2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Çok güldürdün beni arkadaşım, o kadar güzel anlatmışsın ki bayıldım gülmekten; sen bu kadar sempatik olduğun sürece eminim eşin de sana çok güzel bir gözle bakıyordur:))

Sorma canım koca 9 ayı devirdik 14 gün geçmek bilmez şimdi bende 23 Nisan isteyecektim sonra yazık dedim Dr tatil gününde gelmesin benim için buraya dedim 22 si oldu. Iyi ama 23 tatil olduğu için az uzakta olanlar gelebilirler ziyarete. Bak göreceksin iki hafta çok zor geçecek. :)

bende horlamışum geçen eşim diyor horladın diye yok az horlamışımdır diyorum oda yok kükredn bayağı diyor :) kendimi bazen shrek gibi hissediyorum. Sadece yeşil değilim ama olsun yinede hoşuma gidiyor

ahhh canım ya sorma bi de benim şu bahsi geçen ayıcıklı pijamalarım tam shrek yeşili ve hiç üzerimden çıkarmıyorum dışarı çıkarken yıkayım kurutup yine eve gelince aynı pijamaları giyiyorum bildiğin rengimle falan düpedüz shrekim yani yazık adam şu ayıcıkları görünce etkilenesim varsa da soğuyorum diyor ama napiim çok rahatlarrrrr yani rahatımızdan önemli mi di mi ama

ee nerde albümü de ekleseydin ya

Standart oluyor cnm; newborn'a denk gelen beden ama sana bol gorunduyse bır yanlıslık olmasın o ıste cunku cıdden cok mınık oluyorlar.

Benim arkadasim pilav ayran yapti mevlitte. Gayette guzeldi. Bi de baklava verdi cayla. O kadar. Hediye neymis bosver

ah bitanem laf lafi acio iste...bizim buralarda tezem yapti kizina 105 kisiden fala bahsedio ortu cantik ayran dagittilar....benim esim tarafi yok zaten biliosunuz hadi 50 kisi olsa ne yapariz 50 kisiye bilmem sanirim pohca meyve suyu ve 1liralik susle kapatiriz olayi die dusunuom...bakalim iste hem dioz yok saglikli olsun yok kasilma yok kalp atisi dioz dioz ama allahim hersei saglikli nasip eder o gunlere erdirirsede bizi bunlari da dusunmek lazim tabi allah hepimizi yardimcisi olsun...

Canım maşallah tam bir prenses odası yapmışsın. Allah güzel günlere kullanmayı nasip etsin. Sizde çok tatlısının bu arada :)

Kizlar ellerimde uyusma var ya.gebelikte olabiliyormus ama tedavisi varmi acaba bilen biri varsa tedavisini bilgi verirse sevinirim

Canim benim doktorum kalsiyum eksikliginden dedi kalsiyum verdi 3 gun falan ictim baktim gecmiyo biraktim. Sonra daha uzun sure kullandim kas agrilari icin gecti su an uyusukluk yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ee nerde albümü de ekleseydin ya

ekli zaten bitanem albumlerimde ama arkadas listemdekiler gorebilir ancak.....isteyen olursa arkadas talebi edip bana eklendigi zaman gorebilio bildigim kadariyla....yoksa butun kadinlar kulubu bakar )) haliyle guvenlik acisindan hic hos olmaz.....

ekli zaten bitanem albumlerimde ama arkadas listemdekiler gorebilir ancak.....isteyen olursa arkadas talebi edip bana eklendigi zaman gorebilio bildigim kadariyla....yoksa butun kadinlar kulubu bakar )) haliyle guvenlik acisindan hic hos olmaz.....

anladım canım ekledim o zaman seni :)

Hepsi birbirinden guzel tebessum ederek tek tek baktim resimlere Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah
Hepsi birbirinden tatli.... cok sacma bir ruya görmustum ruyanin etkisiyle hamileligimden sogudum pisman olmus gibiydim ama tekrar böyle minik rengarenk seyler görunce gecti bile iyiki hamileyim iyiki miniciksut kokan bebisim olucak (insallahhh)

Canım maşallah tam bir prenses odası yapmışsın. Allah güzel günlere kullanmayı nasip etsin. Sizde çok tatlısının bu arada :)

saol hayatim yaaa sanki gelip burda baktiniz nasil heycan yaptim anlatamam.....babam yapti odayi biliosunuz esimde suslemeyi fazlayisla yapti yoksa nerde o butce bizde...bide sende bende okumamis gibi yaptik ama dogum yapan arkadas asla sezaryen olmazdim yazmis okudun mu ben hic oralikli olmadim 13 saat sanci acilmaydi falann hala dusunmuom normal dogumu elimi dikise koyup dogrulmak 2guncuk daha basit gelio ))

rüya dedinde, dün gece bende gördüm, demet akalın güya bebeğine emzik almamış alışmasın diye, benden istedi, bende daha doğurmadım al kaynatmıştım kullan dedim şimdi alsanda temiz olmaz dedim, aldı benden, sustu bebek

biz sonunda karar verdik cnm :))) Duru olacak prensesimizin adı.. çok da ısındık bu isme darısı da size olsun :)) hatta Duru'yu düşünebilirsiniz bence :))

aa ayni isim biz de duru dusunyrz.ama yanina bide Kuran da gecen bi isim bulalim diyorz bulamadk

Markadan markaya degisiyor ben 3 ayri marka aldim 2 tanesi ayni 1 tanesi kucukmus birde coook eskiden henuz nisanliyken ucuzdu diye almistim 2-3 hastane cikisi 5 li set 5 liraydi gecen yikadigimda baktimda resmen premature giysileriymis onlar ama ozaman nerden bilicektim ki

22 Nisan'da beraber doğuracağız canım. Banada aynı günü verdi Dr 2 haftacık kaldı

Ayy sizi kiskaniyorum valla ne guzel azicik kalmis gunude belli olmus herseyi ona göre hazirliycaksiniz bende ne zaman doguracagimi bilseydim ona göre hazirlanirdim daha hastane cantamiz bile hazir degil tembelligim sagolsun

çok guzel olmuş herbişeyi...sende cok tatlı çıkmışşın...kucuk duru fanatık bjk lı olcak desene benimkide şimdiden yetiştiriyor onu ama...o takımlardan haberi yokolsa gorur hemen alır bilerek bahsetmiyorum...buyuk kızımın formaları var baba kız maçlara gidiyolar çok hoş oluyolar bunuda buyuyunce gotursun

Bende gönderdim talebimi :) O kadar heyecanla anlattın,yükleyemedin uzun zamandır,bakmamak olmaz :)

aa ayni isim biz de duru dusunyrz.ama yanina bide Kuran da gecen bi isim bulalim diyorz bulamadk

duru sena olabiler mi? burda çok duydumda.
bende kızımın adını sadece sena koymayı dusunuyorum ablasının adıda sıla uyar die dusunduk kısmetse...

Bizdede mevlut bos gecmez canim ikramlik muhakkak olur ya pide salata yada etli pilav falan ama kimsede hic sus seker dagitmadi demez. Zaten eve gidince cope atiyorlar. Allah senin yardimcin olsun iyi insanlarla karsilastirsin insallah

hay eline saglik aynen ne yerler ne de susu saklarlar biliom ufff iste bakalim napmak isticek annem ben cok kafaya takmiom...kendi ozendgimiz hersei aldik esimle cunku...bunada annem karar wersin basim catlio sonra dusunmekten....

ahaha ilginc ruyaymis malum demet akalinin hira bebegi bayaa meshur oldular... daha dogmadan bile oyuzden görmussundur...
Bende ruyamda kizimi göruyorum cok tatli esimde bende kizlari pembeyle erkekleride maviyle buyutmeye karsiyiz ayrimciliklarini farkliliklarini hissetmesin diye daha kucukken buyuduklerinde ayri zaten anliycaklarini anliyolar...
Ruyamda kizima pembe giydiriyorum esimde cok sinirleniyor bende uzuluyorum keske oglum olsaydi sade bile giydirseydim erkek oldugu icin sorun olmazdi ama kizlar suslu puslu olmali diyorum cok sacma bir ruyaydi ama etkisinde birakti azicik okadar zorluktan sonra dogurdugum bebisten rahatsiz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…