2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canm mrb ayni haftalarda sayiliriz benmde bugun sabah bi sanci gibi cok rahatsiz edici bise yasadim ama tam bilemiyorum.neyin nesiydi bana tarif edermisin.nasil biseydi yasadiklarin zahmet olmazsa

İnşallah hepiniz iyisinizdir,dün temizlikçi geldi çok şükür,
akşama kaynanam gelicek 1hafta kalıcak sonrasında annem gelicek,
Doğuma haftalar kaldı heycanlıyım ama çatlaklarıma çok üzülüyom.

Göbek deliğimin üstüne doğru gidiyor çatlaklar sizdede öylemi???
Daha ne kadar çatlıycam

Gunaydin anneler
bugun kontrolum var.35+2 deyim cati yapar mi.erken di mi..heyecanlandim :)

bendede oluyor canım korkma,lavaboya gidince rahatlıyorum,yatağa yatınca hafif sancım oluyo geçiyor.
Benim bebeğimde çok kıpırdıyor,kafası sağda aşağıda duruyor,poposuda solumda yukarı doğru.
Sağlık ocağındaki hemşirelere danışabilirsin,bizim burdakiler çok ilgileniyor.

Canm mrb ayni haftalarda sayiliriz benmde bugun sabah bi sanci gibi cok rahatsiz edici bise yasadim ama tam bilemiyorum.neyin nesiydi bana tarif edermisin.nasil biseydi yasadiklarin zahmet olmazsa
ben gecen hafta ishal olmustum.korkmustum.karnim agriyordu.gecti simdi.allah vaktinde nasip etsin

Gozun aydin.sevdiklerin baksin sana artik.
Ben gunde 2 kez karnima uny baby vazelin kullandim cok su ictim.karnim catlamadi.popoma kullanmamistim ora biraz catladi

Son düzenleme:
ben gecen hafta ishal olmustum.korkmustum.karnim agriyordu.gecti simdi.allah vaktinde nasip etsin

Gozun aydin.
Ben gunde 2 kez karnima uny baby vazelin kullandim cok su ictim.karnim catlamadi.popoma kullanmamistim ora biraz catladi

evet bende bu ay vazilen kullanmaya başladım,pahalı kremlere döktüğüm paralar boşa gitti,
Çatlayacaksa hiçbişe fayda etmiyor maalesef cildim çok kuru

sağlık ocağına gitsen orda ebeler var sana yardımcı olurlar hemde için rahatlar canım.

Çatı muayenesi ne zaman yapılıyor bende merak ediyorum.

Benim dr um önce yukardan bakıyor ultrasonla.. Eğerki bişe görürse muayene edeceğini söyledi.. Bu hafta cts 36 ya giricez artık calışmak istemiyorum aslında 37.haftaya kadar calışmam gerek ama sanırım yıllık iznimi kullanacagım 5gun.. Snrada çalışamaz raporu alırım otururum evimde.. Aslında ayın yarısından fazla calışmam gerekiyor prim alabilmek in .. Paraya da ihtiyacım var ama bilmiyorum dayanabilirmişim gibi gelmiyor bana ne yapsamki..

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam haber ver bizede evet sağlıklı olsunlarda minnak bebek olsada olur demi

Bende hicbisi yapmadim bukadar agriyl a beceremem zatenYapmak isteyen gelsin evime yapsin.Hee bi 10 tllik falan bi kapi susu almayi dusunuom oda sunneti icin.,.

bende senle aynı durumdayım son haftalar çalışmak tam bir işkence oluyor 20 Nisana kadar çalışayım diyorum bebişle daha fazla vakit geçirmek için ama bilmiyorum yapabilir miyim bebiş doğduktan sonra zaten zor oluyormuş işe başlamak onu düşünüp vazgeçiyorum erken izne ayrılmaktan

bende ayın 25.de çıkacağım izne ama hiç çalışmak istemiyorum günler hatta saatler geçmiyor sanki.bu akşam doktoruma gideceğim geçen hafta olanlardan sonra bebek hareketleri azaldı aslında takmayayyım diyorum kafama ama .normalde cuma günü randevum aslında ama bekleyemeyeceğim bu akşam gideceğim sanırım.
birde iş yerinde yemek yapan bir ablamız var karnın çok düşmüş dedi bir haftaya doğar bu bebek dedi maşallah dedim bende ağzını hayra aç.oda biraz canımı sıktı aslında.dünde annem yürüyüşümden yorumlar yapıyordu offf tipim değiştikçe bebek doğacak diye yorumlar alıyorum hergün.daha çok küçük oysaki 36.haftayı bir görseydim hayırlısıyla hiç korkmamda o zaman.

Canlarim korkmayin ins.Bebegin hareketlerini dinleyebiliyorsaniz sogum zamaninda bebek.ya hic hareket etmez yada 1 kez hareket eder die biliyorum bende cok.cektim o sanxilari 6 saat bile.cektigim oldu benim 22 gunum kalmis doguma ins.Ama iciniz rahat etmezse bi gorunmeniz ii olur acilden veya saglik ocagina derim,.,

ayy maşallah keşke bende çatlamasydım

evet bende bu ay vazilen kullanmaya başladım,pahalı kremlere döktüğüm paralar boşa gitti,
Çatlayacaksa hiçbişe fayda etmiyor maalesef cildim çok kuru

canım ben lierac aldım kakao yağı falan sürdüm hiç bir işe yaramadı hala çatlamaktayım eşimin yanında üstümü değiştiremez oldum beni beğenmemesinden korkuyorum

Çatı muayenesi ne zaman yapılıyor bende merak ediyorum.

Kontrollerimds hic yapmadilar ama acilden giris yaptigimizda yaptilar her gittigimizde erkenciyiz biz galiba.Buzamanlar gitmiyorum ama.1 ay onceye kafar gidiyordum.

Aman canim olurmu hic oyle sey rahat ol sen bi mucizeyi dunyaya getiriyorsun onun gozunde emin cok buyuk bi degerin.olucak dusunsene bi hic yokken simdi canlinin icinde bir canli.daha biraz akil yuruten.icin muhtesem yapayi yapilamaz bi mucize bu.Bende aldirdim lierac krem yaglar falan ama catlagim olmadi hic kullanmadimda sadece 1 hafta kullanmistim.Ben sıksık ilik dusta karnimi ovalayip hafifce kasiyordum ise yaradi herhalde Yu hamdolsun catlagim yok.

ya kaç kişi yazmış okumadın mı karnım 35. haftada düştü 40 ı tamamladım sonra doğurdum diye benim bebiş de eskisi gibi hareketli değil c.tesi kontrolüm vardı bebeğimin hareketleri normaldi ama pazar gecesinden bu yana fazla hareketli değil diye dün yedim kendimi resmen ama şu an iyi çok şükür tombik oluyor bebeklerimiz ondan hareketleri azalmıştır canım bi de ben c.tesi inanılmaz stresliydim kaskatı kesilmişti vücudum resmen onun etkisi de olabilir sende eğer stresliysen, 1 saat içinde hareket falan ediyorsa hafif bile olsa endişelenme öbür türlü baktın olmuyor hareketleri cidden az git bence de doktora

ohhh maşallah bende duştan sonra gözenekler açıktır diye hemen sürüyorum ama hiç işe yaramadı genetik birazda annemde de olmuş ama benimki gibi çok değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…