2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canım farkettim de hiç yokmuş gibi davrandım :) hiç oralı olmadım yani. Bundan sonra öle mesajlara öle tepki vereceğim :) bu saatten sonra kafam karışsın istemiyorum 14 günüm kalmış sunun şurasında

ekli zaten bitanem albumlerimde ama arkadas listemdekiler gorebilir ancak.....isteyen olursa arkadas talebi edip bana eklendigi zaman gorebilio bildigim kadariyla....yoksa butun kadinlar kulubu bakar )) haliyle guvenlik acisindan hic hos olmaz.....

bayıldım hepsine çok çok güzeller, bizimkisi gibi anneden babadan fanatik Beşiktaşlı seninki de maşallah
yavru kartallar geliyor
böyle şeyleri görünce hemen doğurasım geliyor ya

aa ayni isim biz de duru dusunyrz.ama yanina bide Kuran da gecen bi isim bulalim diyorz bulamadk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Büşra olabilir,Belinay var..Her daim taze isim Zeynep var :) Aklıma gelenler..
Belemir'i de çok beğenirim ama Kuran'da geçiyor muydu hatırlayamıyorum..

çok kötü yazılarda okudum iyilerinide tabi.moralim çok bozuk açıkcası.bizde başka doktora gitmeyi düşündük.kendi doktorum bir dahaki ölçümü bekleyin olmazsa doblere alırım dedi.bir önceki ölçümde 10 gün önde giderken 2.cide 1 hafta geri kafayı yicem.bana sonuçlarını yazarsan çok sevinirim canım.

iphoneden degilde bana bilmemne talk uygulamasi indir daha ii die yazio bazen ekranda samsung tel.im acaba memnunmusun die sormak istedim...

Evi yeni tasidim is guc derken sut falan hic icemedim.sute biraz ozen gosteririm artik.tesekkur ederim

Son haftalar zor olsada yavas yavas yapicam mecbur esime uzuluyorum sabahin 6 sinda kalkiyor 5 e kadar calisiyor temizligi haftada 1 beraber yapicaz ben toz aliyordum normalde oda siler supururdu.. simdide öyle yapicaz ama bulasiklara gelince toparlamaya gelince yapabileyim bi zahmet :)
sukur yemegi hep kendim yaptim simdiye kadar onda sorun yasamadim bebek dogduktan sonra 2 hafta evde kalma sansi veriyolar babaya burda kanunlara göre... iste o 2 haftada calissin dursun bakalim

Standart oluyor cnm; newborn'a denk gelen beden ama sana bol gorunduyse bır yanlıslık olmasın o ıste cunku cıdden cok mınık oluyorlar.

0-3 ay yazıyor hepsinde. üç tane var üçü de aynı. :26: ben mi çocuğu çok küçük hayal ediyorum acaba... ama başka bir takımı var onunla arasında dünya kadar fark var. olmadı bir de küçük alt üst takım alayım ne yapayım.. şu çantayı bir türlü hazırlayamadım gitti ya.

ilk doğduğunda o küçükler tam gelir işte. iyi olur. benim aldıklarım ilk doğduğunda çuval gibi olacak, ama 3 ay giydiririm herhalde. büyük gelen şeyleri de hiç sevmem.

aaa cok sasirdim bu kadar rahat izin almanaa cunku birakmio okullar bole ookuorum burda yani....nerde gorew yapiodun....dun carsida hamile gorunce hep aklima sen geldin ))) acaba mi die...

yok artk yanls mi anladm adi da mi duru olucak :) bu ne tesaduf yahu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende oturduğum yattığım yerden ya eşimin desteğiyle yada yuvarlanarak kalkıyorum :) ay bizde Pazartesi gidecez kontrole öteki salı da doğuracam zaten

yaa çok güzel alacaksn kuzunu kucağına benim daha çooook var ama ne zmanda geleceği belli değil. normal doğumun tek kötü yanı bu olsa gerek. hiç bişeyini halledemiyosun tam anlamıyla tarihi bilemediğin için

Tabiki öyle canım zaten hep iflas ettik bebişlere çalışıyoruz.
Bestekız dediği gibi ekmek alacak para bırakmadı bu bebişler bizde soyup soğana çevirdiler
Esimde bu son 2 ayda fazla para harcadik dua et hamilesin yoksa corba soganla idare ederdik diyo
Akilli olupta herseyi yavas yavas alsaydik öyle olmazdi iste son aya birakinca elimizde bayagi skisti..

Kizlar ellerimde uyusma var ya.gebelikte olabiliyormus ama tedavisi varmi acaba bilen biri varsa tedavisini bilgi verirse sevinirim
Ellerini ac kapat ac kapat hergun 2-3 saatte bir yap 5-10 dklikta olsa ki kan gidip gelsin... ayak icinde ayni o sekilde ayaginla dailere cizince de sisliklere iyi geliyor....
Benimde özellikle sabah kalktigimda ellerim uyusmaktan cok fena agriyor

Şuan annemdeyim kağıtlarım yanımda değil canım,akşam eve geçtiğimde yazarım..
Doktor bana aynı kiloyu söyleyince sordum,3 hafta önce de aynısını söylediniz demiştim,az alabilir tmm ama hiç almayabilir mi garip değil mi diye..Ölçümlerle makinelerlede alakalı,kan akışı herşeyi normal önemli olan bu demişti..
Sonra diğerine gittim o da bnm detaylı ultrasonumu yapan doktordu,kilosuna diğeri 1400 civarı demişti bu 2 civarı dedi..Sadece detaylı ultrasonumda plasenta rahime 2 küsür mm di,ona dikkat etti göremeyince dobleere gönderdi..
Ölçümleri yazarım geçince..Moralini bozma,az çok sende anlıyorsundur karnından bebişin büyüdüğünü,göbeğimin hemen yanında sertleşiyordu şimdi ayağını sol yanımdan ittiriyor artık totosu sağ yanımdan çıkıyor aşağıyıda zorluyor..Ne bileyim belki kendimi kandırıyorum ama belli büyüdüğü ağırlığını farkediyorum zorluyor artık..
Tabi korkuyorum yine de geçtiğim haftalarda birşey yapılabilecekken geç kalmış olmaktan..
Böyle birşey olursa doktorun çekeceği var..

0-3 ay yaziyorsa yenidogan olmuyor o canm malesef yanlis almissin bendede 0-3 ay var ve yeni dogan var aralarinda da bayagi bir fark var

Çok güldürdün beni arkadaşım, o kadar güzel anlatmışsın ki bayıldım gülmekten; sen bu kadar sempatik olduğun sürece eminim eşin de sana çok güzel bir gözle bakıyordur:))

Sağol bitanem sanırım hamilelik başlı başına sempatik bi durum umarım eşim de senin gibi düşünür :)

Ayyyy ne kadar düşüncelisin yaaaaaaa hiç doktoru falan düşünmedim bilio musun şu anda kendimden utandım yani :) evet yaaa nasıl geçecek ben de bilmiyorum daha da yapacak çok işim var, işlerim nasıl yetişecek, nasıl bir kız olacak, gözleri babasına mı çekmiş, bana mı , uslu mu doğduktan sonra hayatımda neler değişecek karnımdayken şüphesiz seviyorum ama doğunca daha çok sevecek miyim hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum ama genel olarak mutlu hissediyorum artık bir dönemin sonuna geldik umarım sağlıkla doğarlar bu arada doğuma giderken aklıma sen geleceksin canım

Olsun buna da şükür :) Sadece hareketli olman senin için avantaj..
Eş iznide süpermiş :) Az tahminim olsa 2 gün önceden eşim izin alsın sonra da bizimle vakit geçirsin isterdim

2 hafta önce çatlağım bile yoktu.sertleşme ve tekmeleri bol.tabi büyüdüğünü bende hissediyorum ama böyle olunca insan korkuyor tabiki.benim bide bundan önce 2 kaybım var ve cleaxe kan sulandırıcı iğne kullanıyorum yani olmasına ihtimal vermiyorum.kan akışından olsa iğne hiçbir işe yaramadımı yani.böyle durumlarda bebek küçük doğuyup gelişmiyor diye okudum ama ne kadar doğru onu da bilmiyorum.

Olsun buna da şükür :) Sadece hareketli olman senin için avantaj..
Eş iznide süpermiş :) Az tahminim olsa 2 gün önceden eşim izin alsın sonra da bizimle vakit geçirsin isterdim
Esin olmasada uzulme canm annen kaynanan vs elbet birileri olucaktir ? benim kimsem yok olan kaynanam eltilerimde hediyelerini verip giderler...
3 gun hastanede kalicaz ordada esim isterse hastanede bizimle gece uyuabilirmis ayri oda verirler ama onunki ucretli oluyor gunluk 100 tl ile bazilari gelsin bazilari gerek yok diyor bende bunda kararsizim

Şimdi başka doktora görün desem o da başka başka tahlildi vs fln isterse o zaman daha tedirgin olacaksın,ama yaptırmam sadece kontrol için gideyim dersen istersen bir görün..Ya da kendi doktoruna da 2 hafta sonra değilde biraz daha önce git istersen,bu arada yediklerinide gözden geçirirsin bebek için..
Tedirginliğin gayet normal,o zamandan beri baş ağrısı çekiyorum bende,kontrol yarın meraktan zaman geçmiyor..
Kordondan kan akışında sorun olsa zaten onu söylerdi korkma..

tesekkur ederiz papati teze ))) eger ki bir nebze tebessume sebep oldusam cok mutlu olurum.....senin burcun ne yaa....duygusal acidan ayni donemi paylasioz da zamanlamalarda ayni.....sabah esimi opuodum gunaydin die yawas dio gobegimi duzeltrio falan off ya dedim acaba erken mi yaptik ben sanki hazir degilim bole tatli cicili seler bitip kendimle kalinca panikliom dedim 4.sene deyiz hayatim dio 5e gircez kendin diodun kisir saniolarmis beni salak bu insanlar die...hani genc anne baba olcaktik daha kac sene beklicez dio....off diorum tamam ya.....sonra odaya bi giriozz allah puseti arabaya koycam seni ise birakiriz biz gezmege kahwaltiya gideriz kizimla diom....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…