aaa bakim hemen kabul edim))))
yarın kontrolden sonra bana özelden yazarsan çok sevinirim.
aaa bakim hemen kabul edim))))
En duygusal burca sahibim :)) balik.... Senin burcun nedir?
Kocanla dialogunuz komik geciyor belliki ama cok zevklisiniz odaniz hazirliklariniz 4+4luk olmus
bizim evlilikte 5 seneye yaklasti yasim 22 olmasina ragmen adim kisira cikmisti dogru 4 seneye yakin olmadi tedavi gördum 2 kez tup bebek ilaclar vs yillarca bebis gelmedi.... hamile kadinlari görmemek icin kendimi eve kitliyordum resmen görunce kiskaniyordum cunki cocuklariyla parka gidenleri bebek arabalarini vsvs
esimle bosanmak uzereydik o birakmak istemesede ben birakmak istiyordum onu benim yuzumden baba olamiyor diye....
2. tup bebekte basarisiz gecince kendimize ceki duzen verip biraz unuturuz belki diyip ara verdik tedaviye 3 ay kadar sonra tatile yunanistana gittik 2 haftacik döndugumde tedaviye devam etmek icin hastaneye gittim doktor Allah razi olsun nasihatler verdi tam 1 saate yakin cok gencsin olur buyuk bir sorunun yok halledilir herseyin normal vs diye konusmasi bittikten sonra ultrasyonda bakalim yumurtalarinin durumu nasil dedi bende kabul ettim....
saga bakti bak yumurtalarin kucuk kucuk 2 aydir adet görmemissin adetin gelince onlar buyucek catliycak vs dedi sonra sola bakti saga göre daha iri bisey vardi...
basladi soru sormaya 2 aydir mi adet olmuyorum demistin evet dedim.... gebelik testi yaptinmi hic hayir dedim....
peki git bir test birak hemsireye dedi gerek yok dedim adetim hep böyle bi erken bi gec gelir hava degisikligide yasadim baska ulkeden geldim dedim yapmasam daha iyi dedim git yap dedi...mecbur kaldim umutsuzca yine negatifi duyma korkusuyla
sonra doktorun yanina gittik yine esimle eliyle arti isareti yapiyo kahkaha atiyo hamilesin diyooobilseydim 1 saat boyunca agzimi yormazdim bosuna nasihat etmisim dedi :))) esimle biz 32 disimizi birden gösteriyoruz resmen saskinliktan gözlerim doluyo aglamamk icin kendimi zor tutuyorum doktorla vedalasiyoruz biz gidene kadar doktor hemsirelere anlatiyor herkes tebrik ediyor bizi onlarda sasiriyor bu duruma neye niyet kime kime kismet gibi bisey olmustu :)))
kendiliginden hamile kalmistim hicte ugrasmamistik bosvermistik aklimdan bile gecmiyordu gögsum aciyor sutyenden diyorum adetim gelmiyor her zamanki sorunum diyorumesim mutluluktan sana asla almam cok pahali dedigi telefonu aldi ayni gunde hemde saskinliktan napicagimizi bilemedik ayy ne guzeldi o ögrendigimiz gun aklima geldikce bile salya sumuk agliyorum
Allah herkese nasip etsin buyuk mutluluk getiriyor bu veledler ama bebeksiz olmakta kocaman eksiklik
Esim dogum aninda ve aksama kadar kalabilicekmis Burda 1 odada 2 kisi oluyor aramizda perde var görmuyoruz yani birbirimizi ama eger gecede esimin bizimle kalmasini istersek ayri oda veriyolar 2 yatakli sadece ben ve esim uyuyabilicekmis yatak icin 100 tl istiyorlar gunluk kararsizdim ama kararimi verdim bile en guzeli bizimle kalmasi olucaktirhastanede sen yalnız mı kalacaksın canım? ben hayatta kalamam yalnız başıma, :44:
Cok guzel bugunler bu bebek heyecani ikinci bebekte böyle heyecanlanmiyormus insan....bide bebek olunca esin daha neler olucak kimbilirayy supermisss)) )) allah herkese bole mukafet wersin kimsenin kucagini bos koymasin..biz istemedik yani ikimizde calisioduk yasimizda kucuk dedik 25e gelince is ciidddye dondu...ben aslan ama esim balik sewerim baliklari ben )) sorma konu kizi oldumu esim bulbul komedyan dr hemsire awukat hersey napcaz bilmem....
Esim dogum aninda ve aksama kadar kalabilicekmis Burda 1 odada 2 kisi oluyor aramizda perde var görmuyoruz yani birbirimizi ama eger gecede esimin bizimle kalmasini istersek ayri oda veriyolar 2 yatakli sadece ben ve esim uyuyabilicekmis yatak icin 100 tl istiyorlar gunluk kararsizdim ama kararimi verdim bile en guzeli bizimle kalmasi olucaktir
Hamileligimden beri hic temizlik yapmadim desem yeridir malum yillarca bekledik bu bebegi hamile oldugumu ögrendigimde de sanki her an kaybedicekmisiz gibi cok dikkatli davrandik ilk zamanlar esim isleri yapti 5. ayima kadar sonra kardesim getirdik yanima 3 bucuk ay kaldi o yapti simdi yine esimleyim cok yoruldugunu ve tembellestigini fark ediyorum bulasiklari öylece birakip gidiyor mecburen ise...sakin karisma gelince yaparim diyor gelincede yorgun oluyor...
Dun kendim yapayim dedim bulasiklari makineye atana kadar egilip kalkana kadar nefes nefese kaldim birde ayni yerde sabit durmam gerektigi icin ayaklarim biraz fazla agridi önceki gunlere göre... evide biraz topladim vs... siz yapabiliyormusunuz yoksa sorun mu var bende tembellestimmi aylardir is yapmadigim icin bilmiyorum... sorun olmaz derseniz bende kendimi isimi yapmak istiyorum artik ama cokta yoruluyorum
Benimki normal olucak canim zaten ölum kalim meselesi olmasa sezeryan kesinlikle yasak buradaTürkiyede ki gibi 1 refakatçi ücretsiz olmuyor yani, burdada özel odalarda extra ücret ödüyoruz.
normal yaparsam gerçi kalmam heralde aynı gün çıkarım diye düşünüyorumda, tabi günün hangi saati doğuracağım belli değil
Bebeklerden önemli degil ya bu temizlik idare edicez artik... bende hafif yemekler yapmak isterim ama ayiptir söylemesi normalde et sevmeyen ben simdi 1 gun yemesem kendimi ac hissediyorumBen de pek yapamıyorum temizlik. Yemeği basit bişiler yapıyorum sadece. Bazıları için sorun olmuyor enerjikler ama ben erken göçtüm etrafı toplamak zor benim için eklemlerime yük fazla geliyor 20 kgaldm karnım ağrıyo eğîlince sırtım ağrıyo dağınık oturuyorum kardeşim gelcek bi iki haftaya ayda bir temizlikçi de geliyo napim idare ediyoz
telde gorunmuo soyleyince baktimm da gordum kabul ettim tatlim..
Canim kendini hic korkutma ben ilk ve son kez 17+5 iken girmistim usg ye dahada görmedim bebegimikızlar merhaba,
uzun zamandır foruma giremiyordum, artık sonlara yaklaştık ve benim kafamı kurcalayan bir sürü şey oluştu bebeğimle ilgili. yardımcı olursanız çok sevinirim. öncelikle sata göre 36, ultrasona göre 35. haftadayım. baştan beri kızım biraz geriden geliyor. ama 2-3 haftadır farkı açmaya başladı ve gelişimiyle ilgili dr umuzun bazı şüpheleri oluşmaya başladı. şu an 2200 gr., açıkcası sağlıklı olsun da tombikliğinin derdinde değilim ama plasentanın erken yaşlanmasından ve dilimin varmadığı bi sürü olasılıktan ödüm kopuyor. nst ve doppler sonuçları iyi çıkıyor, suyum da iyiymiş. benzer durumda olan varsa konuşmayı çok isterim, yada bana önerebileceğiniz herhangi birşey varsa, kızımı büyüyebilmesi için beslenme önerisi vs ne olursa yardımcı olabilecek herhangi bir şey......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?