04.04.2014 de bebegime kavustum gerçekten kizlar buraya yazmaya falan vakit bulamiyosunuz cok yogun. Bir süreç sezeryan oldum planli normal.dogumdan korktugim ve bebek icin bebek icin risksiz oldugunu düşündüğüm için genel anestezi oldum iyikide oyle olmuşum o ameliyathaneye girdigim anda gerildim.hatta beni hemen bayiltin dedim. Cabuk uyanmisim narkozun etkisiyle ilk dediğim seyde oğlum guzelmi olmus) okadar agriyla uyandimki karnimda bebegimi gormek heyecaniyla unutmaya calistim odama geldim 5 dakka sonra oglum geldi kucagima verdiler inanin agridan duygularimi tam.yasayamadim ama yinede o an dunyanin en guzel aniydi okadar guzeldiki bembeyaz akca.pakca bi oglan getirdiler gozleri acilmiyo:) hemen emzirme falan bebek hemsireleri geldi yardim icin. Saatlerce karnimda agri vardi ilk kalkisim 4saat sonra oldu biseyler yememde. Ilk kalkis hayatimin en acili aniydi belki ama yurudum hastanede iki gun kaldik sik sik yurudum ben cabuk.iylesiyim diye bebegim 10 gun erken alindi sezeryan oldugu icin oyuzden hep uyudu uyandirmak cok zor oldu kendini anne karnında saniyodu hep yawrum hastaneden ciktik suan 4. Günüm hala agrim var hafif zaten.emzirdikce agri.oluyo rahim kendini topladigi için dikisler yaniyor dik yurumek cok zor. Sunu soyliyim sezeryan oldugum icin bin.pisman oldum bukadar agri ve aci cekecegimi dusunmedim mecbur.kalmadikca yapmayın derim kesinlikle bebekle hayata gelince ooooo coooook uzun konu:) derin mevzu sarılık olcak.gibi oldu icim yandi olmadi düşünun kahroldum tum.dunyam o oldu icime.sokasim geliyo adami ya yok boyle sevgi emzirme muhabbeti cok teferruatliymis memeler siser agrir bebek emmez aman allahim emmezse sarılık olur. Benimki saolsun gececi uyku diye bise yok anlatmakla bitmezde bu konular oglanla ilgilenmek lazim hepinize hayirli dogumlar ne kadar heyecanlı. Oldugunuzu çok iyi biliyorum buda.oglum 3700 dogdu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
04.04.2014 de bebegime kavustum gerçekten kizlar buraya yazmaya falan vakit bulamiyosunuz cok yogun. Bir süreç sezeryan oldum planli normal.dogumdan korktugim ve bebek icin bebek icin risksiz oldugunu düşündüğüm için genel anestezi oldum iyikide oyle olmuşum o ameliyathaneye girdigim anda gerildim.hatta beni hemen bayiltin dedim. Cabuk uyanmisim narkozun etkisiyle ilk dediğim seyde oğlum guzelmi olmus) okadar agriyla uyandimki karnimda bebegimi gormek heyecaniyla unutmaya calistim odama geldim 5 dakka sonra oglum geldi kucagima verdiler inanin agridan duygularimi tam.yasayamadim ama yinede o an dunyanin en guzel aniydi okadar guzeldiki bembeyaz akca.pakca bi oglan getirdiler gozleri acilmiyo:) hemen emzirme falan bebek hemsireleri geldi yardim icin. Saatlerce karnimda agri vardi ilk kalkisim 4saat sonra oldu biseyler yememde. Ilk kalkis hayatimin en acili aniydi belki ama yurudum hastanede iki gun kaldik sik sik yurudum ben cabuk.iylesiyim diye bebegim 10 gun erken alindi sezeryan oldugu icin oyuzden hep uyudu uyandirmak cok zor oldu kendini anne karnında saniyodu hep yawrum hastaneden ciktik suan 4. Günüm hala agrim var hafif zaten.emzirdikce agri.oluyo rahim kendini topladigi için dikisler yaniyor dik yurumek cok zor. Sunu soyliyim sezeryan oldugum icin bin.pisman oldum bukadar agri ve aci cekecegimi dusunmedim mecbur.kalmadikca yapmayın derim kesinlikle bebekle hayata gelince ooooo coooook uzun konu:) derin mevzu sarılık olcak.gibi oldu icim yandi olmadi düşünun kahroldum tum.dunyam o oldu icime.sokasim geliyo adami ya yok boyle sevgi emzirme muhabbeti cok teferruatliymis memeler siser agrir bebek emmez aman allahim emmezse sarılık olur. Benimki saolsun gececi uyku diye bise yok anlatmakla bitmezde bu konular oglanla ilgilenmek lazim hepinize hayirli dogumlar ne kadar heyecanlı. Oldugunuzu çok iyi biliyorum buda.oglum 3700 dogdu
Ay o epilatör beni mahvediyor hiç bir yerimi alamıyor nedense çok acıyor. Ağda çok kolay geliyor onun yanında
Ayy yeşil olandan ben de yedim çok şükür de kırmızı sordum bugün pazarda 2 3 haftaya çıkar dediler seninki yeşil olan miEvet canım şuana kadar sadece bedevi doğurdu.
Bu arada bugün gene sölemesi yasaklı meyve yedim hemde yarım kilo almış eşim pazardan 25 liraymış. Artık pazarlarda var yani. KIZLAR ben iki haftadır hiç doymuyorum deli gibi yemek yiyesim var. Şuanda canım aşırı mantı istedi mesela. Bu saatte mantı pişirin yenir mi ki sizce:44:
yok ilac falan almiorum dikkat istrhat ediorum .....takip ediorum zaten takip etmek en buyuk uyuzluk insan kafasindan atcagina tam tersi saate bak seklini takip et cok gerici oluo....dr.um 2.hafta daba durur 36.gorursek ilk vukuatta aliriz yirmayiz bebegi daha fazla serumla falan dedi.....ben sezaryen istiorum eger erken gelip kuvez donemi atlatmamis olursa doruk.....eger zamaninda gelirse esentepe......normal esentepe de 750 sezaryen 1200 sanirim doruk ucuk fiiyatlar 2500....allah sonumuzu hayir etsin...sen calismaya dewam mi..
Ayy yeşil olandan ben de yedim çok şükür de kırmızı sordum bugün pazarda 2 3 haftaya çıkar dediler seninki yeşil olan mi
Allah sağlıkla büyümeyi basıp etsin gözün aydın sütun bol olsun insallah
Ayy yeşil olandan ben de yedim çok şükür de kırmızı sordum bugün pazarda 2 3 haftaya çıkar dediler seninki yeşil olan mi
Allah sağlıkla büyümeyi basıp etsin gözün aydın sütun bol olsun insallah
Yeşil olan canımeşim diyor gözleriin parladı bakışın değişti görünce :) kırmızı olana daha var heralde hiç görmedim. O bana yetişmez
Aynen geçen gece yeşil olandan almış gelmiş bir paket çocuk gibi sevindim hiç de söylememisti ona görünce almış tosunum:)) inşallah yetisirsin ötekine deYeşil olan canımeşim diyor gözleriin parladı bakışın değişti görünce :) kırmızı olana daha var heralde hiç görmedim. O bana yetişmez
Solemesi yasakli meyve ne yauw¿??
Kizlar gecmisi okudum ayy urperdim dogum yaoti falan denmis..allahim korusun daha cok erken.gelmesin bebisim..sadece doktorum erken.dogum riskin var dinlen dedi.suan Dinleniyorum annem geldi..benim gibi evhamli birini az daa dogurtacaksiniz yanlis ihbar olmus:)bir anda meshur olmusum :)) ilgilenen arkadaslara soran arkadaslara tesrkkur ediyorum seviyorum sizleri iyi ki varsiniz.lutfen dualrinizda benide unutmayinn opuldunuZZZ
Aynen geçen gece yeşil olandan almış gelmiş bir paket çocuk gibi sevindim hiç de söylememisti ona görünce almış tosunum:)) inşallah yetisirsin ötekine de
Canim yaz bahar meyveleri ismini soylemiyoruz ki başka arkadaşların da aklına düşmesin
Himm oki.,.Tatli ruyalar ben yatiomm.
Evet canım şuana kadar sadece bedevi doğurdu.
Bu arada bugün gene sölemesi yasaklı meyve yedim hemde yarım kilo almış eşim pazardan 25 liraymış. Artık pazarlarda var yani. KIZLAR ben iki haftadır hiç doymuyorum deli gibi yemek yiyesim var. Şuanda canım aşırı mantı istedi mesela. Bu saatte mantı pişirin yenir mi ki sizce:44:
kuzum sennerde oturuosun walla ben gelim yaaa calismaya alttarafi supurmek silmek yimek yapmak degilmi sgk istemem maasim dolgu olsun yeterBugün başlayacak olan yardımcı da bir bahaneyle gelmedi arkadaşlar.....
Perşembe'den beri bekliyoruz, insan en azından bir haber verir gelmiyorum diye...Bu, anlaştığımız, testlerini yaptırdığımız kaçıncı kişi oldu...
Artık ne düşüneceğimi şaşırdım. İstediği maaş, haftalık izin parası ve SSK yapmaya tamam demiştik. Çocuğuma-bebeğime ben bakıyorum. Yemeğimi yapıyorum. Sadece evişi yapacak, bana yardımcı olacak. Ne istiyorlar, ne bekliyorlar bilmiyorum ki?
walla canim ben bebek odasi halisi aldim anti bilmem ne olandan 2mt boyu tam odamiza gore hello kity lili....bunlarda guzel kalpli olan falan ama ne marka olursa olsun pamucak gibi toz gibi dokuo hep ewin icinde ii dusun derim bu tarzlari...Slamlar arkadaşlarım.bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
bebek odamız+bambu beşiğimiz geldi çok şükür.odamızın halısı için alan çok büyük 6 metrekare halı alsam anca yeridir diyebilirim.
halı işini ne yaptınız?karakterli halı almak istiyorum ebatları küçük geliyor.diğer halılarda oturma odası halısı gibi...fikirlerinizi bekliyorum.
halılar ekte hangi halıyı tercih edersinizEki Görüntüle 1055929 Eki Görüntüle 1055931 Eki Görüntüle 1055932
36+1 günlük olduk bugün.işyerindeki son haftam.korkarak gelip gidiyorum ama.sizce erken doğum yada prematüre statüsünü ne zaman atlatıyoruz.
38.haftada mı?
bebek şekeri için eminönünden model beğendim sizce bu nasıl?
Eki Görüntüle 1055927
çikolata için melodi çikolata dan kilosu 80 tl dekorlu çikolata bu nasıl?
Eki Görüntüle 1055928
walla canim bende yedim 1 avuc 10 tl di koklaya koklaya yaliarak yedim resme esim dio canina can geldiEvet canım şuana kadar sadece bedevi doğurdu.
yok canim ben degilim yanlislik olmus heralde gecmiste okudum bende....duorum dun yazdim dinlen die bugun dogurdumuSenden duydum yaa sec dogummu yapmis nezamn¿?Rabbim sifa ve saglik versin ins.ikisinede.Napiolar nasillar acaba¿
cabuk toparlanmana ve azimine bayildim tatlim allah guc kuwwtwersin..kuzuyada masaalah allah hayirli ewlat hayirli gunler nasip etsin bol sutun olsunnn az sancisi olsun....04.04.2014 de bebegime kavustum gerçekten kizlar buraya yazmaya falan vakit bulamiyosunuz cok yogun. Bir süreç sezeryan oldum planli normal.dogumdan korktugim ve bebek icin bebek icin risksiz oldugunu düşündüğüm için genel anestezi oldum iyikide oyle olmuşum o ameliyathaneye girdigim anda gerildim.hatta beni hemen bayiltin dedim. Cabuk uyanmisim narkozun etkisiyle ilk dediğim seyde oğlum guzelmi olmus) okadar agriyla uyandimki karnimda bebegimi gormek heyecaniyla unutmaya calistim odama geldim 5 dakka sonra oglum geldi kucagima verdiler inanin agridan duygularimi tam.yasayamadim ama yinede o an dunyanin en guzel aniydi okadar guzeldiki bembeyaz akca.pakca bi oglan getirdiler gozleri acilmiyo:) hemen emzirme falan bebek hemsireleri geldi yardim icin. Saatlerce karnimda agri vardi ilk kalkisim 4saat sonra oldu biseyler yememde. Ilk kalkis hayatimin en acili aniydi belki ama yurudum hastanede iki gun kaldik sik sik yurudum ben cabuk.iylesiyim diye bebegim 10 gun erken alindi sezeryan oldugu icin oyuzden hep uyudu uyandirmak cok zor oldu kendini anne karnında saniyodu hep yawrum hastaneden ciktik suan 4. Günüm hala agrim var hafif zaten.emzirdikce agri.oluyo rahim kendini topladigi için dikisler yaniyor dik yurumek cok zor. Sunu soyliyim sezeryan oldugum icin bin.pisman oldum bukadar agri ve aci cekecegimi dusunmedim mecbur.kalmadikca yapmayın derim kesinlikle bebekle hayata gelince ooooo coooook uzun konu:) derin mevzu sarılık olcak.gibi oldu icim yandi olmadi düşünun kahroldum tum.dunyam o oldu icime.sokasim geliyo adami ya yok boyle sevgi emzirme muhabbeti cok teferruatliymis memeler siser agrir bebek emmez aman allahim emmezse sarılık olur. Benimki saolsun gececi uyku diye bise yok anlatmakla bitmezde bu konular oglanla ilgilenmek lazim hepinize hayirli dogumlar ne kadar heyecanlı. Oldugunuzu çok iyi biliyorum buda.oglum 3700 dogdu
Bestekizz (Plastica)nin yazdigini okudunmu dogum yapmis bi bak.,.
Arkadaşım geçmiş olsun umarım hayırlı vaktinde gelir Bebişin bende 36. Haftamda iki hafta sonra 6 saatlik yolculuk yapıcam ailemin yanında olucak doğum senin yolculuğun kaç saat sürmüştüki doğumu tetikleyin yolculukmu olmuş acaba:44:selam kızlar
kaç gündür bende okuyamadım neler oldu doğuran falan oldu mu bilmiyorum herkes iyidir umarım ama heran benimki gelebilir.sormayın ne geldi başıma.doğum için ailemin yanına geldim. burdaki doktora muayene oldum nst de sancılarım çıktı.yüzde 60-70 lerde hemde.doktor dedi kasılmaların var hissetmiyor musun hayır dedim.hemen acilde serum bağlandı nidilat diye ilaç başladık kasılmalar için.kullanan var mı bilmiyorum.inşallah faydası olur.ertesi gün gel yine nst ye dedi.gittim ilaç henüz etkilelememiş.bu kez yüzde 80 lerde sancılar çıktı.alttan muayene etti.ve bebek çok aşağıya inmiş.kanala girmiş.açılmam yokmuş ama açılsa çıkacak çocuk başı çok aşağıda dedi.normal doğum olacakmış.ilaçla 1 hafta 10 gün daha keşke dursa dedi.bu hafta doğarsa belkide küveze girermiş.çok korktum çok üzgünüm.kilosu falanda çok fazla değil henüz.kızlar dua edin bebeğim dayansın biraz daha dursun.ilaçla durabildiği kadar duracak heran herşey olabilirmiş...beklemedeyim yani.bu arada benim hissettiğim tek şey göbeğimin sol tarafında zaman zaman bir şişlik ve toplanma hisssi.orası sanki yumurta gibi şişiyor tek tarafa toplanıyor.ben normal kasılma yada bebeğimin hareketi sanıyordum ama aklınızda olsun çokda sevimli bişey değilmiş o kasılmaymış.sık olursa aklınızda olsun takip edin sizde.ben anlayamadım başıma bunlar geldi...
Kizlar gecmisi okudum ayy urperdim dogum yaoti falan denmis..allahim korusun daha cok erken.gelmesin bebisim..sadece doktorum erken.dogum riskin var dinlen dedi.suan Dinleniyorum annem geldi..benim gibi evhamli birini az daa dogurtacaksiniz yanlis ihbar olmus:)bir anda meshur olmusum :)) ilgilenen arkadaslara soran arkadaslara tesrkkur ediyorum seviyorum sizleri iyi ki varsiniz.lutfen dualrinizda benide unutmayinn opuldunuZZZ
ayy bende seni merak ediyodum erken olur diye korkuyodun ama allaha şükür bu haftaları gördün
hepinizden allah razı olsun babamı çıkardık hastaneden eve getirdik çok şükürki şimdilik sağlığı iyi.çok korkttuk hepimiz lanet olasıcalar yaşlı başlı dememiş çok dövmüşler.babamda çok korkmuş öldüreceklerini düşünmüş hep.aklına hep biz gelmişiz rabbim korumuş.beterinden korusun sağsağlim yanımızda babam.
ben hala doğum çantamı hazırlamadım ya.lohusa geceliği arıyorum. internetten alan varsa bana bi link atıverin lütfen. bu tembellikle çantam hazır olamadan doğuracağım en sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?