- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
hoppala biz kabiz olmucakmidik ben ishal oldum ya bu ne ki simdi ;(((( no problem sewerim ishal olmayi karnim dumduz olur ama hamisken bisi farketmio)))
Kizlar bizim burada normal dogumda 3 gun hastanede kalinabilir ve ben kalmak istiyorum malum hic elime bebek almadim orada yardimci olup göstericekler hemsireler...
Bu 3 gunde akraba arkadas gelmesine izin vermiyorlar ama es gelebilir aksama kadar kalabilir uyku vaktindede eve dönebilir o...
sormak istedigim esimde isterse bizimle 3 gun boyunca hastanede yatabilir ayri bir oda vericekler ozaman ayri bir yatak ama gunluk 100 tl ile cevremdekilerin kimileri gerekli kimileri gereksiz dedi surekli nöbetci hemsireler var dugmeye basinca geliyolar zaten dedi bir eltimde....
dogumdan sonrada 2 hafta babaya tatil veriyor kanunlar 2 hafta da evde olabilicek yani yine bebegi fazlasiyla görucektir... ama hastanede yatma konusunda faydalimi zararlimi olur kararsizim...
Esin olmasada uzulme canm annen kaynanan vs elbet birileri olucaktir ? benim kimsem yok olan kaynanam eltilerimde hediyelerini verip giderler...
3 gun hastanede kalicaz ordada esim isterse hastanede bizimle gece uyuabilirmis ayri oda verirler ama onunki ucretli oluyor gunluk 100 tl ile bazilari gelsin bazilari gerek yok diyor bende bunda kararsizim
çok guzel olmuş herbişeyi...sende cok tatlı çıkmışşın...kucuk duru fanatık bjk lı olcak desene benimkide şimdiden yetiştiriyor onu ama...o takımlardan haberi yok olsa gorur hemen alır bilerek bahsetmiyorum...buyuk kızımın formaları var baba kız maçlara gidiyolar çok hoş oluyolar bunuda buyuyunce gotursun
Bende gönderdim talebimi :) O kadar heyecanla anlattın,yükleyemedin uzun zamandır,bakmamak olmaz :)
Kizlar bizim burada normal dogumda 3 gun hastanede kalinabilir ve ben kalmak istiyorum malum hic elime bebek almadim orada yardimci olup göstericekler hemsireler...
Bu 3 gunde akraba arkadas gelmesine izin vermiyorlar ama es gelebilir aksama kadar kalabilir uyku vaktindede eve dönebilir o...
sormak istedigim esimde isterse bizimle 3 gun boyunca hastanede yatabilir ayri bir oda vericekler ozaman ayri bir yatak ama gunluk 100 tl ile cevremdekilerin kimileri gerekli kimileri gereksiz dedi surekli nöbetci hemsireler var dugmeye basinca geliyolar zaten dedi bir eltimde....
dogumdan sonrada 2 hafta babaya tatil veriyor kanunlar 2 hafta da evde olabilicek yani yine bebegi fazlasiyla görucektir... ama hastanede yatma konusunda faydalimi zararlimi olur kararsizim...
Canım farkettim de hiç yokmuş gibi davrandım :) hiç oralı olmadım yani. Bundan sonra öle mesajlara öle tepki vereceğim :) bu saatten sonra kafam karışsın istemiyorum 14 günüm kalmış sunun şurasında
Kızlar yaaaa ben ki eskiden küçük bir melek gibi uyuyan kadın bildiğin kocaman bir canavara dönüşmüşüm.... Gece o kadar horlamışım ki sanırsın yatak odasında traktör çalışıyor ,eşimin uykusu o kadar ağırdır adam resmen benim horlama sesime uyanmış, beni dürtmüş bi de hiç o taraflı olmamışım hatırlamıyorum o da almış eline kamerayı bir güzel çekmiş beni işin en acı yanı da ne bilio musunuz sabah bilgisayardan bi canavar sesi gelio ben de yaaaa o ses ne be nerden gelio dedim bir baktımmmmm ekranda ben varım, böyle bir çirkinlik olamaz, yemin ederim bi hayvan videosu falan izlio sandıydım o görüntüden sonra eşime bi kez daha saygı duydum ayı desenli pijamalarım ve sonsuz gürültüme rağmen hala yanımda olduğu için
Bu horlama olayı doğumdan sonra geçecek mi ya lütfen geçsinnnnnn çok fena
bayıldım hepsine çok çok güzeller, bizimkisi gibi anneden babadan fanatik Beşiktaşlı seninki de maşallah
yavru kartallar geliyor
böyle şeyleri görünce hemen doğurasım geliyor ya
yok artk yanls mi anladm adi da mi duru olucak :) bu ne tesaduf yahu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimdi başka doktora görün desem o da başka başka tahlildi vs fln isterse o zaman daha tedirgin olacaksın,ama yaptırmam sadece kontrol için gideyim dersen istersen bir görün..Ya da kendi doktoruna da 2 hafta sonra değilde biraz daha önce git istersen,bu arada yediklerinide gözden geçirirsin bebek için..
Tedirginliğin gayet normal,o zamandan beri baş ağrısı çekiyorum bende,kontrol yarın meraktan zaman geçmiyor..
Kordondan kan akışında sorun olsa zaten onu söylerdi korkma..
tatlım yaa ben sana arkadaşlık isteği gönderebildim mi
Hamileligimden beri hic temizlik yapmadim desem yeridir malum yillarca bekledik bu bebegi hamile oldugumu ögrendigimde de sanki her an kaybedicekmisiz gibi cok dikkatli davrandik ilk zamanlar esim isleri yapti 5. ayima kadar sonra kardesim getirdik yanima 3 bucuk ay kaldi o yapti simdi yine esimleyim cok yoruldugunu ve tembellestigini fark ediyorum bulasiklari öylece birakip gidiyor mecburen ise...sakin karisma gelince yaparim diyor gelincede yorgun oluyor...
Dun kendim yapayim dedim bulasiklari makineye atana kadar egilip kalkana kadar nefes nefese kaldim birde ayni yerde sabit durmam gerektigi icin ayaklarim biraz fazla agridi önceki gunlere göre... evide biraz topladim vs... siz yapabiliyormusunuz yoksa sorun mu var bende tembellestimmi aylardir is yapmadigim icin bilmiyorum... sorun olmaz derseniz bende kendimi isimi yapmak istiyorum artik ama cokta yoruluyorum
Bende oturduğum yattığım yerden ya eşimin desteğiyle yada yuvarlanarak kalkıyorum :) ay bizde Pazartesi gidecez kontrole öteki salı da doğuracam zaten
aksiyon bitmiyor bu ara neyse allah beterinden saklasın hepimiz sağsağlim bir aradayız buna şükrediyorum.ayın 25.de çıkacağım ama bugün doktora gideceğim riskli bir durum varsa bilemem belkide hemen çıkarım.bebek az hareket ediyor bide karnım iyice aşağıya düştü korkuyorum
tesekkur ederiz papati teze))) eger ki bir nebze tebessume sebep oldusam cok mutlu olurum.....senin burcun ne yaa....duygusal acidan ayni donemi paylasioz da zamanlamalarda ayni.....sabah esimi opuodum gunaydin die yawas dio gobegimi duzeltrio falan off ya dedim acaba erken mi yaptik ben sanki hazir degilim bole tatli cicili seler bitip kendimle kalinca panikliom dedim 4.sene deyiz hayatim dio 5e gircez kendin diodun kisir saniolarmis beni salak bu insanlar die...hani genc anne baba olcaktik daha kac sene beklicez dio....off diorum tamam ya.....sonra odaya bi giriozz allah puseti arabaya koycam seni ise birakiriz biz gezmege kahwaltiya gideriz kizimla diom....
kendi doktorum bir sorun olmaz değerler normal diyor çok rahat adam.haftasıyla uyumlu diyor.acaba bir öncekinde yanlışmı ölçtü demekten kendimi alamıyorum.senin kaçıncı haftada kaç kilo dedi ? seninde sadece göbek çevresi geri değilmi ? seninle aramız 6 gün.başka bir doktora gitsemde söylemem durumu bakalım onun ölçümlerinde ne çıkcak..
Haklisin canm bende öyle dusunuyordumda eltim kafami karistirdi iste ona kalsa hersey gereksiz zaten bebise aldiklarimiz bile cunki hemen buyuyolarmisHemşire dediğin gb basınca gelecek ama gün içinde eşinle neler paylaşacaksınız,sadece 3ünüz olacaksınız Allahın izniyle,düşünsene bu çok güzel birşey..
O an sadece yardım değil insanın yanına gerçekten huzur verecek birileri lazım..Eltini boşver sen :)))) İlla herşey bakım mı..
Eve geçtiğinde o akraba arkadas zaten çok geleceği için eşinle sandığın kadar kaliteli bir zaman geçiremeyebilirsin..
30 + 2 de 1400-1500 civarı dedi..
33 + 2 de 1500 civarı dedi..Dedim ki nasıl olur?
Sonrasını biliyorsun..
Kendileride kabulleniyor ölçüm farklılığını..
Bana direk minyon bebek dedi ama ölçümlerde baş çevresi normal,karın çevresi geri çıktı o hafta verdiklerinde..
Diğer doktor devlet oldugu için ultrason kağıdı vermiyor onu göremedim ölçüm olarak ama kendisi sormadan 2 civarı dedi..Çok ilgili biri olduğu için ona daha çok inandım sanırım..Ve bütün tahlillerimi istemişti..
Birinden birinde yanlış ölçüm canım,zaten net söyledikleride kesin değil aşağı yukarı tahminleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?