Depresyonlular buluşalım ağlaşalım ne dersiniz
Dün msj attım depresyondayım ağlıyorum diye pek bişi değişmedi bugün de ağladım insan ne kadar yalnız keşke eşimden hiç meded ummasam sevmesini ilgilenmesini beklemesem bişiler konuşayım paylaşayım die kendimi üzmesem resmen depresifim aynaya bakınca kendimden kprkuyorum duvar gibi surat oğlum agresifleşti resmen etkilendi durumumdan. Ben de üzülüyorum ama napüm eşim o çocuğu ağlattı mı ben deli oluyorum 3 yaşındaki bi çocuktan ne bekliyosun taş kalpli insafsız sevmeyi bilmeyen biri
Sabah iki tane aile danışmanını aradım çalışmıyolar sanırım bize böyle bişi lazım sanırım iletişim anlayış lazım
Annemleri de çağırmak istemiyorum işleri de var zaten bi hafta sonra kız kardeşimi istemeye gelecekler 8 saat uzaklar. Bi de onlar gelince bizim paşa iyice rahat ediyo uyuz oluyorum bana oğluma da iyi geliyo ama eşim rahat rahat oturmasın istiyorum ne minnet etmeyi ne teşekkür etmeyi bilğyo lan evine gelip niye hizmet ettiriyon kendine. Yemekler yapılıyo ev temizleniyo çayı tatlısı önüne geliyo oğluna bakmak zorunda kalmıyo karısı da dırdır etmiyo ohhh gel keyfim gel layık mısın sen
Amin canim saol bilmiyorumki dogum sancisinda bacagami vurur ama benim sag bacagima vuruyor topalliyorum tuttugunda belimin altina yastik koydum uzandim ama kalkinca tekrar basliyo
ayy ne mutlu size...
kalça kemiğin genişliyor arkadaşım..benimde hep dışarda olur öyle bi bıçak gibi giriyorki onda zınk diye duruyorum ...ayyy diyorum yuzumde hep bi buruşuk ifade sancıdan ...ya bacak krampı yada kalçadan giren sancı ....
yabide uyurken ağzımdan çok salya akıyor bi uyanıyorum yastık ıslanmış yanağımdan suzulmuş nie ki?son bir aydır hergece oluyor
ah arkadaşım popomu kaldırabilsem bi mağazaya gideceğim deevde de odalar taşınıyor, bebeğe oda hazırlamaya yeni başladık... o yüzden hiçbir şeye halim yok. son bir haftadır elim ayağım çok şişiyor. artık alışveriş için, iş yapmak için çok geç... internetten bulsam alıcam eve gelsin. ama kalitesine güvenemediğim için alan varsa belki yardımcı olur diye düşündüm. ben her şeye geç kalıyorum zaten. erken erken derken ne ara bu haftaya geldim anlamadım.
Tesrkkur ederim arkadasim.alinti yapamiyorum telden.girince.ya isin tuhafi 1 ay sonraya verdi randevuyu anlamadim gitti ama herhafta nst istiyorum dedi..ulyrasonda doopledan bakti kan.akisina bebgin iyi dedi.yani bide dinlen bolbol dedi anlamiyorum ya brni cok endiselendirdi hmde 1 ay sinraya kontrol off sonra diyorum acaba cok risk gormedimide bole yapti sadece onlemini al dedi okadar tutabildigiMiz kadar tutalim icerde dedi.bazen doktorlar gereksiz geriyo insallah oyledir yada yapacak bise yok bielmiyorum. AYBAH arkasldasim evet kasilmalarim cok oluyo katnim boyle aniden.sertlesip tas gibi kesiliyo arada kasik agrisida oluyo ve gun icinde siksik oluyo.doktor herzamanki.gibinormal.diyodu ama bu gitigimde isn ciddiyetini anladi cocuk asagida dedi salak y ozamanlar onlemini alsydin ya belki bunlar olmayackti neyse buna sukur kizlar hamilelerin.duasi kabul okur bana dua edin nolurr
Kizlar merqba dun kontrolumuz vard,isonuc pek icacici degil malesefdokktor bebek cok asagida dogum pozisyonunu almis hatta kanala girmis nerdeyse kafasi gorunuyo dedi suyuda azalmis erken.dogum olabilir hazirlikli ol dedi..daha 32+4 uz cok kucuk melegim ( bolca dinlen.dedi bide prepar diye ilac verdi ginde 3 kez yarimsar icecem.mayis sonu gozukuyo dogumun ama mayis basina kadr durursa cok iyi olur dedi..37 gormemiz lazim dedi cok moralim bozuldu.simdiye kadar sukur bi skntim yoktu sadece kaialmalar vardi demekki onlar itti cocugu kanala.napacam brn kanaldan cikma ihtimali yokmu foktora sormayi unuttum yada kanalda kac hafya daha idare edebilirim boyleolan.varmi aranizda yardmci olun kizlarr
Doktorumuz 3+3 gun sonra bizi doguma alicakmis.Yani gelisimimiz tamam olucakmis ins.Bebisimin esyalari tamam .Sadece yikayip utulemek kaldi.
Ayy bide dun toplliyodum.Sag kalca kemigime bi batma girdi uzerine basinca batiyormus gibi oluyodu sizede oluomu.?
canım ya, 3+3 derken ne demek istiyorsun :)) yani ne zaman.
birkaç yerde başkalarından gördüm anlayamadım :) merak ettim
tatlim aykalrini hafif yukari yap istrat baska cozum yok bunu bi kabullen....bi kac kez tekrar kanaldan cikan duymustum sanki ama naptiklarini bilmiorum bu biraz bebekle alakali hayatim ....bol suyun hep faydasi war kesinlikle cok ic...yat dinlen...bnmde taaaa en bastan beri erke dogum riskim war once akintidan sonra suyu azaldi simdi de kasilio dieee...3.aydan beri hemde....o yuzden kismet bitanem sadece dinle weee su ic sut ic sagligina dikkat et...ki erken bile gelse guclu gelsi kuzu...Kizlar merqba dun kontrolumuz vard,isonuc pek icacici degil malesefdokktor bebek cok asagida dogum pozisyonunu almis hatta kanala girmis nerdeyse kafasi gorunuyo dedi suyuda azalmis erken.dogum olabilir hazirlikli ol dedi..daha 32+4 uz cok kucuk melegim ( bolca dinlen.dedi bide prepar diye ilac verdi ginde 3 kez yarimsar icecem.mayis sonu gozukuyo dogumun ama mayis basina kadr durursa cok iyi olur dedi..37 gormemiz lazim dedi cok moralim bozuldu.simdiye kadar sukur bi skntim yoktu sadece kaialmalar vardi demekki onlar itti cocugu kanala.napacam brn kanaldan cikma ihtimali yokmu foktora sormayi unuttum yada kanalda kac hafya daha idare edebilirim boyleolan.varmi aranizda yardmci olun kizlarr
Günaydınlar çok şükür doğurmadım akşam ama çok korktum. Bayağı sıktı kasılmalarım. Sabah'ta belim ve karnım ağrıyordu. Ay korkuyorum bebeğim valizi toplamaya başladı gibi geliyor.:18:
Haftamizi soylerken 34 hafta 3 gunluk demek yerine 34+3 digiyoruz ya 3hafta 3 gun yani 3+3 oki
Tesrkkur ederim arkadasim.alinti yapamiyorum telden.girince.ya isin tuhafi 1 ay sonraya verdi randevuyu anlamadim gitti ama herhafta nst istiyorum dedi..ulyrasonda doopledan bakti kan.akisina bebgin iyi dedi.yani bide dinlen bolbol dedi anlamiyorum ya brni cok endiselendirdi hmde 1 ay sinraya kontrol off sonra diyorum acaba cok risk gormedimide bole yapti sadece onlemini al dedi okadar tutabildigiMiz kadar tutalim icerde dedi.bazen doktorlar gereksiz geriyo insallah oyledir yada yapacak bise yok bielmiyorum. AYBAH arkasldasim evet kasilmalarim cok oluyo katnim boyle aniden.sertlesip tas gibi kesiliyo arada kasik agrisida oluyo ve gun icinde siksik oluyo.doktor herzamanki.gibinormal.diyodu ama bu gitigimde isn ciddiyetini anladi cocuk asagida dedi salak y ozamanlar onlemini alsydin ya belki bunlar olmayackti neyse buna sukur kizlar hamilelerin.duasi kabul okur bana dua edin nolurr
Kizlar herkes iyidir insallah gecmise bakmadim. Bir derdim var :/
Cumadan beri oglumun hareketleri azaldi. Dikkat ediyorum da surekli hareket eden cocuk duruldu. Aksi gibi karnimin bir yerinde toplaniyor sanki kendini kasiyor. Cumartesi kontrolum var onu mu beklesem yoksa gitsem mi. Carsamba gunu nst baglamadi agrim sizim yok diye. Kendi kendime nazar degdirdim pif.
ben 33+5 oldum bugün ama hala benimde dönmedi son ana kadar dönebilir canım merak etmearkadaşlar bebeğinin başı hala aşağıya dönmeyen varmı?
30. haftadaki kontrolümüzde bebeğin kafası sağdaydı, doktor yan yatıyor demişti. ve bence hala yan yatıyor,
hıçkırıklar sağ tafarımda hala, aynı anda hem sağ hem sol tarafımda hareketleri hissetmem buna işaret , ve bu sezeryan nedenlerinden biriymiş galiba öyle okuyorum internetteki sitelerden. hayırlısı artık :26:
AMan diyeyim kizlar. Bebek ihtiyac ve kiyafetleriyle ilgili yorumlarimi kaale alin ama dogumla ilgili olanlari sadece okuyun lutfen kafaniza takmayin. Boyle bir sorumluluk istemem. Uzun yazmamak icin etrafli yazmadim etkileneceginizi dusunmedim kusura bakmayın. Soyle anlatayim;
Spinal dogum yaptim. Belimden bir igne vuruldu iki dk gecmeden uyustum. Onbes dakika sonra kizim cikti onbes dakika sonra da benim isim bitti. Sondayi ameliyata girmeden taktilar cunku sekiz saat belden asagini hissetmiyorsun ve ayaga kalkamiyorsun dogal olarak serum aldigin icin de cisin geliyor. Ben sondadan korkuyorum cunku sürekli devam eden bir iltihabim var ve plastik hortum ile birlesince cok kotu oldu. Onun dışında spinalde baş bel ağrısı yuruyememe gibi bir zorum olmadi. Aksine sekiz saat boyunca dikiş agrisi hissetmedim. Tavsiye ederim ancak unutmayin ki; kiminin bas agrisini minoset gecirir kimininkini parol. Her ilac, uygulama herkeste ayni olacak diye birsey yok. Allah hepimize en hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin. Yine de sansiniz ve imkaniniz varsa normal dogumu oneririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?