2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
hangi marka folik asiti kullanıyorsun? ben ilk gebeliğimde solgar kullanmıştım şimdi folbiol kullanıyorum ama hiç bulantı yapmadı. başka birşey yapıyor olmasın?
minikler iyidir tabi ki maşallah onlara :)

folbiol kullanıyorum canım ama sabah içtiğimdede oluyordu şimdi gece içmeye basladım.lavobaya kalktığımda bulantı hissediyorum.kusma yok ben ona yordum
inşallah :) kalp atışlarını duyarız

Sema arkadaşlar bende yeni geldim doktordan, büyümüş bebişim doktor gayet iyi dedi.. 25.9 mm olmuşuz.

Normalde 11+6 olması lazımken, 9+2'yiz son adet tarihim 9 Temmuz ama ben 2 hafta sonra lekelenmiştim. O yüzden böyle.

Bu arada doktorum pap testi yaptı.. 4 gün sonra sonuçları alacağım.

Son düzenleme:

maşallah ona :) pap testi nedir hiç duymadım?

maşaallah canım, "pap testi" nedir?

maşallah ona :) pap testi nedir hiç duymadım?

Pap Smear testi :) doktorum şimdiye kadar hiç yaptırdın mı dedi, yok dedim...

Bir arkadaş aletten bahsetmişti ya burda onunla rahmi açtı çubukları soktu tabi yandı canım

Öğleye doğru kanaman olabilir korkma dedi. Yaşım genç olduğu için ücret almadı.

hımm, bende geçen sene yaptırdım, smer testini.

Valla kızlar pek umudum yoktu benim hep korkuyordum :

Hani bulantı dalan yok diye, 60'dan 59 inmişim.. Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin inşallah herkes iyi haberlerle gelirler..

Mesaj yazacam diye iki kere sütü taşırdım :)))

hadi gözün aydın canım sonuçlarında güzel çıkar inş

folbiol kullanıyorum canım ama sabah içtiğimdede oluyordu şimdi gece içmeye basladım.lavobaya kalktığımda bulantı hissediyorum.kusma yok ben ona yordum
inşallah :) kalp atışlarını duyarız

Kizlar bende folbiol kullaniyorum.birde vitamin.arkadasim vitamin kullanma diyor.mide bulantisini arttiyomus.bebek senden vitamin alsin diyo.sizceee????

Kizlar bende folbiol kullaniyorum.birde vitamin.arkadasim vitamin kullanma diyor.mide bulantisini arttiyomus.bebek senden vitamin alsin diyo.sizceee????

vitamini doktorun mu verdi yoksa sen kendin mi başladın? eğer kendin başladıysan tabi ki içme ama doktorun verdiyse de içmelisin. bana henüz vitamin vermedi doktorum hepsinin bir zamanı var önce folik asit sonra vitamin sonra gerekirse balık yağı demir ilacı vs vs

aynen canım benimde 2-3 gündür yemeklere tiksinti duyuyorum hiç bişeyi canım çekerek yiyemiyorum mecbur olduğum için yiyorum. midem bulanmıyo ama dediğin gibi canımda istemiyo. kilo durumum 1 kilo aldım ben:) keşke verseyim:)

Vitamini dr verdi.bendede surekli bulanti oluyo.acaba gercekmi dedim bende.cba dr gidecegim sorarim.ama cok kisi kullanmiyo neden acaba???

Vitamini dr verdi.bendede surekli bulanti oluyo.acaba gercekmi dedim bende.cba dr gidecegim sorarim.ama cok kisi kullanmiyo neden acaba???

benim kadar ilaç içen yok heralde :S sabahları aç karnına tsh ve demir hapı.. akşam aç karnına demir hapı tok karnına vitamin= folik asit,b6,b12, kalsiyum... şimdi belki rahatlamışsındır tatlım:)

Canım gereksiz alınan vitaminler de ilerde sorun yaratıyormuş, kanser riskini yükseltiyormuş, şu anda zaten senin vücudunda bulunan vitamin bebişe yeter biraz da yemeye gayret edersen sorun olmaz bence

amanın yazınca birden huzursuz oldum tabi ki de gereksiz yere çok içilen vitaminler arkadaşlar doktor verdiyse vardır bir hikmeti

tam hatırlayamıyorum zamanını ama geçen hamilelğimde 8. 9. haftamda vermemişti dr.um daha geç vermişti vitamin. tabi bu sefer ne zaman verir bilemiyorum doktorum farklı şu an. zamanı gelince söyliycem dedi. sen bir sor kafandaki soruları en iyi doktorun yanıtlar.

çok sevindim canım korkularından kurtulmussundur. ne güzel mide bulantıların da azalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…