2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar a-101 e bebek gereçleri geliyormuş, fiyatları çok uygun görünüyor, ben nevresim takımını alıcam, heryerde çok pahalı 19,90 tl miş çok uygun.

aaa bakim hemen kabul edim ))))

Herşeyi çok güzel,Allah sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım..
Hepsi ayrı düşünce,ayrı emek..Maşallah

Sende çok şirin olmuşsun :)

ayy supermisss )) )) allah herkese bole mukafet wersin kimsenin kucagini bos koymasin..biz istemedik yani ikimizde calisioduk yasimizda kucuk dedik 25e gelince is ciidddye dondu...ben aslan ama esim balik sewerim baliklari ben )) sorma konu kizi oldumu esim bulbul komedyan dr hemsire awukat hersey napcaz bilmem....

hastanede sen yalnız mı kalacaksın canım? ben hayatta kalamam yalnız başıma, :44:
Esim dogum aninda ve aksama kadar kalabilicekmis Burda 1 odada 2 kisi oluyor aramizda perde var görmuyoruz yani birbirimizi ama eger gecede esimin bizimle kalmasini istersek ayri oda veriyolar 2 yatakli sadece ben ve esim uyuyabilicekmis yatak icin 100 tl istiyorlar gunluk kararsizdim ama kararimi verdim bile en guzeli bizimle kalmasi olucaktir

Cok guzel bugunler bu bebek heyecani ikinci bebekte böyle heyecanlanmiyormus insan....bide bebek olunca esin daha neler olucak kimbilir
bide kiz bebekler babalarini daha cok severlermis artik kiskanmamamiz gerek
Ne guzel genc anne baba olucaz iste benimki hemen olsaydi suan 4 yasina yaklasiyor olucakti da kismet degilmis saglik olsun :)

Türkiyede ki gibi 1 refakatçi ücretsiz olmuyor yani, burdada özel odalarda extra ücret ödüyoruz.
normal yaparsam gerçi kalmam heralde aynı gün çıkarım diye düşünüyorumda, tabi günün hangi saati doğuracağım belli değil

Ben de pek yapamıyorum temizlik. Yemeği basit bişiler yapıyorum sadece. Bazıları için sorun olmuyor enerjikler ama ben erken göçtüm etrafı toplamak zor benim için eklemlerime yük fazla geliyor 20 kgaldm karnım ağrıyo eğîlince sırtım ağrıyo dağınık oturuyorum kardeşim gelcek bi iki haftaya ayda bir temizlikçi de geliyo napim idare ediyoz

Benimki normal olucak canim zaten ölum kalim meselesi olmasa sezeryan kesinlikle yasak burada 3 gun kalabilme hakkimiz varmis bende 3 gun kalicam basi nasil yikanir alti nasil degistirilir vs orada ögrenirim en azindan eve gelirsem kucuck bebekle elime bile alamam heralde

Bebeklerden önemli degil ya bu temizlik idare edicez artik... bende hafif yemekler yapmak isterim ama ayiptir söylemesi normalde et sevmeyen ben simdi 1 gun yemesem kendimi ac hissediyorum oyuzden hergun sart yapiyorum bazende disarida kacamak yapiyoruz... bende 14 kilo aldim ama buna ragmen göbegim cok sis ayakta duramiyorum yemekten sonra uzaniyorum kalkmak istedigimde esim elimi tutuyo sirtimi tutuyo bir topu yuvarlayip kaldiriyor sanki

jiletle alan arkadaşlar banyo jiletiyle almıyomusunuz merak ettim:)) banyo jileti korumalı çünkü istesende kesemiyosun ben ondan kullanıyorum gerçi şuanda bende göremiyorum el yordamıyla bişiyler yapıyorum yarım yamalak ama alttan muayeneye giderken eimden yardım istiycem çünkü pis olmak istemiyom..traş sabunu falanda kullanmıyorum suyun altında alıyorum kolay oluyo....bide jilet doğumda zor olmuyo oğlumdada jiletle alıyodum hiç etkilemiyo

kızlar merhaba,
uzun zamandır foruma giremiyordum, artık sonlara yaklaştık ve benim kafamı kurcalayan bir sürü şey oluştu bebeğimle ilgili. yardımcı olursanız çok sevinirim. öncelikle sata göre 36, ultrasona göre 35. haftadayım. baştan beri kızım biraz geriden geliyor. ama 2-3 haftadır farkı açmaya başladı ve gelişimiyle ilgili dr umuzun bazı şüpheleri oluşmaya başladı. şu an 2200 gr., açıkcası sağlıklı olsun da tombikliğinin derdinde değilim ama plasentanın erken yaşlanmasından ve dilimin varmadığı bi sürü olasılıktan ödüm kopuyor. nst ve doppler sonuçları iyi çıkıyor, suyum da iyiymiş. benzer durumda olan varsa konuşmayı çok isterim, yada bana önerebileceğiniz herhangi birşey varsa, kızımı büyüyebilmesi için beslenme önerisi vs ne olursa yardımcı olabilecek herhangi bir şey......

Bizim eksik kalan alt degistirme masamiz var hem cekmecelerinden faydalanmak icin hemde ustunde bebegi degistirmek icin bir model buldum fiyati en uygun olanlardan yaklasik 800 tl ediyor turk lirasi olarak hesaplarsam......
bizim burada fiyati normal ama yinede bana cok geliyor bunu alip almamakta kararsizim vaktimizde gittikce kisitlasiyor esimde alalim bunu esyalarini da dizersin artik diyo fiyati abartili cok geliyor bana göre ama Turkiyeyle de kiyaslamam yanlis oluyor para farki maas farki esya fiyatlarinin farki daglar kadar var napsam bilemedim:44: bu kararsizlik öldurucek beni
almayi dusundugum masa

Nasılsınız şekerler?
ben 1 saat ütü yaptım, şimdi yarım saat yatarım valla...kendimi çok hantal hissediyorum;(

telde gorunmuo soyleyince baktimm da gordum kabul ettim tatlim..

tatlımmm herşeye bayıldım valla maşallah hepsi çook güzel çok detaylı güzel günlerde kullanın inşallah bu arada sende çokkk tatlısın hiç öyle çok kilo almış gibi durmuyosun şirin bi hamiş olmuşşun

Canim kendini hic korkutma ben ilk ve son kez 17+5 iken girmistim usg ye dahada görmedim bebegimi ayda bir hemsire karnimi ölcer kalp dinler sadece ama ultrasyon olayi yok....
down sendromu ikili test 4 lu test 3d ultrasyonmus vs hicbirini yasamadim kanuna göre 1 defa usg giriliyor cevremdekilerde 1 defa girmis hep bende gerek görmedim bu yuzden....
Cogu doktor bebeginiz saglikli der dogunca baska bir sorunu cikar bunu hicbirimiz bilemeyiz tipta bilemez... Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizlere...
plesenteninda bu zamanlarda yaslanmis gayet normal yaslandiktan 2-3 haftaya kadar idare edebiliyor bebegi daha sonra dogum oluyor bildigim kadariyla oyuzden korkmana gerek yok...
beslenmeye gelince cok kisi yaziyor hergun 1 muz 2 bardak sut 3 ceviz kahvaltida kasar peyniri yumurta yogurt, bulgur pilavi haftanin 4-5 gunude et agirlikli beslenirsen bebisinin kilosu iyi olucaktir insallah ebenin bana verdigi hamilelerin menusunde bunlar yaziyordu...

1 haftadir bebisimin hareketlerini gunde ya 3,4 kez hissediom sadece kasilio ve gevsio herhalde cok buyudu sigmio.,.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…