bugün çok yorgun hissediyorum kendimi bebek yine az hareket ediyor doktora gideyim akşama iş çıkışı diyorum.moralim bozyk keyifsizim bitsin artık şu günde evime gideyim kuzeyime sarılayım öpeyim koklayayım oğlumu özlüyorum çalışmakta istemiyorum yani deprseyondayımm galiba iyice.
kizlar ya ben bi konuyu cok mu hafife aliorum anlamadim....bu hastanede dagitilcak ewde dagitilcak mevlutte dagitilcak....yani ben sadece mevlutte dagitirim bi sus die dusunuodum cunku gercekten odasinin kapi susune kadar hazirladik ama ekmek alcak paramiz kalmadi bunlar kizim icin di....ama millete bu kadar ikram zaten serbetlik sus bile aldim bardaga takilan...ee ikram etcez yicek iccek serbetle tamam...mevlutte de sus dedim yeter...ohooo insanlar siparis werio hastanede o desenli bebek kurabiyelerinden sisler de serbetlere kadar bende sasirdim kaldim......bugun carsidan baktim en ucuz 1 kg cukalata suslu 70 tl falan cok yani tup paramizi ayirdik kirayi ayirdik daha da paramiz kalmadi zaten bu ay icin....en basit bebek cukalatasi 48 tane 20tl.....keceden sekerlik gormustum baktim netten yaptim simdi susledim pusledim ufacik keceden pembe sekerlik yaptim....o pembe ambalajli 20tl lik te cukalatadan alip koysam icine hastaneye ilk gelene ikram etsek yetmez mi...en azindan cukalata ikram ettik olur.....mewluttede sus dagitiriz ewe gelene lohusa icinde serbet werim suslu bardakta olmaz mi....
Bu ara da bugu hoplaya ziplaya gezdigim bir awuc sehirde bayilcam sandim ya....koca kari gibi ihlaya ihlaya ewe geldim yaaa... merdiwende apis aramdan cikcak sandim yeminle sanirim bnm kizda asa indi bayaaa bu kadar zorlanmazdim yoksa....ewe geldik iki lokma yedigim gibi bi uazttim ayaklari aganda hala o moddayim bi tek sekerligi yaptim ama oda oturdugum yerde.....))
Baksaniza yaaa diom ki balik beyinlime suan icerde kipirdanio ve dogsa alcaz giydircez sewcez uyutcaz ne kadar degisik bi dongu rabbimin yaptigina bak ya...kim derki karnim da can tasicam kanimdan kemigimden oluscak kan pihtisini buyutcem giydircem cok garip ay duygusallastim mi ne)))
Kirmizidan kastım şu kulağa küpe diye taktigimiz...aynı şeyden mi bahsediyoruz :)
Senin yine sadece horlamaymis bende baska seylerde var 6yildir beraberiz kocam gormedigi bir ben gordu geceleri bambaska biri oluyoruz malesef ama gecici ben dr a sordum gaz kacirma horlama alt islatma falan olan seylermis utaniyor insan tabi yinede bu benmiyim diyorsun😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Offf canım çok sıktın çok yordun kendini.... Hiç acımıyorsun kendine....
Başka birşeyler daha olmuş gibi ama artık içine atıyorsun belli.
İşkence ettin kendine son zamanları, izne ne zaman çıkıyorsun artık?
Canım sorma yaaa biz de bulamadık bi de sanki çok kolay beğenen tiplermişiz gibi isim analistine gittik yok şu harf olmaz yok bu hece kötü derken beğendiğimiz isimler var sa da onlardan da soğuduk isimsiz gelecek bu gidişle yavrucak babası dalga geçio bi cesaret örneği sergileyip kendi adını kendi kazansın diye :) şöyle malum olsa pek güzel olacak rüyada falan
nerde yasiodu bilmiorum canim ama bende bole dusunuorum buralarin nasil oldugunu az cok anllatim kadin bana kurabiye dagit dio anneme serbette dagitin yaninda dio saka gibi yani we annemde esimde cok hassas bnm gibi sert mizacli degiller duyarsak sagda solda uzuluruz derler....ki duyarlar kuru kuru gittik geldik derler....ayip hic ozenmemeis derler....demezlerki kiz issiz adam bj kadar kazanio bole selere harcicaklarini bebeklerine harcasinlar kursaklarina harcasinlar....daha mewlutte hem sus hemde ikramlik dagitilir mesela ayran pide yada meyve suyu poca gibi okadar cok sey war ki anlatamam bende en pratigini buldum maddi acidan en ucuzunu yani....bana kocam istedigimi yapio bide elalemi kafaya takip bosa para harcamak istemiom....millet 5dk oturup aferin wersin die hesapladim 450tl tutuo hersey..yazik gunah okadar paramiz kalmio ki zaten bizim ;,,,((
Ahhh evet canım yaaaaa o durumlar da var da gizli saklı hallediyorum onları eşimin haberi yok tüm fizyolojiden eski hayatıma ilişkin en çok özlediğim şey de ne bilio musun rahat rahat yürüyebilmek rüyalarıma giriyor yaaaaa resmen geçen gece bi bakıyorum çok rahat yürüyorum nasıl seviniyorum var ya anlatamam :) inşallah geçicek sorunlarımız az kaldı senin nasıl gidiyor hamilelik çok kilo aldın mı veya hamilelikle ilgili sıkıntı yaşadığın bişey var mı ?
biz sonunda karar verdik cnm :))) Duru olacak prensesimizin adı.. çok da ısındık bu isme darısı da size olsun :)) hatta Duru'yu düşünebilirsiniz bence :))
Ayyy maşallah adıyla büyüsün ismi gibi duru güzel bir kız olsun inşallah biz de Sare koymaya karar verdik gibi canım Sarenin anlamı da Duru gibi saf temiz demek
En son jilete vurmustum agda ile alamayinca bu dedigin sekilde deniycem ama öncede denemistim cok aciyo simdi biraz cesaret geldi gibi azicik ama :))Goxlerini kapat once assagida yukariya almaya calis olmazsa yu karidan assagiya dene bunu yapana kadar biter.Hamilelikte canim cok tatli oldu benim uoksa cok acimazsi simdi bole yapiom.Bide nefesini kontrol et cok ise yarioyor igne olirken derin nefes al derler ya aynen ole.Yeni cikmaya basladigi zamanlarda jiletlw almistim ama daha sonralari aklim basima erimce aciya aciya yapmistim iste.,.Simdi hamdolsun yaa.,.
Kızlar yaaaa ben ki eskiden küçük bir melek gibi uyuyan kadın bildiğin kocaman bir canavara dönüşmüşüm.... Gece o kadar horlamışım ki sanırsın yatak odasında traktör çalışıyor ,eşimin uykusu o kadar ağırdır adam resmen benim horlama sesime uyanmış, beni dürtmüş bi de hiç o taraflı olmamışım hatırlamıyorum o da almış eline kamerayı bir güzel çekmiş beni işin en acı yanı da ne bilio musunuz sabah bilgisayardan bi canavar sesi gelio ben de yaaaa o ses ne be nerden gelio dedim bir baktımmmmm ekranda ben varım, böyle bir çirkinlik olamaz, yemin ederim bi hayvan videosu falan izlio sandıydım o görüntüden sonra eşime bi kez daha saygı duydum ayı desenli pijamalarım ve sonsuz gürültüme rağmen hala yanımda olduğu için
Bu horlama olayı doğumdan sonra geçecek mi ya lütfen geçsinnnnnn çok fena
Hoşgördük tesekkur ederim ev hanimi olunca bolca vakit kaliyor bende ilk cocuk heycani malum herseyde benm emegim olsun istedim insallah hepimiz saglikla sihatle evlatlarimizi kucagimiza aliriz😘🙏🙏🙏
En son jilete vurmustum agda ile alamayinca bu dedigin sekilde deniycem ama öncede denemistim cok aciyo simdi biraz cesaret geldi gibi azicik ama :))
Deniycem bugun useniyorum ama yarin insallah iyi sonuc alirimda yari yolda pes etmemm
ne güzel özetlemişsin ya tüm süreci tebrik ettim
bi de son zamanlarda çocuk kakasını yapabilirmiş, yutarsa kötüymüş bu çıktı başıma :18:
hayırlısıyla bi kucağımıza alaydık artık
canım gözün aydın olsun, Allah bağışlasın, tez zamanda toparlarsın inşallah.
ben çok normal doğum istiyorum, inşallah herşey yolunda gider de çatır çatır doğururum
En son jilete vurmustum agda ile alamayinca bu dedigin sekilde deniycem ama öncede denemistim cok aciyo simdi biraz cesaret geldi gibi azicik ama :))
Deniycem bugun useniyorum ama yarin insallah iyi sonuc alirimda yari yolda pes etmemm
hosgeldi canim eline saglik cok guzeller....ii gunlerde kullanin insallah....boyle pat pat gonderiosun yaaa tam olarak nasil ekliosun yani normal mobil mi baglaniosun yoksa bi uygulama mi indirdin kkulubu icin...
Bizdede mevlut bos gecmez canim ikramlik muhakkak olur ya pide salata yada etli pilav falan ama kimsede hic sus seker dagitmadi demez. Zaten eve gidince cope atiyorlar. Allah senin yardimcin olsun iyi insanlarla karsilastirsin insallahnerde yasiodu bilmiorum canim ama bende bole dusunuorum buralarin nasil oldugunu az cok anllatim kadin bana kurabiye dagit dio anneme serbette dagitin yaninda dio saka gibi yani we annemde esimde cok hassas bnm gibi sert mizacli degiller duyarsak sagda solda uzuluruz derler....ki duyarlar kuru kuru gittik geldik derler....ayip hic ozenmemeis derler....demezlerki kiz issiz adam bj kadar kazanio bole selere harcicaklarini bebeklerine harcasinlar kursaklarina harcasinlar....daha mewlutte hem sus hemde ikramlik dagitilir mesela ayran pide yada meyve suyu poca gibi okadar cok sey war ki anlatamam bende en pratigini buldum maddi acidan en ucuzunu yani....bana kocam istedigimi yapio bide elalemi kafaya takip bosa para harcamak istemiom....millet 5dk oturup aferin wersin die hesapladim 450tl tutuo hersey..yazik gunah okadar paramiz kalmio ki zaten bizim ;,,,((
Fiziken bozulmalari saymiyorum tabi benm ilk goguslerim karardi catladi son ayimda yanlarim kirmizi catladi gobegim killandi krem ve yaglar yuzunden😁Benim de hareketlerim kisitlandi tabi ilk 3ay 3kilo verdim 49kilo oldum sonra bi aldim suan 70kiloyum😁 malesef dr da cok aldin diyor amann napayim yuruyorumda iki sokak yurusem hemen agri giriyor kasigima kitleniyorum😥 evden cikmiyorum market disinda yada esimle annemle cikiyorum yanimda biri olsun diye 3hafta kaldi tahmini bebekte donmus bugun 16:00da kontrolum var sanirim cati muaynesi olacagim bakalim ne diyecek dr 😊 senin ne kadar kaldi peki kac kilo aldn
Ben koltuk altimi epilatörle almaya calisicam ama alt bölgeyi malesef yaklasik 2 aydir mecburi jiletle aliyorum bazen yarim yamalak oluyor ama napiyim göremiyorumya benim gebeliğin başında yumurtalıgımda kist vardı ve patlama riski vardı ani hareketler yasaktı..bende kendimi kasmamak için jiletle aldım hamilelik boyunca..şimdi de göbekten göremiyorum bile..körlemesine alıyorum öyle de zor oluyorki..inşallah doğumda sıkıntı olmaz benim için jiletle alıyor olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?