi sabaha kadar mahvetti beni.sabah erkenden doktora gittik kese yerinden oynamış kanlanma var fazlaca ancak kanamam durduğu için şimdilik sadece düşük tehtiti yaşamışım.her an herşey olabilir sen yinede hazırlıklı ol dedi.şimdi 10 gün rapor aldım evde yatacağım dinleneceğim ve miniğimin beni bırakmaması için dua edeceğim.bunları sizleri üzmek yada tedirgin etmek için yazmıyorum lütfen benim gibi yapıp kendinizi yormayın üzmeyin.belkide cuma günü iş için kendimi o kadar yormasaydım bütün bunları yaşamamış olacaktım.allah yavrularımızı bize bağışlasın.daha önce düşük yapmış yada benim gibi düşük tehtidi yaşamış olanları o kadar da iyi anladımki.acılar paylaşıldıkça azalıyor.şimdilik ağrımda geçti kanamamda durdu ama hala risk devam ediyor.dua edin benim için.
Canım, benimde özellikle geçen hafta midem çok kötü idi. sen en azından çubuk yiyebiliyormuşsun ben onuda yiyemiyordum.
cumartesi pazar daha iyiydim. ben çözüm olarak şunu buldum. sabah az yiyip çay falan hiç bişey içmiyordum (içecekler mideyi daha çok bulandırıyor.) 30-60 dakika sonra yarım bardak, yarım bardak su içiyorum. az ve sık sık yiyorum. hafta sonu evde olduğum için patates haşladım kendime. o da iyi geldi. bir de evdeyken yemek yedikten sonra uzanıyordum böylece kusmuyordum. rahatlatıyordu beni.
şuan işteyim umarım şu iki haftada iyi geçer.
gunaydın kızlar.. ben çok kötü grip oldum ilaç alamıyorum. gözlerimden çok yaş geliyor.önerebileceğiniz birşey varmı
kızlar selam, ben iki gündür çubuk krakerden başka birşey yiyemiyorum. Bulantıya karşı bir önerisi olan var mı, içim dışıma çıkacak artık...
:)
hamilelikkelimesi hala tam anlamıyla oturmadı kafamda bakalım inanmaya ne zaman başlıyacam...
çok geçmiş olsunn..gunaydın kızlar.. ben çok kötü grip oldum ilaç alamıyorum. gözlerimden çok yaş geliyor.önerebileceğiniz birşey varmı
Gözün Aydın arkadaşım insan kalbinin attığını görünce çok mutlu oluyor içinde artık bir canlı var senin Canın kanından inanılmaz güzel bi duygu ..ayyy az önce tosunumun pıt pıtlarını dinledim bi de ellerini bacaklarını öyle bir salladı ki ultrasonda ayy sevinçten ağlicaktım resmen hareketleri görünce anne olduğumu hissettim hep göresim var keşke göbeğimizin üzerinde bi ekran olsa da baksak devamlı :)
Oyyy maşallah ona annesini merakta bırakmamış ben burdayım demiş ... Ben de gördüğümde gözlerim doldu ...kızlarr doktordan geldim şimdi veeee minik kuzum canlanmışşş kendisi 4mm olmuş kıpır kıpırdı :) rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu normalde haftaya dinleyecektik kalp atışlarını ama kuzum annesine bugün dinletti:)
merhaba arkadaşlar...
baya sıkıntılı bir süreçten sonra yeniden buradayım :)
bir hafta arayla 5-6 gün süren lekelenmelerim oldu...
10 gün kadar yattım evde
bugün 7+3 olarak doktoruma gittim...
vajinal ultrasonla kalp atışını gördü....inşaAllah bundan sonra sorunsuz devam ederiz her birimiz...
dua edin,ben de sizlere dua ediyorum... :)
Canım, benimde özellikle geçen hafta midem çok kötü idi. sen en azından çubuk yiyebiliyormuşsun ben onuda yiyemiyordum.
cumartesi pazar daha iyiydim. ben çözüm olarak şunu buldum. sabah az yiyip çay falan hiç bişey içmiyordum (içecekler mideyi daha çok bulandırıyor.) 30-60 dakika sonra yarım bardak, yarım bardak su içiyorum. az ve sık sık yiyorum. hafta sonu evde olduğum için patates haşladım kendime. o da iyi geldi. bir de evdeyken yemek yedikten sonra uzanıyordum böylece kusmuyordum. rahatlatıyordu beni.
şuan işteyim umarım şu iki haftada iyi geçer.
selam kızlar bulantıdan dolayı günlerdir yatıyorum. hep dışarıdan yiyoruz eşim idare ediyor ama nereye kadar.
dramamine metpamit gibi ilaçlarda kullanamıyorum.
doktor çocuğa zararı var dedi. bende içemiyorum. 1 kez yarım tablet aldım anında çıkardım.
inşlh hcg değeride yükselmekkk yolunda ilerlemiştir bacım hayırlısıylaaa güzel haberler alırsınız inşlhKizlar suan hastanedeyim. Cumartesi kontrole gelmistim kese 6 mm di. Doktor gebelik haftasina gore kese kucuk oldugunu dusundu hcg testi istedi ve pazartesi tekrarlaylm dedo. Cmtesi 7019 du , bugun kac cikicak bilmiorum. Ikiye katlamasini bekliyo doktr. Sizce kesem hcgye gore kucukmu.. :////
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?