Ben sincan koruda dogim yapan varmi sayfasindan ogrendim
Canım vallahi artık yazmaya çekiniyorum. Çünkü bizde, evimizde bir tuhaflık var sanacaksınız diye korkuyorum.
Çoğu da iş teklifini aldığı gibi yani hiç çalışmadan ortadan kaybolan insanlar... Yani işi, bizi sevmedi-beğenmedi bile diyemiyorum. Kapıdan çıkarken inşallah olur, tam istediğimiz bir iş bu diyorlar. İş teklifini alınca oluyor ne oluyorsa?
Türkiye'de işsizlik olduğu külliyen yalan. Herkes zengin olmuş. Ben 5 isteyene pazarlık yapıp 3'e ikna etsem diyeceğim ki; 5'lk işi buldu da ondan vazgeçtimgelmedi. Öyle bir durum da yokki, ne isterlerse kabul ediyoruz, tek dileğimiz dürüst düzgün çalışması. Karşılığında ekmeğini kazanması, sevgi-saygı görecek burada...(
Son gelecek olanı bulduğum gün, bir kadın aramıştı. Biz bulduk diyince, ah tam benim aradığım iş diyip çok üzülmüştü. Ben de kadına ısınıp kaydetmiştim numarasını. Bugun aradım görüştük. Testleri iyi çıkarsa başlayacak bu hafta. Çok olumlu intiba edindim. 5 vakit namaz kılıyormuş, inşallah aynı zamanda temiz, vicdanlı bir insandır diye dua ettim içimden.
Artık muhtaciyetimin son noktalarındayım(
kızlar bugün 32 hafta raporumu almak için kadın doğuma gittim. su an 32+2 de olmam gerekirken bdp ölçümüne göre 34+6 ac ölçümüne göre 35+3 fl ölçümüne göre 33+6 çıktık dr bu bebek iri dedi. adet tarihimden eminim. şeker yüklemesi istedi daha önce yaptırdım normal çıkmıştı 18. haftamda. emin olmak için özel bir hastaneye gittim orada ki dr da aynı şeyi söyledi iri bir bebek olacak dedi 3800-4000 gr arası doğar dedi. ordaki ölçümler ise söyle bdp ölçümüne göre 33+1 ac ölçümüne göre 34+2 fl ölçümüne göre 33+4 kilosu 2323 gr boy da 45 cm. bu şekilde asla normal doğum olmaz dedi sezeryan olacakmış ama gününüde bekleyecekmişiz.
kısacası her iki dr da şeker olabilir dedi yarın 100 grlık şeker yüklemesi için gideceğim. ama korkuyorum umarım bebeğim sağlıklıdır. sizce haftamıza göre çok mu iriyiz.
Ben onada çok inanıyorum genetik olarak anne babayada çok benziyor çocuklar. Bi arkadsım beş kiloya yakın doğmuş oğluda 4,5 kilo doğdu. Aynen zayıf doğan anne babadan da zayıf doğan çok bebiş gördüm. Biz eşimle şuan minyon değiliz ama ikimizde zayıf doğmuşuz 2700 civarında o yüzden bende çok kilolu bi bebiş beklemiyorum açıkçası. Zaten normal olacaksa çok kilolu olmasa da iyi olursıkmamaya çalış tatlı canını eminim iki hafta sonra güzel şeyler duyacağız ozamana kadar işe yarar şeyleri ye ye ye ve ye
Böbrek sıkıntmdan dolayı suyu hep çok içtim. Dr da anlam veremedi zaten dr umun dediği gbi artık yiyip soluma yatcam sabah erken kalkmıcam 15gün sonra tekrar gtcem inş normale döner. Eşimde bnde miyon tipliyiz ondanmı acaba dediö bilmiorum püffff
Ne alakası var hepimiz aynı şeyleri yiyoruz. Ama benim bebeğim gunünden çokta önde değil yada başkasınınki gününden biraz geride. Doktor sallamış biraz sanırım canım
Valla canım ne diyeceğimi bilemiyorum artık bu duruma hayırlısı olur inşallah geç olsun güç olmasın diyelim.benim kv esnaf dükkanında kadın çalıştırıyor heryer 3 verirken o 4 veriyor ana ona da eleman dayanmıyor gelen gidiyor... sizin hesap yani başka yerlerde bakıyorsun insanlar aynı şartlarda 2 ye çalışıyor millet bir tuhaf benim kv de iyi anlayışlı bir isverendir yani
Doktorum kilosunu ve boyunu hesapladi nst sonuclaei idrar kan hepsi ayni seyi gosterio.Bebegim 1 hafta once 2500 kiloyu geckindi ve 48 cmden fazlaydi.Akcigerleri gelosmis.Sadece 23 gunumuz kalmis dedi.Zaten inanadirici geldi ilk zamandan beri iki hafta ileriden gidiyo herhalde genlerden digiyoruz kardesimde 38 haftalikken 40 haftalik gozukuodu doktor anneme gun vermisti 1hafta demisti o gece dogdurdu erken bile dogurdu yani.Esimin annesinin,cocuklarida iki haftadan.ileride gitmis.Esimin ablasininda.Gecendede korkuttu zaten bebisim 6 saat sanci cektim amnios sivisi cikti idrarimda nstye falan bagladilar daha sonra durdu ama.Yakinmis gelisi acildeki ebeler.doktorlar ole soyledi.
Anlattıklarını bir dinliyorsun; tavuğu yiyip derisini gerisini çalışana verenler, gece yarısı kalk sigaram bitti diye yuruye yuruye markete gönderenler, paranı verdim yatılısın diye iş olmadığı halde gece ikilere kadar konservelik yaptıranlar, evinde banyo yaptırmayıp hamama git diyenler; daha neler neler...
Be üzülüyorum, yapılanlara akıl sır erdiremiyorum ama böye hainliklerini görünce de böylesine müstehak diyorum. Allah iyileri birbirine düşürsün arkadaşım.... Bu son gelen kişinin derdi anlaşıldı, meğer son dk. gelmiyorum diyip komisyon parasını da bize ödetmekmiş, bir hiç uğruna güzel işten oldu, ona yazık oldu...
Ya büyük zaten canım belli benim 35. Haftada 2500 dü.48 cm di. Maşallah. Boşver sağlıklı olsunlardabu ara benimkide sinyal veriyor sanki çok korkuyorum. Daha ağdayı gideceğim. Temizlik yapılacak kadın gelecek. Bebişimin odası gelecek.
Cok tatlisin yaa bestekizz.,.
Agda bende yaptiracaktimda korktum.Simdi dogar falan
Alt bölgeye yapmayacam bende sadece bacaklar göbek falan ama haftaya Dr kontrolüm var şimdi yaptırsam kesin yine çıkar gebelikte çok çabuk çıkıyor benim
Senden duydum yaa sec dogummu yapmis nezamn¿?Rabbim sifa ve saglik versin ins.ikisinede.Napiolar nasillar acaba¿tesekkr ederiz canim o senin tatliligin....
zubeydeye de bi kac kez gttm canm ama son an bi supriz yasamak istemem.smdlk normal dogum 1000 tl olrk knstk ama nasip artk.senn belli mi doktorun filan.nasil bi riskin var.ilac filan mi aliosun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladim canim.Ben bacaklarim ile koltukaltini epilatorle aliom.Dogumdan sonra agda yaptirmayi dusunuom.,.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?