hayir olsu zorlucak bisi mi yaptin acaba bazi lari normal der son ay bel agrisina ama donmeni falan etkilioasa bilemedim ki..Kızlar çok ağrıyor belim ya ne yapacağımı şaşırdım sağa sola donemiyorum totom bile ağrıyor....
iyi geceler arkadaşlar. nasılsınız ben iki gündür çok iyi sayılmam kasılmalarım arttı artıkrahat değilim aşağıya çok baskı yapıyor benim minik heran doğuracakmış gibiyim. mide yanmaları da devam yemek yemeye hasret kaldım inanınki. tuvalet deseniz inanın artık orada yatacam o durumdayım. bugün çatı kemiklerimde çok ağrıyor açılıyor herhalde. benden böyle sizler nasılsınız.
Agda vucuduma yapisiyor vucut isimmi yukseldi gebelikte ne hic alamiyorum.
Epilatörle almak istiyorum koltukaltini ama coook aciyo sen nasil alıyorsun puf noktasi varmi bu isin:26:
Aynen simdi ne zaman dogucak die bakiom ama sonra aklima gelio bir zamanlar hamilemiyim acaba demistim.,.İlk kez hamileligimizi ögrendigimizde acaba
dis gebelik olabilirmi....
kese yerindemi....
bebek icindemi demistik
sonra kalbi atıyormu saglikli mi...?
10-15 haftalarda kizimmi oğlum mu geliyor acaba...
Bebegime isim sart ne katsam ki ?
15-20 haftalarda hareket zamani niye hareket etmez... biraz fazla hareket etse acaba rahatsizmi deriz..
Suyu mu az - çok? Midem yaniyor saclimi olucak..
Hickiriyor sorunmu var?
Vsvsvs.... Geliyoruz yolun sonuna Simdiki sorunumuzda kasilma sanci acaba erkenmi geliyor derdi...
kendimizi korkutmayalim bebeklerin cogundan fazlasi hazir olmadan kendini disari atmaz...
bizlerinde bu son haftalarda dikkatli olmasi lazim en ufak zorlanmamizda bebisler afetmeden sürpriz yapabilir....
kuzum sennerde oturuosun walla ben gelim yaaa calismaya alttarafi supurmek silmek yimek yapmak degilmi sgk istemem maasim dolgu olsun yeter))))
walla canim ben bebek odasi halisi aldim anti bilmem ne olandan 2mt boyu tam odamiza gore hello kity lili....bunlarda guzel kalpli olan falan ama ne marka olursa olsun pamucak gibi toz gibi dokuo hep ewin icinde ii dusun derim bu tarzlari...
walla canim bende yedim 1 avuc 10 tl di koklaya koklaya yaliarak yedim resme esim dio canina can geldi))) birde kirmizi dan bahsedilmis ama burda kirmizi hep waerdi yesil yoktu....
yok canim ben degilim yanlislik olmus heralde gecmiste okudum bende....duorum dun yazdim dinlen die bugun dogurdumu
cabuk toparlanmana ve azimine bayildim tatlim allah guc kuwwtwersin..kuzuyada masaalah allah hayirli ewlat hayirli gunler nasip etsin bol sutun olsunnn az sancisi olsun....
okudum okudum canim kacar mi)) bu arada sen degilmidin 3 + 3 gun sonra alcak dr dedi gelisimini tamamlamis die karistirdim mi o arkadas sen degilsen napti baska dra gittimi bulamadim aradim ...
Ayy yeşil olandan ben de yedim çok şükür de kırmızı sordum bugün pazarda 2 3 haftaya çıkar dediler seninki yeşil olan
35+0 dayız 2300civarında dedi birde kafa çapı normalden önde vücut gelişşimi 2 hafta geride orantısuz yani
ya bence abarttığı kadar yokmuş bende 34+3 te 2300 dü doktor normal dedi, bundan sonra alırlar kilo dedi, takma kafana sen iyi beslenmeye bak canım, imkanın ve zamanın varsa başka bi doktor daha görsün için rahat etmeyecekse.
Tek kelimeyle harika olmuş!!!! :))
kızlar bugün 32 hafta raporumu almak için kadın doğuma gittim. su an 32+2 de olmam gerekirken bdp ölçümüne göre 34+6 ac ölçümüne göre 35+3 fl ölçümüne göre 33+6 çıktık dr bu bebek iri dedi. adet tarihimden eminim. şeker yüklemesi istedi daha önce yaptırdım normal çıkmıştı 18. haftamda. emin olmak için özel bir hastaneye gittim orada ki dr da aynı şeyi söyledi iri bir bebek olacak dedi 3800-4000 gr arası doğar dedi. ordaki ölçümler ise söyle bdp ölçümüne göre 33+1 ac ölçümüne göre 34+2 fl ölçümüne göre 33+4 kilosu 2323 gr boy da 45 cm. bu şekilde asla normal doğum olmaz dedi sezeryan olacakmış ama gününüde bekleyecekmişiz.
kısacası her iki dr da şeker olabilir dedi yarın 100 grlık şeker yüklemesi için gideceğim. ama korkuyorum umarım bebeğim sağlıklıdır. sizce haftamıza göre çok mu iriyiz.
İi beslenicem evet Allahın izni ile 15 gün sonra dr herşey yolunda diecek inanıyorummm senn şu an kaç hafta ve kaç kilo
04.04.2014 de bebegime kavustum gerçekten kizlar buraya yazmaya falan vakit bulamiyosunuz cok yogun. Bir süreç sezeryan oldum planli normal.dogumdan korktugim ve bebek icin bebek icin risksiz oldugunu düşündüğüm için genel anestezi oldum iyikide oyle olmuşum o ameliyathaneye girdigim anda gerildim.hatta beni hemen bayiltin dedim. Cabuk uyanmisim narkozun etkisiyle ilk dediğim seyde oğlum guzelmi olmus) okadar agriyla uyandimki karnimda bebegimi gormek heyecaniyla unutmaya calistim odama geldim 5 dakka sonra oglum geldi kucagima verdiler inanin agridan duygularimi tam.yasayamadim ama yinede o an dunyanin en guzel aniydi okadar guzeldiki bembeyaz akca.pakca bi oglan getirdiler gozleri acilmiyo:) hemen emzirme falan bebek hemsireleri geldi yardim icin. Saatlerce karnimda agri vardi ilk kalkisim 4saat sonra oldu biseyler yememde. Ilk kalkis hayatimin en acili aniydi belki ama yurudum hastanede iki gun kaldik sik sik yurudum ben cabuk.iylesiyim diye bebegim 10 gun erken alindi sezeryan oldugu icin oyuzden hep uyudu uyandirmak cok zor oldu kendini anne karnında saniyodu hep yawrum hastaneden ciktik suan 4. Günüm hala agrim var hafif zaten.emzirdikce agri.oluyo rahim kendini topladigi için dikisler yaniyor dik yurumek cok zor. Sunu soyliyim sezeryan oldugum icin bin.pisman oldum bukadar agri ve aci cekecegimi dusunmedim mecbur.kalmadikca yapmayın derim kesinlikle bebekle hayata gelince ooooo coooook uzun konu:) derin mevzu sarılık olcak.gibi oldu icim yandi olmadi düşünun kahroldum tum.dunyam o oldu icime.sokasim geliyo adami ya yok boyle sevgi emzirme muhabbeti cok teferruatliymis memeler siser agrir bebek emmez aman allahim emmezse sarılık olur. Benimki saolsun gececi uyku diye bise yok anlatmakla bitmezde bu konular oglanla ilgilenmek lazim hepinize hayirli dogumlar ne kadar heyecanlı. Oldugunuzu çok iyi biliyorum buda.oglum 3700 dogdu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne kapi susu ne srker ne kurabiye hic bisey yapmadim yapmayida dusunmuyorum acikcasi cunku maddi durumum yok. Mevlutte durum olursa tespih dagitmayi dusunuyorum. Olmazsada buyuk kayip degil zaten :) ben oule seyleri takmiyorum kafaya bana gelen insan benim icin gelir kurabiye seker icin gelmez diye dusunuyorumkizlar ya ben bi konuyu cok mu hafife aliorum anlamadim....bu hastanede dagitilcak ewde dagitilcak mevlutte dagitilcak....yani ben sadece mevlutte dagitirim bi sus die dusunuodum cunku gercekten odasinin kapi susune kadar hazirladik ama ekmek alcak paramiz kalmadi bunlar kizim icin di....ama millete bu kadar ikram zaten serbetlik sus bile aldim bardaga takilan...ee ikram etcez yicek iccek serbetle tamam...mevlutte de sus dedim yeter...ohooo insanlar siparis werio hastanede o desenli bebek kurabiyelerinden sisler de serbetlere kadar bende sasirdim kaldim......bugun carsidan baktim en ucuz 1 kg cukalata suslu 70 tl falan cok yani tup paramizi ayirdik kirayi ayirdik daha da paramiz kalmadi zaten bu ay icin....en basit bebek cukalatasi 48 tane 20tl.....keceden sekerlik gormustum baktim netten yaptim simdi susledim pusledim ufacik keceden pembe sekerlik yaptim....o pembe ambalajli 20tl lik te cukalatadan alip koysam icine hastaneye ilk gelene ikram etsek yetmez mi...en azindan cukalata ikram ettik olur.....mewluttede sus dagitiriz ewe gelene lohusa icinde serbet werim suslu bardakta olmaz mi....
Bu ara da bugu hoplaya ziplaya gezdigim bir awuc sehirde bayilcam sandim ya....koca kari gibi ihlaya ihlaya ewe geldim yaaa... merdiwende apis aramdan cikcak sandim yeminle sanirim bnm kizda asa indi bayaaa bu kadar zorlanmazdim yoksa....ewe geldik iki lokma yedigim gibi bi uazttim ayaklari aganda hala o moddayim bi tek sekerligi yaptim ama oda oturdugum yerde.....))
Baksaniza yaaa diom ki balik beyinlime suan icerde kipirdanio ve dogsa alcaz giydircez sewcez uyutcaz ne kadar degisik bi dongu rabbimin yaptigina bak ya...kim derki karnim da can tasicam kanimdan kemigimden oluscak kan pihtisini buyutcem giydircem cok garip ay duygusallastim mi ne)))
İlk kez hamileligimizi ögrendigimizde acaba
dis gebelik olabilirmi....
kese yerindemi....
bebek icindemi demistik
sonra kalbi atıyormu saglikli mi...?
10-15 haftalarda kizimmi oğlum mu geliyor acaba...
Bebegime isim sart ne katsam ki ?
15-20 haftalarda hareket zamani niye hareket etmez... biraz fazla hareket etse acaba rahatsizmi deriz..
Suyu mu az - çok? Midem yaniyor saclimi olucak..
Hickiriyor sorunmu var?
Vsvsvs.... Geliyoruz yolun sonuna Simdiki sorunumuzda kasilma sanci acaba erkenmi geliyor derdi...
kendimizi korkutmayalim bebeklerin cogundan fazlasi hazir olmadan kendini disari atmaz...
bizlerinde bu son haftalarda dikkatli olmasi lazim en ufak zorlanmamizda bebisler afetmeden sürpriz yapabilir....
04.04.2014 de bebegime kavustum gerçekten kizlar buraya yazmaya falan vakit bulamiyosunuz cok yogun. Bir süreç sezeryan oldum planli normal.dogumdan korktugim ve bebek icin bebek icin risksiz oldugunu düşündüğüm için genel anestezi oldum iyikide oyle olmuşum o ameliyathaneye girdigim anda gerildim.hatta beni hemen bayiltin dedim. Cabuk uyanmisim narkozun etkisiyle ilk dediğim seyde oğlum guzelmi olmus) okadar agriyla uyandimki karnimda bebegimi gormek heyecaniyla unutmaya calistim odama geldim 5 dakka sonra oglum geldi kucagima verdiler inanin agridan duygularimi tam.yasayamadim ama yinede o an dunyanin en guzel aniydi okadar guzeldiki bembeyaz akca.pakca bi oglan getirdiler gozleri acilmiyo:) hemen emzirme falan bebek hemsireleri geldi yardim icin. Saatlerce karnimda agri vardi ilk kalkisim 4saat sonra oldu biseyler yememde. Ilk kalkis hayatimin en acili aniydi belki ama yurudum hastanede iki gun kaldik sik sik yurudum ben cabuk.iylesiyim diye bebegim 10 gun erken alindi sezeryan oldugu icin oyuzden hep uyudu uyandirmak cok zor oldu kendini anne karnında saniyodu hep yawrum hastaneden ciktik suan 4. Günüm hala agrim var hafif zaten.emzirdikce agri.oluyo rahim kendini topladigi için dikisler yaniyor dik yurumek cok zor. Sunu soyliyim sezeryan oldugum icin bin.pisman oldum bukadar agri ve aci cekecegimi dusunmedim mecbur.kalmadikca yapmayın derim kesinlikle bebekle hayata gelince ooooo coooook uzun konu:) derin mevzu sarılık olcak.gibi oldu icim yandi olmadi düşünun kahroldum tum.dunyam o oldu icime.sokasim geliyo adami ya yok boyle sevgi emzirme muhabbeti cok teferruatliymis memeler siser agrir bebek emmez aman allahim emmezse sarılık olur. Benimki saolsun gececi uyku diye bise yok anlatmakla bitmezde bu konular oglanla ilgilenmek lazim hepinize hayirli dogumlar ne kadar heyecanlı. Oldugunuzu çok iyi biliyorum buda.oglum 3700 dogdu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?