2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Çatı muayenesi azcık sıkıntılı canım ama dayanılamayacak gibi değil ki zaten asıl sıkıntılı olan hazırlıksızken çatı muayenesi olmak :26: bi de doktorum erkek düşün onun dışında korkma canın acımıyor çok sadece utanç verici biraz bi de o sandalye yok mu o sandalye offfffff ayyy ne bileyim zaten ben çok çekingenimdir eşimden bile utanırım heralde ondan yaaaaa bi de madem bu kadar utangaçsın bul bi bayan doktor di mi hayret bişi neyse ... yani sakın çekinme korkma arkadaşım korkulacak bişi yok kastıkça daha kötü oluyor zaten

Canım bende çok korkuyorum bu tarz şeylerden. En iyisi hiç okumamak bu tarz şeyler görünce hemen değiştirmek. Resmen yıprandım son haftalarda iki hafta daha neler yaşarım bilmem. En basiti iki gün önce şiddetli baş ağrısı dün akşamda idrarda azalma olunca hemen acaba preeklamsi geldi aklıma panikledim. Herşeyler korkutuyor beni artık:44:

maaşlllah valla bu ne hamaratlık...gercekten hepsini kendiniz mi yaptınız? pes valla nasıl heveslendirdiniz insanı bukadar emek super valla..ne guzel bir heves ben ilk kızıma hiç bişey yapamamıştım buna yaparsam ona haksızlık etmiş gibi hissederim kendimi...onada guzel bir doğum gunu partisi yaparsın hani su temalı olanlardan dediler ama benim kızım pek kolay kanmıyor banada doğunca bu suslerden yaptınmı diye hemen soruyor.
sadece kız kardeşimsabun yaptırmış...onlarda yakın akrabalara oyle dıydımın dıydısına dağıtamayacağım.kapısusu hem hastaneye hem eve yaptıranlar lohusa serbet tepsileri sabunlar magnetler ufsss bir suru masraf....valla o masrafa bi akik kurbanı kesilir.fakire dağıtılır...ama işte hep elalem ne der endişesi...torba misali buzeceksin ağızlarını....

Ben hazirlikli gidicem neyseki ama genede insan esinden bile cekinirken dedigin gibi baskasina acmak birak acmayi bildigin muayne iste elli😁 kadiyor kendini seninki daha kotuymus erkek dr kadindogumda biraz cesaret isi benim icin en azindan😁 olsun iyi dr bulmakta zor napicaksin ben son ayda degistim dr u malesef oda gece dogumlarina gelmiyormus nobetci kim varsa artik sansima ona dogurcam kısmet artık zaten sen doğuruyorsun dr cekiyor sadece neticede böle düşününce psikolojik olarak rahatlıyorum ben😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir haftadır evdeyim inanın evdede vakit geçmiyor. Temizlik falanda yapamıyorum. Mal gibi otur yat otur yat

İnşallah :)
Ben garipsiyorumda azcık sanırım,bakalım nasıl atlatacam o muayeneleri :)
Yani doktorumla uzun süredir keyifle geçen kontroller,muhabbetler fln derken şimdi karşısında öyle yatmayı düşünmek garip geliyor :))

merhaba arkadaşlar,

32+1 de gittiğimde doktorum bebeğime 42 cm 2250 demişti.34+1 de gittiğimde 44 cm 2260 dedi.2 haftada 10 gr almış ve göbek çevresi AC 1 hafta geriye düşmüş.2 hafta sonra böyle olursa doblere alırım dedi.bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
suyumda azalma yok,plasenta yaşlanma yok,nts de sorun yok

birde 37.haftada biz tekrardan çalışamaz raporumu alıcaz ?

Çok güzel şeyler yapmışsın ellerine sağlık güle güle kullanın inşallah

Yemek tarifine benzettim anlatimimi mesaji bitirince fark ettim valla

Aynısını yaşadım canım..
Benim son gidişim ve öncesi arasında 3 hafta oynuyordu ve doktor aynı kiloyu söylemişti..Başka doktora göründüm o fazla söyledi..
Herkesin ortak fikri makinelerden o anki ölçümlerden kaynaklanıyor olması
Ama 2. gittiğim doktor bebeğin eş durumundan ultrasonda tam uç kısmı göremedi diye dobleer istedi,cuma günü gireceğim..

bende horlamışum geçen eşim diyor horladın diye yok az horlamışımdır diyorum oda yok kükredn bayağı diyor :) kendimi bazen shrek gibi hissediyorum. Sadece yeşil değilim ama olsun yinede hoşuma gidiyor

Son düzenleme:

22 Nisan'da beraber doğuracağız canım. Banada aynı günü verdi Dr 2 haftacık kaldı

Kizlar ellerimde uyusma var ya.gebelikte olabiliyormus ama tedavisi varmi acaba bilen biri varsa tedavisini bilgi verirse sevinirim

heycanimi bagislayin....sizinle ilk kez bisi paylascam cok heycanliyim....veee bir degil bi suru sey...bugune dek aldigim size yollamak icin o an cektigim ne warsa biriktirmistim ya hepsini yolladim kardesime yapti albumu....ufak tefek seler de war gormemis sanmayin o an heycanla cekmisim silmedim hic bidaha...kendimi de koydum koca basket topu tipimi ))) kendi yaptigim susler kizimi odasi cekmeceler flan icini naptin demislerdi hep cekmisim dinlemisim sizi ama kismet bugune ))

Benim arkadasim pilav ayran yapti mevlitte. Gayette guzeldi. Bi de baklava verdi cayla. O kadar. Hediye neymis bosver

sevgili anneler bir şey soracağım. ben iki tane hastane çıkışı aldım. yıkadım. şimdi baktım ki bu kıyafetler çok büyük. içinde kesin kaybolur. acaba ben hastane çıkışı diye yanlış bir şey mi aldım? :26: hastane çıkışları boy boy oluyor mu ki?

22 Nisan'da beraber doğuracağız canım. Banada aynı günü verdi Dr 2 haftacık kaldı

Ciddi misin ayyyyyyy çok heyecanlı di mi yaaaa aklıma geldikçe içim bi hoş oluyor çok heyecanlanıyorum düşünsene koskoca hamilelik dönemi bitti 1 ay bile değil yalnızca 2 hafta var kucağımıza almamıza yumurcaklarımızı :) İnşallah sağlıkla gelsinler canım aslında biz 23 nisan istemiştik ama yeni yasa biraz vurdu bizi şu tatil günleri meselesi ama bi açıdan doktorun takdirine bırakmakta da fayda var heralde forumun ilk doğuranlarından olucaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…