kızlarr ben bişey öğrendim sol tarafına yatınca bebek daha güzel besleniyormuş benim kuzenim 38 haftalık hamile bebeği 4.5 kilo maşallah:) daha 2 haftası var doğuma. o söyledi bana.. sağdan beslenirlermiş o yüzden soluna yat hep dediii. bende öyle yatmaya çalışıyorum :)
normalde de susayan bi insanım ama şimdi daha çok susuyorum kızlar acaba şeker filan mı çıktı bende. bu testi yaprtırmadım, siz nasılsınız susuyormusunuz, şeker tahlili yaptırdınız mı gerek oluyor mu
kızlarr ben bişey öğrendim sol tarafına yatınca bebek daha güzel besleniyormuş benim kuzenim 38 haftalık hamile bebeği 4.5 kilo maşallah:) daha 2 haftası var doğuma. o söyledi bana.. sağdan beslenirlermiş o yüzden soluna yat hep dediii. bende öyle yatmaya çalışıyorum :)
Hayırlı olsun canım:) bende ilk hamileliğimde yatak ucuma ultrason koyup herdakka bakmak istiyorum diyordum)
Maşalllahh annesi hayırlı olsun :)
hangi marka folik asiti kullanıyorsun? ben ilk gebeliğimde solgar kullanmıştım şimdi folbiol kullanıyorum ama hiç bulantı yapmadı. başka birşey yapıyor olmasın?
minikler iyidir tabi ki maşallah onlara :)
Beni listeden cikarta bilirsiniz arkadaslar bebegim gelismemis alicaklar
ben de hamile bir arkadaşımdan soluna yat diye duymuştum demek ondan. maşallah arkadaşına da o bebek nasıl çıkcak ordan :)
normal canım merak etme :) ben hamilelik öncesinde günde bazen 1 bardak yada hiç su içmiyodum ama artık başucumda bile şişe var geceleri bile uyanıp toplamda 1 lt su içiyorum (tabii sabaha kadar tuvaletin yollarını arşınlıyorum ) ben şeker tahlili yaptırdım hiç bişey çıkmadı herşey normal sanırım hamileliğe bağlı su olayı suyun zararı olmaz iç gitsin :)
Dokt r dediğin tecavüzcü katil yada terörist mi allah aşkına bir insan olarak şiddeti haketsin??
Memnun değilsen değiştirisin tıbbi yanlış karar verdiğine inanyorsan mahkemeye verirsin yada sabime şikayet edersin hukuk devletinde yaşıyoruz
Kardiyolog genceik doktor kurşunlanarak öldürüldü,yeni atanmış kadın doğumcu düvülerek komaya sokuldu öldü,sen bir gebesin düşün bakalım kendini acil doktoru 8haftalık geb doktor nolur karnıma vurmyın diye yalvarıp ağlarak karnına defalrca tekme atıldı daha niceleri var televizyonlarda görmüyor musunuz
Nasıl bi zihniyettşr bu ki bir insana şüddeti zorbalığı zulumü hak görsün.kocan sana gıcık olup dövse herkese ağlarsın ama demi ve üstelik o karşına geçip ama hakkettin dese hoşuna gider mi??
Bebğinin kalbi tertemiz insanlığı çok yüksek allah tarafından çok güzel olurda senin gib bir annenin düşüncelerinden etkilenmez tek bu mesajın üzerine
offf yaaaa haftasonunu çok mutsuz geçirdim ağladım ağladım ağladım durdum ve hamileliğin tüm belirtileri bir anda kayboldu sanki midem bulanmıyor, kasık ağrısı yok heralde hemen bişey olmaz di mi kızlar yaaa bi de benim çocuğum bu mutsuzlukla nasıl dünyaya gelecek orası da muamma hamileliğimden beri hemen hemen her hafta sonu ağlayarak geçiyor bi de bebeğime üzülüyorum özür dileye dileye bir hal oldum
Şöyle bir geçmişe bakarken mesajını gördüm, hemen hemen herkes istifra ediyor :)
Sende benim gibi niye olmuyor diye telaşa girmişsin. :) ama bak bebişlerimiz iyi şükür.. Rabbim tamamına erdirsin hepsini..
Kaç mm'di soranlar miyim? :)
Şöyle bir geçmişe bakarken mesajını gördüm, hemen hemen herkes istifra ediyor :)
Sende benim gibi niye olmuyor diye telaşa girmişsin. :) ama bak bebişlerimiz iyi şükür.. Rabbim tamamına erdirsin hepsini..
Kaç mm'di soranlar miyim? :)
Arkadaşlar Merhaba, kısmetse eğer bende mayıs annesi olacağım. Sabahları bulantılarla uyanıyorum. İstifra ederken zorlanıyorum. İnş geçer kısa zamanda. çok zor.
kızlar kilo aldınız mı ben 1 kilo aldım.göbeğim de vardı zaten hamile olduğumu anlayanlar oluyor
evet canım ya çok şükür iyiymiş :) benim gebelik 9+4 haftalıkmış bebişimiz de 27,4 mm seni de tebrik ederim canım allah tamamına erdirir inşallah çok güzel bi duygu di mi pıt pıtları dinlemek ilk defa anne gibi hissettim daha çok sevdim bebeğimi, arkadaşım da duygusal bağ yüklemesi tamam vatana millete hayırlı olsun diyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?