2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

doğumdan sonrada devam ederse bende gidicem doktora. bu 1 haftadır öyle ara ara oluyo normal gün içinde olmuyor ama gece uzun süre soluma yattığımda o sağıma dönüşüm çok zor oluyo kalça kemiklerim yumuşadı sanki

Hastane cantami hazirliyim dedim ama havluda takildim... hastane icin bornozmu iyi olur normal buyuk bir havlumu acaba? ayni sekilde esim icinde havlu katicam kararsiz kaldim :040:

Anladim bilgilendirmeniz icin tesekkurler zararlarini az cok biliyorum.Korkarsam hastaneye giderim ben.,.

Esinin o an verdigi tepki komikmis saklambac oynuyor babasi bil bakalim hangi organimin arasina saklanmis deseydin
bu babalar gercekten bazen cok komik olabiliyor..

canım senin günün gelmiş olmuş bu ay sonunda falan mı doğum yapacaksın ? buarada son 1 ayında neler değişti ağrıların falan varmı idrar akıntı yorgunluk herhangi eskiye göre nasılsın :) yani 33 haftalığından itibaren neler değişti biz 33 34 haftalık olduk onun için merak ettim :)

Bugün başlayacak olan yardımcı da bir bahaneyle gelmedi arkadaşlar.....

Perşembe'den beri bekliyoruz, insan en azından bir haber verir gelmiyorum diye...Bu, anlaştığımız, testlerini yaptırdığımız kaçıncı kişi oldu...

Artık ne düşüneceğimi şaşırdım. İstediği maaş, haftalık izin parası ve SSK yapmaya tamam demiştik. Çocuğuma-bebeğime ben bakıyorum. Yemeğimi yapıyorum. Sadece evişi yapacak, bana yardımcı olacak. Ne istiyorlar, ne bekliyorlar bilmiyorum ki?

Hastane cantami hazirliyim dedim ama havluda takildim... hastane icin bornozmu iyi olur normal buyuk bir havlumu acaba? ayni sekilde esim icinde havlu katicam kararsiz kaldim :040:

Bence normal buyuk havlu. Belki kendın giymemez kurulanamazsın. Normal havlu olursa eşin seni kurular en azından giymesen de.
Ne bileyim her olasılığı düşünmek lazım sanki.

Iyi buyuklerin varmis benim gibi en buyugu degilmissin en buyugu olmak zor bence kardeslerinin sorumlulugu vs var...
annemlerin ilk torunu kaynanamlarinda 15. torunu geliyor
3 kiz ve en kucugumuz erkek sizin gibi 4 kardes :)

Masallah,.,

Slamlar arkadaşlarım.bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.

bebek odamız+bambu beşiğimiz geldi çok şükür.odamızın halısı için alan çok büyük 6 metrekare halı alsam anca yeridir diyebilirim.
halı işini ne yaptınız?karakterli halı almak istiyorum ebatları küçük geliyor.diğer halılarda oturma odası halısı gibi...fikirlerinizi bekliyorum.
halılar ekte hangi halıyı tercih edersiniz

36+1 günlük olduk bugün.işyerindeki son haftam.korkarak gelip gidiyorum ama.sizce erken doğum yada prematüre statüsünü ne zaman atlatıyoruz.
38.haftada mı?

bebek şekeri için eminönünden model beğendim sizce bu nasıl?

çikolata için melodi çikolata dan kilosu 80 tl dekorlu çikolata bu nasıl?

Bugün dr kontrolümğz vardı plesanta yaşlanmış dedi su alt sınırda dedi ve en önemliside bebek büyümemiş hala 33 dedi. İzne ayrılman lazım dedi artık çalışamsz raporumu aldım ama yavrum için üzüldüm besleyememişşim hiç

evet canım göğüs çevremde çıktı benimde minik minik et benleri koparmadım hiç ama dökülüp dökülmeyeceğinide bilmiyorum

Ayyy canım ne çektin be bu kadınlardan...İşte hiç güvenilmiyor... Ben de bakıcı için tuttum birini, pazartesi başlayacak, inşallah bir aksilik çıkmaz..Valla korkuyorum...

Mayisin 3 unde olucak dedi doktor tabi nisan anneside olabilirim (sadece 1 defa ultrasyona girdim 17+5 iken)... uyku uyumakta zorlaniyorum bazen sadece 5 saat uyuyabiliyorum...
bazen cok yorgun olurken bazende enerjim tavan yapiyor oturasim gelmiyor surekli degisiyor bu durumum :)) akinti biraz daha fazlalasti özellikle disari cikip eve geldigimde dahada cogalmis oluyor nedense.. agrim genelde sirtimda var esime masaj yaptiriyorum agrimadigindada kandirip yaptiriyorumki ertesi gunu de hic acimasin :)
Bazen karnim cok sert özellikle cok yedigimde öyle oluyor bebisin hickiriklari fazlalasti tam uyucam derken basliyor hickirmaya ve uykum kaciyor
ellerim ayaklarim asiri sisti ama dun ayagimi soguga yakin ilik suda beklettim diye bugun daha iyi oldu yururken acimiyordu ...
14 kilo aldim özellikle karnim buyudu burnumda tombik oldu :2:
seninde kasilmalarin baslamis olabilir bu zamanlarda normalmis korkulucak bir durum yok insallah bu haftayla ilgili merakini azda olsa giderebilmisimdir caniim Bunlar disinda merak ettigin bisey varsa cevaplayabilirim

Son düzenleme:
Bence normal buyuk havlu. Belki kendın giymemez kurulanamazsın. Normal havlu olursa eşin seni kurular en azından giymesen de.
Ne bileyim her olasılığı düşünmek lazım sanki.
Haklisin canim o hic aklima gelmemisti :)

Halilarda cok guzel bebek sekerleride kararsiz kalmamak elde degil... kareli olan hali ayri guzelmis...
bizim kursta anlattiklarina göre bebis 37+6 da dogunca normal sayiliyor ama ondan öncesi premature olarak geciyor...

Canim herseyin hayirlisi olur insallah senin icin... Turkiye gibi bir yerde ev isini yapicak birini rahat bulmak gerekir okadar da issizlik var halbuki...
ama dedigim gibi hayirlisini iste herseyden önce insallah bulursun insan herkesi evine almayada cekiniyor... insallah istedigin gibi bir yardimci cikar karsina

cnm.allah yardimcin olsun.is konusunda birakmakla iyi yapmissin.
evde olup dinlenip bebege yararli besinlerle beslenirsin.daha zaman var hersey iyi olacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…