KIZLAR YA BISE SORCAM
Bu et benlerı bende aldı basını gıdıyor.. boynum gogus altım bılmemne heryerımde doldu tastı manyak gıbı!!
dogumdan snra dokulecekmı acaba?
bazıları şişip şişip kopuyo..
varmı sızde de ole bıse
cnm.allah yardimcin olsun.is konusunda birakmakla iyi yapmissin.
evde olup dinlenip bebege yararli besinlerle beslenirsin.daha zaman var hersey iyi olacak insallah.
cnm cok tesekkr.ederim cevap ve fikir verdigin icin.Halilarda cok guzel bebek sekerleride kararsiz kalmamak elde degil... kareli olan hali ayri guzelmis...
bizim kursta anlattiklarina göre bebis 37+6 da dogunca normal sayiliyor ama ondan öncesi premature olarak geciyor...
Slamlar arkadaşlarım.bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
bebek odamız+bambu beşiğimiz geldi çok şükür.odamızın halısı için alan çok büyük 6 metrekare halı alsam anca yeridir diyebilirim.
halı işini ne yaptınız?karakterli halı almak istiyorum ebatları küçük geliyor.diğer halılarda oturma odası halısı gibi...fikirlerinizi bekliyorum.
halılar ekte hangi halıyı tercih edersinizEki Görüntüle 1055929 Eki Görüntüle 1055931 Eki Görüntüle 1055932
36+1 günlük olduk bugün.işyerindeki son haftam.korkarak gelip gidiyorum ama.sizce erken doğum yada prematüre statüsünü ne zaman atlatıyoruz.
38.haftada mı?
bebek şekeri için eminönünden model beğendim sizce bu nasıl?
Eki Görüntüle 1055927
çikolata için melodi çikolata dan kilosu 80 tl dekorlu çikolata bu nasıl?
Eki Görüntüle 1055928
cnm.allah yardimcin olsun.is konusunda birakmakla iyi yapmissin.
evde olup dinlenip bebege yararli besinlerle beslenirsin.daha zaman var hersey iyi olacak insallah.
Bugün dr kontrolümğz vardı plesanta yaşlanmış dedi su alt sınırda dedi ve en önemliside bebek büyümemiş hala 33 dedi. İzne ayrılman lazım dedi artık çalışamsz raporumu aldım ama yavrum için üzüldüm besleyememişşim hiç
Bugün dr kontrolümğz vardı plesanta yaşlanmış dedi su alt sınırda dedi ve en önemliside bebek büyümemiş hala 33 dedi. İzne ayrılman lazım dedi artık çalışamsz raporumu aldım ama yavrum için üzüldüm besleyememişşim hiç
Ayy kizlar benim 23 gunum kaldi ins.Biz biraz hizli ilerliyormusuz.Doktora sordum hormonlu yemekten dedi simdi hormonsuz yiyecekmi var sanki ben hayatim boyunca kisin domates yemedim.Bu yil yedim ama.Bekar evim tatil koyunde oldugu icin onunde bahcemiz var.Hatta yakin bi koyden tarla almisti babam bilgisayar Muh. Cani sıkılınca orda oyalaniyor.Hormonlu yiyecekler yuzunden bebekler hizli gelisim zamanindan once doguyormus.
Ben kalpli halıyı sevdim. Çikolata bende aynısını seçtim burdada 80 lira kilosu hastane için alacağız :)37 den sonra erken doğum kalkıyor artık normal oluyorSlamlar arkadaşlarım.bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
bebek odamız+bambu beşiğimiz geldi çok şükür.odamızın halısı için alan çok büyük 6 metrekare halı alsam anca yeridir diyebilirim.
halı işini ne yaptınız?karakterli halı almak istiyorum ebatları küçük geliyor.diğer halılarda oturma odası halısı gibi...fikirlerinizi bekliyorum.
halılar ekte hangi halıyı tercih edersinizEki Görüntüle 1055929 Eki Görüntüle 1055931 Eki Görüntüle 1055932
36+1 günlük olduk bugün.işyerindeki son haftam.korkarak gelip gidiyorum ama.sizce erken doğum yada prematüre statüsünü ne zaman atlatıyoruz.
38.haftada mı?
bebek şekeri için eminönünden model beğendim sizce bu nasıl?
Eki Görüntüle 1055927
çikolata için melodi çikolata dan kilosu 80 tl dekorlu çikolata bu nasıl?
Eki Görüntüle 1055928
okiedog sumo aldım hem koldan takılıyor hem de sırtına takabiliyorsun...
Eki Görüntüle 1056121 Eki Görüntüle 1056123
Nasıl olmuş kızlar ??? Oğlumun bebek şekerleri.. Daha bitmedi tabi tülleri ile stickerlarıda olacak :)
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1056121 Eki Görüntüle 1056123
Nasıl olmuş kızlar ??? Oğlumun bebek şekerleri.. Daha bitmedi tabi tülleri ile stickerlarıda olacak :)
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım kaçıncı haftada ne kadar ki kilosu?
Kizlar hepinize destek ve tavsiyeleriniz iccin tesekkurler..icim rahatladi biraz ama hala tedirginim.kafami kurcalayan okadar sey varki..korkuyorum kanala yerlestiyse bebegim hemen dogum olacak demekmi oluyo?oyle.olsa doktor bisiler yapmazmiydi.acaba baska bi doktora dahami gorunsem ya yoksa yatmaya dewammi etsem?yapabilcegim bisiler varsa yapmak istiyorum suan.saglikli dusunemiyorum.sizlerin tavsiyesine ve destegine okadar ihtiyacim varki
yok zaten listeye aldılarsa nisan anneleri listesindeyim ama hem mayıs hem nisanı takip ediyorum 3 aydır.selviks kadeh başı falan hiç bişey anlamıyorumSenin zaten mayıs sayılmaz tatlım kesin nisana gelir
hepimiz için zamanında bebeğimiz ve bizim için en hayırlı doğumu naip eder inşallah Allah.Anladim canim hayirlisi olsun erken yada gec onemli degil saglikli olsunda al bebegini kucagina insallah
sevindirici haberler değil mi? karnında güzel güzel beslenmiş bebiş ne mutlu! tebrik ederim şimdiden hayırlı uğurlu rahat huzurlu bir doğum ve doğumdan sonrası geçirmeni dilerim.
ayy hayırlısı.. inşallah guzel dogumlar nasıp etsın Allah :) nooooolursun hemencik yaz dogum hıkayenı! benden once dogurcaksın muhtemelen.. nooooolur unutmabasın kalabalık olur ıllakı bılıyorum ama bızım topıktekı herkesı cok merak edıyorum nasıl dogum yapıcaz dıye.. helekı normal dogum... ınsallah nasıp etsın Allah..
ya valla ole hormonlu beslenıyoruz kı ben erken gelmesını gectım yavrum ıkı kafalı dogmasında onun derdındeyım...
yok yok gectı canım merak etme.. ama basıma ılk defa ole bıse geldı.. şaşırdım.. bilemedim napıcaamı :S degısıktı..
ınsallah benımkı de olmustur öle.. ılk doktorum "bu bebek erken gelecege benzıyor" demıstı ıkıncı doktorum " surprız yok hersey yolunda dedı... bakalım hayırlısı.. beklıcem ne zaman dogarsa o zaman gelsın yavrum.. ama ben hurma calısmalarına basladım sımdıden.. daha kolay acılıyormus hurma yıyınce bır de yuruyunce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?