Günaydın kızlar,
dün gece sabaha kadar baş ağrısı yüzünden uyuyamadım, bugünde gözümden uyku akıyor, ne berbat bir ağrıdır bu bir daha başım ağırmasın :18:
Ins.canim Allah sifa versin.Benimde hafta once bole bi agrim bardi yavas yavas azaldi simdi ii hamdolsun.Birazcik kaldi ama.,.
yaklaşık 1 aydır kadınlar kulübüne giremiyorum sizleri çok özledimmayıs annelerinden doğum yapan yok değil mi?? bu arada kızlar gebeliğimde hep kabız olmuşumdur ilk defa dün ishal oldum nasıl karnım ağrıyo anlatamam ben çok kötüyüm ya bel sırt kalça kemiklerim karnım çok fena ağrıyor asabiyet bi yandan uykusuzluk bi yandan bu gidişle günü gelmeden doğum yapıcam heralde..
size bişey sorcaktım ya ben geceleri sağ sol dönüşlerde zorlanıyorum kalça kemiklerim kıtır kıtır ötüyo dönüşlerde neden oluyor ki sizdede kütleme gibi bi durum oluyormu sanki kemiklerimin vidası gevşemiş gibi
hepinizden allah razı olsun babamı çıkardık hastaneden eve getirdik çok şükürki şimdilik sağlığı iyi.çok korkttuk hepimiz lanet olasıcalar yaşlı başlı dememiş çok dövmüşler.babamda çok korkmuş öldüreceklerini düşünmüş hep.aklına hep biz gelmişiz rabbim korumuş.beterinden korusun sağsağlim yanımızda babam.
9. aydan gun aldıgım 2 Nisan 2014 itibariyle
- bacak aram agrıyor..
- yururken kasıklarım agrıyor..
- uykularım boluk porcuktu artık hıc yok..
- yururken bebek cıkacakmıs gıbı hıssedıyorum..
- kemıklerım kıt kıt devamlı ses gelıyor.. (sanırım acılıyor)
- midem daha rahat , yanmam daha az.. (sanırım aşağı dusuyor)
- cok fazla wc ye gıdıyorum..
- devamlı ishalmiş gibi hissediyorum ama tuvalete yapayım dıye oturdugumda hıcbısey yok..
- İNANILMAZ DERECE GAZIM VAR
- ayaklarım şişmeye basladı(hele dun aksam o kadar şiştiki parmaklarım yere degmedı...)
daha var ama bunlar aklıma gelenler :)
hayırlısıyla doğurmak nasıp olsun da Allah beterınden saklasın :)
Selam kızlar uzun zaman oldu giremedim ve geçmişi de okuyamadım ben yokken doğuranlara bebişleri hayırlı olsun ve hasta olanlara da geçmiş olsun. Biz cuma günü çok rahatsızlandık kanamamız oldu ve hastaneye kaldırıldık. O günden beri hastanedeyiz dün gece eve gelebildim, bizim bebiş yerinde durmuyor yine ciğer iğnelerimizi yaptırdık ve başka bir ilaç verdi bundan sonra tuvalet dışında ayağa kalkmak yok. Eşyalarının bir kısmını yerleştirmiştim Allah'a şükür, boynuna 3 kez kordon dolanmış doktor hareketlerini takip edip hemen bana haber ver dedi 2 saatte bir muhakkak hareket etmesi gerekiyormuş sizin de aklınızda olsun kızlar. Başta da dediğim gibi sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim...
Bu gece ruyamda benim bebis kordonunu eline dolamış halay çekiyodu:)) cokta egleniyodu ya ne sacma sapan ruyalar gormeye basladim ben tekrar:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım çok geç gördüm ben kampanya bitmiş sanırım. Butiğin adı neydi. Kapı süsü almak istiyorum ben. Belki başka sitelerde vardır
kızlar başımıza çok fena bir olay geldi sizden dua isteyeceğim.nede olsa hamilelerin duaları iyi gelirmiş.babam yaklaşık 30 yıldır belkide daha fazla senedir taksi şöförlüğü yapıyor.aslında sağlık memuruydu abimle bizi okutmak için geceleride hep taksicilik yaptı.derken biz büyüdük okuduk filan derken babamda emekli oldu ama taksiciliği bırakmadı hem oyalanıyor hemde severek yapıyor diye ne abim nede ben ses etmiyorduk çalışmasına.bu arada babam kalp hastası bir kere kalp krizi geçirdi.ama çalışmasına engel değil demişti doktoru hatta hareketsiz kalması daha kötü demişti.neyse uzatmadan dün gece yaşananları anlatayım.baban gece çalışırken arabasına bine üç kişi tarafından gasp edilerek çok şiddetli darp edilmiş parası cep telefonu alınmış ve elleri kolları ağzı bantlanarak arabanın içinde ölüme terk edilmiş resmen.ellerinde elektro şok cihazı varmış çok defa boynundan tam şah damarı hizasından şok vermişler bayılması için.baygın kaç saat kaldığı bilinmiyor ancak bulunduğunda şuuru kapalıymış.hastaneye gittiğinde de öyle.şu an için durumu daha iyi kendine geldi olayı çok hatırlayamsada çok acı çektirmişler çok.dil altı ilacını alamadığı içinde kalbi çok yorulmuş ve şok yapıldığı içinde kalp ritmi bozulmuş her an kriz riski devam etmekte.sizden ricam okuyabilirseniz birer dua babam için okurmusunuz.şu an duaya çok ihtiyacımız var.
hepinizden allah razı olsun babamı çıkardık hastaneden eve getirdik çok şükürki şimdilik sağlığı iyi.çok korkttuk hepimiz lanet olasıcalar yaşlı başlı dememiş çok dövmüşler.babamda çok korkmuş öldüreceklerini düşünmüş hep.aklına hep biz gelmişiz rabbim korumuş.beterinden korusun sağsağlim yanımızda babam.
Oferta
Cok cok gecmis olsun cok üzüldüm ya ne bicim insanlar var yasli başlı adama o yapılır mı allah korumuş..allah boyle insanların eline düşürmesin bizleri..
Kızlar ben cok takip edemiyorum yazamiyorum ama ara ara okuyorum yazdiklatinizi..artık ben sona geldim her an bekliyorum her sabah sancısında acaba diyorum :)
haftasonu internete girmediğim için pazartesileri yazdıklarınızı okucam diye tam 3 saatim gidiyorbi geliyorum bakıyorumki neler olmuş neler
ama hergün aynı heyecanla acaba doğum yapan oldumu diye. dün ben doğuruyorum zannettim kızlar. tam 2 saat sürdü sancım ve 10 ar dk aralıklarla geldi. 1 2 dk sürüyo sınra geri geliyo. yattım soluma kımıldayamadım bile bacakalrım uyuştu. ama hiç korkmadım dr umu aramadım hastaneye gitmeyi düşünmedim bile. çok rahatım bu aralar allah bozmasıneğer sancı böyle bişeyse ve biraz daha şiddetli olsa bile ben dayanırım inşallah
bebişimin odasına hergün bişey yapıyorum haftasonu takı yastığıyla nazar boncuğu yaptım. duvar rafını asmamıştık duvar kağıdı yaptrcam diye. vazgeçtim yaptrmaktan. astık rafınıda bi duvaraada çerçeverini astık. ohh çok şirin oldu girip çıkıp seviyorumbirtek halısı kaldı onuda alsaydım rahatlıcaktım. çantayıda hala hazırlamadım.2 haftam kaldı işten çıkmaya ozamana ilgilenecek bişeyler kalsın diye sanırım:) eşleriyle sorun yaşayan arkadaşlarım yalnız değilsinizzzz bend eöyleyim dün akşam maç izlemeye gidecekti oturdum ağladım gitme diye tamam dedi gitmedi. ama biraz sinirlendi balkona çıktı sigara içti geri geldi yanıma. noldu aşkım san aanlat falan başladı yine. dedimki yoruldum ben oturup kalkamamaktan yürüyemekten bunaldım sıkıldım dedim nazlandım oda teselli etti beraber film izledik çok mutluyummm göndermicem artık akşamları hiçbiyereee nazlanın kızlar nazlanabildiğiniz kadar son günlerimizzzzzzz
benim de uykularım bölünüyor, bir de yanma var 1 haftadır. benim bebek yukarıda, o yuzden kasıkta bacak aralarında sorun yok. ama tırsıyorum bir taraftan inmesi gerekmezmi diye.
gazım var aynen,
ayaklarımı sallarsam otururken hemen şişiyor, sağ elim tuzu kaçırırsam hemen şişiyor çok ilginç. 18 kg aldığım için balon gibiyim o ayrı.
bir ter basıyor bir üşüyorum ve surekli açım...
- bacak aram agrıyor..
- devamlı ishalmiş gibi hissediyorum ama tuvalete yapayım dıye oturdugumda hıcbısey yok..
- ayaklarım şişmeye basladı(hele dun aksam o kadar şiştiki parmaklarım yere degmedı...)
- bacak aram agrıyor..
Canım yazdıklarının hepsini ben de yaşıyorum...Hatta 2 gündür el ve ayaklarım o kadar şiş ki ödem yapıyor..Spor ayakkabılarım bile olmadı yani ve aşırı sıcağım... Doktor son kontrolde dogumun yaklastıgını ve şişeceğimi söylemişti ama bu kdrını tahmin etmemiştim... Zaten son 5 günde 2 kilo almış bulunuyorum, nasıl olduysa... Sanırım ben de nisan annesi olacağım....
- bacak aram agrıyor..
Canım yazdıklarının hepsini ben de yaşıyorum...Hatta 2 gündür el ve ayaklarım o kadar şiş ki ödem yapıyor..Spor ayakkabılarım bile olmadı yani ve aşırı sıcağım... Doktor son kontrolde dogumun yaklastıgını ve şişeceğimi söylemişti ama bu kdrını tahmin etmemiştim... Zaten son 5 günde 2 kilo almış bulunuyorum, nasıl olduysa... Sanırım ben de nisan annesi olacağım....
aynı beni anlatmışsın canım.ishal gibi bana da oluyo gelen giden yok ama aklıma takılıyor.
benim de ellerim sanki ağır poşet taşımışım gibi ağrıyor özellikle kemikleri acaba nedenki?
benim de ellerim sanki ağır poşet taşımışım gibi ağrıyor özellikle kemikleri acaba nedenki?
canım hepimizde aynı sıkıntılar var bende gaz sancısından sürekli doğuruyorum sanıyorum neyseki 1 aydan az süre kaldı inşallah çok heyecanlenıyorum acaba ilk hangimiz doğuracağız :18::18:
- bacak aram agrıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?