2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

profil bilgilerinde hakkında ki bilgilerden bebeğin doğum tarihini soruyo ora yazınca çıkıyo canım

canım keseyi gördükten sonra bidaha hch ye neden bakıyolar anlamıyorum tedirgin ediyolar böyle insanları benim dr um iki kez baktı biri ilk öğrendiğimde 66 dı. ikinciside iki gün sonra 170 idi. birdahada hiç bakma gereği duymadı. geçen hafta keseyi gördük bu hafta kalp atışı duyduk. yani neden böyle huzursuzluk çıkarıyolar anlamıyorum.. bence takma öyle şeyleri gayette normaldir.

evet canım çok normal kendine yer hazırlıyor. oyüzdenn:)
noktacık kadar ama ağrısııı tamm takır yani bende regl olmayacam acı yok diye seviniyordum

bu arada dr benimde önce ultrasonla üstten alttan bakıp tespit etsede hcg testi yaptırdııı..hatta haftaya gel yine hcg bakalım dedi vee neden dediğimde belki dış gebeliktir belki yanlış tutunmadır mol gebeliktir dedi durduuu anlayacağın kritik süreçlerdeyizz alllahım hayırlısıyla sağlıkla versin evlatlarımızıı...

Canm bende cubuk falan hic bsy yiyemiyorum.cay icemiyorum hic midem kaldirmiyo.suyu cok icen birisiyim su icemiyorum hic.bide agzimda demir tadi var sizlerde de varmi kizlar...

bende sürekli bir tokluk bıkkınlık hissi var. (demir tadı nasıl olur böyle bişeymi bilemedim canım

gözün aydın canın bundan sonra daha sıkıntın olmaz inş bebeğine sağlıkla kavuşursun

gözünüz aydın kızlar ne güzel hecan veriyor yazdıklarınız içime Allah hep böyle sağlıkla ilerlememizi nasip eder inş

içini ferahtut inş sağlıklı bir bebektir hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini insan bir ıkere karamsarlığa düşünce kurtulması kolay olmuyor güzel düşünelim inş herşey güzel olur

evet canım ağrı büyük ben 4 gecedir rahat uyuyamıyorum o ağrı yüzünden ama bugun kalbini duyunca hepsini umuttum:)
keseyi gördüyse dış gebelik değildir diye biliyorum ben ama tabi dr daha iyi bilir:) ama sen kötü düşünme hep iyi düşün iyi şeyler olsunn bebişinede iyi bak iyi besle onu :)

10 gün rapor aldım evdeyim şimdi.ama çok korktum gerçektende.şimdi durum hala belirsiz henüz kalp atışı yok perşembe günü çağırdı doktor bakalım ondan sonra net bişey söyleyecek.rahim içinde kanlanma vardı umarım geçmiştir.

çok geçmiş olsun bende aynı süreçteyim 10 gün rapor aldım evdeyim.inşallah bebeğim sıkı sıkı tutar beni.

minik pıtırcıklar tek tek kendini gösteriyor maşallahhhh

kızlarr ben bişey öğrendim sol tarafına yatınca bebek daha güzel besleniyormuş benim kuzenim 38 haftalık hamile bebeği 4.5 kilo maşallah:) daha 2 haftası var doğuma. o söyledi bana.. sağdan beslenirlermiş o yüzden soluna yat hep dediii. bende öyle yatmaya çalışıyorum :)

bakalım inşallah sağlıklıdırdaaa kurtuluruzzz bu karamsarlıklardan
çok sağol bacım....

birde ben sürekli acılı turşu yiyorum mideme zarar versedee nefsime zor hakim oluyorummm... ne yapsamda kurtulsam zira bugun genel cerrahiye bağırsak problemi için gidecektim ama takatim olmayınca erteledim... acı dokunuyor da barsak problemim varr uff ufff :)

neyseee HERŞEY GÜZEL OLUCAK İNŞALLAH DİYELİM

HMMM BENDE ÖYLEE SIKINTILIYIM eşim dalga geçiyor daha şimdiden böyleee yapıyon yandık gökçe diyor ama yalan da değil vallaa...
bu arada bebişi bol bol turşu acılı ezme ile besliyorum :)

canım zinnat a dikkat et !! aman diyeyim annem zinnat yüzünden koku alma yetisini yitirdi. Artık koku almıyor. o antibiyotiğin yan etkisi çok fazla..

gözün aydın canım, 7 ekimde de ben gidicem Rabbim nasip etsin o minicik kalbi duymayı

Canım, dikkat et kendine. uzan dinlen. hiçbişey senden ve bebişden önemli değil.
Yeni sloganımız "herşey çok güzel olacak:)"

Canım, ben de reflüde var, bu nedenle bende soluma yatıyorum, hem kusmayı falanda biraz olsun engelliyo diye biliyorum.

Hayırlı olsun canım:) bende ilk hamileliğimde yatak ucuma ultrason koyup herdakka bakmak istiyorum diyordum)

Maşalllahh annesi hayırlı olsun :)

Kızlarrr...

Aramıza yeni gelenler olmuş, hamilelikleri hayırlı olsun inşAllah.
Kalp atışını duyanları da tebrik ediyorum.

Yeme durumlarınız nasıl canlar. Benim normalde bulantım yok çok şükür ama yiyeceklerden tiksinti başladı. Bide yemek yedikten sonra çok rahatsız oluyorum o zaman bulantım oluyor. Bu arada 15 gün önce 57 kiloydum. Bugün 53 kilo çıktın. Tam 4 kilo vermişim. Almak yerine veriyorum. Sizler ne alemdesiniz.

ben yiyorum tiskinti falan yok bulntıda aşırı olmuyo ama çok şiş hissediyorum kendimi şimdiden ağırlaşmış ve çok göbeğim şişmiş rahatsız ediyo beni kendimi kilo almış gibi hissediyorum bazen üzülüyorum büyüzden şimdiden böyleysem ilerki zamanlarda toparlak bişey olacam diye

bende acaip şişkinlik oluyor aynı sekilde tiksinti başladı yumurta yiyemiyorum en cokta buna üzülüyorum

Tekrar çok geçmiş olsun canım, Allah tekrar yaşatmasın.

gözünüz aydın kızlar pıt pıtlar duyulmuş Allah tamamına erdirsin inşallah

hangi marka folik asiti kullanıyorsun? ben ilk gebeliğimde solgar kullanmıştım şimdi folbiol kullanıyorum ama hiç bulantı yapmadı. başka birşey yapıyor olmasın?
minikler iyidir tabi ki maşallah onlara :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…