2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Herşey normal görünüyor şimdilik bakalım iki haftaya bende gidicem bişey olmazsa yolu nasıl çekicem onu bilmiyorum çok gözümde büyüyor:18:

ahhh canim tesekkur ederimmm yaaa walla aslinda en son 16 di bu hafta tartilmadim cunku abardim ii ce....20kesin oldum ama tesekkur ederim iltifata ))

bestekısscım bende seni görmeyi çok istiyorum da teknoloji özürlü olduğmdan nasıl birbirimize ekleneceğimizi bilmiyorum ...bi el at hele

ne demek sekerim ekledim ben seni simdi sen de kabul et sonra profilimden album cikar direk....amma cok arkadasim oldu birden nasil kendimi zorla arkadas ettim size )))
( espri tabi)

canım bence senin gözüne büyük geliyordur ... ben oğluma hepi topu 1 ay zor giydirdim yeni doğan kıyafetlerini, zaten iri doğmuştu ...hızla büyüdükleri için malum ,aldığn kıyafetler tam miniğine göre için rahat olsun

Ohh ne guzel dogumu yapip kilo derdin olmayacak ben 18 kilo aldim 50 kiloyla kaldim suan 68 im ve 70i gecerim diye dusunuyorum daha 32 haftadayim ben 36 ya gelsem gobek atarim heralde pff gecmiyo gecmiyooooo :)

wardir rabbimin bildii demekki en hayirli zman buymus sizin icnde tatlim...ayy sorma ben erkek cocuklarini cok sewerim aslinda ve tek bayan olmak ewde super olurdu....ama kismet babaya mis ewin tek erkegi we ona asik 2 bayan....ben orta okula kadar babamla ewlencekmisim mesela )) :))))

Msjini yeni gördüm canim. Forumu kullanma konusunda acemiyim. Bilgerimi göndermek istiyorum ama nasıl göndereceğini bilmiyorum ve bilgi olarak neler yazmam lazım yardımcı olursan sevinirim.

Tv de izlemistim bir ciftinki öyleydi buyuk ogullari 13 kizlarida 2 aylik mi neydi ikiside yil olarak yumurta ikiziymis ve aralarinda 13 yas vardi :)
vayy be Allahin isine bak o istedikten sonra her sekilde veriyor dedigimizi hatirliyorum esimle yine kiskanmistim tabi milletinki 13 sene sonra bile tutuyo benimki tazeyken bile tutmadi diye :)) iste sizinkide öyle olmus masallah tutmus 5 seneden sonrada yeterki Allah istesin ömurleri guzel olsun miniklerimizin insallah

Masallah bitirmissiniz herseyi darisi basimiza acaba ben ne zaman hazirim artik gel bebegim diycem cok merak ediyorum :44:

Eki Görüntüle 1058023

Kızlar 34+6 hadtalık 85 kiloyum 20 kg aldım 38+5te sezeryan olacağım tabi oğlum beklerse
masallah Tum kilolar göbiste toplanmis benimki gibi bende kiskandim en kisa zamanda paylasiyorum

Daha cok dolaplarina ihtiyacim var canm yerdede altini degistirsem sorun olmazdi... esim yurtdisinda is ariyor 6 ay 1 yil arasi vakit alicak isi bulmasi..... bukadar para verip yari fiyatina saticagim aklima gelince gereksiz geliyo ama gitmiycegimizden emin olsam kesinlikle dusunmezdim bile suan dusunuyorum :))) ama bellide olmaz is meselesi hayirlisi artik alicam sanirim bunu veya daha uygun biseyi

0-3 ay yaziyorsa yenidogan olmuyor o canm malesef yanlis almissin bendede 0-3 ay var ve yeni dogan var aralarinda da bayagi bir fark var
ewet bende baya bi sonra ogrendim olmadigini )) bi yada iki tane minik war insallah kuzum hemen buyur palyoca olucak yoksa )
canim bence o donemde yanliz kalma derim...bizde yatak matak yok kalana ama ben annemi yanina kocamida istiom oda butun gece durur cok gec gelirim ewe dio bilmiom yani....eltine sewgiler bilion pek sewiom eltilerini )) senin yardima ihiacin olcak bebegin olcak gunduzden cok gece zorluk artcak batti balik yan gider kardesim sen al kocisi yanina ))
bende jiletle dusta yapiorum kizlar...cok memnunum bole...agdayi artik goremiom disardada yaptirmam zaten dusuk riskinden dolayi ilk aydanberi agda yapmadim ...
benide kabul edermisin ekledim meraktan öldüm burda hemen bakmam lazım
ozur )) ekledim hemen
beste bacım benle de arkadaş olur musun merak ettim minnoşun odasını
ekledim sekerimmm
canim esimin tutturup bnm istemedigim tek sey alt acma masasi...inan cok gereksizzz cokkk sacma tabi kendi fikrim yanlis anlasilmasin memnun kalanda wardir....ama bi kere cocugu tutamiosun biraksan duser donse aklin cikar ..bnm emzirme koltugum pufum war oralarda idare etcem artik...odaniz warmidi hatirlamiorum ama illada bole cekmeceli bisi dusunuosan bole kardolap gibi onunde katlanan alt acmasi ola war bide ona bak istersen...
Canım hepsi çokkk güzel güle güle kullan bayıldım.
tesekkur ederiz seker ))
takilma canim bi dr daha gitsen inan bana o da farkli bisi soler kg su ii se sagligini etkileyen bisi yoksa inan ki diger seler onemsiz....zaten geride diosunuzda yapilcak ne deseydin keske neden olmus bole deseydin bi daha kine sor ...

canim direk kalirsanda tek basina hem elinde hem karninda cok yipranirsin korun ama uzatmayin istiosaniz derim..cunku benim aklimin ucunda yok ikinci falan...

sagol canm cevabin icin :) Bana sifonyer lazim aslinda bebegin esyalarini rahatca katmak icin hazir sifonyer alicakken altini degistirebilecegim bisey olsun istiyorum... elimiz skisti baya herseyi sona biraktik cunki ama sukur borcumuz yok. tek sorun baska bir ulkeye tasinma ihtimalimiz var tarihi belirsiz belki 6 ay belki 1 yil belkide 2 yil sonra olabilir 6 ay icin dusununce gereksiz geliyor ama gidip gitmiycegimizide bilmiyorum vakitte alabilir... esimin is bulmasina bagli belki daha uygun bisey alirim esime kalsa bunu alicam konuyu kapaticam kökten skildi benim bu kararsizligimdan ve hala eksigimiz olmasindan

Masallah göbisine bulundugun yer sicak sanirim tisörtle olduguna göre kiskandim valla....
cizgin de belirli duruyor benimkine göre benimki daha ince nedense

Canm bu pudra bebek pudrasi dimi ? birde agda icinmi bu önerin epilatör icinmi acaba? agda hic vucudumu tutmuyor artik yapisip kaliyor öylece mecbur yarim yamalak haliyle birakiyorum

Bebekler kismetleriyle gelir derler insallah geldigi gibi eliniz, elimiz bollasir canim inan bizde asiri masrafa girdik ilk bebek olmasini bosver yillarca gelmedi yaramaz veled bizim normalde her ay bir butcemiz vardir su kadari saklariz bu kadari harcariz diye son 2 ayda daha hesaba girmeden gittiler borca girmedik ama elimiz cok skisti... kardesimi getirdik ve yolladik onunda masraflari bayaa tuttu... esim beni dinleseydi her ay birsey alsaydik suan hem hazirligimiz biterdi hem rahat olurduk iste laf dinletemiyorum saglik olsun insallah miniginin altinlari bol bol olur bizde altin takma merasimide yok malesef ancak hediye getirirler cimriler

Dun esimle dogum yapicagim hastanenin önunden gectik maksat dogum ani olurda birden gelirse yollari karistirmadan bulalim diye.. tam vardik esime dedimki acaba girsem iceri cok sancim var hatta baska seyler geliyor desem alirlar mi beni doguma oda sen anlatinca onlarda ooo hosgeldin buyur gec alalim seni doguma simdiye kadar nerdeydin diycekler bide diyo

Adi ustunde Gebeler kullanamaz diyormus kesinlikle kullanmani tavsiye etmem Allah korusun son haftalarda bir sorun cikarir basina... gerekirse baska bir doktora gidersin..

Canim ben de böyle birşey istiyorum üzerine de duvar rafı yaptırsan çok güzel olur bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Duvar rafi derken nasil bisey canim benimde aklima geldi o alternatif olarak resim ekliyim cok secenek var... bide degisik buyuklukte cerceveler var resim katmak icin oda guzel durabilir...

Canim bana daha cok sifonyeri lazim aslinda... alt acmasi bahane... Gittigim kursta önerdi hemsireler surekli degistiricekmisiz ve sirtin agrimamasi icin öyle birsey almanizda fayda var diye.... ama kesinlikle 6. aydan sonra kullanmamak sartiyla cunki 6 aydan sonra bebekler dönup kendini dusurebiliyormus ama ondan öncesinde sorun yok eltimde kullaniyor cokta memnundu sordugumda oda benim gibi sifonyer lazimken onu almis bir tasla iki kuz misali :)) fiyati beni dusunduruyordu sadece artik bir model secip alicam sanirim birde kendi odasi var ama hazirlamadik bunuda alinca emzirme koltugunu kattigim odaya katicam daha cok oyun odasi olucak uyku odasi icin erken diye dusundugumuz icin 1 yil bizimle kalicak gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…