Kızlar yaaaa ben ki eskiden küçük bir melek gibi uyuyan kadın bildiğin kocaman bir canavara dönüşmüşüm.... Gece o kadar horlamışım ki sanırsın yatak odasında traktör çalışıyor ,eşimin uykusu o kadar ağırdır adam resmen benim horlama sesime uyanmış, beni dürtmüş bi de hiç o taraflı olmamışım hatırlamıyorum o da almış eline kamerayı bir güzel çekmiş beni işin en acı yanı da ne bilio musunuz sabah bilgisayardan bi canavar sesi gelio ben de yaaaa o ses ne be nerden gelio dedim bir baktımmmmm ekranda ben varım, böyle bir çirkinlik olamaz, yemin ederim bi hayvan videosu falan izlio sandıydım o görüntüden sonra eşime bi kez daha saygı duydum ayı desenli pijamalarım ve sonsuz gürültüme rağmen hala yanımda olduğu için
Bu horlama olayı doğumdan sonra geçecek mi ya lütfen geçsinnnnnn çok fena
Ciddi misin ayyyyyyy çok heyecanlı di mi yaaaa aklıma geldikçe içim bi hoş oluyor çok heyecanlanıyorum düşünsene koskoca hamilelik dönemi bitti 1 ay bile değil yalnızca 2 hafta var kucağımıza almamıza yumurcaklarımızı :) İnşallah sağlıkla gelsinler canım aslında biz 23 nisan istemiştik ama yeni yasa biraz vurdu bizi şu tatil günleri meselesi ama bi açıdan doktorun takdirine bırakmakta da fayda var heralde forumun ilk doğuranlarından olucaz canım
bende horlamışum geçen eşim diyor horladın diye yok az horlamışımdır diyorum oda yok kükredn bayağı diyor :) kendimi bazen shrek gibi hissediyorum. Sadece yeşil değilim ama olsun yinede hoşuma gidiyor
heycanimi bagislayin....sizinle ilk kez bisi paylascam cok heycanliyim....veee bir degil bi suru sey...bugune dek aldigim size yollamak icin o an cektigim ne warsa biriktirmistim ya hepsini yolladim kardesime yapti albumu....ufak tefek seler de war gormemis sanmayin o an heycanla cekmisim silmedim hic bidaha...kendimi de koydum koca basket topu tipimi))) kendi yaptigim susler kizimi odasi cekmeceler flan icini naptin demislerdi hep cekmisim dinlemisim sizi ama kismet bugune ))
sevgili anneler bir şey soracağım. ben iki tane hastane çıkışı aldım. yıkadım. şimdi baktım ki bu kıyafetler çok büyük. içinde kesin kaybolur. acaba ben hastane çıkışı diye yanlış bir şey mi aldım? :26: hastane çıkışları boy boy oluyor mu ki?
Benim arkadasim pilav ayran yapti mevlitte. Gayette guzeldi. Bi de baklava verdi cayla. O kadar. Hediye neymis bosver
heycanimi bagislayin....sizinle ilk kez bisi paylascam cok heycanliyim....veee bir degil bi suru sey...bugune dek aldigim size yollamak icin o an cektigim ne warsa biriktirmistim ya hepsini yolladim kardesime yapti albumu....ufak tefek seler de war gormemis sanmayin o an heycanla cekmisim silmedim hic bidaha...kendimi de koydum koca basket topu tipimi))) kendi yaptigim susler kizimi odasi cekmeceler flan icini naptin demislerdi hep cekmisim dinlemisim sizi ama kismet bugune ))
Kizlar ellerimde uyusma var ya.gebelikte olabiliyormus ama tedavisi varmi acaba bilen biri varsa tedavisini bilgi verirse sevinirim
ee nerde albümü de ekleseydin ya
ekli zaten bitanem albumlerimde ama arkadas listemdekiler gorebilir ancak.....isteyen olursa arkadas talebi edip bana eklendigi zaman gorebilio bildigim kadariyla....yoksa butun kadinlar kulubu bakar)) haliyle guvenlik acisindan hic hos olmaz.....
Hepsi birbirinden guzel tebessum ederek tek tek baktim resimlere Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallahheycanimi bagislayin....sizinle ilk kez bisi paylascam cok heycanliyim....veee bir degil bi suru sey...bugune dek aldigim size yollamak icin o an cektigim ne warsa biriktirmistim ya hepsini yolladim kardesime yapti albumu....ufak tefek seler de war gormemis sanmayin o an heycanla cekmisim silmedim hic bidaha...kendimi de koydum koca basket topu tipimi))) kendi yaptigim susler kizimi odasi cekmeceler flan icini naptin demislerdi hep cekmisim dinlemisim sizi ama kismet bugune ))
Canım maşallah tam bir prenses odası yapmışsın. Allah güzel günlere kullanmayı nasip etsin. Sizde çok tatlısının bu arada :)
Hepsi birbirinden guzel tebessum ederek tek tek baktim resimlere Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin insallah
Hepsi birbirinden tatli.... cok sacma bir ruya görmustum ruyanin etkisiyle hamileligimden sogudum pisman olmus gibiydim ama tekrar böyle minik rengarenk seyler görunce gecti bileiyiki hamileyim iyiki miniciksut kokan bebisim olucak (insallahhh)
biz sonunda karar verdik cnm :))) Duru olacak prensesimizin adı.. çok da ısındık bu isme darısı da size olsun :)) hatta Duru'yu düşünebilirsiniz bence :))
Markadan markaya degisiyor ben 3 ayri marka aldim 2 tanesi ayni 1 tanesi kucukmus birde coook eskiden henuz nisanliyken ucuzdu diye almistim 2-3 hastane cikisi 5 li set 5 liraydisevgili anneler bir şey soracağım. ben iki tane hastane çıkışı aldım. yıkadım. şimdi baktım ki bu kıyafetler çok büyük. içinde kesin kaybolur. acaba ben hastane çıkışı diye yanlış bir şey mi aldım? :26: hastane çıkışları boy boy oluyor mu ki?
Ciddi misin ayyyyyyy çok heyecanlı di mi yaaaa aklıma geldikçe içim bi hoş oluyor çok heyecanlanıyorum düşünsene koskoca hamilelik dönemi bitti 1 ay bile değil yalnızca 2 hafta var kucağımıza almamıza yumurcaklarımızı :) İnşallah sağlıkla gelsinler canım aslında biz 23 nisan istemiştik ama yeni yasa biraz vurdu bizi şu tatil günleri meselesi ama bi açıdan doktorun takdirine bırakmakta da fayda var heralde forumun ilk doğuranlarından olucaz canım
22 Nisan'da beraber doğuracağız canım. Banada aynı günü verdi Dr 2 haftacık kaldı
ekli zaten bitanem albumlerimde ama arkadas listemdekiler gorebilir ancak.....isteyen olursa arkadas talebi edip bana eklendigi zaman gorebilio bildigim kadariyla....yoksa butun kadinlar kulubu bakar)) haliyle guvenlik acisindan hic hos olmaz.....
aa ayni isim biz de duru dusunyrz.ama yanina bide Kuran da gecen bi isim bulalim diyorz bulamadk
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizdede mevlut bos gecmez canim ikramlik muhakkak olur ya pide salata yada etli pilav falan ama kimsede hic sus seker dagitmadi demez. Zaten eve gidince cope atiyorlar. Allah senin yardimcin olsun iyi insanlarla karsilastirsin insallah
ahaha ilginc ruyaymisrüya dedinde, dün gece bende gördüm, demet akalın güya bebeğine emzik almamış alışmasın diye, benden istedi, bende daha doğurmadım al kaynatmıştım kullan dedim şimdi alsanda temiz olmaz dedim, aldı benden, sustu bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?