Bizz iyiyiz minişimle :) El sallıyoruz size
Ütü çok yorucu artık,bide ütü yapınca benim hemen sağ elim kolum fln şişiyor sıcağından..
Haftasonu İzmitten döndük arabada küçük su şişesiyle yıkandım bi nevii :)
1 saat çok uzun,sırtın ağrımadı mı? :)
Eki Görüntüle 1058043 bu da benm 33+6 göbeğim
Bunlardan birini almaya karar verdim ama hangisini almaya karar verdigimi bilmiyorum henuz
Yarin son gunum esim ya hangisini istedigini söyliyceksin alicaz yada konuyu artik kökten kapaticaksin dedi kararsiz oldugum icin hakli olarak kiziyor simdide sizlerin fikirlerinize ihtiyacim var :44:
Bi kac resim googleden buldugum alternatif bide bebegin odasi yok sadece oyun odasi yapicaz ve orada durucak odada sadece ona göre hali perde emzirme koltugu ve bu masadan olucak.... daha sonra oyuncaklari....]
selam kızlar,
geçmişi tam okuyamadım umarım herkes iyidir.
oğlum ve ben iyiyiz ancak anneannemiz hastalandı, kaç haftadır onunla uğraşıyoruz evimin yolunu unuttum nerdeyse. kalp krizi malesef.ona en çok ihtiyaç duyduğum zamanda...bebeğimiz 15 gün sonra sezeryanla gelecek inşallah ama bebeğimin hazırlıkları ile ev ile uğraşacak durumda değilim. ağrılarım var ve hala çalışıyorum önümüzdeki haftaya kadar dayanmalıyım. temizlik falan hak getire, bir kadın ayarladım ama inşallah yarı yolda bırakmaz doğumdan önce temizlicek. kv de hemen gelsin istemiyorum doğumdan sonrası için lazım çünkü. bakıma ihtiyacım olacak...doğurmadan lohusa depresyonuna giriyorum sanırım.
ne demek sekerim ekledim ben seni simdi sen de kabul et sonra profilimden album cikar direk....amma cok arkadasim oldu birden nasil kendimi zorla arkadas ettim size)))
( espri tabi)
Bunlardan birini almaya karar verdim ama hangisini almaya karar verdigimi bilmiyorum henuz
Yarin son gunum esim ya hangisini istedigini söyliyceksin alicaz yada konuyu artik kökten kapaticaksin dedi kararsiz oldugum icin hakli olarak kiziyor simdide sizlerin fikirlerinize ihtiyacim var :44:
Bi kac resim googleden buldugum alternatif bide bebegin odasi yok sadece oyun odasi yapicaz ve orada durucak odada sadece ona göre hali perde emzirme koltugu ve bu masadan olucak.... daha sonra oyuncaklari....
Resim 1 Eki Görüntüle 1058561
Resim 2 Eki Görüntüle 1058563
Resim 3 Eki Görüntüle 1058562
Resim 4 Eki Görüntüle 1058564
selam kızlar,
oğlum ve ben iyiyiz ancak anneannemiz hastalandı, kaç haftadır onunla uğraşıyoruz evimin yolunu unuttum nerdeyse. kalp krizi malesef.ona en çok ihtiyaç duyduğum zamanda...bebeğimiz 15 gün sonra sezeryanla gelecek inşallah ama bebeğimin hazırlıkları ile ev ile uğraşacak durumda değilim. ağrılarım var ve hala çalışıyorum önümüzdeki haftaya kadar dayanmalıyım. temizlik falan hak getire, bir kadın ayarladım ama inşallah yarı yolda bırakmaz doğumdan önce temizlicek. kv de hemen gelsin istemiyorum doğumdan sonrası için lazım çünkü. bakıma ihtiyacım olacak...doğurmadan lohusa depresyonuna giriyorum sanırım.
çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifa versin, bak bebişin gelişi anneanneciğe de moral olacak hemen toparlanacak inşallah
sakın depresyon deme...hepinizin sana ihtiyacı var, gücünü koru canım
bestecim herşey çok güzel olmuş, maşallah....sen de çok tatlısın Allah seni ve eşini yavruna, onu da size bağışlasın inşallah
ben 3 numarayı beğendim daha çok çekmece var bide derli toplu geldi bana.
çok geçmiş olsun canım aman kendine dikkat et.bebiş annenede moral verecektir.en kısa zmanda sağlığına kavuşur inşallah anneciğin.
selam kızlar,
ahhh kizlar bir dus alaim dedim sanki banyo insa ettim....catladim be resmen napcaz bilmem ben hantal kaplumbaganin teki oldum kabul ediom artik...ananem ikinci amilyatini oldu gayet kotu durumda....ziyarete gittik...annemede dedem gelio kalmaya oh kayiran mewlam beni kayirsin artik...bakalim anne sana ihtiacim war bile demek gelmio icimden gucume gidio bazi tawirlar ;,,,(((( allahbuyuk bakalim neler yasicaz....buyuk tezemiz gelmis esya getirmis bize yazin bayramda 2 aylik olcak kizima 9 aylik kiafet getirmis...ayy seneye giyer dedigim de alindi begenmedin die tutturdu ...kucuk tezemiz lohusa tacim icin bana durunun tezesi yaptir dedi...lohusa taci bu komik olabilir ama dedim ..(oz abla kardes degil yigen kuzen falan bu tezeler ama oz olsa okadar sewerim ) amma welakin anlamiorum bu insanlari anlamicam da sadece kizimi alip ewime geldigim gunu gormek ve su sacma sapan mewlutun bitigi geceye gelmek istiorum....bilmiorum her memlekette insanlar bi kadar korkutucu ve urkutucumu;,,,((( daha cuma temizlik war ( burda lohusa temizligine birinci sinif akrabalar gelirmis tamm dedim anneme ole ozendi die)) ama icim daralio hepsi kafasina gore hareket etcek yerlestircek kurcalicak tahamulum kalmadi..duzenime karisilmasina acaip kil oluourmmm.....olabilir mi falan deil direk istediklerini yapmalari beni boguo.....nie anlattim size bunlari esim canim sallama herkes gider sen duzeltirsin dio susturuo...ama yok icim doluo tasio sizede mi anlatmiyayim catlayayim mi zaten seyimden nefes aliom icime mi atim....
Günaydın heyecanlı anneleer :)
Amin insallah :)
icimde hic kötü bi his yok aslında ama ne söylenecegini beklemek tedirgin ediyor iste :)
Öyle güzel olurdu ki görüsseydik :) insallah olur yine de :)
Gunaydin annisler.Sezeryan icinmi normal dogum icinmi gun verdiler canim.
çok sağolun kızlar, inşallah atlatırız bu süreci sağlıkla. umarım moral olur ama en ufak sancım var desem kadın fena oluyor. korkuyorum hiç bir şey de söyleyemiyorum.ben doğururken bir de aklım annemde kalacak.
oferta şimdi gördüm geçmişi okuyunca size de geçmiş olsun, baban nasıl oldu şimdi.allahım ne vicdansız insanlar var şok oldum
Rabbim sifa versin canim annene.Sanada saglik versin ins.Icini rahat tut bebisine lazimsin annesi.
günaydın kızlar.
dün yazdıklarım geldi mi bilemedim.geçmişe dönük okudum görmedim yazdığım mesajı.yeniden yazıyorum.
dünki kontrol de kızmın 2,910 gr.olduğunu,pozisyonunun uygun olduğunu,kordonunda sorun olmadığını söyledi.65 ile başladım 78 deyim şuan,1,75 boyum normal doğum için bir engelim olmadığını söyledi..ancak bol bol sezaryen olabileceğine dair sinyaller verdi..
benim ilk doğum olacak kısmetse.tartışmasız normal doğum yanlısıyım.allah nasip ederse tabi ki.risklerimiz oluşmaz ise.ancak doktorum kesecek belli.
bebek 2 hafta içinde aşağı gelirse kendiliğinden normal doğum süreci başlar dedi.ben oturarak çalışıyorum.sürekli bunu söyleyip duruyor.çok hırslandım.bu hafta çalışma sürem sone eriyor allah kısmet ederse haftaya hep yürüyüş yapıcam.
sizce bebeğin daha fazla aşağı gelmesi için ne yapabilirim.tavsiyelerinizi bekliyorum
bu arada gögüs ucu kredi kullanmaya başlayabilirisin dedi.
günaydın kızlar.
dün yazdıklarım geldi mi bilemedim.geçmişe dönük okudum görmedim yazdığım mesajı.yeniden yazıyorum.
dünki kontrol de kızmın 2,910 gr.olduğunu,pozisyonunun uygun olduğunu,kordonunda sorun olmadığını söyledi.65 ile başladım 78 deyim şuan,1,75 boyum normal doğum için bir engelim olmadığını söyledi..ancak bol bol sezaryen olabileceğine dair sinyaller verdi..
benim ilk doğum olacak kısmetse.tartışmasız normal doğum yanlısıyım.allah nasip ederse tabi ki.risklerimiz oluşmaz ise.ancak doktorum kesecek belli.
bebek 2 hafta içinde aşağı gelirse kendiliğinden normal doğum süreci başlar dedi.ben oturarak çalışıyorum.sürekli bunu söyleyip duruyor.çok hırslandım.bu hafta çalışma sürem sone eriyor allah kısmet ederse haftaya hep yürüyüş yapıcam.
sizce bebeğin daha fazla aşağı gelmesi için ne yapabilirim.tavsiyelerinizi bekliyorum
bu arada gögüs ucu kredi kullanmaya başlayabilirisin dedi.
Günaydın güzel annelerr karnınız aşağıya indimi? Benim iki gündür indi ve rahat nefes alıyorum çok şükür
Merhaba kizlar. Bende mayis annesi olacağım inşallah. Uzun zamandır sizleri takip ediyorum. Ama forumu pek kullanamadigimdan yazamiyordum. Bugün sağlık ocağına gittim ve bana devir-3 damla verdi kull için. Fakat prospektusundegebelerin kullanmasi tavsiye edilmez diyor. Sizce kullanmalimiyim yada kullanan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?