2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Offf canım çok sıktın çok yordun kendini.... Hiç acımıyorsun kendine....
Başka birşeyler daha olmuş gibi ama artık içine atıyorsun belli.
İşkence ettin kendine son zamanları, izne ne zaman çıkıyorsun artık?

canım benim bu ikramlık olayını çok takma bence ben bebek şekeri bile yaptırmadım maddiyatlada alakası yok içimden gelmedi zaten bulunduğumuz şehirde pek tanıdığımız yok hastaneye kimse gelmez gelse bile hastanede bişeyler ikram etmek şart diil ki mevlütten önce eve gelenlerde şerbet içer ne varsa o ikram edilir öyle abartılı bişeye çokta gerek yok bence ya da bilemiyorum bnlar benim düşüncem heves ettiysen al tabi

Ahhh evet canım yaaaaa o durumlar da var da gizli saklı hallediyorum onları eşimin haberi yok tüm fizyolojiden eski hayatıma ilişkin en çok özlediğim şey de ne bilio musun rahat rahat yürüyebilmek rüyalarıma giriyor yaaaaa resmen geçen gece bi bakıyorum çok rahat yürüyorum nasıl seviniyorum var ya anlatamam :) inşallah geçicek sorunlarımız az kaldı senin nasıl gidiyor hamilelik çok kilo aldın mı veya hamilelikle ilgili sıkıntı yaşadığın bişey var mı ?

aksiyon bitmiyor bu ara neyse allah beterinden saklasın hepimiz sağsağlim bir aradayız buna şükrediyorum.ayın 25.de çıkacağım ama bugün doktora gideceğim riskli bir durum varsa bilemem belkide hemen çıkarım.bebek az hareket ediyor bide karnım iyice aşağıya düştü korkuyorum

biz sonunda karar verdik cnm :))) Duru olacak prensesimizin adı.. çok da ısındık bu isme darısı da size olsun :)) hatta Duru'yu düşünebilirsiniz bence :))

Amaaannnnn canım başkası mutlu olsun diye neden yapıcaksın ben de aynı senin gibi düşündüm ilk bi insan heves edio gerçekten çok güzel oluyor kurabiyeler olsun süsler olsun ama sonra kendi kendime dedim ki olan benim cebime olacak hiç gerek yok sadece bebek şekeri yaptırdım ona bile pişman oldum fuzuli mi oldu diye para kolay kazanılmıyor ki malesef, en azından biz çok kolay kazanmıyoruz bak karnım burnumda hala çalışıcam diye kasıyorum sancı girince bile panik oluyorum şu işimi tamamlamadan doğurmayayım diye, hiç emeğimi sokağa atamayacağım doğrusu boşver iyi düşünmüşsün bence de bebişe harcarsın 450 TL yi bi beşik parası az değil ki

Fiziken bozulmalari saymiyorum tabi benm ilk goguslerim karardi catladi son ayimda yanlarim kirmizi catladi gobegim killandi krem ve yaglar yuzunden😁Benim de hareketlerim kisitlandi tabi ilk 3ay 3kilo verdim 49kilo oldum sonra bi aldim suan 70kiloyum😁 malesef dr da cok aldin diyor amann napayim yuruyorumda iki sokak yurusem hemen agri giriyor kasigima kitleniyorum😥 evden cikmiyorum market disinda yada esimle annemle cikiyorum yanimda biri olsun diye 3hafta kaldi tahmini bebekte donmus bugun 16:00da kontrolum var sanirim cati muaynesi olacagim bakalim ne diyecek dr 😊 senin ne kadar kaldi peki kac kilo aldn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz sonunda karar verdik cnm :))) Duru olacak prensesimizin adı.. çok da ısındık bu isme darısı da size olsun :)) hatta Duru'yu düşünebilirsiniz bence :))

Ayyy maşallah adıyla büyüsün ismi gibi duru güzel bir kız olsun inşallah biz de Sare koymaya karar verdik gibi canım Sarenin anlamı da Duru gibi saf temiz demek

En son jilete vurmustum agda ile alamayinca bu dedigin sekilde deniycem ama öncede denemistim cok aciyo simdi biraz cesaret geldi gibi azicik ama :))
Deniycem bugun useniyorum ama yarin insallah iyi sonuc alirimda yari yolda pes etmemm

ayy cnm yaa güldürdün valla beni :)) gececektir umarım hatta geçmek zorunda yani hamileyken bahanemiz var da sonrasında yok :) hep aynı sıkıntılarla karşı karşıyayız ya.. hayırlısıyla atlatalım bu günleri de bebişleri alalım kucaklarımıza :)

hosgeldi canim eline saglik cok guzeller....ii gunlerde kullanin insallah....boyle pat pat gonderiosun yaaa tam olarak nasil ekliosun yani normal mobil mi baglaniosun yoksa bi uygulama mi indirdin kkulubu icin...

En son jilete vurmustum agda ile alamayinca bu dedigin sekilde deniycem ama öncede denemistim cok aciyo simdi biraz cesaret geldi gibi azicik ama :))
Deniycem bugun useniyorum ama yarin insallah iyi sonuc alirimda yari yolda pes etmemm

Ilik bi dustan sonra yaparsan cok acimaz belki gozenekler acik olur die dusuom.,.

Hic kendini korkutma fazla ilerlemis gebeliklerde göruluyor bu genelde 41 lerden sonra oda binde birinde görulen bir durum insallah o binde biride de bizi bulmaz :)
öyle olsa bile 40 tan sonra hemen hemen hergun kontrollerde olucagimiz icin hemen farkederler durumu ve yutmussa bile kakasini rahatca temizliyorlar midesini hemencik hic sorun olmuycaktir insallah...
eltim mecbur kaldi dogurmaya hastaneye gitti hep 1 cm acigi vardi ama ilerlemedi 41+6 da mecbur suni sanciyla dogurttular ve diger 2 cocuguda 41 den sonra dogmus yani böyle bir risk cok az olur.

ya benim gebeliğin başında yumurtalıgımda kist vardı ve patlama riski vardı ani hareketler yasaktı..bende kendimi kasmamak için jiletle aldım hamilelik boyunca..şimdi de göbekten göremiyorum bile..körlemesine alıyorum öyle de zor oluyorki..inşallah doğumda sıkıntı olmaz benim için jiletle alıyor olmam

hosgeldi canim eline saglik cok guzeller....ii gunlerde kullanin insallah....boyle pat pat gonderiosun yaaa tam olarak nasil ekliosun yani normal mobil mi baglaniosun yoksa bi uygulama mi indirdin kkulubu icin...

Hosgorduk canim tesekkur ederiz amin insallah🙏😊 ben bugun app ten indirdim kadinlar klubunu direk telden programa giriyorum siteden daha hizli calisiyor ve resim eklemek falan daha kolay olmus menu icerigi cok basitlestirilmis guzel yani iphone icin app store dan kadinlar klubu yazsan cikiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizdede mevlut bos gecmez canim ikramlik muhakkak olur ya pide salata yada etli pilav falan ama kimsede hic sus seker dagitmadi demez. Zaten eve gidince cope atiyorlar. Allah senin yardimcin olsun iyi insanlarla karsilastirsin insallah

Hep aynı sorunlar canım ya ben de yürüyemiyorum hiç mutfaktan salona gitmek bile ölüm nefes nefeseyim devamlı ben de 19 kilo aldım baya fazla ama benim bulantım hiç olmadı hep aşerdim :) o yüzden kilonun çoğunu ilk 5 ay aldım bazen moralim bozuluo çok aldım diye ama ne yapalım bi şekilde veririz heralde benim doğum muhtemelen 22 Nisan da canım sezeryan olucam daha evvel operasyon geçirdiğim için biraz erken alınacak minnoşumu son 2 haftam yani hamilelik kötü ya insan kendini çok bakımsız kötü hissediyor ne zaman çıkacağız bakalım bu ruh halinden

Ben koltuk altimi epilatörle almaya calisicam ama alt bölgeyi malesef yaklasik 2 aydir mecburi jiletle aliyorum bazen yarim yamalak oluyor ama napiyim göremiyorum dogumdada sorun olmaz insallah yasadigim ulkede cogu insan agdanin ne oldugunu bile bilmiyor hepside jiletle aliyor özellikle burda isvecte ilk 5 sene önce sahunaya gittigimde fark ettim kadinlarin orasini ister istemez gördum terbiyesizler donsuz geziyordu kadinl kadinalar diye
1 tane temiz olan görmedim hepside jiletle alinmis ve onlarda bebek dogurdular...
bide dogum videolarinda görmustum genelde cogu alinmamisti...
ama eger sezeryan olursak o göbek ile alt bölgenin arasina kesik attiklari icin temiz olmasi lazimmis temiz gitmesen bile hastanede hallediyorlar.
Hic sorun olmuycaktir jiletle alman eger önceden agdaya alistirmis isen dogumdan sonrada ilk firsatta kuföre gidersin kendin almadan....
1 defa 2 defa acir derken ucuncude kendin rahatca isini görursun yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…