2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
En son jilete vurmustum agda ile alamayinca bu dedigin sekilde deniycem ama öncede denemistim cok aciyo simdi biraz cesaret geldi gibi azicik ama :))
Deniycem bugun useniyorum ama yarin insallah iyi sonuc alirimda yari yolda pes etmemm

Yanlış alıntı yapmışım az önce yapışkanlı hissini azaltmak için pudra kullanabilirsin acıyı azaltmak için de anestol gibi agri kesici krem kullanabilirsin öncesinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım farketmiyor ben yavaş yavaş aldım ama kredi kartıyla aldığımdan yine borçlar birikti. Taksitler 600 lira l dışında devreden bir 4000 lira kredi kartı borcum var bir yerden para bekliyordum oda gelmedi. Umarım bunu ödeyecek kadar altın takarlar durumlar kritik

Benimde aklıma sen geleceksin canım :)

ewet bende guzel dileklerde bulundum soru bile sormadim )) )) )) napim baska secenek yok iki tane birine bari tutunmak lazim.... 14 de cok azmis kardesim yaaa hazir mi cantan falan dr tarih werdimi....

Hazırda odası gelmedi daha temizlik falan yapılacak 22 Nisan'da canım

Aynisi canim handrakede demis ya kulaga takilanlardan diye:))

Hmm yarın hemen migrosa gidiyorum o zaman :)

Northstar
ben heyecanlandim duyunca 22 nisana bisi kalmadi.yuppi kavusacagiz mis kokularimiza

bende horlamışum geçen eşim diyor horladın diye yok az horlamışımdır diyorum oda yok kükredn bayağı diyor :) kendimi bazen shrek gibi hissediyorum. Sadece yeşil değilim ama olsun yinede hoşuma gidiyor

Ahahah yaa aynen ben de horluyorum bazen kendi sesime uyaniyorum Şrek benzetmene koptum fiyona deseydin bari

Hangi meyvelerden bahsettiginizi anlamak icin tum meyveler gozumun onunde ucusuyor.her seyden canim istiyor..ben de gecen turuncu bir meyveye as verdim.anan allahim pazarda vardii yedim.ama diymadim 1 haftadir yiyorum

Canim geçenlerde benzer şey benim başıma geldi karin çevresi 28. Haftaya kadar 1 hafta,10 gün önde giderken (1200 gr) 32. Haftada 1 hafta geri düşmüştü (1500 gr) çok stresli ve yorucu bir ay geçirmiştim. 9 gün sonra tekrar kontrole gittiğimde 1900 olmuştu tabi eğer dr benim içimi rahatlatmak adına biraz fazla olcmediyse... bi dahaki kontrolde belli olur artık

Northstar
ben heyecanlandim duyunca 22 nisana bisi kalmadi.yuppi kavusacagiz mis kokularimiza

Sorma canım cidden az kaldı sağlıkla kavuşuruz inşallah. Ama son günler hiç geçmiyor bilin. Zaman geçmek bilmiyor. Bugün eşime dedimki bi ara ben sıkıldım artık doğurmak istiyorum gitsek almaz mı acaba dedim yani

Merhaba kizlar. Bende mayis annesi olacağım inşallah. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Ama forumu pek kullanamadigimdan yazamiyordum. Bugün sağlık ocağına gittim ve bana devir-3 damla verdi kull için. Fakat prospektusundegebelerin kullanmasi tavsiye edilmez diyor. Sizce kullanmalimiyim yada kullanan var mi?

çok saol inşallah vaktinde gelir ama artık erken geleceği çok belli.sende dikkat et canım yolculuğum 3 saat kadardı.doktor o etkilediğini sanmıyorum dedi.ama geldiğim yerdeki doktorum yolculuk yapman tehlikeli olabilir demişti.bende 1 hafta sonra gelecektim ama iyiki erken gelmişim ne olacağı belli olmuyor sende çok geç kalmadan git bence.minikler aceleci olabiliyor bazen

Kizlar yaa mesajimi niye görmezden geliyonuz bana akil verin cokmu cimrilestim fiyati normalmi alsammi fikrinizi söyleyin bari sipariste versek 1-2 hafta alabilir vaktim kisitli daha pis kokusu cikicak silicem esyalarini dizicem :26:

Canim ben de böyle birşey istiyorum üzerine de duvar rafı yaptırsan çok güzel olur bence

Izmit te ne işin vardı yavrum Adapazarı'nda oturuyordun benim memleketimde :)

İri bebek değilse tam gelir minikler. 3.5 tan büyükse 0-3 olmaya başlayabilir:)

Merhaba. Devit mi acaba? Doğunca bebeğe kullanılıor ama annede ilk kez duydum.

Hangi meyvelerden bahsettiginizi anlamak icin tum meyveler gozumun onunde ucusuyor.her seyden canim istiyor..ben de gecen turuncu bir meyveye as verdim.anan allahim pazarda vardii yedim.ama diymadim 1 haftadir yiyorum

Ben de 1 haftadan fazladır bir meyveye takıldım, çatlayana kdr yiyorum :))))

12 kilo aldım tam ve dur durak demeden devam ediyoo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…