2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Teyzoslar merhaba yarin nst ye giricem ilk kezz cok heyecanliyiim zaten doktor moralimi bozmustu cok.asagida bebek erkn.dogum riski falan..sertlesmelerde son.gaz devam insallah nst de sanci cikmaz dua edin bize nolur.sanci cikarsa alttan muayene edermi ki ? Ayy cokkorkuyorum kizlarr

ahhh kizlar bir dus alaim dedim sanki banyo insa ettim....catladim be resmen napcaz bilmem ben hantal kaplumbaganin teki oldum kabul ediom artik...ananem ikinci amilyatini oldu gayet kotu durumda....ziyarete gittik...annemede dedem gelio kalmaya oh kayiran mewlam beni kayirsin artik...bakalim anne sana ihtiacim war bile demek gelmio icimden gucume gidio bazi tawirlar ;,,,(((( allahbuyuk bakalim neler yasicaz....buyuk tezemiz gelmis esya getirmis bize yazin bayramda 2 aylik olcak kizima 9 aylik kiafet getirmis...ayy seneye giyer dedigim de alindi begenmedin die tutturdu ...kucuk tezemiz lohusa tacim icin bana durunun tezesi yaptir dedi...lohusa taci bu komik olabilir ama dedim ..(oz abla kardes degil yigen kuzen falan bu tezeler ama oz olsa okadar sewerim ) amma welakin anlamiorum bu insanlari anlamicam da sadece kizimi alip ewime geldigim gunu gormek ve su sacma sapan mewlutun bitigi geceye gelmek istiorum....bilmiorum her memlekette insanlar bi kadar korkutucu ve urkutucumu;,,,((( daha cuma temizlik war ( burda lohusa temizligine birinci sinif akrabalar gelirmis tamm dedim anneme ole ozendi die)) ama icim daralio hepsi kafasina gore hareket etcek yerlestircek kurcalicak tahamulum kalmadi..duzenime karisilmasina acaip kil oluourmmm.....olabilir mi falan deil direk istediklerini yapmalari beni boguo.....nie anlattim size bunlari esim canim sallama herkes gider sen duzeltirsin dio susturuo...ama yok icim doluo tasio sizede mi anlatmiyayim catlayayim mi zaten seyimden nefes aliom icime mi atim....

wallacanim benim kasilmalar nst de dogum sancisi olunca alttan muayne etti...ama cok korkunc degildi anim fala acimadi sadece psiko az rahatsiz oldu ama bunada sukr.....

anladim tatlim ay oyun odasimi supermis )) ozamn 6 ay icin werme o parayi sifonyer al yani fikir sadece cunku 6 ay cok kisa bi sure eger sifonyer ucuzsa sifonyer derim benim bu kadar pahali olmamis olur.....birde minik kardolab gibi onunde katlanan cikan alt acmali olanlar war ii arastir bakalim )))

Canim benimde sifonyere ihtiyacim var oyuzden almak istiyorum daha cok 6. aydan sonra bebegin dönme dusme ihtimali oluyor ozamanlar kullanmam önemli degil ama o sifonyer bana lazim :)) modelde kararsizim fiyattada kararsizdim baska bir ulkeye tasinma ihtimalimiz var diye belki 6 ay belki 1 yil sonra belkide hic bilmiyoruz 6 ay icin kullanma ihtimalini dusununce cok gereksiz geliyor ama dedigim gibi bellide degil ki...
esimin isine bagli hayirlisi artik alicam gibi

Canim karistirdin sanirim benim ilk bebis bu birde bebeginkini bosver evimde hic sifonyer yok... bebek icin almak istiyorum minik esyalari fazlasiyla olucaktir alt acma bezleri islak mendilleri sorabi önlukleri vsvs,... daha cok bunlari katmak icin almak istiyorum 6. aydan sonra kullanmak tehlikeli dediler kurstanda... 6. aydan sonra altini degistirmem ustunde.....
egerki baska ulkeye tasinmasak yillarca sifonyer olarak kullanmaya devam ederim diye dusunuyorum..

Canim bebis asagidaysa cok hareket etme yat uzan sol tarafina bazen ayaklarini havaya kaldir uyudugunda yastikla destekle....
insallah iyi haberlerle gelirsin ve insallah dogru zamani bekler bebiss

Bizim bu hassaslastikta olmamiz normalde diger insanlarin bizden beter olmasini anlamiyorum bozma moralini gerekirse tavrini koyarsin kendi duzenine göre halledersin herseyini...anneannen icin gecmis olsun insallah bi an önce kendini toplar...
Benimde eltiler var beni sinir eden ama iyiki mesafeli davraniyorum hepsine yoksa yaris icindeler kizdirmak icin birbirlerini... bugunde eltim aradi beni bebek icin hazirlik bittimi vs diye bitti sukur cogu dedim.... buranin kiyafetleri buyuklerinki gibi sade degil daha guzel biraz renkliler hic olmazsa dedi ve bana esyalari asiri pahali olan marka bi yerin adini verdi oradan alabilirsin diye ki kendiside ordan almaz maksat orda var guzelleri kolaysa git al demek istedi....
bende anneannesi sagolsun 1 yasina kadar giyecegi esya yolladi okadar guzellerki isvecin bebek magazalarina girince bile kiyafetlere bakasim gelmiyor artik dedim nede olsa Turkiyenin rengarenk bebek kiyafetiyle burdaki hicbir bebek magazasini yaristiramayiz dedim birazda olsa kizdirdim sanirim onu... haklisin Turkiyede bebekler icin olan secenekler burda yok dedi .....
Burda bebek eldiveni bile yok malesef hic görmedim simdiye kadar Turkiyede 1 liraya satilan sapkayi burada 30 liraya satiyolar tulumlari desem asiri sade ya yildiz resimi var yada cicek... secenek model cok az cicilerimiz Turkiyeden geldi dedigimde bile icleri gidiyor bu yuzden bende hepsine diyorum

Son düzenleme:
Canim malesef bizim burada model okadar azki bende neyi alicagimi bilmiyorum bebek odasina yakisir bir sifonyer de o fiyata geliyor nerdeyse ama ikeadan normal bir sifonyer almak istersem 150 lirayada bulabilirim bi kac secenek ekliyim buraya en gec yarinda kararimi vereyim artik nede olsa daha gelmesi var bunun

Bunlardan birini almaya karar verdim ama hangisini almaya karar verdigimi bilmiyorum henuz
Yarin son gunum esim ya hangisini istedigini söyliyceksin alicaz yada konuyu artik kökten kapaticaksin dedi kararsiz oldugum icin hakli olarak kiziyor simdide sizlerin fikirlerinize ihtiyacim var :44:
Bi kac resim googleden buldugum alternatif bide bebegin odasi yok sadece oyun odasi yapicaz ve orada durucak odada sadece ona göre hali perde emzirme koltugu ve bu masadan olucak.... daha sonra oyuncaklari....
Resim 1
Resim 2
Resim 3
Resim 4

Eklentiler

• $342786-skötbord-ikea.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 708
Son düzenleme:
Dun kk de cogu kisinin ishal oldugunu okumustum afedersiniz uygun dille söyliyim artik ne kadar uygun olursa circir olmak tehlikeli degilmi ya heleki sadece aksam 7 defa ciktiysam... wc ye gidip gelmekten yoruldum muz yiyim gecsin dedim ama baska yerde okudugumda gecmesi icin ugrasmayin kesinlikle diyordu o bakteriler icimizde kalmamaliymis....besin zehirlenmesiymis ve yanlis yemeklerden kaynaklaniyor... uyumaya calistim ama esim karnimda cikan seslerden uyuyamadi ve acile gidelim diye tutturdu bende ciktim yataktan acile gitmemek icin oda uyudu

Izmit te ne işin vardı yavrum Adapazarı'nda oturuyordun benim memleketimde :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teyzeme gitmiştim beni çok merak ediyordu,özleşmiştik,o torunlara baktığı için gelemiyor buara gelemeyecekte ondan,hem değişiklik olur dedik :))
Evet adapazarındayım :) Bir kişicik olsaydı burada çok sevinecektim :)

Maşallah miniğee
Sevindim yapmadığına :) az daha alışırsın bu fikre :)

Doktorla konuşmadım canım yarın soracağım..Bugün bir sayfada denk geldim araştırdım..Meğer 35-37 hafta arası gereken birşeymiş..
Bilginde iyi oldu,sağol..
Plasenta için cuma dopplere girecem,inşallah plasentada bu testlerde engel olmaz normal doğuma..

kucuk ayi yawrusu basket topu yutmus )) tesekkur edriz

Basket kısmı doğru göbiş çok tatlı,ama kendinede haksızlık etme :)) Hiç abartılı bir halin yok :) maşallah..

Bu ilk bebeğiniz olacak biliyorum, ona oda takımı içinde şifonyer almıştınız diye hatırladım ben. Karıştırmadım canım çok iyi biliyorum hikayeni duygulanarak okumustum. Ğer sırf beşikse bunu iyi düşünmüşsün çünkü hakkikaten çok ıvır zıvırı oluyor. Ateş ölçer, kremler, mendiller, bezler, pamuklar derken deri toplu duracağı bir yer iyi olur gerçekten.

İnşallah canım bunlardanbirşey çıkacagını sanmam, önemli olan dopplerin iyi çıkması haklısın. İnşallah o da iyi çıkacak hadi bekliyoruz güEl sonucları. Senin minik te büyüyor büyüyor, doktor ölçemiyor ben söyleyeyim annesi şaşırtacak herkesi inşallah:)

Sapancaya geldiğimizde görüşebilseydik keşke tüh Hem rüyana da girmiştik bak bebişle:)

Faydalı olur bence en azından manen kendınızı ıyı hıssedersınız. O da yanınızda olur. Ama ertesı gun kendını toplamak ıcın uykuya dınlenmeye asırı derecede ıhtıyac duyan, hassas, gergın bırısıyse bırak gıtsın evde uyusun. Ertesı gun de ona daha cok ıhtıyacınız olacak.

7 kere cok fazla cnm. Sebebi her ne olursa olsun önemli olan vucudunda su kaybı olusmaması, bu çok önemli. O yuzden gıtsen belkı serum verecekler.
Ayrıca besın zehırlenmesı degılse, vırus falan olabılır daha agır gecebılır. Basıt her turlu mıkrop vb 3 gun ıcınde atılıyor cunku 3 gunde bagırsak florası kendını yenılıyormus. (Bbeklerınız ıcın de aklınızda olsun) uc gunu gecen ıshalde demek kı, flora kendını yenıleyemıyor, yenılese de mıkrop vırusu atamıyor demekmıs, ılac gerektırıyormus. Ben senın yerınde olsa su kaybı olayına dıkkat ederdım, acıle gıtmıyorsan barı 3 gun olayını takıp edıp , cok bol bol su ıc. Cok gecmıs olsun arkadasım.

günaydın mayıs anneleri uğrayıp okuyup çıkıyorum.

sancılarım sıklaştı demişdim dün dr tekrar gittim nst de sıkıntı çıkdı. bebek kalp atışı bozukdu.drum tekrar deteylı usg yaptırdı. onda biir sorun çıkmadı bebeğim iyiymiş ve keyfi yerindeymiş.hala çok baskı yapıyor aşağı doğru yürüyemez oldum evde istirahatdeyim annem bakıyor sağolsun.

kendinize ve bebişlere çok dikkat edin son günlerimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımızza alacağız...

Gunaydin hamisler ishale dikkat bu aralar gorulen dogum beliryisiymis.Bende grip oldim dun burnum agriyooo

Günaydın heyecanlı anneleer :)

Sapancaya geldiğimizde görüşebilseydik keşke tüh Hem rüyana da girmiştik bak bebişle:)

Amin insallah :)
icimde hic kötü bi his yok aslında ama ne söylenecegini beklemek tedirgin ediyor iste :)
Öyle güzel olurdu ki görüsseydik :) insallah olur yine de :)

32.haftada birden bana 10 gün önde gidiyor (2250 gr) dedi.2 hafta sonra gittiğimde 1 hafta geri göbek çevresi (2260 gr) dedi.2 haftada 10 gr almış.2 ihtimal var ya 32.haftada yanlış ölçtü yada gerçekten bir sorun var bilmiyorum.benim de o 2 hafta yorucu ve aşırı stresliydi ondanmı oldu bilmiyorum.haftasıyla uyumluyuz Allah'tan.bir sonraki randevuda herşey belli olucak.inş bir sorun çıkmaz

canım çok saol karşılaştırma yaptım 3ü haric gerisi aynı :) bu sıralar bende aşırı uyku hali var çok uyuyorum. akıntımda nedense olurdu kesildi birden. 10 kilo aldım el ve ayaklarımda şişme yok şimdilik. yalnız belim ve sırtım şimdiden çok ağrıyor bu kasılmanında nasıl bişey olduğunu hala daha anlamadım :) nereden giriyor ne oluyor tam bilmediğimden kasılmam varmı yokmu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…