2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

oooh hayırlı olsun arkadaşım :) maşallah miniğin epey buyumus
75 te olsan muhım degıl.. son ay alınan kılo ilk giden oluyormuş duydugum kadarıyla
ağda yapmana da ayrıca sevındım.. benım tuylerı agda tutmuyor.. zaten orman kackınına dondum hormonlardan.. göbegım kıldan gözükmüyor napcam bılmıyorum :))
dogumdan sonra dökulur artık .. tek umudum :)

tekrar hosgeldın :) kafa sısıırmek ne demek ozlemısız

Canım o kütürdeme bendede var bayağıdır hemde. Kendi doktorum bilemedi yani film çekilmesilazım doğumdan sonra falan dedi, ben bir fizyoterapiste sordum. O ben duydum böyle şeyler oluyor dedi. Gebelikte fizyoloji tamamen değiştiği için dedi. Seni rahatsız etmiyorsa sıkıntı olmaz dedi. Bende tek ben kütürdüyorum sanıyordum

çok Sağol canım benim, hoşbulduk)

ben de özledim sizleri...

güzellik salonunda yaptır istersen, ağdacı ablaların elinden kurtulan tüy olmaz bence benimkiler azalmış sanki umarım böyle kalır)

Canım bebeğin küçülmesi değil tam tersine büyüdüğü için öyle hissediyorsun. Hareketleri yavaşlıyor azalıyor çünkü sığamıyorlar artık

aynen canım bende çok ağladım, masaj falan hak getire, başımın ağrısıyla uyandım, ağlamaktan uyumuşum, sabah alarmıyla uyanır uyanmaz yine ağrı girdi, çok şükür şimdi iyiyim, ne güzelmiş başımın ağırmaması meğerse
günüm biraz stresli geçmişti heralde ondan oldu

selam kızlar
kaç gündür bende okuyamadım neler oldu doğuran falan oldu mu bilmiyorum herkes iyidir umarım ama heran benimki gelebilir.sormayın ne geldi başıma.doğum için ailemin yanına geldim. burdaki doktora muayene oldum nst de sancılarım çıktı.yüzde 60-70 lerde hemde.doktor dedi kasılmaların var hissetmiyor musun hayır dedim.hemen acilde serum bağlandı nidilat diye ilaç başladık kasılmalar için.kullanan var mı bilmiyorum.inşallah faydası olur.ertesi gün gel yine nst ye dedi.gittim ilaç henüz etkilelememiş.bu kez yüzde 80 lerde sancılar çıktı.alttan muayene etti.ve bebek çok aşağıya inmiş.kanala girmiş.açılmam yokmuş ama açılsa çıkacak çocuk başı çok aşağıda dedi.normal doğum olacakmış.ilaçla 1 hafta 10 gün daha keşke dursa dedi.bu hafta doğarsa belkide küveze girermiş.çok korktum çok üzgünüm.kilosu falanda çok fazla değil henüz.kızlar dua edin bebeğim dayansın biraz daha dursun.ilaçla durabildiği kadar duracak heran herşey olabilirmiş...beklemedeyim yani.bu arada benim hissettiğim tek şey göbeğimin sol tarafında zaman zaman bir şişlik ve toplanma hisssi.orası sanki yumurta gibi şişiyor tek tarafa toplanıyor.ben normal kasılma yada bebeğimin hareketi sanıyordum ama aklınızda olsun çokda sevimli bişey değilmiş o kasılmaymış.sık olursa aklınızda olsun takip edin sizde.ben anlayamadım başıma bunlar geldi...

bana bısey oldu kızlar

6. aydan berı seker yememıstım .. az once ılk defa yedım ve değişik biçimde titreme geldi.. bildiğiniz kollarım ellrım tıtrıyor.. nedenki

bebekte acaıp harekeltendı..

Son düzenleme:
2 tane hurma yedım basımdan asagı ter boşaldı şimdide... gözlerım bı tuhaf.. neyın belırtılerı acaba..

canım ben nidilat kullanıyorum 30. haftadan beri.

30. haftada sancı 75 lerde çıktı, ciğer geliştirici iğne ve günde 3 tane nidilat...

26. haftadan sonra karnım devamlı sertleşiyordu, tuhaf bir rahatsızlık veriyordu bana,ama bende bebek büyüyor diye önemsemedim, kızkardeşimde şaşırdı, 75 lerdeki sancıyı hissetmedinmi diye, hissetmedim.
ama ilacı kullandığımdan beri rahatım.

inşaallah bebeğin zamanında sağlıklı bir şekilde gelir.

bana bısey oldu kızlar

6. aydan berı seker yememıstım .. az once ılk defa yedım ve değişik biçimde titreme geldi.. bildiğiniz kollarım ellrım tıtrıyor.. nedenki

bebekte acaıp harekeltendı..

nedenki acaba, bebeğin hareketlenmesi normal bence, tatlıdan dolayı, ama titremeyi bilemedim, uzun zamandır şeker yemediğin için bir tepki olabilir, önemli birşey değildir bence inşaallah.

CANIM COK GECMIS OLSUN DA BENIM HER DAKIKAM OYLE :S Allah yardımcın olsun ..

ben de totosu falan dıye sevıyorum .. ne bıleyım.. ama sanmıyorum gelmez daha.. gelırse de basımla beraber..buyursun gelsın.. daha kılosu 2300 du gecen hafta ama 2500 u gecınce kuveze gırmıyormus.. keyfı bılır ne zaman gelmek ısterse ben yok demem :)

nedenki acaba, bebeğin hareketlenmesi normal bence, tatlıdan dolayı, ama titremeyi bilemedim, uzun zamandır şeker yemediğin için bir tepki olabilir, önemli birşey değildir bence inşaallah.

inşallah canım.. hayırdır ınsallah ..

normal doğum umuyorum. Tabi bebek karar veriyor. ben de elimden geleni yapıcam. inmedi başı aşağıda ama kanalda değil. 1. bebek çok aşağıdaydı. oturamıyordum. 32 haftada falan neredeyse 1 saat oturamaz oldum. 34.5 fırladı zaten. 37 olduk neredeyse oğlan yukada hala. ama rahim yumuşamaya başlamış, bakalım neler olacak. fena heyecanlı...
su işi oooo öyle bir hararet varki gunde 1 bardak min kola içiyorum. 3 litre su içiyorum en az.

Ben de kasilmayi burada anlatilanlardan yola cikarak kesfettim. Iki gun hep kasilmam oldu. Dun gece doktora gittim nstye baglandim ve idrar tahlili yaptirdim. Hicbir sey cikmadi :S Bebek gayet rahat tahlilin de temiz yorulmussundur dedi doktor. Ee kasilma degilse bu toplanma ne oluyor. Ikinci gebeligim ama cozemedim ben bu hamilelik olayini.

Rahimde yumusama oldugu nasil anlasiliyor canim. Doktor alttan muaynemi ediyor

herkesin sancılar başlamış, doğumlar yaklaştı iyice. bir ben fingir fingir iş yapıyorum galiba. perdeleri yıkıyorum, camları sildim, oda oda temizlik yapıyorum. bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım sonra da ütü falan... haftaya annemler gelecek temizlik için ama işten ayrıldım evde çok sıkılıyorum duramıyorum.

Kizlar bisi sorucam yaa.Bebek.esyalarini neyle yikadiniz.¿? Ben yenidogan toz deterjani ve yenidogan yumusatici aldirdim dun yokadim.Bu sabahta erkenden astim okadar heyecanlandimki.Saat 7:30da astim hepsini.Bir an once gormek istiyorum.Az kaldi bebislerimize kavusmamiza zaten.,.

Ayy kizlar benim 23 gunum kaldi ins.Biz biraz hizli ilerliyormusuz.Doktora sordum hormonlu yemekten dedi simdi hormonsuz yiyecekmi var sanki ben hayatim boyunca kisin domates yemedim.Bu yil yedim ama.Bekar evim tatil koyunde oldugu icin onunde bahcemiz var.Hatta yakin bi koyden tarla almisti babam bilgisayar Muh. Cani sıkılınca orda oyalaniyor.Hormonlu yiyecekler yuzunden bebekler hizli gelisim zamanindan once doguyormus.

4 yillik makina muhendisligi okuyor.....ewet haklsin canim ya bursa zor oluo tabi benim icinde ama yol parasi bile onlardan ucuza gelio o yuzden degistirmedik....dr.nda memnunsan bi fiyat al bakalim belki o kadar ucuk degildir fiyat artik...burda dewlette yapmani tawsie etmem en kotu ihtimal zubeyde derim o da anca acil gidersen alir heralde bu aydan sonra dr kabul etmeyebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…