2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

çok geçmiş olsun.

cnm çok geçmiş olsun , nasıl vicdansızlr var demk , rabbim babaana tez zmn da acil şiflar versin inş.

is oraya dogru gdio sanrm:) ben de gemlikteym.doktorun kim kac haftalksn merak ettm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

listeden baktm senn dogumda 15 mayis gozukuyo benm de 15 mayis nasipse. tesadufler tesadufler :)

aa aa sasirdim heycan yaptim kiz....ama bizimkini zor tutuoz )) esentepe ibrahim avci bide kuwez yok erken dogum risikom war die doruj suhendan benderli....nerde oturuosun ben balikpazarinda....

is oraya dogru gdio sanrm:) ben de gemlikteym.doktorun kim kac haftalksn merak ettm.

sen hangi dr a gidiosun....bende profiline bakim dedim ama bisi bulamadim yasini falan ;(( pek girmiosun sanirim .... yasadigi yer balikesir dio ) gelin mi geldin

canım çok büyük geçmiş olsun.... verilmiş sadakanız varmış Rabbim beterinden korusun, babanda en kısa zamanda toparlar inşaAllah ..

Geçmiş olsun Allah şifa versin cnm

Bestekız ne güzel olmuş sonu barışmışsınız kocanla

Bizimki de ara ara laf attı dışarıya çıkarayım yemeğe götüreyim falan amay yok öyle küsin e mi kıymet kazanıyoz konuşmuyom ben hala

aa aa sasirdim heycan yaptim kiz....ama bizimkini zor tutuoz )) esentepe ibrahim avci bide kuwez yok erken dogum risikom war die doruj suhendan benderli....nerde oturuosun ben balikpazarinda....

ben gelin geldm cnm buraya osmnye mah.otryrm. yalcn bey var konurda ona gdyrm.ama hala karar veremedm ozel mi olsn devlet mi.senin kiz aceleci demek.insallah sag salim alrz kucagmza.gemlikte bi hamis yoldas bulmak iyi oldu :)

Cok cok gecmis olsun canim dualariniz babaciginla tabiki buyuk bir sok ama baban sagsalim yaninizda bunun icin sukret canim bugunlervgececek rabbim belalarini versin o pisliklerinn

saol darisi basiniza tatlimmm...

anladim canim sanirim merkez biyer orasi tam bilemedim mah.olarak..ben uzmanparda calismistim yani konurda fiyatlari herseyin cok yuksekti....hatta yigenim yalcina gidiodu ama birakti zubeyde de doum yapti cok pahalimis bursada konurda dogum yaptiriomus...tabi suan bilemicem....ben gecen acil nst icin gitmeye kalktim disardan 250tl dediler dr gorunursen de 60 i bulur dediler bastik bursaya gittik...ayyy kardesim balikesirde okuo...sen ogretmenmisin

Son düzenleme:
Kizlar alinti yapamadim. Dayanamadim doktora gittim nstye baglayip idrar tahlili yaptirdi. Cok sukur hersey yolundaymis. Kasilmalar normal doguma hazirlaniyor bebek dedi. Ama daha cok kucuk ayin 25ine kadar dursun ki kendini kurtarsin cocuk diye de ekledi. Sipamiz heyecan istedi herhalde:) Temizlige ve yorulmaya ara verip yatmam gerekiyormus. Su saatten sonra saldim cayira kizlar. Allah'a emanet yavrular.

Canim simdi gordum yazdiklarini. Allah korumus babani resmen ucuncu sayfa haberi olmus Insallah failler yakalanir baban da biran once iyilesir canim. Sen de dua et sakinligini koru strese sokma kendini.

bu bebekler doğum kanalına ne zaman giriyor? sizinkiler girdi mi? benimki hala fingir fingir bir orada bir burada hoplayıp zıplıyor.

hepinizden allah razı olsun babamı çıkardık hastaneden eve getirdik çok şükürki şimdilik sağlığı iyi.çok korkttuk hepimiz lanet olasıcalar yaşlı başlı dememiş çok dövmüşler.babamda çok korkmuş öldüreceklerini düşünmüş hep.aklına hep biz gelmişiz rabbim korumuş.beterinden korusun sağsağlim yanımızda babam.

Selam kizlar
Umarin hepiniz iyisinizdir.vakit buldukca takip ediyorum.ben cok agirlastim.gecen haftadan beri.her gun disari cikan koplayan ziplayan ben biraz uzun yurusem yada hizli yurusem karnim ve vajinam agiriyor.14 kg aldim.siz de agirlastiniz mi benim gibi.

Ofertacim hep aklimdasin.esinin kalbine sevgi ve merhamet icin, kayninin iyilesmesi,islerinin rast gitmesi icin dua ediyorum.babacigina gecmis olsun.artik dinlenme vakti gelmis.yapanar allahindan bulsun.

Erken dogum riski olanlar insallah zamaninizda alirsiniz kucaginiza .bol bol dinlenin

gulsum84
Kalbine ferahlik diliyorum.herkesin kendince sorunu var.Allah daha buyuk vermesin.uzme kendini canim

çok saol canım bu günlerde geçecek bu da bir sınav.bende çok iyiyidim bir iki gündür karnımda baskı var.ağırlaştım iyicene sanki bebek zorluyor gibi aşağıdan ama birçoğumuzda var bu sıkıntı normal galiba doğumlar çok yaklaştı.

ayy sukurler olsun tatlim yaaa....allah sagligina kawustursun onsallah...tez wakitte....

kizlar agirlasmak gercekten bole demek ki anlaminin tam hakkini werio gercekten....yarim saatlik halletcegim yarin ki isler war...elimden gelse ertelicem ama son odemeleri gecti artik cikmam sart.....bugun biraz dolandim ya toplam yuryus surem 45dk dir....toplam diorum bakin...kasik ve apis aram suan nasil war ya cisimi yapmaya kalkmam 5 dk mi aldi...10 gun once ben sabahtan ayri aksamdan ayri cikar gezerdim...nasil coktuk biz boleee yaslanmakta bole olucak dimi bi bakicaz ki nerde nereye....of of...
KİZLAR sizinde gece sagdan sola bile donsenizzz apis arniz seyiniz hareket etmenizi kisitlicak kadar sizlio mu yoksa bu benim sona geldigimemi isaret....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…