çok saol inşallah vaktinde gelir ama artık erken geleceği çok belli.sende dikkat et canım yolculuğum 3 saat kadardı.doktor o etkilediğini sanmıyorum dedi.ama geldiğim yerdeki doktorum yolculuk yapman tehlikeli olabilir demişti.bende 1 hafta sonra gelecektim ama iyiki erken gelmişim ne olacağı belli olmuyor sende çok geç kalmadan git bence.minikler aceleci olabiliyor bazen
tatlımmm herşeye bayıldım valla maşallahhepsi çook güzel çok detaylı güzel günlerde kullanın inşallah bu arada sende çokkk tatlısın hiç öyle çok kilo almış gibi durmuyosun şirin bi hamiş olmuşşun
bestekısscım bende seni görmeyi çok istiyorum da teknoloji özürlü olduğmdan nasıl birbirimize ekleneceğimizi bilmiyorum ...bi el at hele
0-3 ay yazıyor hepsinde. üç tane var üçü de aynı. :26: ben mi çocuğu çok küçük hayal ediyorum acaba... ama başka bir takımı var onunla arasında dünya kadar fark var. olmadı bir de küçük alt üst takım alayım ne yapayım..şu çantayı bir türlü hazırlayamadım gitti ya.
ilk doğduğunda o küçükler tam gelir işte. iyi olur. benim aldıklarım ilk doğduğunda çuval gibi olacak, ama 3 ay giydiririm herhalde. büyük gelen şeyleri de hiç sevmem.
Herşeyi çok güzel,Allah sağlıkla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım..
Hepsi ayrı düşünce,ayrı emek..Maşallah
Sende çok şirin olmuşsun :)
Hastane çantamı hazırladım.Rahatladım biraz şimdiye kadar 7 kilo aldım 36 haftadayım..kapı süsüm ve şekerlerim hazır eşim biraz pasif bu konularda onu beklemekten sıkılıp herşeyi ele aldım ve kendim hallettim.Duvarları silip halıları yıkatırsam hiç iş kalmayacak...
Cok guzel bugunler bu bebek heyecani ikinci bebekte böyle heyecanlanmiyormus insan....bide bebek olunca esin daha neler olucak kimbilir
bide kiz bebekler babalarini daha cok severlermis artik kiskanmamamiz gerek
Ne guzel genc anne baba olucaz iste benimki hemen olsaydi suan 4 yasina yaklasiyor olucakti da kismet degilmis saglik olsun :)
Yarın doktoruma sorayım mı ister misin, çok güvendiğim birisi...
canım bende gönderidm kabul etmedin yada görmedinmikimerak ettim fotoları
ay hadi allah yardimcin olsunnn....bak benden once dogurursan en icten yorumlarini istiorum tamam mi
Çok canım yanarsa söylemem olumsuz eleştiriye kızıyoruz gelip şöyle kötü böyle kötü diyemem
eger ugrascak waktin olursa ozelden yazarsin ben hazirim...ama ben yazmam sana) ))
Bende yazmam babane bananeanneliğin güzelliğinden bahsederim
Tv de izlemistim bir ciftinki öyleydi buyuk ogullari 13 kizlarida 2 aylik mi neydi ikiside yil olarak yumurta ikiziymis ve aralarinda 13 yas vardi :)benimkilerde dondurulmuş embriyo.hatta bu ikinci oğlumla beraber dondurduklarım yani 5 yıllık donmuş embriyo.tutmaz diye düşünüyordum 5 yıldan sonra ama mucize işte yaşayacak ömrü varmış miniğin.aslında abisiyle genetik yıl ikizi olmalarına karşın 5 yaş fark olacak arada.
bizde hiç korunmuyoruz ama bizim normal yolla olma şansı çok az hatta hiç yok.senin normal olmuş canım bence korun en azından bir iki yıl yine olur bence.
Masallah bitirmissiniz herseyi darisi basimizaselam kızlar aslında hep buralardayım okuyorum ama yazmıyorum pek tembel oldum da :) minişimizin bir perdesi kaldı herşeyi hazır. herşeyini de bu hafta sonuna kadar yıkayıp ütüleyeceğim. çantamızı hazırlayacagım. haftasonu evdeki halılar yıkanmaya gidecek evin tüm temizliği haftaya yapılacak ve halılarda gelip serilecek ve artık ufaklıgı beklemeye başlayacagız :)
masallahEki Görüntüle 1058023
Kızlar 34+6 hadtalık 85 kiloyum 20 kg aldım 38+5te sezeryan olacağım tabi oğlum beklerse
Daha cok dolaplarina ihtiyacim var canm yerdede altini degistirsem sorun olmazdi... esim yurtdisinda is ariyor 6 ay 1 yil arasi vakit alicak isi bulmasi..... bukadar para verip yari fiyatina saticagim aklima gelince gereksiz geliyo ama gitmiycegimizden emin olsam kesinlikle dusunmezdim bile suan dusunuyorum :))) ama bellide olmaz is meselesi hayirlisi artik alicam sanirim bunu veya daha uygun biseyiBizz iyiyiz minişimle :) El sallıyoruz size
Ütü çok yorucu artık,bide ütü yapınca benim hemen sağ elim kolum fln şişiyor sıcağından..
Haftasonu İzmitten döndük arabada küçük su şişesiyle yıkandım bi nevii :)
1 saat çok uzun,sırtın ağrımadı mı? :)
Canım bence hiç takılma,kendine edersin..Geçtiğimiz sayfalarda var bak arkadaşlada konustuk bana da oldu aynısı..
Doktorlar kendileri kabul ediyor zaten,ölçümlerin hepsi aynı olmaz diye..O kadar büyük bir sorun olsa diğerindede çıkardı..
Bu haftaların modasıda bu galiba doktorlarda anlamadım gitti,tutarsızlar
Canım dolaba fln ihtiyacın varsa al tabi kii,hep lazım olacak birşey zaten..Ama sadece alt değiştirme olsun vs diye düşünüyorsan kendinizi biraz daha sıkmana gerek yok bence
ewet bende baya bi sonra ogrendim olmadigini0-3 ay yaziyorsa yenidogan olmuyor o canm malesef yanlis almissin bendede 0-3 ay var ve yeni dogan var aralarinda da bayagi bir fark var
canim bence o donemde yanliz kalma derim...bizde yatak matak yok kalana ama ben annemi yanina kocamida istiom oda butun gece durur cok gec gelirim ewe dio bilmiom yani....eltine sewgiler bilion pek sewiom eltileriniKizlar bizim burada normal dogumda 3 gun hastanede kalinabilir ve ben kalmak istiyorum malum hic elime bebek almadim orada yardimci olup göstericekler hemsireler...
Bu 3 gunde akraba arkadas gelmesine izin vermiyorlar ama es gelebilir aksama kadar kalabilir uyku vaktindede eve dönebilir o...
sormak istedigim esimde isterse bizimle 3 gun boyunca hastanede yatabilir ayri bir oda vericekler ozaman ayri bir yatak ama gunluk 100 tl ile cevremdekilerin kimileri gerekli kimileri gereksiz dedi surekli nöbetci hemsireler var dugmeye basinca geliyolar zaten dedi bir eltimde....
dogumdan sonrada 2 hafta babaya tatil veriyor kanunlar 2 hafta da evde olabilicek yani yine bebegi fazlasiyla görucektir... ama hastanede yatma konusunda faydalimi zararlimi olur kararsizim...
bende jiletle dusta yapiorum kizlar...cok memnunum bole...agdayi artik goremiom disardada yaptirmam zaten dusuk riskinden dolayi ilk aydanberi agda yapmadim ...jiletle alan arkadaşlar banyo jiletiyle almıyomusunuz merak ettim:)) banyo jileti korumalı çünkü istesende kesemiyosun ben ondan kullanıyorum gerçi şuanda bende göremiyorum el yordamıyla bişiyler yapıyorum yarım yamalak ama alttan muayeneye giderken eimden yardım istiycem çünkü pis olmak istemiyom..traş sabunu falanda kullanmıyorum suyun altında alıyorum kolay oluyo....bide jilet doğumda zor olmuyo oğlumdada jiletle alıyodum hiç etkilemiyo
ozurbenide kabul edermisin ekledim meraktan öldüm burda hemen bakmam lazım
ekledim sekerimmmbeste bacım benle de arkadaş olur musunmerak ettim minnoşun odasını
canim esimin tutturup bnm istemedigim tek sey alt acma masasi...inan cok gereksizzz cokkk sacma tabi kendi fikrim yanlis anlasilmasin memnun kalanda wardir....ama bi kere cocugu tutamiosun biraksan duser donse aklin cikar ..bnm emzirme koltugum pufum war oralarda idare etcem artik...odaniz warmidi hatirlamiorum ama illada bole cekmeceli bisi dusunuosan bole kardolap gibi onunde katlanan alt acmasi ola war bide ona bak istersen...Bizim eksik kalan alt degistirme masamiz var hem cekmecelerinden faydalanmak icin hemde ustunde bebegi degistirmek icin bir model buldum fiyati en uygun olanlardan yaklasik 800 tl ediyor turk lirasi olarak hesaplarsam......
bizim burada fiyati normal ama yinede bana cok geliyor bunu alip almamakta kararsizim vaktimizde gittikce kisitlasiyor esimde alalim bunu esyalarini da dizersin artik diyo fiyati abartili cok geliyor bana göre ama Turkiyeyle de kiyaslamam yanlis oluyor para farki maas farki esya fiyatlarinin farki daglar kadar var napsam bilemedim:44: bu kararsizlik öldurucek beni
almayi dusundugum masa
Eki Görüntüle 1057845
tesekkur ederiz sekerCanım hepsi çokkk güzel güle güle kullan bayıldım.
takilma canim bi dr daha gitsen inan bana o da farkli bisi soler kg su ii se sagligini etkileyen bisi yoksa inan ki diger seler onemsiz....zaten geride diosunuzda yapilcak ne deseydin keske neden olmus bole deseydin bi daha kine sor ...Merhaba kizlar bugun kontrolum vardi gittim cok sinirim bozuldu doktor bebegimin kafasi boyu herseyi haftasiyla uyumlu ama gogus bolumu 29. Haftada kalmis gelisim geriligi dedi allak bullak oldum ya kilosunu 1650 dedi bu cocuk 15 gunde 150 grammi aldi neyse bastim gittim baska hastaneye baska doktora bidaha muayene oldum gelisim geriligi felan varmi dedim bu doktorda hayir gayet normal bebek 2 kilo hersey cok guzel dedi gelde cildirma demedim artik ona bisi ama kafam karman corman ciktim yani 350 gram fazla soyledi bu doktor bukadar fark olurmu
Simdiden acaba ikinci olucakmi olmuycakmi diye dusunuyoruz esim korunmama bile karsi artik ya hemen olursa diye korkuyorum bir yandan diger yandan da ya yine 4 yilimizi alirsane diyim hayirlisi olsun insallah...
ne guzel 2 tup bebekte tutmus benimde 5 yumurtadan 2 sini kullanmistik hala dondurulmus 3 yumurtam var suan :)
sagol canm cevabin icin :) Bana sifonyer lazim aslinda bebegin esyalarini rahatca katmak icin hazir sifonyer alicakken altini degistirebilecegim bisey olsun istiyorum... elimiz skisti baya herseyi sona biraktik cunki ama sukur borcumuz yok. tek sorun baska bir ulkeye tasinma ihtimalimiz var tarihi belirsiz belki 6 ay belki 1 yil belkide 2 yil sonra olabilir 6 ay icin dusununce gereksiz geliyor ama gidip gitmiycegimizide bilmiyorum vakitte alabilir... esimin is bulmasina bagli belki daha uygun bisey alirim esime kalsa bunu alicam konuyu kapaticam kökten skildi benim bu kararsizligimdan ve hala eksigimiz olmasindanOh ne güzel kolay gelsin canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Nette de böyle yazıyo zaten hareketleri azalırmış doğum için enerji toplamaya çalışırmış daha çok uyuyorlar artık
Herşeyi dört dörtlük seven biriysen al canım ama borca harca gireceksen gerek yok bence zaten bikaç aya kadar dönmeye başlıyolar orda burda heryerde altını değiştirebilen pratik bi kadına döneceksin merak etme
Masallah göbisineEki Görüntüle 1058043 bu da benm 33+6 göbeğim
Canm bu pudra bebek pudrasi dimi ? birde agda icinmi bu önerin epilatör icinmi acaba? agda hic vucudumu tutmuyor artik yapisip kaliyor öylece mecbur yarim yamalak haliyle birakiyorumYanlış alıntı yapmışım az önce yapışkanlı hissini azaltmak için pudra kullanabilirsin acıyı azaltmak için de anestol gibi agri kesici krem kullanabilirsin öncesinde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebekler kismetleriyle gelir derler insallah geldigi gibi eliniz, elimiz bollasir canim inan bizde asiri masrafa girdik ilk bebek olmasini bosver yillarca gelmedi yaramaz veledYok canım farketmiyor ben yavaş yavaş aldım ama kredi kartıyla aldığımdan yine borçlar birikti. Taksitler 600 lira l dışında devreden bir 4000 lira kredi kartı borcum var bir yerden para bekliyordum oda gelmedi. Umarım bunu ödeyecek kadar altın takarlardurumlar kritik
Dun esimle dogum yapicagim hastanenin önunden gectik maksat dogum ani olurda birden gelirse yollari karistirmadan bulalim diye.. tam vardik esime dedimki acaba girsem iceri cok sancim var hatta baska seyler geliyor desem alirlar mi beni doguma oda sen anlatinca onlarda ooo hosgeldin buyur gec alalim seni doguma simdiye kadar nerdeydin diycekler bide diyo
Sorma canım cidden az kaldı sağlıkla kavuşuruz inşallah. Ama son günler hiç geçmiyor bilin. Zaman geçmek bilmiyor. Bugün eşime dedimki bi ara ben sıkıldım artık doğurmak istiyorum gitsek almaz mı acaba dedim yani
Adi ustunde Gebeler kullanamaz diyormus kesinlikle kullanmani tavsiye etmemMerhaba kizlar. Bende mayis annesi olacağım inşallah. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Ama forumu pek kullanamadigimdan yazamiyordum. Bugün sağlık ocağına gittim ve bana devir-3 damla verdi kull için. Fakat prospektusundegebelerin kullanmasi tavsiye edilmez diyor. Sizce kullanmalimiyim yada kullanan var mi?
Duvar rafi derken nasil bisey canim benimde aklima geldi o alternatif olarak resim ekliyim cok secenek var... bide degisik buyuklukte cerceveler var resim katmak icin oda guzel durabilir...Canim ben de böyle birşey istiyorum üzerine de duvar rafı yaptırsan çok güzel olur bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim bana daha cok sifonyeri lazim aslinda... alt acmasi bahane... Gittigim kursta önerdi hemsireler surekli degistiricekmisiz ve sirtin agrimamasi icin öyle birsey almanizda fayda var diye.... ama kesinlikle 6. aydan sonra kullanmamak sartiyla cunki 6 aydan sonra bebekler dönup kendini dusurebiliyormus ama ondan öncesinde sorun yok eltimde kullaniyor cokta memnundu sordugumda oda benim gibi sifonyer lazimken onu almis bir tasla iki kuz misali :)) fiyati beni dusunduruyordu sadece artik bir model secip alicam sanirim birde kendi odasi var ama hazirlamadik bunuda alinca emzirme koltugunu kattigim odaya katicam daha cok oyun odasi olucak uyku odasi icin erken diye dusundugumuz icin 1 yil bizimle kalicak gibiewet bende baya bi sonra ogrendim olmadigini)) bi yada iki tane minik war insallah kuzum hemen buyur palyoca olucak yoksa )
canim bence o donemde yanliz kalma derim...bizde yatak matak yok kalana ama ben annemi yanina kocamida istiom oda butun gece durur cok gec gelirim ewe dio bilmiom yani....eltine sewgiler bilion pek sewiom eltilerini)) senin yardima ihiacin olcak bebegin olcak gunduzden cok gece zorluk artcak batti balik yan gider kardesim sen al kocisi yanina ))
bende jiletle dusta yapiorum kizlar...cok memnunum bole...agdayi artik goremiom disardada yaptirmam zaten dusuk riskinden dolayi ilk aydanberi agda yapmadim ...
ozur)) ekledim hemen
ekledim sekerimmm
canim esimin tutturup bnm istemedigim tek sey alt acma masasi...inan cok gereksizzz cokkk sacma tabi kendi fikrim yanlis anlasilmasin memnun kalanda wardir....ama bi kere cocugu tutamiosun biraksan duser donse aklin cikar ..bnm emzirme koltugum pufum war oralarda idare etcem artik...odaniz warmidi hatirlamiorum ama illada bole cekmeceli bisi dusunuosan bole kardolap gibi onunde katlanan alt acmasi ola war bide ona bak istersen...
tesekkur ederiz seker))
takilma canim bi dr daha gitsen inan bana o da farkli bisi soler kg su ii se sagligini etkileyen bisi yoksa inan ki diger seler onemsiz....zaten geride diosunuzda yapilcak ne deseydin keske neden olmus bole deseydin bi daha kine sor ...
canim direk kalirsanda tek basina hem elinde hem karninda cok yipranirsin korun ama uzatmayin istiosaniz derim..cunku benim aklimin ucunda yok ikinci falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?