2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Günaydın kızlar,

dün gece sabaha kadar baş ağrısı yüzünden uyuyamadım, bugünde gözümden uyku akıyor, ne berbat bir ağrıdır bu bir daha başım ağırmasın :18:

Ins.canim Allah sifa versin.Benimde hafta once bole bi agrim bardi yavas yavas azaldi simdi ii hamdolsun.Birazcik kaldi ama.,.

haftasonu internete girmediğim için pazartesileri yazdıklarınızı okucam diye tam 3 saatim gidiyor bi geliyorum bakıyorumki neler olmuş neler
ama hergün aynı heyecanla acaba doğum yapan oldumu diye. dün ben doğuruyorum zannettim kızlar. tam 2 saat sürdü sancım ve 10 ar dk aralıklarla geldi. 1 2 dk sürüyo sınra geri geliyo. yattım soluma kımıldayamadım bile bacakalrım uyuştu. ama hiç korkmadım dr umu aramadım hastaneye gitmeyi düşünmedim bile. çok rahatım bu aralar allah bozmasın eğer sancı böyle bişeyse ve biraz daha şiddetli olsa bile ben dayanırım inşallah
bebişimin odasına hergün bişey yapıyorum haftasonu takı yastığıyla nazar boncuğu yaptım. duvar rafını asmamıştık duvar kağıdı yaptrcam diye. vazgeçtim yaptrmaktan. astık rafınıda bi duvaraada çerçeverini astık. ohh çok şirin oldu girip çıkıp seviyorum birtek halısı kaldı onuda alsaydım rahatlıcaktım. çantayıda hala hazırlamadım.2 haftam kaldı işten çıkmaya ozamana ilgilenecek bişeyler kalsın diye sanırım:) eşleriyle sorun yaşayan arkadaşlarım yalnız değilsinizzzz bend eöyleyim dün akşam maç izlemeye gidecekti oturdum ağladım gitme diye tamam dedi gitmedi. ama biraz sinirlendi balkona çıktı sigara içti geri geldi yanıma. noldu aşkım san aanlat falan başladı yine. dedimki yoruldum ben oturup kalkamamaktan yürüyemekten bunaldım sıkıldım dedim nazlandım oda teselli etti beraber film izledik çok mutluyummm göndermicem artık akşamları hiçbiyereee nazlanın kızlar nazlanabildiğiniz kadar son günlerimizzzzzzz

Günaydın nasılsınız
Papayaruj sana cvp yazmıştm tam gönderirken kapandı sayfa

yaklaşık 1 aydır kadınlar kulübüne giremiyorum sizleri çok özledim mayıs annelerinden doğum yapan yok değil mi?? bu arada kızlar gebeliğimde hep kabız olmuşumdur ilk defa dün ishal oldum nasıl karnım ağrıyo anlatamam ben çok kötüyüm ya bel sırt kalça kemiklerim karnım çok fena ağrıyor asabiyet bi yandan uykusuzluk bi yandan bu gidişle günü gelmeden doğum yapıcam heralde..

size bişey sorcaktım ya ben geceleri sağ sol dönüşlerde zorlanıyorum kalça kemiklerim kıtır kıtır ötüyo dönüşlerde neden oluyor ki sizdede kütleme gibi bi durum oluyormu sanki kemiklerimin vidası gevşemiş gibi

9. aydan gun aldıgım 2 Nisan 2014 itibariyle

• bacak aram agrıyor..
  • yururken kasıklarım agrıyor..
  • uykularım boluk porcuktu artık hıc yok..
  • yururken bebek cıkacakmıs gıbı hıssedıyorum..
  • kemıklerım kıt kıt devamlı ses gelıyor.. (sanırım acılıyor)
  • midem daha rahat , yanmam daha az.. (sanırım aşağı dusuyor)
  • cok fazla wc ye gıdıyorum..
  • devamlı ishalmiş gibi hissediyorum ama tuvalete yapayım dıye oturdugumda hıcbısey yok..
  • İNANILMAZ DERECE GAZIM VAR
  • ayaklarım şişmeye basladı(hele dun aksam o kadar şiştiki parmaklarım yere degmedı...)

daha var ama bunlar aklıma gelenler :)
hayırlısıyla doğurmak nasıp olsun da Allah beterınden saklasın :)

Canım çok Geçmiş olsun...Allah beterinden saklasın diyelim yine de... Yazık ki, insanlığımızı git gide kaybedioruz...böyle olaylar insanlıgımdan utandırıyor beni...En kısa zamanda baban da sağlığına kavusur inş

benim de uykularım bölünüyor, bir de yanma var 1 haftadır. benim bebek yukarıda, o yuzden kasıkta bacak aralarında sorun yok. ama tırsıyorum bir taraftan inmesi gerekmezmi diye.
gazım var aynen,
ayaklarımı sallarsam otururken hemen şişiyor, sağ elim tuzu kaçırırsam hemen şişiyor çok ilginç. 18 kg aldığım için balon gibiyim o ayrı.
bir ter basıyor bir üşüyorum ve surekli açım...

Canım çok geçmiş olsun, sağsalim almak nasip olsun yavrularımızı inşallah, haberlerini vermeyi ihmal etme.. Güzel haberlerinle gel hep.. :)

Bu gece ruyamda benim bebis kordonunu eline dolamış halay çekiyodu:)) cokta egleniyodu ya ne sacma sapan ruyalar gormeye basladim ben tekrar:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yav ne güldüm ne güldüm

Canım çok geç gördüm ben kampanya bitmiş sanırım. Butiğin adı neydi. Kapı süsü almak istiyorum ben. Belki başka sitelerde vardır

Canım biraz geç oldu kusura bakma "little dreams" butiğin adı. Umarım içine sinen bişey bulursun :)

Canım ya çok gemiş olsun, ben babacığıma çok düşkünümdür içim gitti okurken hiç dayanamam babalara allah onları bildiği gibi yapsın! Çaldıklarını da yemek nasip olmasın inşallah! Vicdansız köpekler!!!

Çok heyecanlı gerçekten :) allah yardımcın olsun canım, sağsalim al yavrucaklarını kucağına. Güzel bir doğum hikayesiylede gel bizlere anlat inşallah

Geçmiş olsun canım böyle rahat olman ne güzel, darısı hepimizin başına inşallah.. Ama tekrar ederse de inat etme git bi doktora nolur nolmaz. En azından doğum sancısının olup olmadığına bakarsın, doktor da sıkıntı yok derse devam rahat olmayaaa :))

Naz konusuna gelince, vala çok üzülüyordum hamillelik bitti nerdeyse ben bi naz edemedim, bi gece aşerip yolları düşüremedim diye çok şükür dün gece 2 ye doğru canım birşey çekti, önce yok mok dedi spnra ben biraz duygu sömürüsü yapınca kalktı yataktan telefon numarası filan aradı, bi yer buldu dediler ki orası çok uzak getiremeyiz, yahu dedi benim hatun hamile çok önemli lütfen
Yine yollara düşüremedim tam olmadı ama olsun buna da can kurban :))))) hakkaten naz yapmak ve karşılığında kıymet görebilmek çok keyifli arasırada olsa yaşamak lazım, darısı tüm annelerimizin başına

benım bıtek sırt agrım bıraz daha azaldı gıbı.. ona sukurler olsun 1000lerce kez..
gecen ay 2 kılo aldım malesef 83 kıloyum.. yanı ben de toplam 13 kılo almıs bulunuyorum.. bugun facebookta kızlar konusuyordu cogu dogumdan sonra kılo verememıs.. tek tuk kısı "ben verdım" demıs..
şu şişkinlikten kurtulayım da .. cok zormus yurumesı ayaklar şişken.. patlayacak sankı yarılacakmıs gıbı hısedıyorum..

bıtane daha aklıma geldı..: agzım devamlı kuru!! leşş gıbı su ıcıp duruyorum!!! gunde 5 kıloyu buluyor bazen.. cayı corbayı hesaba katmadan.. cok hararetım var yanı..

bu arada senın bebısın ınmesı gerekırdı bence.. sezeryan mı olcaktı canım senın?

Canım yazdıklarının hepsini ben de yaşıyorum...Hatta 2 gündür el ve ayaklarım o kadar şiş ki ödem yapıyor..Spor ayakkabılarım bile olmadı yani ve aşırı sıcağım... Doktor son kontrolde dogumun yaklastıgını ve şişeceğimi söylemişti ama bu kdrını tahmin etmemiştim... Zaten son 5 günde 2 kilo almış bulunuyorum, nasıl olduysa... Sanırım ben de nisan annesi olacağım....

aynı beni anlatmışsın canım.ishal gibi bana da oluyo gelen giden yok ama aklıma takılıyor.

benim de ellerim sanki ağır poşet taşımışım gibi ağrıyor özellikle kemikleri acaba nedenki?

canım hepimizde aynı sıkıntılar var bende gaz sancısından sürekli doğuruyorum sanıyorum neyseki 1 aydan az süre kaldı inşallah çok heyecanlenıyorum acaba ilk hangimiz doğuracağız :18::18:

benım de olmuyor hıcbır ayakkabım.. converslerı gıyıyorum işe gelirken artık paçoz bi şekilde .. :) bağcıklarımı baglamadan..
bunları unutmak ıstemıyorum aslında.. keske en basından berı bı gunluk tutsaydım..

aynı beni anlatmışsın canım.ishal gibi bana da oluyo gelen giden yok ama aklıma takılıyor.

benim de ellerim sanki ağır poşet taşımışım gibi ağrıyor özellikle kemikleri acaba nedenki?

bir de sinirlendiğimde yenı bı huyum cıktı ; dudaklarım uyusuyor!!

bir de bebeğim küçüldü sanki.. hareket ederken elimi koymazsam hareketlerini hissetmiyorum..sanki içim büyük kaldı da kendi arkalara biyerlere kaçtı.. tuhaf bi boşluk var içimde..

canım hepimizde aynı sıkıntılar var bende gaz sancısından sürekli doğuruyorum sanıyorum neyseki 1 aydan az süre kaldı inşallah çok heyecanlenıyorum acaba ilk hangimiz doğuracağız :18::18:

senınle aynı gun doguracagız gıbı gorunuyor.. bakalım hangımızınkı daha sabırsız olacak :) hoş benım velet sabırlı olsa da ben sabırsız oldugum ıcın habıre otobuse koşarak gıdıp hurma yedıgım surece benımkı erken gelır ggıbı dusunuyorum

ishallik olduğu için karın ağrım çok oluyo gaz sancısıda var bozduk sistemleri allah korusun doğum sancım gelse ben ishalliğe yorumlucam o derece arada bir dürtülü ağrılarım oluyor yoksa sancı olmasın oğluşumda bazen kemiklerimin arasına kafasını sokuyor geri çekiyor gibi oluyo 3 gün sonra kontrolüm var yine bir ton soruyla gidicem doktorumun kafasını ağrıtmaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…