ishallik olduğu için karın ağrım çok oluyo gaz sancısıda var bozduk sistemleriallah korusun doğum sancım gelse ben ishalliğe yorumlucam o derece arada bir dürtülü ağrılarım oluyor yoksa sancı olmasın oğluşumda bazen kemiklerimin arasına kafasını sokuyor geri çekiyor gibi oluyo 3 gün sonra kontrolüm var yine bir ton soruyla gidicem doktorumun kafasını ağrıtmaya :)
9. aydan gun aldıgım 2 Nisan 2014 itibariyle
- bacak aram agrıyor..
- yururken kasıklarım agrıyor..
- uykularım boluk porcuktu artık hıc yok..
- yururken bebek cıkacakmıs gıbı hıssedıyorum..
- kemıklerım kıt kıt devamlı ses gelıyor.. (sanırım acılıyor)
- midem daha rahat , yanmam daha az.. (sanırım aşağı dusuyor)
- cok fazla wc ye gıdıyorum..
- devamlı ishalmiş gibi hissediyorum ama tuvalete yapayım dıye oturdugumda hıcbısey yok..
- İNANILMAZ DERECE GAZIM VAR
- ayaklarım şişmeye basladı(hele dun aksam o kadar şiştiki parmaklarım yere degmedı...)
daha var ama bunlar aklıma gelenler :)
hayırlısıyla doğurmak nasıp olsun da Allah beterınden saklasın :)
hepinizden allah razı olsun babamı çıkardık hastaneden eve getirdik çok şükürki şimdilik sağlığı iyi.çok korkttuk hepimiz lanet olasıcalar yaşlı başlı dememiş çok dövmüşler.babamda çok korkmuş öldüreceklerini düşünmüş hep.aklına hep biz gelmişiz rabbim korumuş.beterinden korusun sağsağlim yanımızda babam.
Hepsi bende de var.yalniz midem bir kac gundur yaniyor.hamilelikte istifralar alta kacirmalar gazlar burundandan nefes almada zorlanma vb esim guluyor..
Bi de ben corabimi giyemiyorum.esim annem kardesim kim varsa o giydiriyor.ayak tirnagimi esim kesiyor.guzel kesemese de..canim ne isterse yiyorum.hayatim boyunca her seyi kilo alicam diye yememistim.ben hamileligi sevdim
Oferta
Cok cok gecmis olsun cok üzüldüm ya ne bicim insanlar var yasli başlı adama o yapılır mı allah korumuş..allah boyle insanların eline düşürmesin bizleri..
Kızlar ben cok takip edemiyorum yazamiyorum ama ara ara okuyorum yazdiklatinizi..artık ben sona geldim her an bekliyorum her sabah sancısında acaba diyorum :)
senınle aynı gun doguracagız gıbı gorunuyor.. bakalım hangımızınkı daha sabırsız olacak :) hoş benım velet sabırlı olsa da ben sabırsız oldugum ıcın habıre otobuse koşarak gıdıp hurma yedıgım surece benımkı erken gelır ggıbı dusunuyorum
ben artık hıcbısey sormuyorum.. zaten omrumda da degıl .. bişekilde dogacak bu cocuk.. annem becerebılecek olsa evde dogurayım dıyorum.. sevmıyorum tantanayı.. zaten ne desem dr normal dıyor.. ben de bıse demıyorum.. bışey oldugunda "nıye solemıyosun " dedıgınde de "ne desem normal dıyosunuz ben de soyleme geregı duymuyorum " dıyorum :)
ben boyle degısıklıkler oldukca sevınıyorum aslında.. keske ılk 5 - 6 ay hıc olmasa.. kendımı sadece hastalıklı hıssettım sadece acı cektım.. o kadar.. suanda kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum ve cok mutluyum :)
bu arada benım veledım de dun aksam soktu kafasını kanala sonra bı hafıfleme oldu bende.. şimdi nerde bılmıyorum.. bende hala aynı sızılar mevcut ama oglumun ne kafasını hıssedebılıyorum ne totosunu.. döndü mü ne.. 13 hafta hıc kaıpırdamayan cocuk smdı donmus olabılır mı acaba.. bılemıyorum
canım benim sezeryan olcak tarihi yakında belli olar ama tabi hangisi daha sabırsız onu Allah bilir sağlıklı olsunlar inşallah
valla canım dün akşam oğlum korkuttu bizi. uzandığım yerden pc oynuyodum eşimde yanımda tabi bir kaç kere alt yanıma sancı girdi bir anca karnım pos indi yumuşacık oldueşim korktu nerde bu oğlan diyo karnımı hırpalıyo falan baya korktu ya kalk bi su iç nereye gitti bu çocuk diyo ben gülme krizine girdim ama eşim kadar korktum şimdi iyiyiz onlar artık çıkacak yer arıyor sıkıldılar iyice seninde dediğin gibi değişiklik oldukça heycanlanıyosun mutlu oluyosun. şu 2 3 gündür çok hıçkırıyo ya nedendir bilemedim tıptıptıp sürekli ritmik atmalar oluyor karnımda :)
kizlar agirlasmak gercekten bole demek ki anlaminin tam hakkini werio gercekten....yarim saatlik halletcegim yarin ki isler war...elimden gelse ertelicem ama son odemeleri gecti artik cikmam sart.....bugun biraz dolandim ya toplam yuryus surem 45dk dir....toplam diorum bakin...kasik ve apis aram suan nasil war ya cisimi yapmaya kalkmam 5 dk mi aldi...10 gun once ben sabahtan ayri aksamdan ayri cikar gezerdim...nasil coktuk biz boleee yaslanmakta bole olucak dimi bi bakicaz ki nerde nereye....of of...
KİZLAR sizinde gece sagdan sola bile donsenizzz apis arniz seyiniz hareket etmenizi kisitlicak kadar sizlio mu yoksa bu benim sona geldigimemi isaret....
Bu konuyu bence annemle konuşmalısın. Çünkü ciddi bi durum ve ben. Bu tarz şeylerin birazda şımartılma ve yetiştirilme ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bunun önüne geçmezlerse ilerde daha büyük sorunlar gerçekleşebilir. Sana yaptığı şey çok önemli değil ablasın bi şekilde tolere edebilirsin. Bir yabancı bunu asla tolere etmez ve asıl ozaman canınız yanar bence.Pazar gunu kardesimi ugurladik cok sukur evede vardi... Gurbetteyim yanlizim ailemden olan kimsem yok ama buna ragmen uzulmuyorum artik... sagolsun yardim yönunden herseyi yapmisti ne gerektiyse....ama son gununde yaptigi unutulmaz cooook zoruma gitti hem nankörluk hem bencillik yapip gitti
malesef kardesim henuz olgunlasmamis yasi 18 de olsa... aramizda 4 yas fark var...
hic dusunememis ona yaptiklarimi hamile halimle bile onun kilo almasiyla ugrasiyordum kendisi biraz zayif cogu zaman gece sutunu icmeden sandivicini yemeden uyumaya kalktiginda yataginin ucuna birakiyordum ki görunce mecbur kalip yesin..
zaten 3 bucuk ayda 42 kiloyken 49 olup gitti... insallah biraz daha kilo almaya devam eder...
buraya getirdik bu 3 ayda 5 milyar kadar masrafi esimin tek maasiyla ödedik....annemlerin cebinden tek kurus cikmadan....
3 bucuk ay kaldi bizde avrupayi gördu istedigini aldik yedi icti keyfince kaldi sorun cikarmadanda gitseydi keske bende simdi saskinlik icinde olucagima uzulseydim onu özluyorum deseydim ne olurdu malesef gittigine dogru duzgun uzulemiyorum bile.....
O cantayi alip banyoya gittiginde benden caldiklari kiyafetleri görmiyim diye camasir makinesine atmis ayni aksam kirlileri makineye aticagim sirada gördum....
sadece 2-3 elbisemi almis benden saniyordum ve verirdim onlarida diyordum ama sandigim gibi degilmis inanmasi zor ama aldiklarini verseydim yazin giyicek normal bir kiyafetim kalmazdi ne begenmisse almis....
abartmiyorum bir valiz esya kiyafet bana sormadan ordan burdan yazliklarimi kattigim cantamdan gizlice cikarip saklamisti kendiyle beraber göturmek iciniyiki kilosu 20 yi gecmisti ve iyiki bakmam gerekti yoksa öylece gidicekti
en zoruma giden beni salak yerine koymasi keskee isteseydi eksigim var deseydi...
ki olmadigini biliyorum annem fazlasini alir verir ama aslaa eksik birakmaz.
ablam dogumdan sonra ne giyecek bu kiyafetlerini heryeri arayip bulamadiginda ne kadar sinirlenicek diye dusunmedimi
ona cok sevdigi bi kac kiyafetimi verdim ve istedigini alsin diye harclik verdim....yinede icinde kalmasin dedim ve cok sevdigim 1 gömlegi verdim ve bilerek bu sana cok yakisti bunuda al dedim dogumdan öncede bana gelen tek gömlekti biraz göbekli bir yapim var ve giydigimde belli etmeyen bir usttu....
ve herseyden önce cok sevdigim giymeye kiyamadigim turkiyeden birinden hediye oldugunu yillarca (6yildir) sakladigimi bilmesine ragmen aldi...
keske o hediye veya senin ustune oturan dugmeli tek ust deseydi ne kadar sevinirdim yaa kardesim beni dusunuyormus derdim aklima geldikce uzuluyorum.... o buradayken esimin beni ne kadar sevdigini ne kadar dusundugunu anladim evde son birsey kalsa ne olursa bana getirir kardesim gibi mutfakta sessizce tek basina oturup yemez... ve biryerim agiridignda seyirci kalmaz ya masaj yapar yada hadi acile diye tutturur esim beni dusunmuyor diyordum hep ama aslinda ne kadar dusundugunu ve sevdigini bu 3 ayda anladim
Annem suan evde degil 1-2 haftaya evine gelicek Bunlarida anneme anlatmayi dusunuyorum cunki onun yaninda olucak olan terbiyesini vericek olan annemdir belki biraz uzulur morali bozulur ama söylemem gerektigini dusunuyorum... kardesimle daha bugun konustuk ve yine hicbirsey yapmamis gibi gulerek herzamanki gibi konustum nasihat verdim annem yokken eve iyi bak diye vs... zaten bu olay gunude 1 saat surat asabilmistim sonra yine birsey olmamis gibi davranmsitim nasihat vermistim kardesine karsi yaptigin dogru degil dedim eksiginmi var parayami ihtiyacin var söyle söz ne lazimsa bu ay artik elimden gelmesede gelecek ay yollarim dedim yok eksigim annem herseyimi aliyor arkadaslarimdan fazlam var bile dedi hatta salaklik ettigini söyledi ama gel gelelim söylemeye gelince her zamanki gibi konusur ama huya geldimi degisen bisey olmaz....
ve gidecegi gun 2 kg fazlasi vardi 1 valiz birde normal cantasi vardi... eger kg fazlaysa ordan buyuk valizden cikartiriz 2 kumas dedim... yine panige girdi oflayip pufladi gerildi yine
acaba yinemi ayni seyi yapti onca nasihatimden sonraAllah bilir yine icine neler saklamistir diyorum dusundukce bile agliyasim geliyor sinirden.... yemin ederim maddi olarak para olarak hic dusunmuyorum bunlari... ama kardesimin bukadar bencillik yapmasi 18 yasinda olupta ablasinin esyalarini ondan habersiz calmasi cooooooook zoruma gidiyor en guvendigim kisiydi o onada guvenemiyceksem kimseye guvenemem artik ailemden birini yanima almayi bile istemiyorum onun yuzunden
Biliyorum basininizi sisirdim ama napiyim kimseye anlatamiyorum herseyimi paylastigim sirdasim olan esime bile anlatamam bunu tek sirdasim sizlersiniz ...
ben geceleri 15 dk da bir tuvalete gimekten yoruldum, zor geliyor artık.
Oferta
Cok cok gecmis olsun cok üzüldüm ya ne bicim insanlar var yasli başlı adama o yapılır mı allah korumuş..allah boyle insanların eline düşürmesin bizleri..
Kızlar ben cok takip edemiyorum yazamiyorum ama ara ara okuyorum yazdiklatinizi..artık ben sona geldim her an bekliyorum her sabah sancısında acaba diyorum :)
Günaydın kızlar,
dün gece sabaha kadar baş ağrısı yüzünden uyuyamadım, bugünde gözümden uyku akıyor, ne berbat bir ağrıdır bu bir daha başım ağırmasın :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?