yok ilac falan almiorum dikkat istrhat ediorum .....takip ediorum zaten takip etmek en buyuk uyuzluk insan kafasindan atcagina tam tersi saate bak seklini takip et cok gerici oluo....dr.um 2.hafta daba durur 36.gorursek ilk vukuatta aliriz yirmayiz bebegi daha fazla serumla falan dedi.....ben sezaryen istiorum eger erken gelip kuvez donemi atlatmamis olursa doruk.....eger zamaninda gelirse esentepe......normal esentepe de 750 sezaryen 1200 sanirim doruk ucuk fiiyatlar 2500....allah sonumuzu hayir etsin...sen calismaya dewam mi..
bende ayın 25.de çıkacağım izne ama hiç çalışmak istemiyorum günler hatta saatler geçmiyor sanki.bu akşam doktoruma gideceğim geçen hafta olanlardan sonra bebek hareketleri azaldı aslında takmayayyım diyorum kafama ama .normalde cuma günü randevum aslında ama bekleyemeyeceğim bu akşam gideceğim sanırım.
birde iş yerinde yemek yapan bir ablamız var karnın çok düşmüş dedi bir haftaya doğar bu bebek dedi maşallah dedim bende ağzını hayra aç.oda biraz canımı sıktı aslında.dünde annem yürüyüşümden yorumlar yapıyordu offf tipim değiştikçe bebek doğacak diye yorumlar alıyorum hergün.daha çok küçük oysaki 36.haftayı bir görseydim hayırlısıyla hiç korkmamda o zaman.
günaydın kızlar.bizim için dua eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun.bugün işe geldim çok yorgun hissediyorum kendimi sanki hiç uyumadım gibi.artık izne çıkmak istiyorum günler çabuk geçsede 25inde izne ayrılacağım.bu cuma doktor kontrolüm var merakla bekliyorum.bebeğim çok az hareket ediyor ama normal sanırım yeri daraldı iyicene panik yapmıyorum o yüzden karnımda iyice aşağıya indi ben bile farkettim dün annemde dedi yürümemde değişmiş senin doğum yakın dedi öyle derlermiş eskiler filan diye anlattı.hiç takılmıyorum artık ne yapayım geleceksede bakarız çaresine allah daha büyük dert vermesin.henüz hiç bişey hazırlamadım hastane çantasını bu hata halletmeliyim.cumartesi evi temizlemek için kadın gelecek.sonraki haftada kaynımlar yine geliyor artık takmıyorum iş olacağına varıyor.yaşadıklarım dan sonra herşeyden önemlisi can sağlığı ve bir arada olmak onu anladım.allah hepimizin yardımcısı olsun.sizleri çok seviyorum.
Ben 37 38 haftalarda yapiliyo diye biliyorum.belki doktordan doktora farklilik gosterir.
Benim dr um önce yukardan bakıyor ultrasonla.. Eğerki bişe görürse muayene edeceğini söyledi.. Bu hafta cts 36 ya giricez artık calışmak istemiyorum aslında 37.haftaya kadar calışmam gerek ama sanırım yıllık iznimi kullanacagım 5gun.. Snrada çalışamaz raporu alırım otururum evimde.. Aslında ayın yarısından fazla calışmam gerekiyor prim alabilmek in .. Paraya da ihtiyacım var ama bilmiyorum dayanabilirmişim gibi gelmiyor banane yapsamki..
Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tamam haber ver bizede evet sağlıklı olsunlarda minnak bebek olsada olur demi
Kontrollerimds hic yapmadilar ama acilden giris yaptigimizda yaptilar her gittigimizde erkenciyiz biz galiba.Buzamanlar gitmiyorum ama.1 ay onceye kafar gidiyordum.
evet bende bu ay vazilen kullanmaya başladım,pahalı kremlere döktüğüm paralar boşa gitti,
Çatlayacaksa hiçbişe fayda etmiyor maalesef cildim çok kuru
Canm mrb ayni haftalarda sayiliriz benmde bugun sabah bi sanci gibi cok rahatsiz edici bise yasadim ama tam bilemiyorum.neyin nesiydi bana tarif edermisin.nasil biseydi yasadiklarin zahmet olmazsa
Evet canim bendim sanki safak sayiyom yaa 22gunumuz kaldiio.,.Ayin 10unda randevum var ama bana 8 haftalikken bile ayni seyi solemisti yani ozamandan beri cok doktor degistirdim fakat farkli soyleyen olmadi simdiye kadar.,.
Ne kapi susu ne srker ne kurabiye hic bisey yapmadim yapmayida dusunmuyorum acikcasi cunku maddi durumum yok. Mevlutte durum olursa tespih dagitmayi dusunuyorum. Olmazsada buyuk kayip degil zaten :) ben oule seyleri takmiyorum kafaya bana gelen insan benim icin gelir kurabiye seker icin gelmez diye dusunuyorum
Canım ne oldu hayır olsun?
Okumadım zaten bildirimler de gelmiyor....
Slm kizlar bende bugun bi tuhaflik var anlamadim ne.oldugunu.anlatayim.sabaha karsi boyle bi rahatsizlik hissettim karnimda sanci gibi falan lavoboya kalktim afedersiniz.ishalmisim rahatladim uyudum sonra uyandim bu.kezde ayni sanci nasil anlatim bilmiyorum ama bole.adet sancisi ama hafifi ve sureklisi birde ksiklarim ve karnimin alt tarafi bole kimil kimil dakika tutayim.dedim ama surekli oldugu icin tutamadim suan.ayaklarimizi uzattim rahatladim sanki.sizce bu dogum sancisimi yalancisimi.naapsam nstye girim.desem baska.bi ilceye gitmam lazim hani kizlar sizde bahsedoyodunuz ya sancilandim falan.diye bole.bisemiydi??birde bebegimin hareketleri iyi cok sukur sanci olunca bebek hareketleri.azalirmi cogalrimi kizlar
hayirlisi olsn cnm baya tamamladi arrk bebislermz hayata tutunurlar insallah.ben 2.donem hic calsmadm dogum izninden once rapor aldm bana da baharda erken dogum riskin var dedi ama smdlk bi sknti yok sukur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sorma canim yaaa herseyi hazir esim sey dio kizim odan burda yatagin burda hepsi masal gibi seni beklio aklinca acele etme dicek sus yaaa dedim anlatip durma cocuk firlicak simdi sabirsizlanio demekki diom...yok kizim sen otur istediin kadar orda ben odaya annrni bile sokmam icin rahat etsin dio...walla bu haftalarida gorcegmi sanmiodum ben hele suyu azaldiginda ama artik yarilandi endisem kendi kurtardi sayilir bide bu haftayi atlatirsa tamamdir....gelsene) gelsene gelemezki die dalga geccem walla horur o gununu...
Kızlar çok ağrıyor belim ya ne yapacağımı şaşırdım sağa sola donemiyorum totom bile ağrıyor....
İnşallah hepiniz iyisinizdir,dün temizlikçi geldi çok şükür,
akşama kaynanam gelicek 1hafta kalıcak sonrasında annem gelicek,
Doğuma haftalar kaldı heycanlıyım ama çatlaklarıma çok üzülüyom.
Göbek deliğimin üstüne doğru gidiyor çatlaklar sizdede öylemi???
Daha ne kadar çatlıycam
Merhaba arkadaşlar arranıza gireyim dedim geç bile kalmışım 😁 ilk çocuğum nasipse benim doğum 30nisan 5mayıs arası bende size bir takım hazırlıklardan bahsedeyim şuanda 36+2 haftalık gebeyim oğlum olacak inşallah odası hazırlığı derken doğum çantası herşeyi hazır size bir kaç resimde atayım bizide aranıza alın malum birbirimize ihtiyacımız olacak özellikle ilk bebeğini kucağına alacak annelere yardım lütfen 😁😁Eki Görüntüle 1057130 Eki Görüntüle 1057132 Eki Görüntüle 1057135 Eki Görüntüle 1057136 Eki Görüntüle 1057137
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgördük tesekkur ederim ev hanimi olunca bolca vakit kaliyor bende ilk cocuk heycani malum herseyde benm emegim olsun istedim insallah hepimiz saglikla sihatle evlatlarimizi kucagimiza aliriz😘🙏🙏🙏Hoşgeldin canım ayyyy ne kadar sevimli güzel hazırlıklar yapmışsın yaaaa maşallah bayıldım hepsine allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
aaa cok sasirdim bu kadar rahat izin almanaa cunku birakmio okullar bole ookuorum burda yani....nerde gorew yapiodun....dun carsida hamile gorunce hep aklima sen geldin))) acaba mi die...
Kirmizidan kastım şu kulağa küpe diye taktigimiz...aynı şeyden mi bahsediyoruz :)Kirmizisi migrosta var canimcim:) martin 15inde gormustum hemde:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim ilk catlagimla göbek deligimin etrafında oldu yatay kırmızı kısa çizgilerİnşallah hepiniz iyisinizdir,dün temizlikçi geldi çok şükür,
akşama kaynanam gelicek 1hafta kalıcak sonrasında annem gelicek,
Doğuma haftalar kaldı heycanlıyım ama çatlaklarıma çok üzülüyom.
Göbek deliğimin üstüne doğru gidiyor çatlaklar sizdede öylemi???
Daha ne kadar çatlıycam
Ayy sabah kalktım bebek yok bi panik oldum ki anlatamam bir de sabahları çok hareketli olurdu bu sefer tık yok neyseki kahvaltıdan sonra şişti yine karnım kızım da başladı kivirmaya:)34. Haftada dusmesi için erken zaten benimki göğüs kafesimi zorluyor acıtıyorgörürüz görürüz.. ben de her an cıkacakmıs gıbı hıssedıyorum hele yolda bıseye yetısmek ıcın kosustururken ıkınsam cıkacak gıbı oluyor... çiş tutar gıbı tutmaya calısıyorum yavrumu
ama ben ınanıyorumkı saglıkla sıhhatle zamanında dogacak .. hatta muhtemelen 38. haftada "hala nıye dogmadı bu cocuk gelsın artık" dıye sıze dert yanıcamkesin!!!
kımsenın dedıgıne kulak asma canım.. aşagı dusmesı ıyı bı kere! düşmese daha kotu.
sımdı tam zamanı dusmek ıcın .. bıdaha ne zaman dusecek.. benımde gecen sabah karnım dumduzdu valla.. bı uyandım dıyorum cocuk nerde!!!
Kızlar yaaaa ben ki eskiden küçük bir melek gibi uyuyan kadın bildiğin kocaman bir canavara dönüşmüşüm.... Gece o kadar horlamışım ki sanırsın yatak odasında traktör çalışıyor ,eşimin uykusu o kadar ağırdır adam resmen benim horlama sesime uyanmış, beni dürtmüş bi de hiç o taraflı olmamışım hatırlamıyorum o da almış eline kamerayı bir güzel çekmiş beni işin en acı yanı da ne bilio musunuz sabah bilgisayardan bi canavar sesi gelio ben de yaaaa o ses ne be nerden gelio dedim bir baktımmmmm ekranda ben varım, böyle bir çirkinlik olamaz, yemin ederim bi hayvan videosu falan izlio sandıydım o görüntüden sonra eşime bi kez daha saygı duydum ayı desenli pijamalarım ve sonsuz gürültüme rağmen hala yanımda olduğu için
Bu horlama olayı doğumdan sonra geçecek mi ya lütfen geçsinnnnnn çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?