2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ben artık hıcbısey sormuyorum.. zaten omrumda da degıl .. bişekilde dogacak bu cocuk.. annem becerebılecek olsa evde dogurayım dıyorum.. sevmıyorum tantanayı.. zaten ne desem dr normal dıyor.. ben de bıse demıyorum.. bışey oldugunda "nıye solemıyosun " dedıgınde de "ne desem normal dıyosunuz ben de soyleme geregı duymuyorum " dıyorum :)
ben boyle degısıklıkler oldukca sevınıyorum aslında.. keske ılk 5 - 6 ay hıc olmasa.. kendımı sadece hastalıklı hıssettım sadece acı cektım.. o kadar.. suanda kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum ve cok mutluyum :)

bu arada benım veledım de dun aksam soktu kafasını kanala sonra bı hafıfleme oldu bende.. şimdi nerde bılmıyorum.. bende hala aynı sızılar mevcut ama oglumun ne kafasını hıssedebılıyorum ne totosunu.. döndü mü ne.. 13 hafta hıc kaıpırdamayan cocuk smdı donmus olabılır mı acaba.. bılemıyorum

Son düzenleme:

Hepsi bende de var.yalniz midem bir kac gundur yaniyor.hamilelikte istifralar alta kacirmalar gazlar burundandan nefes almada zorlanma vb esim guluyor..

canımmm ya çok geçmiş olsun çokkk üzüldümm

Bi de ben corabimi giyemiyorum.esim annem kardesim kim varsa o giydiriyor.ayak tirnagimi esim kesiyor.guzel kesemese de..canim ne isterse yiyorum.hayatim boyunca her seyi kilo alicam diye yememistim.ben hamileligi sevdim

kızlar ilk bebeğim olmasına rağmen ben bebek masraflarını fazla önemsemiyorum mesela 1 2 ay kullanıp birdaha kullanmıcağı şeyleri almak yerine en yakın akrabamdan aldım temelli bende kalması şartıyla. zaten bir daha bebiş düşünmüyolarmış. port bebe takımı almıcam eşime onun fiyatında bir anne bebek çantası aldırcam bebek benden ayrılasıya 2 yaşına kadar onu kullanırım diye düşünüyorum. daha hastane çantam haricinde alışveriş yapmadık bir arabası bir park yatağı dışında fazla birşey almayı düşünmüyorum. oda yapmayı düşünüyorduk ama eşim askere gidecek şubat ayında onun için oğlum 2 yaşına kadar annemlerdeyim artık büyür kendi seçer odasını. size sorum bebeğin en fazla ihtiyacı olduğu araç gereçler neler fazla alışveriş yapmak istemiyorum önemli olanlar neler özellikle anne olmuşlara sorum :)

Hepsi bende de var.yalniz midem bir kac gundur yaniyor.hamilelikte istifralar alta kacirmalar gazlar burundandan nefes almada zorlanma vb esim guluyor..

gecen gun kulak burun bogaza gıttım burun etlerı şişmiş dedi.. 8. ve 9. ayda oluyormuş.. NORMALMİŞ

İstifram olmadı ama mıde bulantım var.. garip garip zamanlarda midem bulanıyor nedense..

Bi de ben corabimi giyemiyorum.esim annem kardesim kim varsa o giydiriyor.ayak tirnagimi esim kesiyor.guzel kesemese de..canim ne isterse yiyorum.hayatim boyunca her seyi kilo alicam diye yememistim.ben hamileligi sevdim

ben de corap gıyerken coook zorlanıyorum ama bagdas kurup tırnaklarımı kesebılıyorum sımdılık cok sukur.. arada bır bacaklarımı esnetıyorum.. yapabıldıgım kadar.. yoksa dugum olucam bu sıskınlıkle damarlar buzulup kaldı valla... ne egılebılıyorum ne ayakkabı ne corap gıyerken nefes alabılıyorum...kısmet artık :)

ayy bende seni merak ediyodum erken olur diye korkuyodun ama allaha şükür bu haftaları gördün

canım benim sezeryan olcak tarihi yakında belli olar ama tabi hangisi daha sabırsız onu Allah bilir sağlıklı olsunlar inşallah

valla canım dün akşam oğlum korkuttu bizi. uzandığım yerden pc oynuyodum eşimde yanımda tabi bir kaç kere alt yanıma sancı girdi bir anca karnım pos indi yumuşacık oldu eşim korktu nerde bu oğlan diyo karnımı hırpalıyo falan baya korktu ya kalk bi su iç nereye gitti bu çocuk diyo ben gülme krizine girdim ama eşim kadar korktum şimdi iyiyiz onlar artık çıkacak yer arıyor sıkıldılar iyice seninde dediğin gibi değişiklik oldukça heycanlanıyosun mutlu oluyosun. şu 2 3 gündür çok hıçkırıyo ya nedendir bilemedim tıptıptıp sürekli ritmik atmalar oluyor karnımda :)

valla benım eşim de cok hıckırır ben veledimin hıckırmalarını ona baglıyorum.. babasının oglu dıye.. ne de olsa su ıcınde yasıyorlar.. cıgerlerı en ufak bı baloncukla karsılassa hıckırırlar cok normal.. cıgerlerı gelısıyor anlamına gelır bu.. ıyı bısey :)

Günaydın canlarım

Geçen hafta taşındım çok şükür, çok yorucu oldu ama kendimi zafer kazanmış komutan gibi hissediyorum) tamamen bi haftaya yerleşiriz gibi ondan sonra da bebişimi bekliycem inşallah...

Geçmiş çok birikmiş okuyamadım, herkesin sağlığı keyfi yerindedir inşallah

Cumartesi kontrolüm vardı, herşey yolundaymış çok şükür minik kelebeğim büyümüş 2980 gr 49 cm olmuş, istikrarla haftalık 200 gr alıyor... vaktini beklerse 4e yaklaşacak sanırım... ilk kez nstye girdim sancım çok düşük çıktı, erken doğum korkumuz yok dedi doktorum haftaya da çatı muayenem var muhtemelen çünkü 37de yapıyorum demişti ben de 36+4 olucam, inşallah tontişimin geçeceği kadar geniştir zira kafa çapı 89 mm olmuş acaba 100ü geçer mi ki????

Bunun dışında ağda yaptım kendime bu koca göbeğime rağmen kendimle gurur duydum resmen)) paylaşayım istedim

Ve +12,5 la 71,5 oldum, 75 olmam artık herhalde...

Kafanızı şişirmedim inşallah, mutlu ve sağlıklı bir hafta dilerim... sizi ve içerideki minnoşları öperim

Oluyor benimde canım. Ben bacağımın arasına bir yastık koyuyorum o biraz daha azaltıyor sanki. Bende dün gündüz cam açık uyumuşum. Kalktım bir baş ağrısıyla İnan gece yarısına kadar 2 parol içtim eşim 4-5 kez masaj yaptı yok bana mısın demedi gece en son ağlamaya uğraşırkende uyumuşum. Uğraşırken diyorum çünkü garip ama ben artık ağlayamadığımı farkettim dün :) bügünde kayınvalidem güne gidelim diyor bilmem bakarız benim her yerim ağrıyor dedim. Fazla oturmamız diyor. Kararsızım :S :44:

kızlar yaa bizim grupta syec diye bi arkadaş vardi dimi yoksa ben başka gruplarlamı karıştırıyom emin degilim ama bizim grupta ise o sezryan ile doğum yapmış bi kaç gün önce aynı hastaneye yorum yapmışız orda gördüm topiğin ikinci bebeğide doğdu sanırım hayırlısıyla

Bu konuyu bence annemle konuşmalısın. Çünkü ciddi bi durum ve ben. Bu tarz şeylerin birazda şımartılma ve yetiştirilme ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bunun önüne geçmezlerse ilerde daha büyük sorunlar gerçekleşebilir. Sana yaptığı şey çok önemli değil ablasın bi şekilde tolere edebilirsin. Bir yabancı bunu asla tolere etmez ve asıl ozaman canınız yanar bence.

Son düzenleme:

Canım sen bence iyi bile dayandın :) biz bi tane zor taşıyoruz sen maşallah 2 tane.

Günaydın kızlar,

dün gece sabaha kadar baş ağrısı yüzünden uyuyamadım, bugünde gözümden uyku akıyor, ne berbat bir ağrıdır bu bir daha başım ağırmasın :18:

Bende bende ne yaptıysam geçmedi. Ağla ağla bi hal oldum. Eşiminde elinden bişey gelmedi üzüldü oda. Masaj falan geçirmedi çünkü. Bi ara cidden acaba beyin kanaması mı geçiriyorumki dedim. Yavrumda beraber öleceğiz sandım. Çok kötüydü dün akşam

Son düzenleme:
Merhaba kızlar malum dun sancim vardi aksama kadar yattim baktimki gecmiyo yani araliklarla gelen bir sanci deil sureklu olan bir sanci aradim doktorumu hemen hastaneye git nstden baksinlar dedi ben apar topar gittim nstde dogum aancisi cikmadi ama ebeye gosteriyorum bak agrim var benim diyorum neyse idrar tahlili yaptilar enfeksiyon varmis meyer 1 kiloluk serum yedim gece 2 bucuk gibi donduk eve yarin tekrar gitcem agrim gecmezse antibiyotige basliycaz cunku bu idrar yolu enfeksiyonu erken dogumu tetikliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…