bugün çok yorgun hissediyorum kendimi bebek yine az hareket ediyor doktora gideyim akşama iş çıkışı diyorum.moralim bozyk keyifsizim bitsin artık şu günde evime gideyim kuzeyime sarılayım öpeyim koklayayım oğlumu özlüyorum çalışmakta istemiyorum yani deprseyondayımm galiba iyice.[/QUOT
canım çok iyi anlıyorum seni bende çok bunaldım artık evimde olmak dinlenmek bebeğimle ilgilenmel evimle ilgilenmek istiyorum.. bende 18 inde bırakcam inşallah sabretcez napalımm
Hep aynı sorunlar canım ya ben de yürüyemiyorum hiç mutfaktan salona gitmek bile ölüm nefes nefeseyim devamlı ben de 19 kilo aldım baya fazla ama benim bulantım hiç olmadı hep aşerdim :) o yüzden kilonun çoğunu ilk 5 ay aldım bazen moralim bozuluo çok aldım diye ama ne yapalım bi şekilde veririz heralde benim doğum muhtemelen 22 Nisan da canım sezeryan olucam daha evvel operasyon geçirdiğim için biraz erken alınacak minnoşumu son 2 haftam yani hamilelik kötü ya insan kendini çok bakımsız kötü hissediyor ne zaman çıkacağız bakalım bu ruh halinden
ayy cnm yaa güldürdün valla beni :)) gececektir umarım hatta geçmek zorunda yani hamileyken bahanemiz var da sonrasında yok :) hep aynı sıkıntılarla karşı karşıyayız ya.. hayırlısıyla atlatalım bu günleri de bebişleri alalım kucaklarımıza :)
Ben koltuk altimi epilatörle almaya calisicam ama alt bölgeyi malesef yaklasik 2 aydir mecburi jiletle aliyorum bazen yarim yamalak oluyor ama napiyim göremiyorumdogumdada sorun olmaz insallah yasadigim ulkede cogu insan agdanin ne oldugunu bile bilmiyor hepside jiletle aliyor özellikle burda isvecte ilk 5 sene önce sahunaya gittigimde fark ettim kadinlarin orasini ister istemez gördum terbiyesizler donsuz geziyordu kadinl kadinalar diye
1 tane temiz olan görmedim hepside jiletle alinmis ve onlarda bebek dogurdular...
bide dogum videolarinda görmustum genelde cogu alinmamisti...
ama eger sezeryan olursak o göbek ile alt bölgenin arasina kesik attiklari icin temiz olmasi lazimmis temiz gitmesen bile hastanede hallediyorlar.
Hic sorun olmuycaktir jiletle alman eger önceden agdaya alistirmis isen dogumdan sonrada ilk firsatta kuföre gidersin kendin almadan....
1 defa 2 defa acir derken ucuncude kendin rahatca isini görursun yine :)
ayy cnm yaa güldürdün valla beni :)) gececektir umarım hatta geçmek zorunda yani hamileyken bahanemiz var da sonrasında yok :) hep aynı sıkıntılarla karşı karşıyayız ya.. hayırlısıyla atlatalım bu günleri de bebişleri alalım kucaklarımıza :)
Esimden bi kac puf noktasini ögrendim bu jilet isinin anlatayimAy canım jiletle yarım yamalak olması bi tarafa ben kan revan içinde kalıyorum heryerimi kesiyorum yaaaa hamilelikteki en büyük dert bence bu epilasyon işi ağda yaptırayım desem canım iyice tatlı oldu hamilelikte dayanamıyorum jilet desen işten kan revan durumları zor valla çok zor
Ay canım jiletle yarım yamalak olması bi tarafa ben kan revan içinde kalıyorum heryerimi kesiyorum yaaaa hamilelikteki en büyük dert bence bu epilasyon işi ağda yaptırayım desem canım iyice tatlı oldu hamilelikte dayanamıyorum jilet desen işten kan revan durumları zor valla çok zor
Esimden bi kac puf noktasini ögrendim bu jilet isinin anlatayim
Öncelikle dusumuzu alalim, jiletle alicagimiz yeri sicaga yakin suyla iyice yikayalim
sonra erkeklerin o köpuren kremi oluyor aynisi bayanlar icinde mevcut ben kendimede aldim,,,,
onu bi guzel suruyoruz sonra jiletle aliyoruz ama jiletin kesinlikle ici dolmuycak aksi takdirde fazlasiyla kanatiyor biraz alip suyla yikiyoruz ve tekrar alip suyla yikiyoruz jiletimizi bu sekilde temizleyip tekrar tekrar aliyoruz bitinceye kadar
Keske alinca ayna tutan biri olsaydi daha iyi görurduk..
ama bu yaptigim sekilde aldigimda kanamalarim su gibi gelmiyor daha cok kucuk cizik seklinde kanama oluyor jiletinde yeni olmasi önemli tabi killi olmak cok zor
Ayy az kalmis senin canim Allah kurtarsin en azindan gunun belli benim oda yok ilk cocukmu sennde hayirlisi ile dogsun bebislerde 2 ayda ole paspal takiliriz sonra duzeliriz insallah dedigin gibi bakimsizliktan olucem bende hasta gibiyi oluyor insan olsun hepsi gecicek sonuc olarak eski halimizde gelecek bebislerde Allah bize bagislasin onlari saglikla yeterki😊🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet canım çok az kaldı akşam tv izlerken onu dedim eşime 2 hafta sonra minnoşla birlikte oturucaz bu kanepede diye çok garip geliyor insana ne kadar hızlı geçti zaman hiç bitmezmiş gibiydi ayyy 3 aylık olsa, ay 4 aylık olsa bi 32 haftalık olsa derken bi bakıcaz doğmuşlar o bişey değil sabah da kuzenlerimi düşündüm dün doğmuş gibiler ama şu anda koca koca delikanlı oldular boyları beni geçti bizim minişlerimizde büyüyecek hızlıca teyzesi :) İlk çocuk benim de canım ama senin de doğuma az kalmış sayılır mayısın başında doğacak ufaklık bi de şanslısın bir boğa erkeği getireceksin dünyaya her kızın arayıp da bulamadığı erkeklerdir boğa burcu erkekleri :) Bizim miniş ya koç olacak ya boğa bakalım hayırlısı
Yemek tarifi gibi anlatmisim dimi sonra okuyunca fark ettimeşindenmi aldın püf noktası çok tatlısın canım ya güldürdün beni.dur bende akşam sorayım bakayım benimki ne önerecek
Evet canım çok az kaldı akşam tv izlerken onu dedim eşime 2 hafta sonra minnoşla birlikte oturucaz bu kanepede diye çok garip geliyor insana ne kadar hızlı geçti zaman hiç bitmezmiş gibiydi ayyy 3 aylık olsa, ay 4 aylık olsa bi 32 haftalık olsa derken bi bakıcaz doğmuşlar o bişey değil sabah da kuzenlerimi düşündüm dün doğmuş gibiler ama şu anda koca koca delikanlı oldular boyları beni geçti bizim minişlerimizde büyüyecek hızlıca teyzesi :) İlk çocuk benim de canım ama senin de doğuma az kalmış sayılır mayısın başında doğacak ufaklık bi de şanslısın bir boğa erkeği getireceksin dünyaya her kızın arayıp da bulamadığı erkeklerdir boğa burcu erkekleri :) Bizim miniş ya koç olacak ya boğa bakalım hayırlısı
Senin yine sadece horlamaymis bende baska seylerde var 6yildir beraberiz kocam gormedigi bir ben gordu geceleri bambaska biri oluyoruz malesef ama gecici ben dr a sordum gaz kacirma horlama alt islatma falan olan seylermis utaniyor insan tabi yinede bu benmiyim diyorsun😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamileligimden beri hic temizlik yapmadim desem yeridir malum yillarca bekledik bu bebegi hamile oldugumu ögrendigimde de sanki her an kaybedicekmisiz gibi cok dikkatli davrandik ilk zamanlar esim isleri yapti 5. ayima kadar sonra kardesim getirdik yanima 3 bucuk ay kaldi o yapti simdi yine esimleyim cok yoruldugunu ve tembellestigini fark ediyorum bulasiklari öylece birakip gidiyor mecburen ise...sakin karisma gelince yaparim diyor gelincede yorgun oluyor...
Dun kendim yapayim dedim bulasiklari makineye atana kadar egilip kalkana kadar nefes nefese kaldim birde ayni yerde sabit durmam gerektigi icin ayaklarim biraz fazla agridi önceki gunlere göre... evide biraz topladim vs... siz yapabiliyormusunuz yoksa sorun mu var bende tembellestimmi aylardir is yapmadigim icin bilmiyorum... sorun olmaz derseniz bende kendimi isimi yapmak istiyorum artik ama cokta yoruluyorum
Esimden bi kac puf noktasini ögrendim bu jilet isinin anlatayim
Öncelikle dusumuzu alalim, jiletle alicagimiz yeri sicaga yakin suyla iyice yikayalim
sonra erkeklerin o köpuren kremi oluyor aynisi bayanlar icinde mevcut ben kendimede aldim,,,,
onu bi guzel suruyoruz sonra jiletle aliyoruz ama jiletin kesinlikle ici dolmuycak aksi takdirde fazlasiyla kanatiyor biraz alip suyla yikiyoruz ve tekrar alip suyla yikiyoruz jiletimizi bu sekilde temizleyip tekrar tekrar aliyoruz bitinceye kadar
Keske alinca ayna tutan biri olsaydi daha iyi görurduk.. ve böylelikle yarim yamalak kalmazdik
ama bu yaptigim sekilde aldigimda kanamalarim su gibi gelmiyor daha cok kucuk cizik seklinde kanama oluyor jiletinde yeni olmasi önemli tabi killi olmak cok zor
bende öyle jileyle alıyorum küvette kurban kesmişim gibi kan akıyor heryere.çok zor aynayla yapmaya çalıştım olmuyor.oğlumda da kendim zar zor halletmiştim yine öyle uğraşıcam belliki.
Evetttt yaaaa zaman ne çabuk geçti hakikaten şaka gibi. Burç konusunda çok haklısın bnm eşimde boğa hiç bişeye değişmemmmm cnm kocamı hatta 6 mayıs ta doğsa kızımızda dior doğum günleri aynı olsun istiyor. Bizim ilk tanışmamızda 28 mayıstı. Mayıs ayı bnm için çok şey ifade ediyor yani :)
Kirmizisi migrosta var canimcim:) martin 15inde gormustum hemde:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın güzel anneler tatlı bebişlerr...
geçen olan sancım bu akşamda oldu sanırım her akşam olucak artık.. kızlarr ben oturunca geri kalkamıyorum yaa belime kramp giriyo bacaklarım acıyo oofff şu iki haftta geçsede evimde dinlenebilsemmbirde cumartesi olsada bebişimi görmeye gitsemm
Hoşgeldiin :)
Diğerlerini yapmıyorum ama kaçırıyorum bende :) Sadece bitip kalktığımda istisnasız çamaşırımı çekince oluyor,tutulası gb değil :) Normal dedi doktorum..İnsan kendini bir garip hissediyor :)
Yaptıkların çok güzel olmuş ellerine sağlık,güzel günlerde keyfini sürün inşallah miniğinle :)
Kontrolünde varmış iyi haberler duyman dileğiyle,ben hiç alttan muayene olmadım,geldiğinde çatı muayenesini anlatırsan sevinirim :)
Sürekli hareket etmediğin için olabilir zorlanman canım..Ama ilk zamanlarda yapmaman isabetli olmuş tedbir amaçlı..
Ben her işimi yapabiliyorum ama hepsini birden yapmıyorum..Bulaşıkları özellikle biri varsa bile kalsın diyorum ben onlarla oyalanıyorum :)
Birgün banyoyu fln yıkıyorum mesela,birgün süpürüyorum toz alıyorum ama öyle eskisi gb değil yine yavaş yavaş,ittirme çekme yapmadan :)
Bunları yine yapmasanda hareketli olmaya çalış
eşindenmi aldın püf noktası çok tatlısın canım ya güldürdün beni.dur bende akşam sorayım bakayım benimki ne önerecek
Ne kapi susu ne srker ne kurabiye hic bisey yapmadim yapmayida dusunmuyorum acikcasi cunku maddi durumum yok. Mevlutte durum olursa tespih dagitmayi dusunuyorum. Olmazsada buyuk kayip degil zaten :) ben oule seyleri takmiyorum kafaya bana gelen insan benim icin gelir kurabiye seker icin gelmez diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?