2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ya bendede çok fazla var .. ama bende her zaman vardı, özellikle babamdada çok var, sanırım babama çekmişim onun bir ilacı var aslında bi dönem kullanmıştım ama sonunu getiremedim çok acıdı, yaktı ,yara yaptı ...tamda tatil zamanıydı ilk 1 kaç gün havuzdan çıkmadım, sonra sonra tuzlu denize geçiş yaptım

Bugün dr kontrolümğz vardı plesanta yaşlanmış dedi su alt sınırda dedi ve en önemliside bebek büyümemiş hala 33 dedi. İzne ayrılman lazım dedi artık çalışamsz raporumu aldım ama yavrum için üzüldüm besleyememişşim hiç

canım bence halıların hepsi harika , belkide ben çok bebek odası halılarını beğenmediğim içindir bilemiyorum ... ben 2 çocuğuma da oda yapmadım(yweni doğduklarında) sonra oğluma çilek in takımını aldım halıyıda siyah şaggy tarzı bişey aldım çokta yakıştı, kızım içinde aynı şekilde hazırladım

YAKUTESRA valla bende hepsini begendim:) bebek sekerinin adet fiyati ne kadar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sec in dogum yaptigini nerden ogrendiniz ben mi kacirdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm.allah yardimcin olsun.is konusunda birakmakla iyi yapmissin.
evde olup dinlenip bebege yararli besinlerle beslenirsin.daha zaman var hersey iyi olacak insallah.

canım yazılı halıyla kutu ıcındekı sekerı begendım.. yıne sen bılırsın tabı

canım oncelıkle hıc uzulme.. zaten bu ay alıyorlar adam gıbı kılo.. hem o bıraz genetık anne baba mınyonsa cok normaldır.. bır de bazı dr var cok olcuyor bazı dr var az olcuyor.. dogunca bellı olur o .. taze kasarın cok kılo yaptıgını duymustum.. ben ne bulsam yıyen bı ınsanım ama sana en cok kuruyemıs hurma ve taze kasarı onerıyorum.. hıcbıseyden kacma.. ne bulursan ye .. kararında ye tabı saldır demıyorum :)
kılosu yok dıye de uzulme.. dogunca beslersın evellallah hıcbıseycık olmaz. buyur bebişin
önce moralını yuksek tutacaksın

Canım kaçıncı haftada ne kadar ki kilosu?

Son düzenleme:

Ne alakası var hepimiz aynı şeyleri yiyoruz. Ama benim bebeğim gunünden çokta önde değil yada başkasınınki gününden biraz geride. Doktor sallamış biraz sanırım canım

Nasıl olmuş kızlar ??? Oğlumun bebek şekerleri.. Daha bitmedi tabi tülleri ile stickerlarıda olacak :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kalpli halıyı sevdim. Çikolata bende aynısını seçtim burdada 80 lira kilosu hastane için alacağız :)37 den sonra erken doğum kalkıyor artık normal oluyor

Son düzenleme:

Son yazdığı yazı bu erken doğum riski var doğurduğu nerden çıktı :S:44:

selviks kadeh başı falan hiç bişey anlamıyorum Senin zaten mayıs sayılmaz tatlım kesin nisana gelir
yok zaten listeye aldılarsa nisan anneleri listesindeyim ama hem mayıs hem nisanı takip ediyorum 3 aydır.
Anladim canim hayirlisi olsun erken yada gec onemli degil saglikli olsunda al bebegini kucagina insallah
hepimiz için zamanında bebeğimiz ve bizim için en hayırlı doğumu naip eder inşallah Allah.
sevindirici haberler değil mi? karnında güzel güzel beslenmiş bebiş ne mutlu! tebrik ederim şimdiden hayırlı uğurlu rahat huzurlu bir doğum ve doğumdan sonrası geçirmeni dilerim.

inşallah, cümlemize bu güzel dileklerin gerçek olur inşallah.

bebeğim güzel besleniyor görünüyor ama gerçekten çok guvenmiyorum ölçülere bir ileri bir geri garip ölçümler oluyor ama 36 haftayı gördüm çok rahatladım. artık doğum bile olsa ayrılmamız gerekmez inşallah...

bu perşembe tam 37 hafta oluyoruz. önce ağdaya gidicem, sonra yuruyuse başlayacağım. 15 nisan da(37+5) kontrol var. yine nst, yine alttan açıklık kontrolü, yine bebek kontrolü. baya bir fikir verir eminim 15 nisan kontrolü. hurmayı da aldırayım eşime o da başladı heycana. saat başı kontrol ediyor. ambulans nolarını falan al değip duruyor.

atlas ismine de iyice ısındım. atlas dunyanın tüm dillerinde atlas. çok heyecan verici...

doğum hikayemiz hepimizin inşallah çok ama çok pozitif olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…