Az önce kontrolden çıktım. Hemşireler bile bebek çok aşağıda, artık kanala girmiş diyorlardı. Doktor mıayene etti, ben de gördüm kanalda değildi. Yani herkes bir yorum yapıyor ama gerçek çok farklı olabiliyor.
Doktorum; bebek kanala girmese de gelebilir Aslıcım, kasılma başlar, su gelir, açılma olur bunlar önemli dedi. Doktorunuz doğum belirtisi görmüyorsa endişelenmeyin. En hayırlı zamanda gelsin kuzularımız, artık her an herşeyin olabileceği haftalardayız bunu anladım.
En duygusal burca sahibim :)) balik.... Senin burcun nedir?
Kocanla dialogunuz komik geciyor belliki ama cok zevklisiniz odaniz hazirliklariniz 4+4luk olmus
bizim evlilikte 5 seneye yaklasti yasim 22 olmasina ragmen adim kisira cikmisti dogru 4 seneye yakin olmadi tedavi gördum 2 kez tup bebek ilaclar vs yillarca bebis gelmedi.... hamile kadinlari görmemek icin kendimi eve kitliyordum resmen görunce kiskaniyordum cunki cocuklariyla parka gidenleri bebek arabalarini vsvs
esimle bosanmak uzereydik o birakmak istemesede ben birakmak istiyordum onu benim yuzumden baba olamiyor diye....
2. tup bebekte basarisiz gecince kendimize ceki duzen verip biraz unuturuz belki diyip ara verdik tedaviye 3 ay kadar sonra tatile yunanistana gittik 2 haftacik döndugumde tedaviye devam etmek icin hastaneye gittim doktor Allah razi olsun nasihatler verdi tam 1 saate yakin cok gencsin olur buyuk bir sorunun yok halledilir herseyin normal vs diye konusmasi bittikten sonra ultrasyonda bakalim yumurtalarinin durumu nasil dedi bende kabul ettim....
saga bakti bak yumurtalarin kucuk kucuk 2 aydir adet görmemissin adetin gelince onlar buyucek catliycak vs dedi sonra sola bakti saga göre daha iri bisey vardi...
basladi soru sormaya 2 aydir mi adet olmuyorum demistin evet dedim.... gebelik testi yaptinmi hic hayir dedim....
peki git bir test birak hemsireye dedi gerek yok dedim adetim hep böyle bi erken bi gec gelir hava degisikligide yasadim baska ulkeden geldim dedim yapmasam daha iyi dedim git yap dedi...mecbur kaldim umutsuzca yine negatifi duyma korkusuyla
sonra doktorun yanina gittik yine esimle eliyle arti isareti yapiyo kahkaha atiyo hamilesin diyooobilseydim 1 saat boyunca agzimi yormazdim bosuna nasihat etmisim dedi :))) esimle biz 32 disimizi birden gösteriyoruz resmen saskinliktan gözlerim doluyo aglamamk icin kendimi zor tutuyorum doktorla vedalasiyoruz biz gidene kadar doktor hemsirelere anlatiyor herkes tebrik ediyor bizi onlarda sasiriyor bu duruma neye niyet kime kime kismet gibi bisey olmustu :)))
kendiliginden hamile kalmistim hicte ugrasmamistik bosvermistik aklimdan bile gecmiyordu gögsum aciyor sutyenden diyorum adetim gelmiyor her zamanki sorunum diyorumesim mutluluktan sana asla almam cok pahali dedigi telefonu aldi ayni gunde hemde saskinliktan napicagimizi bilemedik ayy ne guzeldi o ögrendigimiz gun aklima geldikce bile salya sumuk agliyorum
Allah herkese nasip etsin buyuk mutluluk getiriyor bu veledler ama bebeksiz olmakta kocaman eksiklik
Simdiden acaba ikinci olucakmi olmuycakmi diye dusunuyoruz esim korunmama bile karsi artik ya hemen olursa diye korkuyorum bir yandan diger yandan da ya yine 4 yilimizi alirsaBende bugün gideceğim çok merak ediyorum bakalım ne diyecek.
gözlerim doldu okurken inşalah ikinci bebeğin seni bekletmez o kadar
iki bebeğimide tüp bebekle yaptım seni çok çok iyi anlıyorum canım
Kizlar yaa mesajimi niye görmezden geliyonuzBizim eksik kalan alt degistirme masamiz var hem cekmecelerinden faydalanmak icin hemde ustunde bebegi degistirmek icin bir model buldum fiyati en uygun olanlardan yaklasik 800 tl ediyor turk lirasi olarak hesaplarsam......
bizim burada fiyati normal ama yinede bana cok geliyor bunu alip almamakta kararsizim vaktimizde gittikce kisitlasiyor esimde alalim bunu esyalarini da dizersin artik diyo fiyati abartili cok geliyor bana göre ama Turkiyeyle de kiyaslamam yanlis oluyor para farki maas farki esya fiyatlarinin farki daglar kadar var napsam bilemedim:44: bu kararsizlik öldurucek beni
almayi dusundugum masa
Eki Görüntüle 1057845
ilkine kafani takma ordakiler fazla abartiyor ya olurmu orasinda gerilme burasinda ilerleme var turk doktorlarindan duyuyoruz böyle seyleri hep....Merhaba kizlar bugun kontrolum vardi gittim cok sinirim bozuldu doktor bebegimin kafasi boyu herseyi haftasiyla uyumlu ama gogus bolumu 29. Haftada kalmis gelisim geriligi dedi allak bullak oldum ya kilosunu 1650 dedi bu cocuk 15 gunde 150 grammi aldi neyse bastim gittim baska hastaneye baska doktora bidaha muayene oldum gelisim geriligi felan varmi dedim bu doktorda hayir gayet normal bebek 2 kilo hersey cok guzel dedi gelde cildirma demedim artik ona bisi ama kafam karman corman ciktim yani 350 gram fazla soyledi bu doktor bukadar fark olurmu
Simdiden acaba ikinci olucakmi olmuycakmi diye dusunuyoruz esim korunmama bile karsi artik ya hemen olursa diye korkuyorum bir yandan diger yandan da ya yine 4 yilimizi alirsane diyim hayirlisi olsun insallah...
ne guzel 2 tup bebekte tutmus benimde 5 yumurtadan 2 sini kullanmistik hala dondurulmus 3 yumurtam var suan :)
Nasılsınız şekerler?
ben 1 saat ütü yaptım, şimdi yarım saat yatarım valla...kendimi çok hantal hissediyorum;(
Merhaba kizlar bugun kontrolum vardi gittim cok sinirim bozuldu doktor bebegimin kafasi boyu herseyi haftasiyla uyumlu ama gogus bolumu 29. Haftada kalmis gelisim geriligi dedi allak bullak oldum ya kilosunu 1650 dedi bu cocuk 15 gunde 150 grammi aldi neyse bastim gittim baska hastaneye baska doktora bidaha muayene oldum gelisim geriligi felan varmi dedim bu doktorda hayir gayet normal bebek 2 kilo hersey cok guzel dedi gelde cildirma demedim artik ona bisi ama kafam karman corman ciktim yani 350 gram fazla soyledi bu doktor bukadar fark olurmu
Kizlar yaa mesajimi niye görmezden geliyonuzbana akil verin cokmu cimrilestim fiyati normalmi alsammi fikrinizi söyleyin bari sipariste versek 1-2 hafta alabilir vaktim kisitli daha pis kokusu cikicak silicem esyalarini dizicem :26:
Hastaneye geldim doktor ölçtü biçti normal dedi 2300 gr mış iyi dedi çok şükür şimdi nstye bağlı yatıyorum inşallah bundada bişey çıkmaz.içim rahatladı hareketleri az dedim bir gorum yapmacı nst sonucuna göre konuşucaz dedi .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1058023
Kızlar 34+6 hadtalık 85 kiloyum 20 kg aldım 38+5te sezeryan olacağım tabi oğlum beklerse
Sevindim.ben agda yaptiramam canim cok kiymetlijiletle alan arkadaşlar banyo jiletiyle almıyomusunuz merak ettim:)) banyo jileti korumalı çünkü istesende kesemiyosun ben ondan kullanıyorum gerçi şuanda bende göremiyorum el yordamıyla bişiyler yapıyorum yarım yamalak ama alttan muayeneye giderken eimden yardım istiycem çünkü pis olmak istemiyom..traş sabunu falanda kullanmıyorum suyun altında alıyorum kolay oluyo....bide jilet doğumda zor olmuyo oğlumdada jiletle alıyodum hiç etkilemiyo
Eki Görüntüle 1058023
Kızlar 34+6 hadtalık 85 kiloyum 20 kg aldım 38+5te sezeryan olacağım tabi oğlum beklerse
Oh ne güzel kolay gelsin canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinselam kızlar aslında hep buralardayım okuyorum ama yazmıyorum pek tembel oldum da :) minişimizin bir perdesi kaldı herşeyi hazır. herşeyini de bu hafta sonuna kadar yıkayıp ütüleyeceğim. çantamızı hazırlayacagım. haftasonu evdeki halılar yıkanmaya gidecek evin tüm temizliği haftaya yapılacak ve halılarda gelip serilecek ve artık ufaklıgı beklemeye başlayacagız :)
1 haftadir bebisimin hareketlerini gunde ya 3,4 kez hissediom sadece kasilio ve gevsio herhalde cok buyudu sigmio.,.
Herşeyi dört dörtlük seven biriysen al canım ama borca harca gireceksen gerek yok bence zaten bikaç aya kadar dönmeye başlıyolar orda burda heryerde altını değiştirebilen pratik bi kadına döneceksin merak etmeKizlar yaa mesajimi niye görmezden geliyonuzbana akil verin cokmu cimrilestim fiyati normalmi alsammi fikrinizi söyleyin bari sipariste versek 1-2 hafta alabilir vaktim kisitli daha pis kokusu cikicak silicem esyalarini dizicem :26:
Masallah bebise.hic 85 gibi durmuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?