2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın. Allah analı babalı büyütsün.

Masallah bebisinede sanada.Rabbim ikinizede sifa ve saglik versin ins.En kisa surede sancilarind gecer ins.canim.Saglikli dogduguna sevindim.Bebisin ve esin ile mutluluklar.

Ay o epilatör beni mahvediyor hiç bir yerimi alamıyor nedense çok acıyor. Ağda çok kolay geliyor onun yanında

Normaldw sinek isirigi gibi aciyor benim ama bu dogumda hassaslastimmi ne biraz acimaya basladi.

Son düzenleme:
Ayy yeşil olandan ben de yedim çok şükür de kırmızı sordum bugün pazarda 2 3 haftaya çıkar dediler seninki yeşil olan mi

Allah sağlıkla büyümeyi basıp etsin gözün aydın sütun bol olsun insallah

Bestekizz (Plastica)nin yazdigini okudunmu dogum yapmis bi bak.,.

Yeşil olan canım eşim diyor gözleriin parladı bakışın değişti görünce :) kırmızı olana daha var heralde hiç görmedim. O bana yetişmez

Solemesi yasakli meyve ne yauw¿??

Kizlar gecmisi okudum ayy urperdim dogum yaoti falan denmis..allahim korusun daha cok erken.gelmesin bebisim..sadece doktorum erken.dogum riskin var dinlen dedi.suan Dinleniyorum annem geldi..benim gibi evhamli birini az daa dogurtacaksiniz yanlis ihbar olmus:)bir anda meshur olmusum :)) ilgilenen arkadaslara soran arkadaslara tesrkkur ediyorum seviyorum sizleri iyi ki varsiniz.lutfen dualrinizda benide unutmayinn opuldunuZZZ

Yeşil olan canım eşim diyor gözleriin parladı bakışın değişti görünce :) kırmızı olana daha var heralde hiç görmedim. O bana yetişmez
Aynen geçen gece yeşil olandan almış gelmiş bir paket çocuk gibi sevindim hiç de söylememisti ona görünce almış tosunum:)) inşallah yetisirsin ötekine de
Solemesi yasakli meyve ne yauw¿??

Canim yaz bahar meyveleri ismini soylemiyoruz ki başka arkadaşların da aklına düşmesin

Ayy bizde cok korktuk yaa.,.Masallah dayanmis seninki yaramalzik yapmasin solee ona birazcikdaha otursun icerde,..

Himm oki.,.Tatli ruyalar ben yatiomm.

Yaşasınn pazarda çıktıysa yakında her yerde buluruz oleyyyy
Oğluşumla bırlıkte beklıyoruz dört gözle:)

kuzum sennerde oturuosun walla ben gelim yaaa calismaya alttarafi supurmek silmek yimek yapmak degilmi sgk istemem maasim dolgu olsun yeter ))))
walla canim ben bebek odasi halisi aldim anti bilmem ne olandan 2mt boyu tam odamiza gore hello kity lili....bunlarda guzel kalpli olan falan ama ne marka olursa olsun pamucak gibi toz gibi dokuo hep ewin icinde ii dusun derim bu tarzlari...
walla canim bende yedim 1 avuc 10 tl di koklaya koklaya yaliarak yedim resme esim dio canina can geldi ))) birde kirmizi dan bahsedilmis ama burda kirmizi hep waerdi yesil yoktu....
Senden duydum yaa sec dogummu yapmis nezamn¿?Rabbim sifa ve saglik versin ins.ikisinede.Napiolar nasillar acaba¿
yok canim ben degilim yanlislik olmus heralde gecmiste okudum bende....duorum dun yazdim dinlen die bugun dogurdumu
cabuk toparlanmana ve azimine bayildim tatlim allah guc kuwwtwersin..kuzuyada masaalah allah hayirli ewlat hayirli gunler nasip etsin bol sutun olsunnn az sancisi olsun....
Bestekizz (Plastica)nin yazdigini okudunmu dogum yapmis bi bak.,.

okudum okudum canim kacar mi )) bu arada sen degilmidin 3 + 3 gun sonra alcak dr dedi gelisimini tamamlamis die karistirdim mi o arkadas sen degilsen napti baska dra gittimi bulamadim aradim ...

Arkadaşım geçmiş olsun umarım hayırlı vaktinde gelir Bebişin bende 36. Haftamda iki hafta sonra 6 saatlik yolculuk yapıcam ailemin yanında olucak doğum senin yolculuğun kaç saat sürmüştüki doğumu tetikleyin yolculukmu olmuş acaba:44:

sorma arkadasım bi nick karışıklığı olmuş herhalde. malum herkesin eli kulağında herkeste bi erken doğum riski herkes tedirgin 37 yı gorebilen ohhh diyecek durumda... ondandır..bolca dınlenin siz

Önceki paylaşımında gözlerim doldu resmen,nasıl bir vicdandır o!!
Kısa sürede atlatsın,iyileşsin inşallah babanda,Rabbim eksikliğini göstermesin canım..

ben hala doğum çantamı hazırlamadım ya. lohusa geceliği arıyorum. internetten alan varsa bana bi link atıverin lütfen. bu tembellikle çantam hazır olamadan doğuracağım en sonunda.

Belki çok araman gerekmiyordur :)
Ben mesela göğüs altından ipli bir geceliğin L bedenini aldım kendime çok şirin oluyor :) Lohusa geceliği değil normal bir model aslında :)

BESTEKIZZ
Çağıra çağıra getirecen senin miniği (Allah korusun,zamanında gelmesi dileğiyle tabii :) )
Bende de oluyor dönerken fln kasıklarda gerginlik vs..
Okuyorumda hep hepimizde yine aynı dönemlerin sıkıntıları :)
Çok korkma canım,minişinle konuş :) Amanda daha zamanı varmışta,azcık daha kalcakmış annesiyle o :) Çok usluymuş annesini üzmezmiş
Kendini biraz daha rahatlat bol bol balkona çık dışarı cıkamıyorsan bol oksijen al

iyi geceler arkadaşlar. nasılsınız ben iki gündür çok iyi sayılmam kasılmalarım arttı artıkrahat değilim aşağıya çok baskı yapıyor benim minik heran doğuracakmış gibiyim. mide yanmaları da devam yemek yemeye hasret kaldım inanınki. tuvalet deseniz inanın artık orada yatacam o durumdayım. bugün çatı kemiklerimde çok ağrıyor açılıyor herhalde. benden böyle sizler nasılsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…