hangi marka folik asiti kullanıyorsun? ben ilk gebeliğimde solgar kullanmıştım şimdi folbiol kullanıyorum ama hiç bulantı yapmadı. başka birşey yapıyor olmasın?
minikler iyidir tabi ki maşallah onlara :)
sanki regl olucakmış gibi karnım ağırıyorrr bunlar normalmidir?
Sema arkadaşlar bende yeni geldim doktordan, büyümüş bebişim doktor gayet iyi dedi.. 25.9 mm olmuşuz.
Normalde 11+6 olması lazımken, 9+2'yiz son adet tarihim 9 Temmuz ama ben 2 hafta sonra lekelenmiştim. O yüzden böyle.
Bu arada doktorum pap testi yaptı.. 4 gün sonra sonuçları alacağım.
Sema arkadaşlar bende yeni geldim doktordan, büyümüş bebişim doktor gayet iyi dedi.. 25.9 mm olmuşuz.
Normalde 11+6 olması lazımken, 9+2'yiz son adet tarihim 9 Temmuz ama ben 2 hafta sonra lekelenmiştim. O yüzden böyle.
maşallah ona :)pap testi nedir hiç duymadım?
Pap Smear testi :) doktorum şimdiye kadar hiç yaptırdın mı dedi, yok dedim...
Bir arkadaş aletten bahsetmişti ya burda onunla rahmi açtı çubukları soktu tabi yandı canım
Öğleye doğru kanaman olabilir korkma dedi. Yaşım genç olduğu için ücret almadı.
hımm, bende geçen sene yaptırdım, smer testini.
hadi gözün aydın canım sonuçlarında güzel çıkar inş
folbiol kullanıyorum canım ama sabah içtiğimdede oluyordu şimdi gece içmeye basladım.lavobaya kalktığımda bulantı hissediyorum.kusma yok ben ona yordum
inşallah :) kalp atışlarını duyarız
Kizlar bende folbiol kullaniyorum.birde vitamin.arkadasim vitamin kullanma diyor.mide bulantisini arttiyomus.bebek senden vitamin alsin diyo.sizceee????
Kızlarrr...
Aramıza yeni gelenler olmuş, hamilelikleri hayırlı olsun inşAllah.
Kalp atışını duyanları da tebrik ediyorum.
Yeme durumlarınız nasıl canlar. Benim normalde bulantım yok çok şükür ama yiyeceklerden tiksinti başladı. Bide yemek yedikten sonra çok rahatsız oluyorum o zaman bulantım oluyor. Bu arada 15 gün önce 57 kiloydum. Bugün 53 kilo çıktın. Tam 4 kilo vermişim. Almak yerine veriyorum. Sizler ne alemdesiniz.
vitamini doktorun mu verdi yoksa sen kendin mi başladın? eğer kendin başladıysan tabi ki içme ama doktorun verdiyse de içmelisin. bana henüz vitamin vermedi doktorum hepsinin bir zamanı var önce folik asit sonra vitamin sonra gerekirse balık yağı demir ilacı vs vs
Vitamini dr verdi.bendede surekli bulanti oluyo.acaba gercekmi dedim bende.cba dr gidecegim sorarim.ama cok kisi kullanmiyo neden acaba???
Kizlar bende folbiol kullaniyorum.birde vitamin.arkadasim vitamin kullanma diyor.mide bulantisini arttiyomus.bebek senden vitamin alsin diyo.sizceee????
Vitamini dr verdi.bendede surekli bulanti oluyo.acaba gercekmi dedim bende.cba dr gidecegim sorarim.ama cok kisi kullanmiyo neden acaba???
ayyy az önce tosunumun pıt pıtlarını dinledim bi de ellerini bacaklarını öyle bir salladı ki ultrasonda ayy sevinçten ağlicaktım resmen hareketleri görünce anne olduğumu hissettim hep göresim var keşke göbeğimizin üzerinde bi ekran olsa da baksak devamlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?