2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hayirli olsun gule gule saglikla buyut bebegini

Kizlar iyi geceler kizim dun bu saatlerdwn itibaren sabah bese kadar hic kipirdamadi cikolata yedim su ictim yok hareket etmiyor karnimi oksuyorum konusuyorum durtuyorum yok en son sabah besde esimi kaldirdim kizimiz hareket etmiyor bes saattir dedim solugu hastanede aldik ne agladim ne uzuldum cok kotuydu hastaneye varana kadar tek dedigim allahim sen onu bana bagisla ve hastaneye vardik once ultrason ve ardindan kirk dakika nst girdik nstde hareket etmeye basladi doktorumuzun soyledi sey ise nst bu kadar iyi olmasi beklesek olmaz sonuclar super dedi sastik kaldik kizim bugun 35 haftalik oldu 2300kilosu olmus iyiyiz cok sukur

Anladim canim.Ben bacaklarim ile koltukaltini epilatorle aliom.Dogumdan sonra agda yaptirmayi dusunuom.,.
Agda vucuduma yapisiyor vucut isimmi yukseldi gebelikte ne hic alamiyorum.
Epilatörle almak istiyorum koltukaltini ama coook aciyo sen nasil alıyorsun puf noktasi varmi bu isin:26:

Canim senin bir lafin vardi cok begenmistim her görusmeden önce hayirlisi iceri hayirsizi disari çıksın gibi biseydi aklima tam gelmiyor...
Bence hayirli olani henuz kapini calmadi gelicekse iyisi gelir inşallah kesinlikle şanssızlık değil bu kismet olmadi şimdiye dek.. biliyorum en acilinden lazim evinde sana hem yardimci hem arkadaslik yapicak biri cikar elbet yeterki herseyin hayirlisini isteyip hayirsizini reddedelim..

sorma canim yaaa herseyi hazir esim sey dio kizim odan burda yatagin burda hepsi masal gibi seni beklio aklinca acele etme dicek sus yaaa dedim anlatip durma cocuk firlicak simdi sabirsizlanio demekki diom...yok kizim sen otur istediin kadar orda ben odaya annrni bile sokmam icin rahat etsin dio...walla bu haftalarida gorcegmi sanmiodum ben hele suyu azaldiginda ama artik yarilandi endisem kendi kurtardi sayilir bide bu haftayi atlatirsa tamamdir....gelsene ) gelsene gelemezki die dalga geccem walla horur o gununu...

canim o laf cok cesitlerde kullanilio hele ben de hep ole dua ederim...
hayirliysa beri hayirsizsa geri ( der en eski buyukler...)
hayirliysa olsun hayirsizsa olmasin deriz...
hayirliysa iceri hayirsizsa disari vursun deriz...
allahim hayirlisiysa goster bu gunleri hayirsizsa yasatma deriz.....
cokkk sekilde kullanirim ben hele yasinfalan okur da cesitli isteklerim warsa ( tovbe towbe dalga gecer gibi olmus ama ) istegim icin dua ederken hep ole isterim allahtan...

İlk kez hamileligimizi ögrendigimizde acaba
dis gebelik olabilirmi....
kese yerindemi....
bebek icindemi demistik
sonra kalbi atıyormu saglikli mi...?
10-15 haftalarda kizimmi oğlum mu geliyor acaba...
Bebegime isim sart ne katsam ki ?
15-20 haftalarda hareket zamani niye hareket etmez... biraz fazla hareket etse acaba rahatsizmi deriz..
Suyu mu az - çok? Midem yaniyor saclimi olucak..
Hickiriyor sorunmu var?
Vsvsvs.... Geliyoruz yolun sonuna Simdiki sorunumuzda kasilma sanci acaba erkenmi geliyor derdi...
kendimizi korkutmayalim bebeklerin cogundan fazlasi hazir olmadan kendini disari atmaz...
bizlerinde bu son haftalarda dikkatli olmasi lazim en ufak zorlanmamizda bebisler afetmeden sürpriz yapabilir....

kizlar ya ben bi konuyu cok mu hafife aliorum anlamadim....bu hastanede dagitilcak ewde dagitilcak mevlutte dagitilcak....yani ben sadece mevlutte dagitirim bi sus die dusunuodum cunku gercekten odasinin kapi susune kadar hazirladik ama ekmek alcak paramiz kalmadi bunlar kizim icin di....ama millete bu kadar ikram zaten serbetlik sus bile aldim bardaga takilan...ee ikram etcez yicek iccek serbetle tamam...mevlutte de sus dedim yeter...ohooo insanlar siparis werio hastanede o desenli bebek kurabiyelerinden sisler de serbetlere kadar bende sasirdim kaldim......bugun carsidan baktim en ucuz 1 kg cukalata suslu 70 tl falan cok yani tup paramizi ayirdik kirayi ayirdik daha da paramiz kalmadi zaten bu ay icin....en basit bebek cukalatasi 48 tane 20tl.....keceden sekerlik gormustum baktim netten yaptim simdi susledim pusledim ufacik keceden pembe sekerlik yaptim....o pembe ambalajli 20tl lik te cukalatadan alip koysam icine hastaneye ilk gelene ikram etsek yetmez mi...en azindan cukalata ikram ettik olur.....mewluttede sus dagitiriz ewe gelene lohusa icinde serbet werim suslu bardakta olmaz mi....
Bu ara da bugu hoplaya ziplaya gezdigim bir awuc sehirde bayilcam sandim ya....koca kari gibi ihlaya ihlaya ewe geldim yaaa... merdiwende apis aramdan cikcak sandim yeminle sanirim bnm kizda asa indi bayaaa bu kadar zorlanmazdim yoksa....ewe geldik iki lokma yedigim gibi bi uazttim ayaklari aganda hala o moddayim bi tek sekerligi yaptim ama oda oturdugum yerde.....))
Baksaniza yaaa diom ki balik beyinlime suan icerde kipirdanio ve dogsa alcaz giydircez sewcez uyutcaz ne kadar degisik bi dongu rabbimin yaptigina bak ya...kim derki karnim da can tasicam kanimdan kemigimden oluscak kan pihtisini buyutcem giydircem cok garip ay duygusallastim mi ne )))

Canim licasofi... arkadasin dedigide sanirim hayirliysa iceri hayirsizsa disari vursundu sanirim baya bi önceden okudugum icin unutmuşum en önemlisi ilk kez duymustum o lafi... benimde genelde kullandigim hayirlisiysa nasip et hayirli degilse nasip etmedir...
Diger 2 tanesini pek duymuslugum yoktu 5 senedir hristiyan ulkesindeyim ezan bile yokk...
iyi oldu sayende din bilgim biraz daha artti ☺

inanmiorum yaaa ayni anda yazmisiz ayni psikoda ayyy tuylerim diken diken oldu

estagfurullah canim benim de cok bezim yoktur bu konularda ama iste bi yasin okuyup 3.5 dua okuyup kendimi nimetten sayiorum ))

inanmiorum yaaa ayni anda yazmisiz ayni psikoda ayyy tuylerim diken diken oldu
Cogu arkadasin korkusu var erken dogurmadan yana bende de bugun öyle oldu sancim vardi korktum biraz bisiler yazim dedim kendimi sonrada benim gibileri teselli ettim sözde
HepimiZ ayni kafadayiz.

hoppss ole hoppala zippala yapma sakin ol sekerim walla cikiwerir gorursun ))) gormemisim cani ben cok dalginim oyle gecmisten bugune......ayni sikayetleri yazdim bende zaten bu hafta bu donemde bole geccek demeki aliscaz son ay...wc esime diom beni oralikta bulamazsan wc bak uyumus olabilirim orda gidiom cis geliom oturuom bi da godiom cis geliom bi yudum bi yudum anlicagi bu da war hepimzide.....can kusu bir tek miden yanmana pulcet sabah ac karnina bitane al yemin ederim 1 haftadir hic yanmadi iki yastikla yatmaktan kurtuldum agzima bile gelmio dr werdi...

Canim belirtilerim iz sikayetlerimiz arasinda pek fark yokmus..
Benimkide karnimi yirtip cikicak gibi oluyo karnim cok sisti, buyudu , gerildi ve asiri catladi sanki karnimdaki kedi ve tirmaliyor gibi :))
her yemekten sonrada karnim cok aciyo sislikten dolayi hamileligimin son gunlerinde istediğimi yer icerim diyordum ama zorlaniyorum cook
Bebiste asagida kafasi diye oturusum erkeklerin ki gibi oldu artik misafirlige gitmiyorum utaniyorum..

evet canım pulset bir ay bende kullandım. o çok iyi. ama ben ayrı yeten taş da düşürüyordum iki ay çektim taş hapı,pulset,magnezyum.kan hapı derken çok ilaç kullandım o yüzden doktor son ay sadece kan hapı dedi. artık bebek etkilenebilir dedi o yüzden kullanamıyorum ilaç. hpolama zıplama yok ama çok fazla iş yapıyorum herşeye koşmaktan çok bitkin düşüyorum kimsemde yok yanımda. açıkcası korkmouyor da değilim. kayınvalidemler gelecek 10 gün sonra. o zamana kadar sabretse bari bizim minik sıpa.

evet canım aynı şikayetlerimiz. hiç sorma o oturuşu gülüyorum bazen kendime az yürüyüş yapıyorum giderken iyi dönüşte altıma yapmış gibi yürüyorum .

Kızlar çok ağrıyor belim ya ne yapacağımı şaşırdım sağa sola donemiyorum totom bile ağrıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…