2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar bizim burada normal dogumda 3 gun hastanede kalinabilir ve ben kalmak istiyorum malum hic elime bebek almadim orada yardimci olup göstericekler hemsireler...
Bu 3 gunde akraba arkadas gelmesine izin vermiyorlar ama es gelebilir aksama kadar kalabilir uyku vaktindede eve dönebilir o...
sormak istedigim esimde isterse bizimle 3 gun boyunca hastanede yatabilir ayri bir oda vericekler ozaman ayri bir yatak ama gunluk 100 tl ile cevremdekilerin kimileri gerekli kimileri gereksiz dedi surekli nöbetci hemsireler var dugmeye basinca geliyolar zaten dedi bir eltimde....
dogumdan sonrada 2 hafta babaya tatil veriyor kanunlar 2 hafta da evde olabilicek yani yine bebegi fazlasiyla görucektir... ama hastanede yatma konusunda faydalimi zararlimi olur kararsizim...

Son düzenleme:
hoppala biz kabiz olmucakmidik ben ishal oldum ya bu ne ki simdi ;(((( no problem sewerim ishal olmayi karnim dumduz olur ama hamisken bisi farketmio )))

hastanede sen yalnız mı kalacaksın canım? ben hayatta kalamam yalnız başıma, :44:

Ben eşimi istiyorum :)
Annem sağolsun yalnız bırakmıyor,o zamanda yanımda olacak inşallah ama doğumdan hemen sonra bile eşimle olmak istiyorum bir süre odamızda o ilk anların,sevdiğim adamın küçücük bebeğimize şaşkınlıkla bakışının tadını çıkarmak istiyorum :)
Bazılarının fikirlerine hiç gerek yok boşver :)

sorma tatlim yaaa tam fanatigiz bizim war formalarimizzzz onunda olsunmus artik dur dedim daha modeller cikar lig baslarken aliriz bu sene gecti.....insallah kizimda biraz babasina ayak uydurur bizde cok ozenioz cunku....tesekkr ederiz...

Hemşire dediğin gb basınca gelecek ama gün içinde eşinle neler paylaşacaksınız,sadece 3ünüz olacaksınız Allahın izniyle,düşünsene bu çok güzel birşey..
O an sadece yardım değil insanın yanına gerçekten huzur verecek birileri lazım..Eltini boşver sen :)))) İlla herşey bakım mı..

Eve geçtiğinde o akraba arkadas zaten çok geleceği için eşinle sandığın kadar kaliteli bir zaman geçiremeyebilirsin..

ewet bende guzel dileklerde bulundum soru bile sormadim )) )) )) napim baska secenek yok iki tane birine bari tutunmak lazim.... 14 de cok azmis kardesim yaaa hazir mi cantan falan dr tarih werdimi....

Hehe çook komiksin geçer zamanla merak etme ben de zaman zaman hırlıyorum uyandırıyorum kendimi dişilikten eser kalmadı

bayıldım hepsine çok çok güzeller, bizimkisi gibi anneden babadan fanatik Beşiktaşlı seninki de maşallah
yavru kartallar geliyor
böyle şeyleri görünce hemen doğurasım geliyor ya

sewindim begenilmesine ) )) tesekkur edriz canim....

kendi doktorum bir sorun olmaz değerler normal diyor çok rahat adam.haftasıyla uyumlu diyor.acaba bir öncekinde yanlışmı ölçtü demekten kendimi alamıyorum.senin kaçıncı haftada kaç kilo dedi ? seninde sadece göbek çevresi geri değilmi ? seninle aramız 6 gün.başka bir doktora gitsemde söylemem durumu bakalım onun ölçümlerinde ne çıkcak..

Bende oturduğum yattığım yerden ya eşimin desteğiyle yada yuvarlanarak kalkıyorum :) ay bizde Pazartesi gidecez kontrole öteki salı da doğuracam zaten

Az önce kontrolden çıktım. Hemşireler bile bebek çok aşağıda, artık kanala girmiş diyorlardı. Doktor mıayene etti, ben de gördüm kanalda değildi. Yani herkes bir yorum yapıyor ama gerçek çok farklı olabiliyor.
Doktorum; bebek kanala girmese de gelebilir Aslıcım, kasılma başlar, su gelir, açılma olur bunlar önemli dedi. Doktorunuz doğum belirtisi görmüyorsa endişelenmeyin. En hayırlı zamanda gelsin kuzularımız, artık her an herşeyin olabileceği haftalardayız bunu anladım.

En duygusal burca sahibim :)) balik.... Senin burcun nedir?
Kocanla dialogunuz komik geciyor belliki ama cok zevklisiniz odaniz hazirliklariniz 4+4luk olmus
bizim evlilikte 5 seneye yaklasti yasim 22 olmasina ragmen adim kisira cikmisti dogru 4 seneye yakin olmadi tedavi gördum 2 kez tup bebek ilaclar vs yillarca bebis gelmedi.... hamile kadinlari görmemek icin kendimi eve kitliyordum resmen görunce kiskaniyordum cunki cocuklariyla parka gidenleri bebek arabalarini vsvs
esimle bosanmak uzereydik o birakmak istemesede ben birakmak istiyordum onu benim yuzumden baba olamiyor diye....
2. tup bebekte basarisiz gecince kendimize ceki duzen verip biraz unuturuz belki diyip ara verdik tedaviye 3 ay kadar sonra tatile yunanistana gittik 2 haftacik döndugumde tedaviye devam etmek icin hastaneye gittim doktor Allah razi olsun nasihatler verdi tam 1 saate yakin cok gencsin olur buyuk bir sorunun yok halledilir herseyin normal vs diye konusmasi bittikten sonra ultrasyonda bakalim yumurtalarinin durumu nasil dedi bende kabul ettim....
saga bakti bak yumurtalarin kucuk kucuk 2 aydir adet görmemissin adetin gelince onlar buyucek catliycak vs dedi sonra sola bakti saga göre daha iri bisey vardi...
basladi soru sormaya 2 aydir mi adet olmuyorum demistin evet dedim.... gebelik testi yaptinmi hic hayir dedim....
peki git bir test birak hemsireye dedi gerek yok dedim adetim hep böyle bi erken bi gec gelir hava degisikligide yasadim baska ulkeden geldim dedim yapmasam daha iyi dedim git yap dedi...mecbur kaldim umutsuzca yine negatifi duyma korkusuyla

sonra doktorun yanina gittik yine esimle eliyle arti isareti yapiyo kahkaha atiyo hamilesin diyooo bilseydim 1 saat boyunca agzimi yormazdim bosuna nasihat etmisim dedi :))) esimle biz 32 disimizi birden gösteriyoruz resmen saskinliktan gözlerim doluyo aglamamk icin kendimi zor tutuyorum doktorla vedalasiyoruz biz gidene kadar doktor hemsirelere anlatiyor herkes tebrik ediyor bizi onlarda sasiriyor bu duruma neye niyet kime kime kismet gibi bisey olmustu :)))
kendiliginden hamile kalmistim hicte ugrasmamistik bosvermistik aklimdan bile gecmiyordu gögsum aciyor sutyenden diyorum adetim gelmiyor her zamanki sorunum diyorum esim mutluluktan sana asla almam cok pahali dedigi telefonu aldi ayni gunde hemde saskinliktan napicagimizi bilemedik ayy ne guzeldi o ögrendigimiz gun aklima geldikce bile salya sumuk agliyorum
Allah herkese nasip etsin buyuk mutluluk getiriyor bu veledler ama bebeksiz olmakta kocaman eksiklik

merhaba güzel anneler
bugün bacımında kontrolü vardı, az önce konuştum, herşey iyiyimiş 2.700 gr olmuş bebeğimiz suyu normal........ nts yede ilk kez girmiş sancı çıkmamış ve en önemlisi bebek dönmüş tersti ama kanala henüz girmemiş bizden böyle

30 + 2 de 1400-1500 civarı dedi..
33 + 2 de 1500 civarı dedi..Dedim ki nasıl olur?
Sonrasını biliyorsun..

Kendileride kabulleniyor ölçüm farklılığını..

Bana direk minyon bebek dedi ama ölçümlerde baş çevresi normal,karın çevresi geri çıktı o hafta verdiklerinde..
Diğer doktor devlet oldugu için ultrason kağıdı vermiyor onu göremedim ölçüm olarak ama kendisi sormadan 2 civarı dedi..Çok ilgili biri olduğu için ona daha çok inandım sanırım..Ve bütün tahlillerimi istemişti..

Birinden birinde yanlış ölçüm canım,zaten net söyledikleride kesin değil aşağı yukarı tahminleri..

Haklisin canm bende öyle dusunuyordumda eltim kafami karistirdi iste ona kalsa hersey gereksiz zaten bebise aldiklarimiz bile cunki hemen buyuyolarmis onun fikrini bile dusunmem yanlis aslinda ilk kez 3 kisi olucaz ilk gunler cok önemli bencede kalsin

yarın kontrolden sonra bana özelden yazarsan çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…