En son jilete vurmustum agda ile alamayinca bu dedigin sekilde deniycem ama öncede denemistim cok aciyo simdi biraz cesaret geldi gibi azicik ama :))
Deniycem bugun useniyorum ama yarin insallah iyi sonuc alirimda yari yolda pes etmemm
Esimde bu son 2 ayda fazla para harcadik dua et hamilesin yoksa corba soganla idare ederdik diyo
Akilli olupta herseyi yavas yavas alsaydik öyle olmazdi iste son aya birakinca elimizde bayagi skisti..
Ellerini ac kapat ac kapat hergun 2-3 saatte bir yap 5-10 dklikta olsa ki kan gidip gelsin... ayak icinde ayni o sekilde ayaginla dailere cizince de sisliklere iyi geliyor....
Benimde özellikle sabah kalktigimda ellerim uyusmaktan cok fena agriyor
Sağol bitanem sanırım hamilelik başlı başına sempatik bi durum umarım eşim de senin gibi düşünür :)
Ayyyy ne kadar düşüncelisin yaaaaaaa hiç doktoru falan düşünmedim bilio musun şu anda kendimden utandım yani :) evet yaaa nasıl geçecek ben de bilmiyorum daha da yapacak çok işim var, işlerim nasıl yetişecek, nasıl bir kız olacak, gözleri babasına mı çekmiş, bana mı , uslu mu doğduktan sonra hayatımda neler değişecek karnımdayken şüphesiz seviyorum ama doğunca daha çok sevecek miyim hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum ama genel olarak mutlu hissediyorum artık bir dönemin sonuna geldik umarım sağlıkla doğarlar bu arada doğuma giderken aklıma sen geleceksin canım
ewet bende guzel dileklerde bulundum soru bile sormadim)) )) )) napim baska secenek yok iki tane birine bari tutunmak lazim.... 14 de cok azmis kardesim yaaa hazir mi cantan falan dr tarih werdimi....
Aynisi canim handrakede demis ya kulaga takilanlardan diye:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende horlamışum geçen eşim diyor horladın diye yok az horlamışımdır diyorum oda yok kükredn bayağı diyor :) kendimi bazen shrek gibi hissediyorum. Sadece yeşil değilim ama olsun yinede hoşuma gidiyor
çok kötü yazılarda okudum iyilerinide tabi.moralim çok bozuk açıkcası.bizde başka doktora gitmeyi düşündük.kendi doktorum bir dahaki ölçümü bekleyin olmazsa doblere alırım dedi.bir önceki ölçümde 10 gün önde giderken 2.cide 1 hafta geri kafayı yicem.bana sonuçlarını yazarsan çok sevinirim canım.
Northstar
ben heyecanlandim duyunca 22 nisana bisi kalmadi.yuppi kavusacagiz mis kokularimiza
Arkadaşım geçmiş olsun umarım hayırlı vaktinde gelir Bebişin bende 36. Haftamda iki hafta sonra 6 saatlik yolculuk yapıcam ailemin yanında olucak doğum senin yolculuğun kaç saat sürmüştüki doğumu tetikleyin yolculukmu olmuş acaba:44:
Kizlar yaa mesajimi niye görmezden geliyonuzbana akil verin cokmu cimrilestim fiyati normalmi alsammi fikrinizi söyleyin bari sipariste versek 1-2 hafta alabilir vaktim kisitli daha pis kokusu cikicak silicem esyalarini dizicem :26:
Eki Görüntüle 1058023
Kızlar 34+6 hadtalık 85 kiloyum 20 kg aldım 38+5te sezeryan olacağım tabi oğlum beklerse
Bizz iyiyiz minişimle :) El sallıyoruz size
Ütü çok yorucu artık,bide ütü yapınca benim hemen sağ elim kolum fln şişiyor sıcağından..
Haftasonu İzmitten döndük arabada küçük su şişesiyle yıkandım bi nevii :)
1 saat çok uzun,sırtın ağrımadı mı? :)
Canım bence hiç takılma,kendine edersin..Geçtiğimiz sayfalarda var bak arkadaşlada konustuk bana da oldu aynısı..
Doktorlar kendileri kabul ediyor zaten,ölçümlerin hepsi aynı olmaz diye..O kadar büyük bir sorun olsa diğerindede çıkardı..
Bu haftaların modasıda bu galiba doktorlarda anlamadım gitti,tutarsızlar
Canım dolaba fln ihtiyacın varsa al tabi kii,hep lazım olacak birşey zaten..Ama sadece alt değiştirme olsun vs diye düşünüyorsan kendinizi biraz daha sıkmana gerek yok bence
0-3 ay yazıyor hepsinde. üç tane var üçü de aynı. :26: ben mi çocuğu çok küçük hayal ediyorum acaba... ama başka bir takımı var onunla arasında dünya kadar fark var. olmadı bir de küçük alt üst takım alayım ne yapayım..şu çantayı bir türlü hazırlayamadım gitti ya.
ilk doğduğunda o küçükler tam gelir işte. iyi olur. benim aldıklarım ilk doğduğunda çuval gibi olacak, ama 3 ay giydiririm herhalde. büyük gelen şeyleri de hiç sevmem.
Merhaba kizlar. Bende mayis annesi olacağım inşallah. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Ama forumu pek kullanamadigimdan yazamiyordum. Bugün sağlık ocağına gittim ve bana devir-3 damla verdi kull için. Fakat prospektusundegebelerin kullanmasi tavsiye edilmez diyor. Sizce kullanmalimiyim yada kullanan var mi?
Hangi meyvelerden bahsettiginizi anlamak icin tum meyveler gozumun onunde ucusuyor.her seyden canim istiyor..ben de gecen turuncu bir meyveye as verdim.anan allahim pazarda vardii yedim.ama diymadim 1 haftadir yiyorum
Merhaba. Devit mi acaba? Doğunca bebeğe kullanılıor ama annede ilk kez duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?