2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

hayirlisi olsn cnm baya tamamladi arrk bebislermz hayata tutunurlar insallah.ben 2.donem hic calsmadm dogum izninden once rapor aldm bana da baharda erken dogum riskin var dedi ama smdlk bi sknti yok sukur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

görürüz görürüz.. ben de her an cıkacakmıs gıbı hıssedıyorum hele yolda bıseye yetısmek ıcın kosustururken ıkınsam cıkacak gıbı oluyor... çiş tutar gıbı tutmaya calısıyorum yavrumu

ama ben ınanıyorumkı saglıkla sıhhatle zamanında dogacak .. hatta muhtemelen 38. haftada "hala nıye dogmadı bu cocuk gelsın artık" dıye sıze dert yanıcam kesin!!!

kımsenın dedıgıne kulak asma canım.. aşagı dusmesı ıyı bı kere! düşmese daha kotu.

sımdı tam zamanı dusmek ıcın .. bıdaha ne zaman dusecek.. benımde gecen sabah karnım dumduzdu valla.. bı uyandım dıyorum cocuk nerde!!!

Son düzenleme:

Canım ne oldu hayır olsun?
Okumadım zaten bildirimler de gelmiyor....

Ben 37 38 haftalarda yapiliyo diye biliyorum.belki doktordan doktora farklilik gosterir.

hım bu gittiğimde sorayım ben en iyisi, kendimi psikolojik olarak hazırlarım en azından, saol canım

bende 35+3 te gidicem perşembe günü heralde yapılmaz çatı muayenesi,
valla benimde hiç çalışasım yok canım her sabah ayaklarım geri geri geliyorum işe ama evde de tek başıma patlarım sıkıntıdan ben, iş yerinde hem zaman geçiyor, hemde çok bu aralar şansıma yoğun değilim, o yüzden 37.haftaya kadar çalışıcam.
ben yıllık iznimi doğum sonrasında duruma göre kullanmayı düşünüyorum, bebişlerimizin bize çok ihtiyacı olarak her an, her dakika daha önemli, böyle motive ederek kendimi çalışıyorum işte

Tamam haber ver bizede evet sağlıklı olsunlarda minnak bebek olsada olur demi

tamam canım, sende endişe etme, stres en kötü etken.

Kontrollerimds hic yapmadilar ama acilden giris yaptigimizda yaptilar her gittigimizde erkenciyiz biz galiba.Buzamanlar gitmiyorum ama.1 ay onceye kafar gidiyordum.

zaten bu sene hiç zamanında doğan bebek görmedim yani hep en az 1-2 hafta erken doğuyorlar, fırlama olacak bu çocuklar

evet bende bu ay vazilen kullanmaya başladım,pahalı kremlere döktüğüm paralar boşa gitti,
Çatlayacaksa hiçbişe fayda etmiyor maalesef cildim çok kuru

canım inanmayacaksın ama ben hamileliğin başında Lierac kullandım 4. ay bitti, sonra Seba med kullandım o da 5,5. ay bitti ondan sonra ve şu sıralar bildiğim arkonun marketlerde satılan dandik kremlerinden aldım onu kullanıyorum ve hamileliğim boyunca toplam 19 kilo aldım ve genetiğim de ii değildir annemin karnı harita gibi ama tek bir çatlak olmadı , yani kreme para dökmeye falan gerek yok ama sadece şunu söyleyebilirim (ben çatlak olayını buna bağlıyorum ) çok su içiyorum ve çok meyve tüketiyorum belki de ondan çatlamamışımdır. Bol bol sıvılı şeyler tüket canım

Canm mrb ayni haftalarda sayiliriz benmde bugun sabah bi sanci gibi cok rahatsiz edici bise yasadim ama tam bilemiyorum.neyin nesiydi bana tarif edermisin.nasil biseydi yasadiklarin zahmet olmazsa

canım adet sancısı gibi oluyo dediğin gibi. belimden geliyo kasıklarıma ben dr uma sormuştum daha önce artık normal dedi. eğer sancıdan sonra bebek hareket ediyorsa ve dinlenince geçiyorsa önemli değil demişti. bende o yüzden pek takılmıyorum. daha nst yede girmedim hiç cumartesi gircem inşallah. panik yapma bence normal. dinlen yada duş al. geçmezse uzun zman ozman telaşlanırız

Evet canim bendim sanki safak sayiyom yaa 22gunumuz kaldiio.,.Ayin 10unda randevum var ama bana 8 haftalikken bile ayni seyi solemisti yani ozamandan beri cok doktor degistirdim fakat farkli soyleyen olmadi simdiye kadar.,.

anladim canim sende benim gibisin desene 4.aydi sanirim ozamandan bu yana erken dogum diolar ))

nerde yasiodu bilmiorum canim ama bende bole dusunuorum buralarin nasil oldugunu az cok anllatim kadin bana kurabiye dagit dio anneme serbette dagitin yaninda dio saka gibi yani we annemde esimde cok hassas bnm gibi sert mizacli degiller duyarsak sagda solda uzuluruz derler....ki duyarlar kuru kuru gittik geldik derler....ayip hic ozenmemeis derler....demezlerki kiz issiz adam bj kadar kazanio bole selere harcicaklarini bebeklerine harcasinlar kursaklarina harcasinlar....daha mewlutte hem sus hemde ikramlik dagitilir mesela ayran pide yada meyve suyu poca gibi okadar cok sey war ki anlatamam bende en pratigini buldum maddi acidan en ucuzunu yani....bana kocam istedigimi yapio bide elalemi kafaya takip bosa para harcamak istemiom....millet 5dk oturup aferin wersin die hesapladim 450tl tutuo hersey..yazik gunah okadar paramiz kalmio ki zaten bizim ;,,,((

Canım ne oldu hayır olsun?
Okumadım zaten bildirimler de gelmiyor....

bugün çok yorgun hissediyorum kendimi bebek yine az hareket ediyor doktora gideyim akşama iş çıkışı diyorum.moralim bozyk keyifsizim bitsin artık şu günde evime gideyim kuzeyime sarılayım öpeyim koklayayım oğlumu özlüyorum çalışmakta istemiyorum yani deprseyondayımm galiba iyice.

Cancağızım aynı ağrıyı ben de yaşadım geçen gece tebrik ederim ancak bu kadar tarif edilebilir, sabah hemen kalkıp hastaneye gittim panikten tüm aletlere falan bağlandım ama yalancı sancı çıktı doğuma kadar hazırlanırken arada olacakmış bu sancılar korkma biraz dinlen deyip gönderdiler gerçekten 1-2 saat dinlendim sonra hiç sancı kalmadı normal hayatıma döndüm, korkma yani bi süre olacak bu aldatmaca sancılar :)

Merhaba arkadaşlar arranıza gireyim dedim geç bile kalmışım 😁 ilk çocuğum nasipse benim doğum 30nisan 5mayıs arası bende size bir takım hazırlıklardan bahsedeyim şuanda 36+2 haftalık gebeyim oğlum olacak inşallah odası hazırlığı derken doğum çantası herşeyi hazır size bir kaç resimde atayım bizide aranıza alın malum birbirimize ihtiyacımız olacak özellikle ilk bebeğini kucağına alacak annelere yardım lütfen 😁😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaa cok sasirdim bu kadar rahat izin almanaa cunku birakmio okullar bole ookuorum burda yani....nerde gorew yapiodun....dun carsida hamile gorunce hep aklima sen geldin ))) acaba mi die...

Çok tatlıyız biz yahu :)
Yine aynı sıkıntılarla teselli ediyoruz birbirimizi :) İyi ki varsınız arkadaşlar

Benim minikte son 1 haftada değişti tamamen,ayaklarım açık oturuyorum göbeğim arada kalıyor:) Merdiven çıkmak komedi..
Yattığımda dönerken acı duyuyorum kuyruk sokumumda,her sabah bir kütürtü günaydın diyor :)
Zaaaten hep aşağıda taşıdım ufaklığı,şimdi daha garip..Kasılmalarda 2 gündür daha sık olmaya başladı,karnım sertleşiyor nefes borum kasılıyor gb oluyor aşağıdanda bi ittirme seziyorum,derin derin nefes aldıkça geçiyor hepsi

Yarın kontrol var,Cuma'da başka hastanede ve sağlık ocağında var,inşallah güzel haberler duyarım..

Eşimde fazla kıpırdanınca canım acıyor sanıyor,kızııım yorma anneyi diyor,minikte duruyor anlamıyorum :)) Dedim ki öyle deme kızımıza spor yapıyor o aferin de :)) Çok dinliyor benim ki babasını,istisnasiz her defasında dediği gb oluyor anlamadım gitti :))))
Bu zamanlara kadar geldik ya çok şükür canım,inşallah gelsene gelsene diye de eğleneceksin :)

Kızlar çok ağrıyor belim ya ne yapacağımı şaşırdım sağa sola donemiyorum totom bile ağrıyor....

Evet benimde kuyruk sokumu fena :) Yatmak çok kötü,uyumak istemiyorum..Kalkınca daha çok zorlanıyorum,hareketliyken iyi..

Ben 3. ay bittiğinden beri vazelin kullandım,bi ara bebek yağı kullandım ama sonralarda yetmiyor gbydi vazeline döndüm yine..Hiç çatlamadım şimdiye kadar canım..Vazelinin nemi geçmiyor hiç..Gerçi annemde hiç çatlamamış son ayında bacak araları çatlamış sadece,biraz da yapısal sanırım..
Üzülme onlar ne güzel bir mucizeden dolayı sonucta :) Kaşınıyorsa esyanın üstünden kaşı sadece unutma..

Çoğunu kendim yaptım süslemeleri bana ait tepsi çerçeveler lavanta kesesi taç terlik süsü anı defteri bardaklar kısaca süste hazır almadım hepsini kendim yaptım 😁

Hoşgeldin canım ayyyy ne kadar sevimli güzel hazırlıklar yapmışsın yaaaa maşallah bayıldım hepsine allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Hoşgeldin canım ayyyy ne kadar sevimli güzel hazırlıklar yapmışsın yaaaa maşallah bayıldım hepsine allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Hoşgördük tesekkur ederim ev hanimi olunca bolca vakit kaliyor bende ilk cocuk heycani malum herseyde benm emegim olsun istedim insallah hepimiz saglikla sihatle evlatlarimizi kucagimiza aliriz😘🙏🙏🙏

Kızlar yaaaa ben ki eskiden küçük bir melek gibi uyuyan kadın bildiğin kocaman bir canavara dönüşmüşüm.... Gece o kadar horlamışım ki sanırsın yatak odasında traktör çalışıyor ,eşimin uykusu o kadar ağırdır adam resmen benim horlama sesime uyanmış, beni dürtmüş bi de hiç o taraflı olmamışım hatırlamıyorum o da almış eline kamerayı bir güzel çekmiş beni işin en acı yanı da ne bilio musunuz sabah bilgisayardan bi canavar sesi gelio ben de yaaaa o ses ne be nerden gelio dedim bir baktımmmmm ekranda ben varım, böyle bir çirkinlik olamaz, yemin ederim bi hayvan videosu falan izlio sandıydım o görüntüden sonra eşime bi kez daha saygı duydum ayı desenli pijamalarım ve sonsuz gürültüme rağmen hala yanımda olduğu için

Bu horlama olayı doğumdan sonra geçecek mi ya lütfen geçsinnnnnn çok fena

aaa cok sasirdim bu kadar rahat izin almanaa cunku birakmio okullar bole ookuorum burda yani....nerde gorew yapiodun....dun carsida hamile gorunce hep aklima sen geldin ))) acaba mi die...

11 eyluldeym cnm ben.valla biraz insiyatif kullandlar bana erken dogum riskim fln var diyince.aynen ben de dolayrm hep gordgm hamislere acaba bu bestekiz mi diyorum :) karsilassak sasmam :)

Kirmizisi migrosta var canimcim:) martin 15inde gormustum hemde:)

Kirmizidan kastım şu kulağa küpe diye taktigimiz...aynı şeyden mi bahsediyoruz :)
Canim benim ilk catlagimla göbek deligimin etrafında oldu yatay kırmızı kısa çizgiler
Ayy sabah kalktım bebek yok bi panik oldum ki anlatamam bir de sabahları çok hareketli olurdu bu sefer tık yok neyseki kahvaltıdan sonra şişti yine karnım kızım da başladı kivirmaya:)34. Haftada dusmesi için erken zaten benimki göğüs kafesimi zorluyor acıtıyor

Senin yine sadece horlamaymis bende baska seylerde var 6yildir beraberiz kocam gormedigi bir ben gordu geceleri bambaska biri oluyoruz malesef ama gecici ben dr a sordum gaz kacirma horlama alt islatma falan olan seylermis utaniyor insan tabi yinede bu benmiyim diyorsun😁

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…