2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
merhaba ;

benimki de dün kıpır kıpırdı bugün hiç hareket yok korktum ben de angeltalk almıştım onunla kalp atışını dinledim, bir nebze rahatladım ama akşama kadar bekleyeceğim baktım hiç ses seda yok gideceğim ben de doktora. çikolata, kahve gibi hareketlendirecek bir şeyler alıp bekleyeceğim birazdan.

Slmlar canım o angeltalk dediğin nasıl birşey kaçıncı haftada duyuyorsun nerden ne kadara aldın. Kusura bakma çok soru sordum Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bende görürüm o günleri inşsllah

kızlar başımıza çok fena bir olay geldi sizden dua isteyeceğim.nede olsa hamilelerin duaları iyi gelirmiş.babam yaklaşık 30 yıldır belkide daha fazla senedir taksi şöförlüğü yapıyor.aslında sağlık memuruydu abimle bizi okutmak için geceleride hep taksicilik yaptı.derken biz büyüdük okuduk filan derken babamda emekli oldu ama taksiciliği bırakmadı hem oyalanıyor hemde severek yapıyor diye ne abim nede ben ses etmiyorduk çalışmasına.bu arada babam kalp hastası bir kere kalp krizi geçirdi.ama çalışmasına engel değil demişti doktoru hatta hareketsiz kalması daha kötü demişti.neyse uzatmadan dün gece yaşananları anlatayım.baban gece çalışırken arabasına bine üç kişi tarafından gasp edilerek çok şiddetli darp edilmiş parası cep telefonu alınmış ve elleri kolları ağzı bantlanarak arabanın içinde ölüme terk edilmiş resmen.ellerinde elektro şok cihazı varmış çok defa boynundan tam şah damarı hizasından şok vermişler bayılması için.baygın kaç saat kaldığı bilinmiyor ancak bulunduğunda şuuru kapalıymış.hastaneye gittiğinde de öyle.şu an için durumu daha iyi kendine geldi olayı çok hatırlayamsada çok acı çektirmişler çok.dil altı ilacını alamadığı içinde kalbi çok yorulmuş ve şok yapıldığı içinde kalp ritmi bozulmuş her an kriz riski devam etmekte.sizden ricam okuyabilirseniz birer dua babam için okurmusunuz.şu an duaya çok ihtiyacımız var.

onu ben hamileliğimin ikinci ya da en fazla üçüncü ayında almıştım, 70 tl civarı bir şeydi.doktor çok sık kullanmayın dedi ben de hamileliğimde maksimum 5 kez falan kullandım, kalp atışını duymaya yarayan bir cihaz. benim gibi paranoyak annelere yapılmış herhalde.
şu fotodakinden var bende.

Geçmiş olsun canım inşallah iyileşir babacığın. Allah şifalar versin.

Afedersin angeltalk uygulamami yada nedir??

çok geçmiş olsun canım rabbim babana sağlık sıhhat versin tez zamanda tehlikeyi atlatsın inşallah...

Cnm Allah sana güç kuvvet dayanma gücü versin inş öncelikle.okuyunca çok üzüldümm inan dua edicm sana Rabbim babana şifa versin bi an önce iileşsin de sen de şu dönemlernde daha fazla sıkıntıya grmezsin inş

Kizlar hepinize destek ve tavsiyeleriniz iccin tesekkurler..icim rahatladi biraz ama hala tedirginim.kafami kurcalayan okadar sey varki..korkuyorum kanala yerlestiyse bebegim hemen dogum olacak demekmi oluyo?oyle.olsa doktor bisiler yapmazmiydi.acaba baska bi doktora dahami gorunsem ya yoksa yatmaya dewammi etsem?yapabilcegim bisiler varsa yapmak istiyorum suan.saglikli dusunemiyorum.sizlerin tavsiyesine ve destegine okadar ihtiyacim varki

inanmiorum yaaa konustunuzmu ilk aylarda bunu nasil haberim olmaz bnm neden duymadim alirdim ben onu dinlerdim 7,,24 pit pittaaa yaziklar olsun bana be.....canimdan can gidio yasiomu boguldumu suyumu bitti 45.dk lik yol gidiom her hafta panikten werirdim bi yol parasini o cihaza....anlatamam suan ki pismanligimi...bu arada aksam gittim yatagima actim kitabimi 3 saat sonra uyandi geldi...nede uyandirmadin beni orda biraktin dedi ( cunku ayri yatmayiz anlamis hemen ayarimin kactigini ) uyuyodun dedim....ii geceler dedim sarildi oyle uyudu ben hala haywanca sayfa cewirip kitap okudum 4bucuktu muz yidim yattim..sabah bi uyandim yok icerde seslenmedim kalkmadim hala mi uyom die geldi bakmaya bakti uyanigim gunaydin lar opucukler kizimi nereye goturimler al gotur sende kalsin bugun dedim saf ya....kahwalti ettik cikalim hawa cok guzel dedi istemem dedim ben arabayi yikarim alw ederiz kumla karacaaliye gideriz ddi ii dedim (kumlaya karacaliye dayanamam denize sifir caybahceleri dondurmaci cekirdek ekmek arasi huzur buldugum yerdir)simdi geldik daha baristik tabi ewden cikmadan bes karis suratla gezmiyim die dussundu heralde...annemle de konustuk soyle bi ustunden okadar....kizimsa bugun icerde halay cekio resmen yada ii ce kafaya koydu gelio....bence gezmek yemek icmek cok ii geldi bayadir ewdeyim cunku....ewde oturmai sewmicek galiba....bi de normal dogum ici ikinma buyuk abdestte ikinma istegi gibi demisti bikac arkadas...kizlar ya bize deseler ki ruzgar war uflediler uctum walla ucmaya caliscaz....dun de dedim ya gunluk wc isteim oluo cok rahatim die yani buyuk tualetim falan yok oturuom karnim kasilio sanki ikincakmisim gibi kalcam da bi sizi yada bi agri oluo.....insanbu kadar mi bisiyin etkisinde kalir pes walla hi pes....

ewet ilk bende ole baslamistim hazir vardi cantam kusmuk bezi yuz bezi islak mendil ne aldisam attim icine oyle oyle hersei tamamlaninca da cikartim yerlestirdim guzelce...

gecmis olsun canim allah hepimizin dualarini kabul etsin...

cok sey anlatmssn ama bi yer dikkatimi cekti gemlikte mi otyrsn bestekiz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda sifasini versin babacinin. Insallah birsey olmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afedersin angeltalk uygulamami yada nedir??

angeltalk, bebeğin kalp atışını duymaya yarayan fetal bir doppler cihazıdır.mobil telefon veya uygulamalarla bir ilgisi yoktur.

ek not: güvenirliliğini kendiniz araştırmalısınız, dediğim gibi doktorum bana çok önermedi fakat çok stress yaparsam kalp sesini duyduğum an cihazı kapatacak şekilde kullandım. (3-5 dakikayı geçmedim)

Son düzenleme:

canim ben olsam o kadar pimpirikli olmama rahmen gitmem heralde kaldiki suyu bitti akintim wardi iltihapli buna rahmen gitmedim baska dr.a ...kaldiki bebeginin sagligi ii hayatim bu kanala gec de girebilir erkende zararli bir durum olsa dr zaten uyarir...bence kalbini hic bozma ne war 3 hafta ewde yan gelip yatsan sen ii sin bebek ii....bence bole dusun derim hayatim...bol siwi tuket cewiz ye kuru kayisi ye sagligina dikkat et....eger baska bilgisi olan warsa yazar yani zaten ama ben kendi bildigimce bu kotu bisi degil ve hemen dogucak demekte degil..ablami ikizleri wardi son iki ay yatti acilmasi olmustu we biri kanaldadi yer kawgasi yaptilar heralde..buna rahmen tam haftalarinda ve saglikli kg larda falan dogdular....

Allah yardımcınız olsun, çok ama çok geçmmiş olsun. o vicdansızlara ne söylesem, allah cezalarını versin...

ben 33+5 oldum bugün ama hala benimde dönmedi son ana kadar dönebilir canım merak etme

canım demek seninde öyle, allaha emanet ediyorum bende, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık

canım dualarım sizinle, büyük geçmiş olsun, inşaallah en kısa zamanda eski haline döner baban.

canım daha önce yazdığım gibi, kardeşimin bebeğini 6 haftaya yakın kanalda tuttular, tabi kasılmaları önlemek için ilaç kullandı günde 8 defa.

çok iyi bilgim yok bu konuda, bende kardeşimin başına geldiği için biliyorum böyle olduğunu.

yani anladığım kadarıyla bebeğin kanala girmesi hemen doğacak anlamına gelmiyor demek ki. en azından öyle olmasını dilerim senin için.

canım çok çok geçmiş olsun. yani inan ne diyeceğimi bilemiyorum bunu yapan vicdansızlara. Allah ıslah etsin onları. baban da tez zaman da iyileşir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…