2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
selam kızlar,
geçmişi tam okuyamadım umarım herkes iyidir.
oğlum ve ben iyiyiz ancak anneannemiz hastalandı, kaç haftadır onunla uğraşıyoruz evimin yolunu unuttum nerdeyse. kalp krizi malesef.ona en çok ihtiyaç duyduğum zamanda...bebeğimiz 15 gün sonra sezeryanla gelecek inşallah ama bebeğimin hazırlıkları ile ev ile uğraşacak durumda değilim. ağrılarım var ve hala çalışıyorum önümüzdeki haftaya kadar dayanmalıyım. temizlik falan hak getire, bir kadın ayarladım ama inşallah yarı yolda bırakmaz doğumdan önce temizlicek. kv de hemen gelsin istemiyorum doğumdan sonrası için lazım çünkü. bakıma ihtiyacım olacak...doğurmadan lohusa depresyonuna giriyorum sanırım.

oyy ağrımaz mı ama mecbur yapıyorum;( bi de üstüne kalkıp yemek yaptım ama uyuyunca geçmiş çok şükür

sen de güzel sonuçlarla gel inşallah...

maşallah aynından bende de var

ben biri beğendim canım... bence al çok işe yarayacak bunlar

çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifa versin, bak bebişin gelişi anneanneciğe de moral olacak hemen toparlanacak inşallah
sakın depresyon deme...hepinizin sana ihtiyacı var, gücünü koru canım

ne demek sekerim ekledim ben seni simdi sen de kabul et sonra profilimden album cikar direk....amma cok arkadasim oldu birden nasil kendimi zorla arkadas ettim size )))
( espri tabi)

bestecim herşey çok güzel olmuş, maşallah ....sen de çok tatlısın Allah seni ve eşini yavruna, onu da size bağışlasın inşallah

Günaydın kızlarr

Yarın kontrolüm var, değişik değişik rüyalar görüyorum ya, rüyamda sanki bebeğin gelişimi yavaşlıyor doğursan daha iyi beslenir dedi doktor, küçük olmaz mı şimdi diyorum, öyle bölük börçük şeyler gelip gidiyor

ben 3 numarayı beğendim daha çok çekmece var bide derli toplu geldi bana.

çok geçmiş olsun canım aman kendine dikkat et.bebiş annenede moral verecektir.en kısa zmanda sağlığına kavuşur inşallah anneciğin.

çok sağolun kızlar, inşallah atlatırız bu süreci sağlıkla. umarım moral olur ama en ufak sancım var desem kadın fena oluyor. korkuyorum hiç bir şey de söyleyemiyorum.ben doğururken bir de aklım annemde kalacak.

oferta şimdi gördüm geçmişi okuyunca size de geçmiş olsun, baban nasıl oldu şimdi.allahım ne vicdansız insanlar var şok oldum

Gunaydin kizlar guzel kuzularin meleklerin anneleriiii😁👑🙏 dun size sormayi unuttum dr muaynesinde bebegimin basi cok asagida oldugunu gorduk hatta dr basida baya asagidaymis ama bu kolay dogum olacak anlamina gelmiyor daha oncede tanik oldum dedi sizin duydugunuz bildiginiz yada basina gelen varmi bakarken vajina baslangic cizgisinden 2parmak ustunde bakti hep basi oralarda ayagi sag yanimda poposu sol yanimda😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Rabbim sifa versin canim annene.Sanada saglik versin ins.Icini rahat tut bebisine lazimsin annesi.

Bende hareket edemiyorum kafamı kaldıracak Halim yok. Annem hala gelmiyor üstelik baktığı kimse yok. Geçen teyzemin eşi öldü bi kaç gün öncede babamın amcası öldü cenazelere gidip duruyor. Tutturmuş son hafta gelecekmiş. Evi bk götürüyor affedersiniz.babamı evde yalnız bırakmak istemiyor oda gelsin diyorum gelmiyorda. Üff illa haftaya gelcek. Şurada kalmış 13 günüm. Doğru düzgün beslenemiyorum bile. Uyduruk yemekler yapıyorum. Kahvaltıda bebe bisküvisi yiyorum canım hiç bir şey istemiyor. Neden böyle yapıyorlar ya:2:

Günaydın heyecanlı anneleer :)

Amin insallah :)
icimde hic kötü bi his yok aslında ama ne söylenecegini beklemek tedirgin ediyor iste :)
Öyle güzel olurdu ki görüsseydik :) insallah olur yine de :)

Biz Sapanca'yı çok seviyoruz. Her sene bir ya da iki kere gelip, 2-3 gün kalıyoruz. Belki bebekler doğup biraz büyüyünce yine geliriz bu sene. Siz de uygun olursanız bebişlerle buluşuruz.

günaydın kızlar.
dün yazdıklarım geldi mi bilemedim.geçmişe dönük okudum görmedim yazdığım mesajı.yeniden yazıyorum.

dünki kontrol de kızmın 2,910 gr.olduğunu,pozisyonunun uygun olduğunu,kordonunda sorun olmadığını söyledi.65 ile başladım 78 deyim şuan,1,75 boyum normal doğum için bir engelim olmadığını söyledi..ancak bol bol sezaryen olabileceğine dair sinyaller verdi..

benim ilk doğum olacak kısmetse.tartışmasız normal doğum yanlısıyım.allah nasip ederse tabi ki.risklerimiz oluşmaz ise.ancak doktorum kesecek belli.

bebek 2 hafta içinde aşağı gelirse kendiliğinden normal doğum süreci başlar dedi.ben oturarak çalışıyorum.sürekli bunu söyleyip duruyor.çok hırslandım.bu hafta çalışma sürem sone eriyor allah kısmet ederse haftaya hep yürüyüş yapıcam.

sizce bebeğin daha fazla aşağı gelmesi için ne yapabilirim.tavsiyelerinizi bekliyorum

bu arada gögüs ucu kredi kullanmaya başlayabilirisin dedi.

cok alakasız olacak ama oncelıkle gunaydın kızlarcımmm :)

alakasız olacak olan konuya gelırsek; dikiş makinesi almak ıstıyorum.. singerin 5523 unu begendım.inşallah memnun kalırım..

var mı aranızda kullanan ? veya tavsıye edebılecegınız makine?

Günaydın güzel annelerr karnınız aşağıya indimi? Benim iki gündür indi ve rahat nefes alıyorum çok şükür

saol canım.iyiyiz çok şükür.

Yuruyus yapcaksin canim yuruyus hep dogum pozisyonuna getiriyo bebegi aksamlari yemekten sonra 1 saat yuru

benim de Cumartesi kontrolum var, muhtemelen çatı genişliğine bakıp doğum şekli konuşacağız, fiziksel olarak da benziyoruz size bebiş geçen hafta 3 kiloydu, ben de 59da başladım 71-72 geliyorum boy da 1.69 .... bence benim de engelim yok ama doktor sezaryene yönlendirecek diye çekiniyorum;((

yürüyüş harici tavsiyem plates topu üzerinde zıplamak canım, ben yapmadım ama yapıp faydasını gören var...

senin yazını görünce aynı korkuları, yazmadan geçemedim...Allah herkese gönlünden geçen gibi en önemlisi sağlıklı doğumlar nasip etsin

Günaydın güzel annelerr karnınız aşağıya indimi? Benim iki gündür indi ve rahat nefes alıyorum çok şükür

canım benim göbeğim için annem ve bi arkadaşı aşağıya inmiş dedi ama ben değişimi anlamadım;((
burun etlerim şiş olduğu için nefesten de bişey ayırededemiyorum... bi tarif etsen nası bişey bu karın inmesi şu cahil arkadaşına
bu arada mide yanmam ve reflüm azaldı, bu bi işaret mi???

tatlım aynı damladan banada verdiler ama onu okuyunca ben kullanmadım öle duruyo artı onada çok ihtiyacımız yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…