günaydın güzel anneler tatlı bebişlerr...
geçen olan sancım bu akşamda oldu sanırım her akşam olucak artık.. kızlarr ben oturunca geri kalkamıyorum yaa belime kramp giriyo bacaklarım acıyo oofff şu iki haftta geçsede evimde dinlenebilsemmbirde cumartesi olsada bebişimi görmeye gitsemm
Slm kizlar bende bugun bi tuhaflik var anlamadim ne.oldugunu.anlatayim.sabaha karsi boyle bi rahatsizlik hissettim karnimda sanci gibi falan lavoboya kalktim afedersiniz.ishalmisim rahatladim uyudum sonra uyandim bu.kezde ayni sanci nasil anlatim bilmiyorum ama bole.adet sancisi ama hafifi ve sureklisi birde ksiklarim ve karnimin alt tarafi bole kimil kimil dakika tutayim.dedim ama surekli oldugu icin tutamadim suan.ayaklarimizi uzattim rahatladim sanki.sizce bu dogum sancisimi yalancisimi.naapsam nstye girim.desem baska.bi ilceye gitmam lazim hani kizlar sizde bahsedoyodunuz ya sancilandim falan.diye bole.bisemiydi??birde bebegimin hareketleri iyi cok sukur sanci olunca bebek hareketleri.azalirmi cogalrimi kizlar
ben gecen hafta ishal olmustum.korkmustum.karnim agriyordu.gecti simdi.allah vaktinde nasip etsinCanm mrb ayni haftalarda sayiliriz benmde bugun sabah bi sanci gibi cok rahatsiz edici bise yasadim ama tam bilemiyorum.neyin nesiydi bana tarif edermisin.nasil biseydi yasadiklarin zahmet olmazsa
Gozun aydin.sevdiklerin baksin sana artik.İnşallah hepiniz iyisinizdir,dün temizlikçi geldi çok şükür,
akşama kaynanam gelicek 1hafta kalıcak sonrasında annem gelicek,
Doğuma haftalar kaldı heycanlıyım ama çatlaklarıma çok üzülüyom.
Göbek deliğimin üstüne doğru gidiyor çatlaklar sizdede öylemi???
Daha ne kadar çatlıycam
ben gecen hafta ishal olmustum.korkmustum.karnim agriyordu.gecti simdi.allah vaktinde nasip etsin
Gozun aydin.
Ben gunde 2 kez karnima uny baby vazelin kullandim cok su ictim.karnim catlamadi.popoma kullanmamistim ora biraz catladi
Gunaydin anneler
bugun kontrolum var.35+2 deyim cati yapar mi.erken di mi..heyecanlandim :)
Çatı muayenesi ne zaman yapılıyor bende merak ediyorum.
Slm kizlar bende bugun bi tuhaflik var anlamadim ne.oldugunu.anlatayim.sabaha karsi boyle bi rahatsizlik hissettim karnimda sanci gibi falan lavoboya kalktim afedersiniz.ishalmisim rahatladim uyudum sonra uyandim bu.kezde ayni sanci nasil anlatim bilmiyorum ama bole.adet sancisi ama hafifi ve sureklisi birde ksiklarim ve karnimin alt tarafi bole kimil kimil dakika tutayim.dedim ama surekli oldugu icin tutamadim suan.ayaklarimizi uzattim rahatladim sanki.sizce bu dogum sancisimi yalancisimi.naapsam nstye girim.desem baska.bi ilceye gitmam lazim hani kizlar sizde bahsedoyodunuz ya sancilandim falan.diye bole.bisemiydi??birde bebegimin hareketleri iyi cok sukur sanci olunca bebek hareketleri.azalirmi cogalrimi kizlar
geçen hafta gittim 34+3 te 2,300 dendi, şuan 35+1 im, perşembe günü yine gidicem bakalım kaç olucak, öğrenince yazarım canım.
ama takmıyorum ben kafama yani, 2,5 kilo bile doğsa ben beslerim oğlumu,yeterki başka problemleri çıkmasın
kaşar ve muz bebeğe kilo aldırırmış aklında bulunsun
Ne kapi susu ne srker ne kurabiye hic bisey yapmadim yapmayida dusunmuyorum acikcasi cunku maddi durumum yok. Mevlutte durum olursa tespih dagitmayi dusunuyorum. Olmazsada buyuk kayip degil zaten :) ben oule seyleri takmiyorum kafaya bana gelen insan benim icin gelir kurabiye seker icin gelmez diye dusunuyorum
Benim dr um önce yukardan bakıyor ultrasonla.. Eğerki bişe görürse muayene edeceğini söyledi.. Bu hafta cts 36 ya giricez artık calışmak istemiyorum aslında 37.haftaya kadar calışmam gerek ama sanırım yıllık iznimi kullanacagım 5gun.. Snrada çalışamaz raporu alırım otururum evimde.. Aslında ayın yarısından fazla calışmam gerekiyor prim alabilmek in .. Paraya da ihtiyacım var ama bilmiyorum dayanabilirmişim gibi gelmiyor banane yapsamki..
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim dr um önce yukardan bakıyor ultrasonla.. Eğerki bişe görürse muayene edeceğini söyledi.. Bu hafta cts 36 ya giricez artık calışmak istemiyorum aslında 37.haftaya kadar calışmam gerek ama sanırım yıllık iznimi kullanacagım 5gun.. Snrada çalışamaz raporu alırım otururum evimde.. Aslında ayın yarısından fazla calışmam gerekiyor prim alabilmek in .. Paraya da ihtiyacım var ama bilmiyorum dayanabilirmişim gibi gelmiyor banane yapsamki..
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende senle aynı durumdayım son haftalar çalışmak tam bir işkence oluyor 20 Nisana kadar çalışayım diyorum bebişle daha fazla vakit geçirmek için ama bilmiyorum yapabilir miyim bebiş doğduktan sonra zaten zor oluyormuş işe başlamak onu düşünüp vazgeçiyorum erken izne ayrılmaktan
Canm mrb ayni haftalarda sayiliriz benmde bugun sabah bi sanci gibi cok rahatsiz edici bise yasadim ama tam bilemiyorum.neyin nesiydi bana tarif edermisin.nasil biseydi yasadiklarin zahmet olmazsa
bendede oluyor canım korkma,lavaboya gidince rahatlıyorum,yatağa yatınca hafif sancım oluyo geçiyor.
Benim bebeğimde çok kıpırdıyor,kafası sağda aşağıda duruyor,poposuda solumda yukarı doğru.
Sağlık ocağındaki hemşirelere danışabilirsin,bizim burdakiler çok ilgileniyor.
ben gecen hafta ishal olmustum.korkmustum.karnim agriyordu.gecti simdi.allah vaktinde nasip etsin
Gozun aydin.sevdiklerin baksin sana artik.
Ben gunde 2 kez karnima uny baby vazelin kullandim cok su ictim.karnim catlamadi.popoma kullanmamistim ora biraz catladi
evet bende bu ay vazilen kullanmaya başladım,pahalı kremlere döktüğüm paralar boşa gitti,
Çatlayacaksa hiçbişe fayda etmiyor maalesef cildim çok kuru
ayy maşallah keşke bende çatlamasydım
canım ben lierac aldım kakao yağı falan sürdüm hiç bir işe yaramadı hala çatlamaktayım eşimin yanında üstümü değiştiremez oldum beni beğenmemesinden korkuyorum
bende ayın 25.de çıkacağım izne ama hiç çalışmak istemiyorum günler hatta saatler geçmiyor sanki.bu akşam doktoruma gideceğim geçen hafta olanlardan sonra bebek hareketleri azaldı aslında takmayayyım diyorum kafama ama .normalde cuma günü randevum aslında ama bekleyemeyeceğim bu akşam gideceğim sanırım.
birde iş yerinde yemek yapan bir ablamız var karnın çok düşmüş dedi bir haftaya doğar bu bebek dedi maşallah dedim bende ağzını hayra aç.oda biraz canımı sıktı aslında.dünde annem yürüyüşümden yorumlar yapıyordu offf tipim değiştikçe bebek doğacak diye yorumlar alıyorum hergün.daha çok küçük oysaki 36.haftayı bir görseydim hayırlısıyla hiç korkmamda o zaman.
Aman canim olurmu hic oyle sey rahat ol sen bi mucizeyi dunyaya getiriyorsun onun gozunde emin cok buyuk bi degerin.olucak dusunsene bi hic yokken simdi canlinin icinde bir canli.daha biraz akil yuruten.icin muhtesem yapayi yapilamaz bi mucize bu.Bende aldirdim lierac krem yaglar falan ama catlagim olmadi hic kullanmadimda sadece 1 hafta kullanmistim.Ben sıksık ilik dusta karnimi ovalayip hafifce kasiyordum ise yaradi herhalde Yu hamdolsun catlagim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?