- 28 Haziran 2013
- 286
- 34
- 43
Canım o kütürdeme bendede var bayağıdır hemde. Kendi doktorum bilemedi yani film çekilmesilazım doğumdan sonra falan dedi, ben bir fizyoterapiste sordum. O ben duydum böyle şeyler oluyor dedi. Gebelikte fizyoloji tamamen değiştiği için dedi. Seni rahatsız etmiyorsa sıkıntı olmaz dedi. Bende tek ben kütürdüyorum sanıyordum
masallah bi tanem yaaa cok merakliyim demi
Ne demek. Hastanelerde kullanılan fetal dopplerin çok daha basit versiyonu, yani kan akışından bebeğin kalp ritmini, atımını duyabileceğiniz bir cihaz.Türkçe kaynak fazla bulamayabilirsiniz, bana çok güven vermeyişinin sebebi dediğim gibi hastanelerde kullanılan cihazların çok daha efektif oluşu ve kabul görmüş medikal ürünler olmaları, bu ürünü internetten edindim, onay belgelerini incelemek lazım, onaylıdır değildir araştırması size kalmış. Doktorumun önermeme sebebi ise, diğer tüm ultrason ve doppler uygulamaları gibi bebeğe yollanan yüksek frekanslı ses dalgalarının bebeği o süre zarfında rahatsız etme olasılığı ve ultrason başta olmak üzere fazla uygulandığı takdirde bebeğin ısısının yükselmesi.
Radyasyon, manyetik alan gibi bir durum olmadığı için ultrason, anne karnındaki bebeğe uygulanan en güvenli görüntüleme yöntemidir. Ancak bazı araştırmalar ultrasona bebeklerin yine de çok maruz kalmamasının bebeğin gelişimi için daha güvenli olacağı yönünde. Bu makalelerin geçerliliğini de kendiniz araştırmalısınız. Benim uzmanlığım olsa da, üniversiteye devam ediyor olduğum için direkt görüş belirtmem doğru olmaz.
Esinin o an verdigi tepki komikmissaklambac oynuyor babasi bil bakalim hangi organimin arasina saklanmis deseydin
bu babalar gercekten bazen cok komik olabiliyor..
ya valla ole hormonlu beslenıyoruz kı ben erken gelmesını gectım yavrum ıkı kafalı dogmasında onun derdindeyim......
Hastane cantami hazirliyim dedim ama havluda takildim... hastane icin bornozmu iyi olur normal buyuk bir havlumu acaba? ayni sekilde esim icinde havlu katicam kararsiz kaldim :040:
Iyi buyuklerin varmis benim gibi en buyugu degilmissin en buyugu olmak zor bence kardeslerinin sorumlulugu vs var...
annemlerin ilk torunu kaynanamlarinda 15. torunu geliyor
3 kiz ve en kucugumuz erkek sizin gibi 4 kardes :)
KIZLAR YA BISE SORCAM
Bu et benlerı bende aldı basını gıdıyor.. boynum gogus altım bılmemne heryerımde doldu tastı manyak gıbı!!
dogumdan snra dokulecekmı acaba?
bazıları şişip şişip kopuyo..
varmı sızde de ole bıse
Bugün başlayacak olan yardımcı da bir bahaneyle gelmedi arkadaşlar.....
Perşembe'den beri bekliyoruz, insan en azından bir haber verir gelmiyorum diye...Bu, anlaştığımız, testlerini yaptırdığımız kaçıncı kişi oldu...
Artık ne düşüneceğimi şaşırdım. İstediği maaş, haftalık izin parası ve SSK yapmaya tamam demiştik. Çocuğuma-bebeğime ben bakıyorum. Yemeğimi yapıyorum. Sadece evişi yapacak, bana yardımcı olacak. Ne istiyorlar, ne bekliyorlar bilmiyorum ki?
canım senin günün gelmiş olmuş bu ay sonunda falan mı doğum yapacaksın ? buarada son 1 ayında neler değişti ağrıların falan varmı idrar akıntı yorgunluk herhangi eskiye göre nasılsın :) yani 33 haftalığından itibaren neler değişti biz 33 34 haftalık olduk onun için merak ettim :)
Haklisin canim o hic aklima gelmemisti :)Bence normal buyuk havlu. Belki kendın giymemez kurulanamazsın. Normal havlu olursa eşin seni kurular en azından giymesen de.
Ne bileyim her olasılığı düşünmek lazım sanki.
Halilarda cok guzel bebek sekerleride kararsiz kalmamak elde degil... kareli olan hali ayri guzelmis...Slamlar arkadaşlarım.bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
bebek odamız+bambu beşiğimiz geldi çok şükür.odamızın halısı için alan çok büyük 6 metrekare halı alsam anca yeridir diyebilirim.
halı işini ne yaptınız?karakterli halı almak istiyorum ebatları küçük geliyor.diğer halılarda oturma odası halısı gibi...fikirlerinizi bekliyorum.
halılar ekte hangi halıyı tercih edersinizEki Görüntüle 1055929 Eki Görüntüle 1055931 Eki Görüntüle 1055932
36+1 günlük olduk bugün.işyerindeki son haftam.korkarak gelip gidiyorum ama.sizce erken doğum yada prematüre statüsünü ne zaman atlatıyoruz.
38.haftada mı?
bebek şekeri için eminönünden model beğendim sizce bu nasıl?
Eki Görüntüle 1055927
çikolata için melodi çikolata dan kilosu 80 tl dekorlu çikolata bu nasıl?
Eki Görüntüle 1055928
sec arkadasımız doğummu yapmış benmi yanlış okudum
Canim herseyin hayirlisi olur insallah senin icin... Turkiye gibi bir yerde ev isini yapicak birini rahat bulmak gerekir okadar da issizlik var halbuki...Bugün başlayacak olan yardımcı da bir bahaneyle gelmedi arkadaşlar.....
Perşembe'den beri bekliyoruz, insan en azından bir haber verir gelmiyorum diye...Bu, anlaştığımız, testlerini yaptırdığımız kaçıncı kişi oldu...
Artık ne düşüneceğimi şaşırdım. İstediği maaş, haftalık izin parası ve SSK yapmaya tamam demiştik. Çocuğuma-bebeğime ben bakıyorum. Yemeğimi yapıyorum. Sadece evişi yapacak, bana yardımcı olacak. Ne istiyorlar, ne bekliyorlar bilmiyorum ki?
cnm.allah yardimcin olsun.is konusunda birakmakla iyi yapmissin.Bugün dr kontrolümğz vardı plesanta yaşlanmış dedi su alt sınırda dedi ve en önemliside bebek büyümemiş hala 33 dedi. İzne ayrılman lazım dedi artık çalışamsz raporumu aldım ama yavrum için üzüldüm besleyememişşim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?