- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Bu konuyu bence annemle konuşmalısın. Çünkü ciddi bi durum ve ben. Bu tarz şeylerin birazda şımartılma ve yetiştirilme ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Bunun önüne geçmezlerse ilerde daha büyük sorunlar gerçekleşebilir. Sana yaptığı şey çok önemli değil ablasın bi şekilde tolere edebilirsin. Bir yabancı bunu asla tolere etmez ve asıl ozaman canınız yanar bence.
Avatarimdaki resim ask bocuklerim(kuslarim) Resimdeki kizda benden 16 yas kucuk olan kiz kardesim bitane kardesim var zaten oda 3 yasinda.
Hadi hayirlisi insallah hormonlu seyler bizler icinde zararli bize nasil kilo aldiriyorsa karnimizdaki minikleride irilestiriyor....Ayy kizlar benim 23 gunum kaldi ins.Biz biraz hizli ilerliyormusuz.Doktora sordum hormonlu yemekten dedi simdi hormonsuz yiyecekmi var sanki ben hayatim boyunca kisin domates yemedim.Bu yil yedim ama.Bekar evim tatil koyunde oldugu icin onunde bahcemiz var.Hatta yakin bi koyden tarla almisti babam bilgisayar Muh. Cani sıkılınca orda oyalaniyor.Hormonlu yiyecekler yuzunden bebekler hizli gelisim zamanindan once doguyormus.
Bende bi soru sorucam simdimasallah bi tanem yaaa cok merakliyim demi
Kardeslerinden en buyugude sen misin acaba :) ? Ben en buyuguyumde hic ablam abim yokNormal bisidir saniyorum ama yinedw dikkat et devam ederse doktora gorunmende fayda var bence.
SELAM..benmde geceleri dediğin derecede ağrım var.. bende korkuyorum aslında ama genelde daha cok kendımı yorfuğumda oluyor derecesi arrtıyor, dun mısafır ağırladım yemekli cok yoruldum gecede acaip bacak aram ağrıdı wc kalkmak cok zor oldu.. ustelik benm senden daha gec doğum tarıhım.. ama sanırım son haftalar dıye oluyor.. inşallah öyledir..:26:
Canim hala titreme varsa bi doktora git heleki bulantin varsa kesin git insallah cookktan gecmistir bunlar2 tane hurma yedım basımdan asagı ter boşaldı şimdide... gözlerım bı tuhaf.. neyın belırtılerı acaba..
Rahimde yumusama oldugu nasil anlasiliyor canim. Doktor alttan muaynemi ediyor
Benimde islerim var yapilicak ama iyiki camasirlari ve utulemesi bitti cogunun cok useniyorum yinede bu son haftalarda yorulmamak gerek en ufak yanlis harekette bebekler bizleri afetmeden geliverirherkesin sancılar başlamış, doğumlar yaklaştı iyice. bir ben fingir fingir iş yapıyorum galiba.perdeleri yıkıyorum, camları sildim, oda oda temizlik yapıyorum. bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım sonra da ütü falan... haftaya annemler gelecek temizlik için ama işten ayrıldım evde çok sıkılıyorum duramıyorum.
oooh hayırlı olsun arkadaşım :) maşallah miniğin epey buyumus
75 te olsan muhım degıl.. son ay alınan kılo ilk giden oluyormuş duydugum kadarıyla
ağda yapmana da ayrıca sevındım.. benım tuylerı agda tutmuyor.. zaten orman kackınına dondum hormonlardan.. göbegım kıldan gözükmüyor napcam bılmıyorum :))
dogumdan sonra dökulur artık .. tek umudum :)
tekrar hosgeldın :) kafa sısıırmek ne demek ozlemısız
Esinin o an verdigi tepki komikmisvalla canım dün akşam oğlum korkuttu bizi. uzandığım yerden pc oynuyodum eşimde yanımda tabi bir kaç kere alt yanıma sancı girdi bir anca karnım pos indi yumuşacık oldueşim korktu nerde bu oğlan diyo karnımı hırpalıyo falan baya korktu ya kalk bi su iç nereye gitti bu çocuk diyo ben gülme krizine girdim ama eşim kadar korktum şimdi iyiyiz onlar artık çıkacak yer arıyor sıkıldılar iyice seninde dediğin gibi değişiklik oldukça heycanlanıyosun mutlu oluyosun. şu 2 3 gündür çok hıçkırıyo ya nedendir bilemedim tıptıptıp sürekli ritmik atmalar oluyor karnımda :)
eliyle açılmaya bakıyor, alttan ultrasonlada selvikse bakıyor. Eskiden baktığında bir çizgi halinde olan rahim yavaştan margarita kadehi şeklini almaya başlamış, bebekte kafasını kadehe koymuş gibi görünüyor. Sanırım yumşama o kadehin başı... Normalmiş 36. Haftada. Yavaş yavaş tamamen açılacak ve bebek çıkacak. Plesanta da yaşlanma kireçlenme başlamış. Buna da normal dedi. Bebek beslenemediği anda dışarı çıkar dedi. Korkmama gerek yokmuş. Ama bebek iri diye fazla durmaz 1 mayısa kadar dedi. Muhtemelen 20 sinden sonra doğacak.
Anladim cnm saol.Sadece sordum bebisim i tehlikeyd atmk istemem.,.
Anladim canim hayirlisi olsun erken yada gec onemli degil saglikli olsunda al bebegini kucagina insallaheliyle açılmaya bakıyor, alttan ultrasonlada selvikse bakıyor. eskiden baktığında bir çizgi halinde olan rahim yavaştan margarita kadehi şeklini almaya başlamış, bebekte kafasını kadehe koymuş gibi görünüyor. sanırım yumşama o kadehin başı... normalmiş 36. haftada. yavaş yavaş tamamen açılacak ve bebek çıkacak. plesanta da yaşlanma kireçlenme başlamış. buna da normal dedi. bebek beslenemediği anda dışarı çıkar dedi. korkmama gerek yokmuş. ama bebek iri diye fazla durmaz 1 mayısa kadar dedi. muhtemelen 20 sinden sonra doğacak.
eliyle açılmaya bakıyor, alttan ultrasonlada selvikse bakıyor. eskiden baktığında bir çizgi halinde olan rahim yavaştan margarita kadehi şeklini almaya başlamış, bebekte kafasını kadehe koymuş gibi görünüyor. sanırım yumşama o kadehin başı... normalmiş 36. haftada. yavaş yavaş tamamen açılacak ve bebek çıkacak. plesanta da yaşlanma kireçlenme başlamış. buna da normal dedi. bebek beslenemediği anda dışarı çıkar dedi. korkmama gerek yokmuş. ama bebek iri diye fazla durmaz 1 mayısa kadar dedi. muhtemelen 20 sinden sonra doğacak.
herkesin sancılar başlamış, doğumlar yaklaştı iyice. bir ben fingir fingir iş yapıyorum galiba.perdeleri yıkıyorum, camları sildim, oda oda temizlik yapıyorum. bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım sonra da ütü falan... haftaya annemler gelecek temizlik için ama işten ayrıldım evde çok sıkılıyorum duramıyorum.
normal doğum umuyorum. Tabi bebek karar veriyor. ben de elimden geleni yapıcam. inmedi başı aşağıda ama kanalda değil. 1. bebek çok aşağıdaydı. oturamıyordum. 32 haftada falan neredeyse 1 saat oturamaz oldum. 34.5 fırladı zaten.37 olduk neredeyse oğlan yukada hala. ama rahim yumuşamaya başlamış, bakalım neler olacak. fena heyecanlı...
su işi oooo öyle bir hararet varki gunde 1 bardak min kola içiyorum. 3 litre su içiyorum en az.
Ayy kizlar benim 23 gunum kaldi ins.Biz biraz hizli ilerliyormusuz.Doktora sordum hormonlu yemekten dedi simdi hormonsuz yiyecekmi var sanki ben hayatim boyunca kisin domates yemedim.Bu yil yedim ama.Bekar evim tatil koyunde oldugu icin onunde bahcemiz var.Hatta yakin bi koyden tarla almisti babam bilgisayar Muh. Cani sıkılınca orda oyalaniyor.Hormonlu yiyecekler yuzunden bebekler hizli gelisim zamanindan once doguyormus.
Canim hala titreme varsa bi doktora git heleki bulantin varsa kesin git insallah cookktan gecmistir bunlar
eliyle açılmaya bakıyor, alttan ultrasonlada selvikse bakıyor. eskiden baktığında bir çizgi halinde olan rahim yavaştan margarita kadehi şeklini almaya başlamış, bebekte kafasını kadehe koymuş gibi görünüyor. sanırım yumşama o kadehin başı... normalmiş 36. haftada. yavaş yavaş tamamen açılacak ve bebek çıkacak. plesanta da yaşlanma kireçlenme başlamış. buna da normal dedi. bebek beslenemediği anda dışarı çıkar dedi. korkmama gerek yokmuş. ama bebek iri diye fazla durmaz 1 mayısa kadar dedi. muhtemelen 20 sinden sonra doğacak.
Bende bi soru sorucam simdisenden asagi kalir yanim yok
Kardeslerinden en buyugude sen misin acaba :) ? Ben en buyuguyumde hic ablam abim yok
Iyi buyuklerin varmis benim gibi en buyugu degilmissin en buyugu olmak zor bence kardeslerinin sorumlulugu vs var...89lu bi ablam var ve 90li bi abim var karfesimde benden 16 yas kucuk cok caduu bisi ama cok bilmis,,. En Kucukler oleymis herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?