2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar tekrar merhaba geç oldu yazanadım telefonum arabada kalmış eşimle işe gitti geldi telim😁 bebeğim gayet iyi 2756 gr olmuş 3000 3500 doğar diyor dr çatı muaynesi yapmadı dr son bir hafta kalanbakacakmış ple dedi 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güsel Allah nazrlarda n saklasınnnn maş

Kizlar yaa mesajimi niye görmezden geliyonuz bana akil verin cokmu cimrilestim fiyati normalmi alsammi fikrinizi söyleyin bari sipariste versek 1-2 hafta alabilir vaktim kisitli daha pis kokusu cikicak silicem esyalarini dizicem :26:

iyibir alt değiştirme çok uzun kullanılıyor. 4 yaşında nerdeyse hala arada kullanıyorum. 2. bebek de duşunuyorsan çok değil yatırım maliyeti. ben bu bebeğe yalnızca şifonyer aldım ikea dan 700 lira. tum eşyalarını doldurdum.

Tesekkur ederim dedigin gibi masraflari acayip el yakiyor hazirlarin ben sadece lavanta kesesi sordum 50adet 200tl dedi 😊 hep evdekileri degerlendirdim tepsi annemin evinden senelerin tepsisi kumas kapladim lavanta kesesi 50 tanesi 25tl kurdela ve mavi boncuk 25tl lavanta ve elyafida 10tl 60 tl ye ben 50 tane yaptim😁 kapi susu benm gelin kapi susumdu yine birkac sus fiyonk bebekle hallettim oda 20tl ye maal oldu yani kisaca toplasan 200 tlye ben tum suslerimi hallettim kisacasi evde bos vaktiniz varsa birazda beceri eksik olan tek sey silikon tapancasi inanin insanin yaptikca yapasi geliyor😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu konu nereden ilgini çekti canım? Doktorunla konuşmuş muydun? Çok kısa çok basit 4'lü portör testi var.
Bir de özellikle normal doğum yapacaklar alttan muayene yapılıp siğil ya da akıntıya yol açan virütik bir enfeksiyon olup olmadığına baktırabilirler. Bir arkadaşım içerde siğil olduğu için normal yapamadım demişti, doğumda bebeği bulaşma riski yuzundenmıs.

Kizlar doktorum dusuk trombosit degeri yuzunden istersen devlette dogum yap dedi. Kendisi normal dogum yanlisi bir doktor. Ama gidebilecegim devlet hastaneleri hakkinda da hic bir iyi yorum yok illaki burda dogum istersen sezeryan yaparim kani hazirda bulundururuz ameliyat gunu dedi. Istege bagli sezeryan olacagi icin devlet karsilamiyo ama esim senden onemlimi bisey olursa hemen sezeryan tarihi al dedi lakin ben kararsizim hala duyup bildiginiz iyi bir devlet hastanesi var mi istanbulda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hastane çantamı hazırladım.Rahatladım biraz şimdiye kadar 7 kilo aldım 36 haftadayım..kapı süsüm ve şekerlerim hazır eşim biraz pasif bu konularda onu beklemekten sıkılıp herşeyi ele aldım ve kendim hallettim.Duvarları silip halıları yıkatırsam hiç iş kalmayacak...

Kizlar yaa mesajimi niye görmezden geliyonuz bana akil verin cokmu cimrilestim fiyati normalmi alsammi fikrinizi söyleyin bari sipariste versek 1-2 hafta alabilir vaktim kisitli daha pis kokusu cikicak silicem esyalarini dizicem :26:

Normalde kızının odasının şifonyer ve dolapları vardı doğru mu hatırlıyorum? Varsa hiç alma derim çünkü o dolabın üzernde o kadar az alt değiştirilir ki. Bir süre sonra hareketlenecek sığmayacak, alt açma minderini başka yere nakletmen gerekecek.
Benim yatağının ayak ucunda buna benzer bır bolum vardı cok az kullandım dıyebılırım.

bestekısscım bende seni görmeyi çok istiyorum da teknoloji özürlü olduğmdan nasıl birbirimize ekleneceğimizi bilmiyorum ...bi el at hele
ekli zaten bitanem albumlerimde ama arkadas listemdekiler gorebilir ancak.....isteyen olursa arkadas talebi edip bana eklendigi zaman gorebilio bildigim kadariyla....yoksa butun kadinlar kulubu bakar )) haliyle guvenlik acisindan hic hos olmaz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…