Hosbulduk canim bende temizligimi kendim yapiyorum ama dedigin gibi agir agir usul usul😁 hic sakinmadim kendimi zaten ole ay uzanmayayim ay yatip kalkarken dikkat edeyim bu aya kadar her isimi kendim gordum cok sukur😊 evet kontrolum var eve geldikten sonra anlatirim neler yapildigini cati muaynesi biraz sikintili birseymis hep ole duydum okudum formlardan bakalim benm nasil gececek paylasirim sizlerle olunca😁 iyi dileklerin icin cok tesekkur ediyorum ayrica ayni dilekler senin icinde gecerli hayirla kucagina alirsin kuzunu insallah😊🙏😘
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canım biZim bahsettiğimiz başka kırmızı. Hani bu bi dalda iki tane oluyor kulağımıza asıyorduk falan
ne güzel özetlemişsin ya tüm süreci tebrik ettim
bi de son zamanlarda çocuk kakasını yapabilirmiş, yutarsa kötüymüş bu çıktı başıma :18:
hayırlısıyla bi kucağımıza alaydık artık
canım gözün aydın olsun, Allah bağışlasın, tez zamanda toparlarsın inşallah.
ben çok normal doğum istiyorum, inşallah herşey yolunda gider de çatır çatır doğururum
Çoğunu kendim yaptım süslemeleri bana ait tepsi çerçeveler lavanta kesesi taç terlik süsü anı defteri bardaklar kısaca süste hazır almadım hepsini kendim yaptım 😁Eki Görüntüle 1057140 Eki Görüntüle 1057141 Eki Görüntüle 1057142 Eki Görüntüle 1057143 Eki Görüntüle 1057144 Eki Görüntüle 1057145 Eki Görüntüle 1057146
Bende hicbisi yapmadim bukadar agriyl a beceremem zatenYapmak isteyen gelsin evime yapsin.Hee bi 10 tllik falan bi kapi susu almayi dusunuom oda sunneti icin.,.
Çatı muayenesi azcık sıkıntılı canım ama dayanılamayacak gibi değil ki zaten asıl sıkıntılı olan hazırlıksızken çatı muayenesi olmak :26: bi de doktorum erkek düşün onun dışında korkma canın acımıyor çok sadece utanç verici biraz bi de o sandalye yok mu o sandalye offfffff ayyy ne bileyim zaten ben çok çekingenimdir eşimden bile utanırım heralde ondan yaaaaa bi de madem bu kadar utangaçsın bul bi bayan doktor di mi hayret bişi neyse ... yani sakın çekinme korkma arkadaşım korkulacak bişi yok kastıkça daha kötü oluyor zaten
bende ayın 25.de çıkacağım izne ama hiç çalışmak istemiyorum günler hatta saatler geçmiyor sanki.bu akşam doktoruma gideceğim geçen hafta olanlardan sonra bebek hareketleri azaldı aslında takmayayyım diyorum kafama ama .normalde cuma günü randevum aslında ama bekleyemeyeceğim bu akşam gideceğim sanırım.
birde iş yerinde yemek yapan bir ablamız var karnın çok düşmüş dedi bir haftaya doğar bu bebek dedi maşallah dedim bende ağzını hayra aç.oda biraz canımı sıktı aslında.dünde annem yürüyüşümden yorumlar yapıyordu offf tipim değiştikçe bebek doğacak diye yorumlar alıyorum hergün.daha çok küçük oysaki 36.haftayı bir görseydim hayırlısıyla hiç korkmamda o zaman.
Hosbulduk canim bende temizligimi kendim yapiyorum ama dedigin gibi agir agir usul usul😁 hic sakinmadim kendimi zaten ole ay uzanmayayim ay yatip kalkarken dikkat edeyim bu aya kadar her isimi kendim gordum cok sukur😊 evet kontrolum var eve geldikten sonra anlatirim neler yapildigini cati muaynesi biraz sikintili birseymis hep ole duydum okudum formlardan bakalim benm nasil gececek paylasirim sizlerle olunca😁 iyi dileklerin icin cok tesekkur ediyorum ayrica ayni dilekler senin icinde gecerli hayirla kucagina alirsin kuzunu insallah😊🙏😘
Hoşgördük tesekkur ederim ev hanimi olunca bolca vakit kaliyor bende ilk cocuk heycani malum herseyde benm emegim olsun istedim insallah hepimiz saglikla sihatle evlatlarimizi kucagimiza aliriz😘🙏🙏🙏
Yemek tarifine benzettim anlatimimi mesaji bitirince fark ettim vallaHahaha gerçekten çok bombaymış canım ama çok faydalı bilgiler bunlar jilet kullanım klavuzu gibi olmuş
aynen canım zaten olan kan ilacını içiyorum hatta kan ilacı yetmedi 1 haftadır kan iğnesi oluyorum bi de üstüne durduk yere oram buram kanayınca kızıyorum en ufak kan kaybına tahammülüm yok :)
Evetttttttttttt çok tatlı oluyor boğa erkekleri tecrübeyle sabittir. Ben de 6 Mayıs doğumluyum keşke kuzuşum da 6 mayısı beklese ama imkansız hem 6 Mayıs hıdırellez oluyor ohhhhh şenlikli piknikli tadından yenmez.
merhaba arkadaşlar,
32+1 de gittiğimde doktorum bebeğime 42 cm 2250 demişti.34+1 de gittiğimde 44 cm 2260 dedi.2 haftada 10 gr almış ve göbek çevresi AC 1 hafta geriye düşmüş.2 hafta sonra böyle olursa doblere alırım dedi.bu konu hakkında bilgisi olan varmı ?
suyumda azalma yok,plasenta yaşlanma yok,nts de sorun yok
birde 37.haftada biz tekrardan çalışamaz raporumu alıcaz ?
Kızlar yaaaa ben ki eskiden küçük bir melek gibi uyuyan kadın bildiğin kocaman bir canavara dönüşmüşüm.... Gece o kadar horlamışım ki sanırsın yatak odasında traktör çalışıyor ,eşimin uykusu o kadar ağırdır adam resmen benim horlama sesime uyanmış, beni dürtmüş bi de hiç o taraflı olmamışım hatırlamıyorum o da almış eline kamerayı bir güzel çekmiş beni işin en acı yanı da ne bilio musunuz sabah bilgisayardan bi canavar sesi gelio ben de yaaaa o ses ne be nerden gelio dedim bir baktımmmmm ekranda ben varım, böyle bir çirkinlik olamaz, yemin ederim bi hayvan videosu falan izlio sandıydım o görüntüden sonra eşime bi kez daha saygı duydum ayı desenli pijamalarım ve sonsuz gürültüme rağmen hala yanımda olduğu için
Bu horlama olayı doğumdan sonra geçecek mi ya lütfen geçsinnnnnn çok fena
biz sonunda karar verdik cnm :))) Duru olacak prensesimizin adı.. çok da ısındık bu isme darısı da size olsun :)) hatta Duru'yu düşünebilirsiniz bence :))
Evet canım çok az kaldı akşam tv izlerken onu dedim eşime 2 hafta sonra minnoşla birlikte oturucaz bu kanepede diye çok garip geliyor insana ne kadar hızlı geçti zaman hiç bitmezmiş gibiydi ayyy 3 aylık olsa, ay 4 aylık olsa bi 32 haftalık olsa derken bi bakıcaz doğmuşlar o bişey değil sabah da kuzenlerimi düşündüm dün doğmuş gibiler ama şu anda koca koca delikanlı oldular boyları beni geçti bizim minişlerimizde büyüyecek hızlıca teyzesi :) İlk çocuk benim de canım ama senin de doğuma az kalmış sayılır mayısın başında doğacak ufaklık bi de şanslısın bir boğa erkeği getireceksin dünyaya her kızın arayıp da bulamadığı erkeklerdir boğa burcu erkekleri :) Bizim miniş ya koç olacak ya boğa bakalım hayırlısı
nerde yasiodu bilmiorum canim ama bende bole dusunuorum buralarin nasil oldugunu az cok anllatim kadin bana kurabiye dagit dio anneme serbette dagitin yaninda dio saka gibi yani we annemde esimde cok hassas bnm gibi sert mizacli degiller duyarsak sagda solda uzuluruz derler....ki duyarlar kuru kuru gittik geldik derler....ayip hic ozenmemeis derler....demezlerki kiz issiz adam bj kadar kazanio bole selere harcicaklarini bebeklerine harcasinlar kursaklarina harcasinlar....daha mewlutte hem sus hemde ikramlik dagitilir mesela ayran pide yada meyve suyu poca gibi okadar cok sey war ki anlatamam bende en pratigini buldum maddi acidan en ucuzunu yani....bana kocam istedigimi yapio bide elalemi kafaya takip bosa para harcamak istemiom....millet 5dk oturup aferin wersin die hesapladim 450tl tutuo hersey..yazik gunah okadar paramiz kalmio ki zaten bizim ;,,,((
22 Nisan'da beraber doğuracağız canım. Banada aynı günü verdi Dr 2 haftacık kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?