hepinizden allah razı olsun babamı çıkardık hastaneden eve getirdik çok şükürki şimdilik sağlığı iyi.çok korkttuk hepimiz lanet olasıcalar yaşlı başlı dememiş çok dövmüşler.babamda çok korkmuş öldüreceklerini düşünmüş hep.aklına hep biz gelmişiz rabbim korumuş.beterinden korusun sağsağlim yanımızda babam.
saol darisi basiniza tatlimmm...
anladim canim sanirim merkez biyer orasi tam bilemedim mah.olarak..ben uzmanparda calismistim yani konurda fiyatlari herseyin cok yuksekti....hatta yigenim yalcina gidiodu ama birakti zubeyde de doum yapti cok pahalimis bursada konurda dogum yaptiriomus...tabi suan bilemicem....ben gecen acil nst icin gitmeye kalktim disardan 250tl dediler dr gorunursen de 60 i bulur dediler bastik bursaya gittik...ayyy kardesim balikesirde okuo...sen ogretmenmisin
hepinizden allah razı olsun babamı çıkardık hastaneden eve getirdik çok şükürki şimdilik sağlığı iyi.çok korkttuk hepimiz lanet olasıcalar yaşlı başlı dememiş çok dövmüşler.babamda çok korkmuş öldüreceklerini düşünmüş hep.aklına hep biz gelmişiz rabbim korumuş.beterinden korusun sağsağlim yanımızda babam.
Allah ıslah etsin bildiği gibi yapsın o vicdansizlari. Geçmiş olsun canım dualarım sizinle...kızlar başımıza çok fena bir olay geldi sizden dua isteyeceğim.nede olsa hamilelerin duaları iyi gelirmiş.babam yaklaşık 30 yıldır belkide daha fazla senedir taksi şöförlüğü yapıyor.aslında sağlık memuruydu abimle bizi okutmak için geceleride hep taksicilik yaptı.derken biz büyüdük okuduk filan derken babamda emekli oldu ama taksiciliği bırakmadı hem oyalanıyor hemde severek yapıyor diye ne abim nede ben ses etmiyorduk çalışmasına.bu arada babam kalp hastası bir kere kalp krizi geçirdi.ama çalışmasına engel değil demişti doktoru hatta hareketsiz kalması daha kötü demişti.neyse uzatmadan dün gece yaşananları anlatayım.baban gece çalışırken arabasına bine üç kişi tarafından gasp edilerek çok şiddetli darp edilmiş parası cep telefonu alınmış ve elleri kolları ağzı bantlanarak arabanın içinde ölüme terk edilmiş resmen.ellerinde elektro şok cihazı varmış çok defa boynundan tam şah damarı hizasından şok vermişler bayılması için.baygın kaç saat kaldığı bilinmiyor ancak bulunduğunda şuuru kapalıymış.hastaneye gittiğinde de öyle.şu an için durumu daha iyi kendine geldi olayı çok hatırlayamsada çok acı çektirmişler çok.dil altı ilacını alamadığı içinde kalbi çok yorulmuş ve şok yapıldığı içinde kalp ritmi bozulmuş her an kriz riski devam etmekte.sizden ricam okuyabilirseniz birer dua babam için okurmusunuz.şu an duaya çok ihtiyacımız var.
Oh oh barismissiniz sevindiminanmiorum yaaa konustunuzmu ilk aylarda bunu nasil haberim olmaz bnm neden duymadim alirdim ben onu dinlerdim 7,,24 pit pittaaa yaziklar olsun bana be.....canimdan can gidio yasiomu boguldumu suyumu bitti 45.dk lik yol gidiom her hafta panikten werirdim bi yol parasini o cihaza....anlatamam suan ki pismanligimi...bu arada aksam gittim yatagima actim kitabimi 3 saat sonra uyandi geldi...nede uyandirmadin beni orda biraktin dedi ( cunku ayri yatmayiz anlamis hemen ayarimin kactigini ) uyuyodun dedim....ii geceler dedim sarildi oyle uyudu ben hala haywanca sayfa cewirip kitap okudum 4bucuktu muz yidim yattim..sabah bi uyandim yok icerde seslenmedim kalkmadim hala mi uyom die geldi bakmaya bakti uyanigim gunaydin lar opucukler kizimi nereye goturimler al gotur sende kalsin bugun dedim saf ya....kahwalti ettik cikalim hawa cok guzel dedi istemem dedim ben arabayi yikarim alw ederiz kumla karacaaliye gideriz ddi ii dedim (kumlaya karacaliye dayanamam denize sifir caybahceleri dondurmaci cekirdek ekmek arasi huzur buldugum yerdir)simdi geldik daha baristik tabi ewden cikmadan bes karis suratla gezmiyim die dussundu heralde...annemle de konustuk soyle bi ustunden okadar....kizimsa bugun icerde halay cekio resmen yada ii ce kafaya koydu gelio....bence gezmek yemek icmek cok ii geldi bayadir ewdeyim cunku....ewde oturmai sewmicek galiba....bi de normal dogum ici ikinma buyuk abdestte ikinma istegi gibi demisti bikac arkadas...kizlar ya bize deseler ki ruzgar war uflediler uctum walla ucmaya caliscaz....dun de dedim ya gunluk wc isteim oluo cok rahatim die yani buyuk tualetim falan yok oturuom karnim kasilio sanki ikincakmisim gibi kalcam da bi sizi yada bi agri oluo.....insanbu kadar mi bisiyin etkisinde kalir pes walla hi pes....
ewet ilk bende ole baslamistim hazir vardi cantam kusmuk bezi yuz bezi islak mendil ne aldisam attim icine oyle oyle hersei tamamlaninca da cikartim yerlestirdim guzelce...
gecmis olsun canim allah hepimizin dualarini kabul etsin...
Canim ben 33.3 teyim çok da kilo almadım erken doğum riskim yok kızım doğum kanalında değil ana yine de agirlastim fazla yürüyemiyorum hemen batıyor kasıklarım.dr da 3 hafta yürüyüş yapma dedi zira bana magnezyum fayda etmiyorSelam kizlar
Umarin hepiniz iyisinizdir.vakit buldukca takip ediyorum.ben cok agirlastim.gecen haftadan beri.her gun disari cikan koplayan ziplayan ben biraz uzun yurusem yada hizli yurusem karnim ve vajinam agiriyor.14 kg aldim.siz de agirlastiniz mi benim gibi
kizlar agirlasmak gercekten bole demek ki anlaminin tam hakkini werio gercekten....yarim saatlik halletcegim yarin ki isler war...elimden gelse ertelicem ama son odemeleri gecti artik cikmam sart.....bugun biraz dolandim ya toplam yuryus surem 45dk dir....toplam diorum bakin...kasik ve apis aram suan nasil war ya cisimi yapmaya kalkmam 5 dk mi aldi...10 gun once ben sabahtan ayri aksamdan ayri cikar gezerdim...nasil coktuk biz boleee yaslanmakta bole olucak dimi bi bakicaz ki nerde nereye....of of...
KİZLAR sizinde gece sagdan sola bile donsenizzz apis arniz seyiniz hareket etmenizi kisitlicak kadar sizlio mu yoksa bu benim sona geldigimemi isaret....
Benimkide sagdaydi en son hala hissediyorum yarin ebe karnima bakicak bir sorayimarkadaşlar bebeğinin başı hala aşağıya dönmeyen varmı?
30. haftadaki kontrolümüzde bebeğin kafası sağdaydı, doktor yan yatıyor demişti. ve bence hala yan yatıyor,
hıçkırıklar sağ tafarımda hala, aynı anda hem sağ hem sol tarafımda hareketleri hissetmem buna işaret , ve bu sezeryan nedenlerinden biriymiş galiba öyle okuyorum internetteki sitelerden. hayırlısı artık :26:
Allah babana acil sifa versin Allah sabir versin insallah dua edicem cok uzuldum.. yapanlarda Allahindan bulsunlar insallah ne diyimkızlar başımıza çok fena bir olay geldi sizden dua isteyeceğim.nede olsa hamilelerin duaları iyi gelirmiş.babam yaklaşık 30 yıldır belkide daha fazla senedir taksi şöförlüğü yapıyor.aslında sağlık memuruydu abimle bizi okutmak için geceleride hep taksicilik yaptı.derken biz büyüdük okuduk filan derken babamda emekli oldu ama taksiciliği bırakmadı hem oyalanıyor hemde severek yapıyor diye ne abim nede ben ses etmiyorduk çalışmasına.bu arada babam kalp hastası bir kere kalp krizi geçirdi.ama çalışmasına engel değil demişti doktoru hatta hareketsiz kalması daha kötü demişti.neyse uzatmadan dün gece yaşananları anlatayım.baban gece çalışırken arabasına bine üç kişi tarafından gasp edilerek çok şiddetli darp edilmiş parası cep telefonu alınmış ve elleri kolları ağzı bantlanarak arabanın içinde ölüme terk edilmiş resmen.ellerinde elektro şok cihazı varmış çok defa boynundan tam şah damarı hizasından şok vermişler bayılması için.baygın kaç saat kaldığı bilinmiyor ancak bulunduğunda şuuru kapalıymış.hastaneye gittiğinde de öyle.şu an için durumu daha iyi kendine geldi olayı çok hatırlayamsada çok acı çektirmişler çok.dil altı ilacını alamadığı içinde kalbi çok yorulmuş ve şok yapıldığı içinde kalp ritmi bozulmuş her an kriz riski devam etmekte.sizden ricam okuyabilirseniz birer dua babam için okurmusunuz.şu an duaya çok ihtiyacımız var.
Bende 14 kilo aldim malesef ve aynen anlattigin sekilde agirlastim ve agrilarim oluyor karnim tas kesiliyor... bu yuzden surekli ama kisa yuruyusler önerdi kontorole gittigim ebe... gunde yarim saat ama kisa kisa olmaliymis kucuk adimlarla...Selam kizlar
Umarin hepiniz iyisinizdir.vakit buldukca takip ediyorum.ben cok agirlastim.gecen haftadan beri.her gun disari cikan koplayan ziplayan ben biraz uzun yurusem yada hizli yurusem karnim ve vajinam agiriyor.14 kg aldim.siz de agirlastiniz mi benim gibi.
Ofertacim hep aklimdasin.esinin kalbine sevgi ve merhamet icin, kayninin iyilesmesi,islerinin rast gitmesi icin dua ediyorum.babacigina gecmis olsun.artik dinlenme vakti gelmis.yapanar allahindan bulsun.
Erken dogum riski olanlar insallah zamaninizda alirsiniz kucaginiza .bol bol dinlenin
gulsum84
Kalbine ferahlik diliyorum.herkesin kendince sorunu var.Allah daha buyuk vermesin.uzme kendini canim
Teşekkür ederim cnm sağolasınSelam kizlar
Umarin hepiniz iyisinizdir.vakit buldukca takip ediyorum.ben cok agirlastim.gecen haftadan beri.her gun disari cikan koplayan ziplayan ben biraz uzun yurusem yada hizli yurusem karnim ve vajinam agiriyor.14 kg aldim.siz de agirlastiniz mi benim gibi.
Ofertacim hep aklimdasin.esinin kalbine sevgi ve merhamet icin, kayninin iyilesmesi,islerinin rast gitmesi icin dua ediyorum.babacigina gecmis olsun.artik dinlenme vakti gelmis.yapanar allahindan bulsun.
Erken dogum riski olanlar insallah zamaninizda alirsiniz kucaginiza .bol bol dinlenin
gulsum84
Kalbine ferahlik diliyorum.herkesin kendince sorunu var.Allah daha buyuk vermesin.uzme kendini canim
Son zamanlar ağır çekim film gibi herşey. Bi yapacağm şeyi kırk kere düşünüyorum uğlumun oyuncakları hep yerlerde inanın eğilip toplamaya halim yok karnım ağrıyo hemen sertleşiyo yatarken de daha şok karın etrafım yüzünden zor hareket ediyom sağıma yatıyosam o tarafım bi süre sonra sızlıyo mecbur sola dönüyom ağırlıktan eziliyom herhalde diyom bi de yatarken elim kolum uyuşuyo hava basmışın gübi tombik oldular 20 kg aldımkizlar agirlasmak gercekten bole demek ki anlaminin tam hakkini werio gercekten....yarim saatlik halletcegim yarin ki isler war...elimden gelse ertelicem ama son odemeleri gecti artik cikmam sart.....bugun biraz dolandim ya toplam yuryus surem 45dk dir....toplam diorum bakin...kasik ve apis aram suan nasil war ya cisimi yapmaya kalkmam 5 dk mi aldi...10 gun once ben sabahtan ayri aksamdan ayri cikar gezerdim...nasil coktuk biz boleee yaslanmakta bole olucak dimi bi bakicaz ki nerde nereye....of of...
KİZLAR sizinde gece sagdan sola bile donsenizzz apis arniz seyiniz hareket etmenizi kisitlicak kadar sizlio mu yoksa bu benim sona geldigimemi isaret....
Anladim cnm saol.Sadece sordum bebisim i tehlikeyd atmk istemem.,.angeltalk, bebeğin kalp atışını duymaya yarayan fetal bir doppler cihazıdır.mobil telefon veya uygulamalarla bir ilgisi yoktur.
ek not: güvenirliliğini kendiniz araştırmalısınız, dediğim gibi doktorum bana çok önermedi fakat çok stress yaparsam kalp sesini duyduğum an cihazı kapatacak şekilde kullandım. (3-5 dakikayı geçmedim)
elimi yuzumu yikadim kafami islattim kolonyalandim bi bardak su alip biraz balkonda oturdum daha iyim ama karnim tas gibi derimi hic biyerinde yumusaklik yok....cukulata ekmek yedim simdi kitabimi aldim girdim yorganin altina onuda uyandirmadim nebok yerse yesin orda elim ayagim buz 1 saat ince yanyaktim tisortle tombis tombis dolasiodum...simdi ise donuyorum sinirsel heralde....ben hic kimseye naz yapmadim bu dk dan sonra nazim allahini yapmazsam ben de damla degilim.....ne camasirimi aksattim ne yemegini ayagina su goturdum aman ben butuk gun dinlenirim o yorgun gelio cunku biliom calismanin tadini.....annem ananem ve dedeme bakmaktan dusunmekten burda size agliodum bana sira gelmio die ona gig diyemiodum bitti herkes sifiri tuketti kimse karni burnun da birazcik hos tutalim demio....
İki gündür ayaklarım acıyacak kadar şiş. Terlikle geziyorum gerekınce...
Doktorumu aradım. Uzun sure ayakta kalma, yorulma, mumkunse dızden asagısını soguk suda beklet, kalp hizasının ustune kaldır dedı.
Cnm yazdıklarınla sanki ayneeennn beni anlatmışsın mide bulantısına anlam veremiyorum bnde:26:
Pazar gunu kardesimi ugurladik cok sukur evede vardi... Gurbetteyim yanlizim ailemden olan kimsem yok ama buna ragmen uzulmuyorum artik... sagolsun yardim yönunden herseyi yapmisti ne gerektiyse....ama son gununde yaptigi unutulmaz cooook zoruma gitti hem nankörluk hem bencillik yapip gitti
malesef kardesim henuz olgunlasmamis yasi 18 de olsa... aramizda 4 yas fark var...
...
kizlar agirlasmak gercekten bole demek ki anlaminin tam hakkini werio gercekten....yarim saatlik halletcegim yarin ki isler war...elimden gelse ertelicem ama son odemeleri gecti artik cikmam sart.....bugun biraz dolandim ya toplam yuryus surem 45dk dir....toplam diorum bakin...kasik ve apis aram suan nasil war ya cisimi yapmaya kalkmam 5 dk mi aldi...10 gun once ben sabahtan ayri aksamdan ayri cikar gezerdim...nasil coktuk biz boleee yaslanmakta bole olucak dimi bi bakicaz ki nerde nereye....of of...
canim yaaa su avatarindaki ne bide profildeki kiz kim))
kızlar başımıza çok fena bir olay geldi sizden dua isteyeceğim.nede olsa hamilelerin duaları iyi gelirmiş.babam yaklaşık 30 yıldır belkide daha fazla senedir taksi şöförlüğü yapıyor.aslında sağlık memuruydu abimle bizi okutmak için geceleride hep taksicilik yaptı.derken biz büyüdük okuduk filan derken babamda emekli oldu ama taksiciliği bırakmadı hem oyalanıyor hemde severek yapıyor diye ne abim nede ben ses etmiyorduk çalışmasına.bu arada babam kalp hastası bir kere kalp krizi geçirdi.ama çalışmasına engel değil demişti doktoru hatta hareketsiz kalması daha kötü demişti.neyse uzatmadan dün gece yaşananları anlatayım.baban gece çalışırken arabasına bine üç kişi tarafından gasp edilerek çok şiddetli darp edilmiş parası cep telefonu alınmış ve elleri kolları ağzı bantlanarak arabanın içinde ölüme terk edilmiş resmen.ellerinde elektro şok cihazı varmış çok defa boynundan tam şah damarı hizasından şok vermişler bayılması için.baygın kaç saat kaldığı bilinmiyor ancak bulunduğunda şuuru kapalıymış.hastaneye gittiğinde de öyle.şu an için durumu daha iyi kendine geldi olayı çok hatırlayamsada çok acı çektirmişler çok.dil altı ilacını alamadığı içinde kalbi çok yorulmuş ve şok yapıldığı içinde kalp ritmi bozulmuş her an kriz riski devam etmekte.sizden ricam okuyabilirseniz birer dua babam için okurmusunuz.şu an duaya çok ihtiyacımız var.
kızlar başımıza çok fena bir olay geldi sizden dua isteyeceğim.nede olsa hamilelerin duaları iyi gelirmiş.babam yaklaşık 30 yıldır belkide daha fazla senedir taksi şöförlüğü yapıyor.aslında sağlık memuruydu abimle bizi okutmak için geceleride hep taksicilik yaptı.derken biz büyüdük okuduk filan derken babamda emekli oldu ama taksiciliği bırakmadı hem oyalanıyor hemde severek yapıyor diye ne abim nede ben ses etmiyorduk çalışmasına.bu arada babam kalp hastası bir kere kalp krizi geçirdi.ama çalışmasına engel değil demişti doktoru hatta hareketsiz kalması daha kötü demişti.neyse uzatmadan dün gece yaşananları anlatayım.baban gece çalışırken arabasına bine üç kişi tarafından gasp edilerek çok şiddetli darp edilmiş parası cep telefonu alınmış ve elleri kolları ağzı bantlanarak arabanın içinde ölüme terk edilmiş resmen.ellerinde elektro şok cihazı varmış çok defa boynundan tam şah damarı hizasından şok vermişler bayılması için.baygın kaç saat kaldığı bilinmiyor ancak bulunduğunda şuuru kapalıymış.hastaneye gittiğinde de öyle.şu an için durumu daha iyi kendine geldi olayı çok hatırlayamsada çok acı çektirmişler çok.dil altı ilacını alamadığı içinde kalbi çok yorulmuş ve şok yapıldığı içinde kalp ritmi bozulmuş her an kriz riski devam etmekte.sizden ricam okuyabilirseniz birer dua babam için okurmusunuz.şu an duaya çok ihtiyacımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?