2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bole sakalardan hic hoslanmam lutfen uykumu calan geri biraksin ;((((

Kızlar çok ağrıyor belim ya ne yapacağımı şaşırdım sağa sola donemiyorum totom bile ağrıyor....
hayir olsu zorlucak bisi mi yaptin acaba bazi lari normal der son ay bel agrisina ama donmeni falan etkilioasa bilemedim ki..

Cnmmm nasıl olalım ii olmaya çaışıoruz bnm minikin gelişimi33te kalmış ona üzgünüm.sen nasılsın senn taş problmn vvardı demi yanlış hatrlamıosam naptın onu inş bebişlerimiz sağ salim kucağımıxa gelir

Agda vucuduma yapisiyor vucut isimmi yukseldi gebelikte ne hic alamiyorum.
Epilatörle almak istiyorum koltukaltini ama coook aciyo sen nasil alıyorsun puf noktasi varmi bu isin:26:

Goxlerini kapat once assagida yukariya almaya calis olmazsa yu karidan assagiya dene bunu yapana kadar biter.Hamilelikte canim cok tatli oldu benim uoksa cok acimazsi simdi bole yapiom.Bide nefesini kontrol et cok ise yarioyor igne olirken derin nefes al derler ya aynen ole. Yeni cikmaya basladigi zamanlarda jiletlw almistim ama daha sonralari aklim basima erimce aciya aciya yapmistim iste.,.Simdi hamdolsun yaa.,.

Aynen simdi ne zaman dogucak die bakiom ama sonra aklima gelio bir zamanlar hamilemiyim acaba demistim.,.

Evet canim bendim sanki safak sayiyom yaa 22gunumuz kaldiio.,.Ayin 10unda randevum var ama bana 8 haftalikken bile ayni seyi solemisti yani ozamandan beri cok doktor degistirdim fakat farkli soyleyen olmadi simdiye kadar.,.

Son düzenleme:
Gunaydin canlarr.,.Duyuru yapim sec arkadasimiz dogum yapmamis hamdolsun korkmayin.,.

35+0 dayız 2300civarında dedi birde kafa çapı normalden önde vücut gelişşimi 2 hafta geride orantısuz yani

ya bence abarttığı kadar yokmuş bende 34+3 te 2300 dü doktor normal dedi, bundan sonra alırlar kilo dedi, takma kafana sen iyi beslenmeye bak canım, imkanın ve zamanın varsa başka bi doktor daha görsün için rahat etmeyecekse.

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler tatlı bebişlerr...
geçen olan sancım bu akşamda oldu sanırım her akşam olucak artık.. kızlarr ben oturunca geri kalkamıyorum yaa belime kramp giriyo bacaklarım acıyo oofff şu iki haftta geçsede evimde dinlenebilsemm birde cumartesi olsada bebişimi görmeye gitsemm

İi beslenicem evet Allahın izni ile 15 gün sonra dr herşey yolunda diecek inanıyorummm senn şu an kaç hafta ve kaç kilo

Benim de bebeğim normalden iri. En son 30 haftalikken gittim, 1850 gr dedi doktor. 30 haftalik bi bebek yaklasik 1300 gr fln oluyor. 500 gr daha fazla yani. Diger olcumlerinin bazilari da ileri seninki gibi. Doktorum bende de şekerden suphelenmisti.
28.haftamda şeker yüklemesi yaptırdım normal çıkmıştı. İlla anormal bi durum olmasina gerek yok telas yapma bence. Babasi da bende sisman degiliz ama yapiliyiz. Bizden de ufak tefek bi çocuk olmazdi zaten :)
Kısacası şeker yoksa cok da kafana takma

İi beslenicem evet Allahın izni ile 15 gün sonra dr herşey yolunda diecek inanıyorummm senn şu an kaç hafta ve kaç kilo

geçen hafta gittim 34+3 te 2,300 dendi, şuan 35+1 im, perşembe günü yine gidicem bakalım kaç olucak, öğrenince yazarım canım.
ama takmıyorum ben kafama yani, 2,5 kilo bile doğsa ben beslerim oğlumu,yeterki başka problemleri çıkmasın
kaşar ve muz bebeğe kilo aldırırmış aklında bulunsun

Canım hayırlı ugurlu olsun...Allah analı babalı büyütsün inşallah! Sen de Şu ilk günleri atlatırsın cabucak umarım!

Ne kapi susu ne srker ne kurabiye hic bisey yapmadim yapmayida dusunmuyorum acikcasi cunku maddi durumum yok. Mevlutte durum olursa tespih dagitmayi dusunuyorum. Olmazsada buyuk kayip degil zaten :) ben oule seyleri takmiyorum kafaya bana gelen insan benim icin gelir kurabiye seker icin gelmez diye dusunuyorum

günaydın kızlar.bizim için dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun.bugün işe geldim çok yorgun hissediyorum kendimi sanki hiç uyumadım gibi.artık izne çıkmak istiyorum günler çabuk geçsede 25inde izne ayrılacağım.bu cuma doktor kontrolüm var merakla bekliyorum.bebeğim çok az hareket ediyor ama normal sanırım yeri daraldı iyicene panik yapmıyorum o yüzden karnımda iyice aşağıya indi ben bile farkettim dün annemde dedi yürümemde değişmiş senin doğum yakın dedi öyle derlermiş eskiler filan diye anlattı.hiç takılmıyorum artık ne yapayım geleceksede bakarız çaresine allah daha büyük dert vermesin.henüz hiç bişey hazırlamadım hastane çantasını bu hata halletmeliyim.cumartesi evi temizlemek için kadın gelecek.sonraki haftada kaynımlar yine geliyor artık takmıyorum iş olacağına varıyor.yaşadıklarım dan sonra herşeyden önemlisi can sağlığı ve bir arada olmak onu anladım.allah hepimizin yardımcısı olsun.sizleri çok seviyorum.

ne güzel özetlemişsin ya tüm süreci tebrik ettim
bi de son zamanlarda çocuk kakasını yapabilirmiş, yutarsa kötüymüş bu çıktı başıma :18:
hayırlısıyla bi kucağımıza alaydık artık

canım gözün aydın olsun, Allah bağışlasın, tez zamanda toparlarsın inşallah.
ben çok normal doğum istiyorum, inşallah herşey yolunda gider de çatır çatır doğururum

Slm kizlar bende bugun bi tuhaflik var anlamadim ne.oldugunu.anlatayim.sabaha karsi boyle bi rahatsizlik hissettim karnimda sanci gibi falan lavoboya kalktim afedersiniz.ishalmisim rahatladim uyudum sonra uyandim bu.kezde ayni sanci nasil anlatim bilmiyorum ama bole.adet sancisi ama hafifi ve sureklisi birde ksiklarim ve karnimin alt tarafi bole kimil kimil dakika tutayim.dedim ama surekli oldugu icin tutamadim suan.ayaklarimizi uzattim rahatladim sanki.sizce bu dogum sancisimi yalancisimi.naapsam nstye girim.desem baska.bi ilceye gitmam lazim hani kizlar sizde bahsedoyodunuz ya sancilandim falan.diye bole.bisemiydi??birde bebegimin hareketleri iyi cok sukur sanci olunca bebek hareketleri.azalirmi cogalrimi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…