Günaydın canlarım
Geçen hafta taşındım çok şükür, çok yorucu oldu ama kendimi zafer kazanmış komutan gibi hissediyorum) tamamen bi haftaya yerleşiriz gibi ondan sonra da bebişimi bekliycem inşallah...
Geçmiş çok birikmiş okuyamadım, herkesin sağlığı keyfi yerindedir inşallah
Cumartesi kontrolüm vardı, herşey yolundaymış çok şükür minik kelebeğim büyümüş 2980 gr 49 cm olmuş, istikrarla haftalık 200 gr alıyor... vaktini beklerse 4e yaklaşacak sanırım... ilk kez nstye girdim sancım çok düşük çıktı, erken doğum korkumuz yok dedi doktorumhaftaya da çatı muayenem var muhtemelen çünkü 37de yapıyorum demişti ben de 36+4 olucam, inşallah tontişimin geçeceği kadar geniştir zira kafa çapı 89 mm olmuş acaba 100ü geçer mi ki????
Bunun dışında ağda yaptım kendime bu koca göbeğime rağmen kendimle gurur duydum resmen)) paylaşayım istedim
Ve +12,5 la 71,5 oldum, 75 olmam artık herhalde...
Kafanızı şişirmedim inşallah, mutlu ve sağlıklı bir hafta dilerim... sizi ve içerideki minnoşları öperim
yaklaşık 1 aydır kadınlar kulübüne giremiyorum sizleri çok özledimmayıs annelerinden doğum yapan yok değil mi?? bu arada kızlar gebeliğimde hep kabız olmuşumdur ilk defa dün ishal oldum nasıl karnım ağrıyo anlatamam ben çok kötüyüm ya bel sırt kalça kemiklerim karnım çok fena ağrıyor asabiyet bi yandan uykusuzluk bi yandan bu gidişle günü gelmeden doğum yapıcam heralde..
size bişey sorcaktım ya ben geceleri sağ sol dönüşlerde zorlanıyorum kalça kemiklerim kıtır kıtır ötüyo dönüşlerde neden oluyor ki sizdede kütleme gibi bi durum oluyormu sanki kemiklerimin vidası gevşemiş gibi
oooh hayırlı olsun arkadaşım :) maşallah miniğin epey buyumus
75 te olsan muhım degıl.. son ay alınan kılo ilk giden oluyormuş duydugum kadarıyla
ağda yapmana da ayrıca sevındım.. benım tuylerı agda tutmuyor.. zaten orman kackınına dondum hormonlardan.. göbegım kıldan gözükmüyor napcam bılmıyorum :))
dogumdan sonra dökulur artık .. tek umudum :)
tekrar hosgeldın :) kafa sısıırmek ne demek ozlemısız
benım de olmuyor hıcbır ayakkabım.. converslerı gıyıyorum işe gelirken artık paçoz bi şekilde .. :) bağcıklarımı baglamadan..
bunları unutmak ıstemıyorum aslında.. keske en basından berı bı gunluk tutsaydım..
bir de sinirlendiğimde yenı bı huyum cıktı ; dudaklarım uyusuyor!!
bir de bebeğim küçüldü sanki.. hareket ederken elimi koymazsam hareketlerini hissetmiyorum..sanki içim büyük kaldı da kendi arkalara biyerlere kaçtı.. tuhaf bi boşluk var içimde..
Bende bende ne yaptıysam geçmedi. Ağla ağla bi hal oldum. Eşiminde elinden bişey gelmedi üzüldü oda. Masaj falan geçirmedi çünkü. Bi ara cidden acaba beyin kanaması mı geçiriyorumki dedim. Yavrumda beraber öleceğiz sandım. Çok kötüydü dün akşam
selam kızlar
kaç gündür bende okuyamadım neler oldu doğuran falan oldu mu bilmiyorum herkes iyidir umarım ama heran benimki gelebilir.sormayın ne geldi başıma.doğum için ailemin yanına geldim. burdaki doktora muayene oldum nst de sancılarım çıktı.yüzde 60-70 lerde hemde.doktor dedi kasılmaların var hissetmiyor musun hayır dedim.hemen acilde serum bağlandı nidilat diye ilaç başladık kasılmalar için.kullanan var mı bilmiyorum.inşallah faydası olur.ertesi gün gel yine nst ye dedi.gittim ilaç henüz etkilelememiş.bu kez yüzde 80 lerde sancılar çıktı.alttan muayene etti.ve bebek çok aşağıya inmiş.kanala girmiş.açılmam yokmuş ama açılsa çıkacak çocuk başı çok aşağıda dedi.normal doğum olacakmış.ilaçla 1 hafta 10 gün daha keşke dursa dedi.bu hafta doğarsa belkide küveze girermiş.çok korktum çok üzgünüm.kilosu falanda çok fazla değil henüz.kızlar dua edin bebeğim dayansın biraz daha dursun.ilaçla durabildiği kadar duracak heran herşey olabilirmiş...beklemedeyim yani.bu arada benim hissettiğim tek şey göbeğimin sol tarafında zaman zaman bir şişlik ve toplanma hisssi.orası sanki yumurta gibi şişiyor tek tarafa toplanıyor.ben normal kasılma yada bebeğimin hareketi sanıyordum ama aklınızda olsun çokda sevimli bişey değilmiş o kasılmaymış.sık olursa aklınızda olsun takip edin sizde.ben anlayamadım başıma bunlar geldi...
bana bısey oldu kızlar
6. aydan berı seker yememıstım .. az once ılk defa yedım ve değişik biçimde titreme geldi.. bildiğiniz kollarım ellrım tıtrıyor.. nedenki
bebekte acaıp harekeltendı..
selam kızlar
kaç gündür bende okuyamadım neler oldu doğuran falan oldu mu bilmiyorum herkes iyidir umarım ama heran benimki gelebilir.sormayın ne geldi başıma.doğum için ailemin yanına geldim. burdaki doktora muayene oldum nst de sancılarım çıktı.yüzde 60-70 lerde hemde.doktor dedi kasılmaların var hissetmiyor musun hayır dedim.hemen acilde serum bağlandı nidilat diye ilaç başladık kasılmalar için.kullanan var mı bilmiyorum.inşallah faydası olur.ertesi gün gel yine nst ye dedi.gittim ilaç henüz etkilelememiş.bu kez yüzde 80 lerde sancılar çıktı.alttan muayene etti.ve bebek çok aşağıya inmiş.kanala girmiş.açılmam yokmuş ama açılsa çıkacak çocuk başı çok aşağıda dedi.normal doğum olacakmış.ilaçla 1 hafta 10 gün daha keşke dursa dedi.bu hafta doğarsa belkide küveze girermiş.çok korktum çok üzgünüm.kilosu falanda çok fazla değil henüz.kızlar dua edin bebeğim dayansın biraz daha dursun.ilaçla durabildiği kadar duracak heran herşey olabilirmiş...beklemedeyim yani.bu arada benim hissettiğim tek şey göbeğimin sol tarafında zaman zaman bir şişlik ve toplanma hisssi.orası sanki yumurta gibi şişiyor tek tarafa toplanıyor.ben normal kasılma yada bebeğimin hareketi sanıyordum ama aklınızda olsun çokda sevimli bişey değilmiş o kasılmaymış.sık olursa aklınızda olsun takip edin sizde.ben anlayamadım başıma bunlar geldi...
nedenki acaba, bebeğin hareketlenmesi normal bence, tatlıdan dolayı, ama titremeyi bilemedim, uzun zamandır şeker yemediğin için bir tepki olabilir, önemli birşey değildir bence inşaallah.
benım bıtek sırt agrım bıraz daha azaldı gıbı.. ona sukurler olsun 1000lerce kez..
gecen ay 2 kılo aldım malesef 83 kıloyum.. yanı ben de toplam 13 kılo almıs bulunuyorum.. bugun facebookta kızlar konusuyordu cogu dogumdan sonra kılo verememıs.. tek tuk kısı "ben verdım" demıs..
şu şişkinlikten kurtulayım da .. cok zormus yurumesı ayaklar şişken.. patlayacak sankı yarılacakmıs gıbı hısedıyorum..
bıtane daha aklıma geldı..: agzım devamlı kuru!! leşş gıbı su ıcıp duruyorum!!! gunde 5 kıloyu buluyor bazen.. cayı corbayı hesaba katmadan.. cok hararetım var yanı..
bu arada senın bebısın ınmesı gerekırdı bence.. sezeryan mı olcaktı canım senın?
CANIM COK GECMIS OLSUN DA BENIM HER DAKIKAM OYLE :S Allah yardımcın olsun ..
ben de totosu falan dıye sevıyorum .. ne bıleyım.. ama sanmıyorum gelmez daha.. gelırse de basımla beraber..buyursun gelsın.. daha kılosu 2300 du gecen hafta ama 2500 u gecınce kuveze gırmıyormus.. keyfı bılır ne zaman gelmek ısterse ben yok demem :)
selam kızlar
normal doğum umuyorum. Tabi bebek karar veriyor. ben de elimden geleni yapıcam. inmedi başı aşağıda ama kanalda değil. 1. bebek çok aşağıdaydı. oturamıyordum. 32 haftada falan neredeyse 1 saat oturamaz oldum. 34.5 fırladı zaten.37 olduk neredeyse oğlan yukada hala. ama rahim yumuşamaya başlamış, bakalım neler olacak. fena heyecanlı...
su işi oooo öyle bir hararet varki gunde 1 bardak min kola içiyorum. 3 litre su içiyorum en az.
inşallah canım.. hayırdır ınsallah ..
evt cnm ogretmenm.ne okuyo kardesn memleketmde :) valla ben yalcn beye basladm en basndan dedgn gbi pahali ama bursaya gtmek cok yoruyo beni kolayima geldibi adim burda gtmek.ama dogum yaklastkca acaba devlette mi yapsam diorum.az da kaldi bilemyrm hic yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?