2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Valla canım ne diyeceğimi bilemiyorum artık bu duruma hayırlısı olur inşallah geç olsun güç olmasın diyelim.benim kv esnaf dükkanında kadın çalıştırıyor heryer 3 verirken o 4 veriyor ana ona da eleman dayanmıyor gelen gidiyor... sizin hesap yani başka yerlerde bakıyorsun insanlar aynı şartlarda 2 ye çalışıyor millet bir tuhaf benim kv de iyi anlayışlı bir isverendir yani

24 haftalıktan beri 2 hafta önde değerlerimiz. benim sekerim sınırda çıktı. ben çok önemsemiyorum drıma göre çok da muhim değil. neden dersen bebekte başka bir belirti yok. örneğin suyu normal. ikincisi ben 173 eşim 190 boyunda. 1. bebeğim 34.5 de 48 cm 2800 ve 32(kafa) cm olarak doğdu. 35. hafta kontrolümde de bu bebek aynı boyutlarda o zaman sekerle ilgili hiçbir sorunum yoktu.

ama bebek buyukse gerçekten normal doğum zor diyor dr. ama doğuramazsın demedi.zor olur dedi. ağrısı çok ve uzun olur dedi. ayrıca bebek erken gelir gununu beklemez dedi. bilemiyorum...

Hepimizin bebekleri çokkk çokkk güzel ve çokkkkk sağlıklı olsunlarrr hayırlı evlat olsunlar imş

Su olayı çok farklı birşey değil mi? Sağlıkçılarımız çok daha güzel anlatır ama bebek anne karnındaki suyu yutup mide, bağırsak ve akciğerlerini çalıştırıyor. Sonra çişini yapıyor. Bu döngü doğuma dek sürüyor. Bebek henüz dışardan hiçbir gıdavb almadığı için bu sıvı toksik madde içermiyor yani maksat doğumdan sonra ilk sütle çalışacak olan sistemin içerde pratik yapıp işlemesi. Miktar olup bebeğin içtiği kadarını işemesi lazım. Başka sebepleri de var tabii ama genel mantık olarak su azlığı bu demek oluyor değil mi? Bebeğin içindeki bulunduğu sıvının azlığı.[/QUOTE]

ben de 2 saatte bir aminyon sıvısının yenilendiğini okudum biryerde. yani vucuda su alımı olmazsa nereden yenilenecek... o yuzden surekli içmeye çalışıyorum.

Ne alakası var hepimiz aynı şeyleri yiyoruz. Ama benim bebeğim gunünden çokta önde değil yada başkasınınki gününden biraz geride. Doktor sallamış biraz sanırım canım

Doktorum kilosunu ve boyunu hesapladi nst sonuclaei idrar kan hepsi ayni seyi gosterio.Bebegim 1 hafta once 2500 kiloyu geckindi ve 48 cmden fazlaydi.Akcigerleri gelosmis.Sadece 23 gunumuz kalmis dedi.Zaten inanadirici geldi ilk zamandan beri iki hafta ileriden gidiyo herhalde genlerden digiyoruz kardesimde 38 haftalikken 40 haftalik gozukuodu doktor anneme gun vermisti 1hafta demisti o gece dogdurdu erken bile dogurdu yani.Esimin annesinin,cocuklarida iki haftadan.ileride gitmis.Esimin ablasininda.Gecendede korkuttu zaten bebisim 6 saat sanci cektim amnios sivisi cikti idrarimda nstye falan bagladilar daha sonra durdu ama.Yakinmis gelisi acildeki ebeler.doktorlar ole soyledi.

Anlattıklarını bir dinliyorsun; tavuğu yiyip derisini gerisini çalışana verenler, gece yarısı kalk sigaram bitti diye yuruye yuruye markete gönderenler, paranı verdim yatılısın diye iş olmadığı halde gece ikilere kadar konservelik yaptıranlar, evinde banyo yaptırmayıp hamama git diyenler; daha neler neler...
Be üzülüyorum, yapılanlara akıl sır erdiremiyorum ama böye hainliklerini görünce de böylesine müstehak diyorum. Allah iyileri birbirine düşürsün arkadaşım.... Bu son gelen kişinin derdi anlaşıldı, meğer son dk. gelmiyorum diyip komisyon parasını da bize ödetmekmiş, bir hiç uğruna güzel işten oldu, ona yazık oldu...

Ya büyük zaten canım belli benim 35. Haftada 2500 dü.48 cm di. Maşallah. Boşver sağlıklı olsunlarda bu ara benimkide sinyal veriyor sanki çok korkuyorum. Daha ağdayı gideceğim. Temizlik yapılacak kadın gelecek. Bebişimin odası gelecek.

Çalışana az verip biktirmayacaksin çok verip simartmayacaksin derler ya senin ki daha baslamadan simarmis anlaşılan...inşallah gönlüne göre biri gelir yakın zamanda

Kızlarim az önce bir video izledim bebeklere yüzme öğretiyor çok hoşuma gitti daha önce de görmüştüm zaten. Bebeğim şu altında nefesini tutma refleksini kaybetmeden böyle birşeye katılmak istiyorum avrupa yakasında
Imkan daha cok ama anadoluda pek yok bu tarz tesis...tuzlaya yakın biryer bileniniz var mi

Agda bende yaptiracaktimda korktum.Simdi dogar falan

Evet canım şuana kadar sadece bedevi doğurdu.

Bu arada bugün gene sölemesi yasaklı meyve yedim hemde yarım kilo almış eşim pazardan 25 liraymış. Artık pazarlarda var yani. KIZLAR ben iki haftadır hiç doymuyorum deli gibi yemek yiyesim var. Şuanda canım aşırı mantı istedi mesela. Bu saatte mantı pişirin yenir mi ki sizce:44:

Alt bölgeye yapmayacam bende sadece bacaklar göbek falan ama haftaya Dr kontrolüm var şimdi yaptırsam kesin yine çıkar gebelikte çok çabuk çıkıyor benim

Anladim canim.Ben bacaklarim ile koltukaltini epilatorle aliom.Dogumdan sonra agda yaptirmayi dusunuom.,.

yok ilac falan almiorum dikkat istrhat ediorum .....takip ediorum zaten takip etmek en buyuk uyuzluk insan kafasindan atcagina tam tersi saate bak seklini takip et cok gerici oluo....dr.um 2.hafta daba durur 36.gorursek ilk vukuatta aliriz yirmayiz bebegi daha fazla serumla falan dedi.....ben sezaryen istiorum eger erken gelip kuvez donemi atlatmamis olursa doruk.....eger zamaninda gelirse esentepe......normal esentepe de 750 sezaryen 1200 sanirim doruk ucuk fiiyatlar 2500....allah sonumuzu hayir etsin...sen calismaya dewam mi..

04.04.2014 de bebegime kavustum gerçekten kizlar buraya yazmaya falan vakit bulamiyosunuz cok yogun. Bir süreç sezeryan oldum planli normal.dogumdan korktugim ve bebek icin bebek icin risksiz oldugunu düşündüğüm için genel anestezi oldum iyikide oyle olmuşum o ameliyathaneye girdigim anda gerildim.hatta beni hemen bayiltin dedim. Cabuk uyanmisim narkozun etkisiyle ilk dediğim seyde oğlum guzelmi olmus) okadar agriyla uyandimki karnimda bebegimi gormek heyecaniyla unutmaya calistim odama geldim 5 dakka sonra oglum geldi kucagima verdiler inanin agridan duygularimi tam.yasayamadim ama yinede o an dunyanin en guzel aniydi okadar guzeldiki bembeyaz akca.pakca bi oglan getirdiler gozleri acilmiyo:) hemen emzirme falan bebek hemsireleri geldi yardim icin. Saatlerce karnimda agri vardi ilk kalkisim 4saat sonra oldu biseyler yememde. Ilk kalkis hayatimin en acili aniydi belki ama yurudum hastanede iki gun kaldik sik sik yurudum ben cabuk.iylesiyim diye bebegim 10 gun erken alindi sezeryan oldugu icin oyuzden hep uyudu uyandirmak cok zor oldu kendini anne karnında saniyodu hep yawrum hastaneden ciktik suan 4. Günüm hala agrim var hafif zaten.emzirdikce agri.oluyo rahim kendini topladigi için dikisler yaniyor dik yurumek cok zor. Sunu soyliyim sezeryan oldugum icin bin.pisman oldum bukadar agri ve aci cekecegimi dusunmedim mecbur.kalmadikca yapmayın derim kesinlikle bebekle hayata gelince ooooo coooook uzun konu:) derin mevzu sarılık olcak.gibi oldu icim yandi olmadi düşünun kahroldum tum.dunyam o oldu icime.sokasim geliyo adami ya yok boyle sevgi emzirme muhabbeti cok teferruatliymis memeler siser agrir bebek emmez aman allahim emmezse sarılık olur. Benimki saolsun gececi uyku diye bise yok anlatmakla bitmezde bu konular oglanla ilgilenmek lazim hepinize hayirli dogumlar ne kadar heyecanlı. Oldugunuzu çok iyi biliyorum buda.oglum 3700 dogdu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…