2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım hurma ye .. bır de oraya yag sur.. zeytınyagı olur susam yagı olur.. dogumunu kolaylastırır.. ama hurma bırebır.. yanı son hafta ac karna gonder gıtsın! benım bazen canım cok ıstıyor 2 3 tane yıyorum valla o gun cıkmasın dıye tuvalete sıkısmıs gıbı yuruyorum..sonra yatıyorum toparlıyor :)

Maşallahı var bebişinin :) sen normal istiyorsan bi sakıncada yoksa kimse seni sezeryan yapamaz. Gerekirse başka doktora görün. Özel hastanelerde daha çok kazanmak için sezeryan diyiveriyorlar. Inanmamak lazım hemen. Bukadar kasma kendini. Normal olmaması için ne sebep var ki. Bebek kendi iner aşağıya daha erken benimkide inmedi. Sen bunun için bişey yapamazsın yürüyüş dışında. Doğumu tetikleyin şeyler yaparsan erkende doğabilir Kaş yaparken göz çıkarma dikkat et :)

Son düzenleme:

Kız napacan dikiş makinasını. Bebekten dikiş mi dikebileceğini sanıyorsun

Günaydın güzel annelerr karnınız aşağıya indimi? Benim iki gündür indi ve rahat nefes alıyorum çok şükür

Ya cidden bende merak ediyorum sürekli aynada bakıp duruyorum inmiş mi diye aynı geliyor gözüme ama kuzenim aşağıya inmiş doğum yakın dedi mide yanmam eskisi gibi değil ama bence hala normal yürüyebiliyorum yürüyüşünde değişmesi lazım değil mi acaba penguenler gibi yürüyorum da normal mi sanıyorum :44:

Dun grip oldum cok fecii bugun ne nefes alabiliom ne cesmem duruo.Halsizlestim yaa sancimda var.Halimi gorseniz topalliyan nineler gibi elimdede mendil eksik olmuo

Son düzenleme:

bebe bisküvisi mi canım bence söyle annene gelsin yanına o şekil beslenme insanın en çok ailesine nazı geçer gurur falan yapma

Bugun cok huzurlu uyandim...pazarttesi agdami yaptrdin komple.dunde butun evimi temizlettim.perdeler falan yikandi.mis oldu mis....utkunun odasini duzelttikk.persenbe perdesi takilacak.haftayafa annemle yengem kiyafetleri yikayip utuleyip dolaaba dizecekler....besigini henuz almadi annemm haftaya secelim dedi...saglik durumu m iyi sayilir.hala sabahlaru oguruyorum sari su kusuyorum.sanirin doguma gidene kadar kusacagim....cok yuruyemiyotrum egilemiyorum agrim oluyo.haftaya kontrilumuz var.bakalim neler olcak

Benim 7,8 ay arasinda inmisti.Arasira penguen gibi oluom ama 1,1-5 aydir midem yanmio hamdolsun.Neydi o ya gece kalkip bir bardak su iciodum sanki bogazimdaki yangini sonduruom oyle hissediodum.

HRCR rumuzlu arkadaşım;

Ben doktoruma sordum. D vitamini ve kalsiyum eksikliği gördüğü için önermiştir, kullanabilir dedi.
Doktorum hem dünya tatlısı hem de bilgili, tecrübeli bir kadındır, ona güvenirim, ben ne derse yaparım.
Kalsiyum eksikliği için, osteocare var, ayrıca onu da kullanabilir dedi. Ben yeterli süt ürünü tüketemediğim için ilk haftalardan beri kullandım mesela.
Sen yine de içine sindiği gibi yap ama bence kullanabilirsin arkadaşım.

Cok gecmis olsun canım,Allah acil sifalar versin..Aman diyorum kendini cok salma sende bebise lazımsın :)

Amin insallah..
Sevindim gectigine,sen yine de cok yüklenme kendine

Benimde en son öyle karnımın alt tarafına baktı hatta cok canım yanmıstı ama plasenta icin bakmıstı benim ki..
Normal degil mi ama artık ancak sıgıyorlardır :)

Biz Sapanca'yı çok seviyoruz. Her sene bir ya da iki kere gelip, 2-3 gün kalıyoruz. Belki bebekler doğup biraz büyüyünce yine geliriz bu sene. Siz de uygun olursanız bebişlerle buluşuruz.

Cok sevinirim,cok güzel olur :) Biz zaten bahar,yaz cogunlukla sapancada alıyoruz soluğu :)

Özeldir esimle bnm icin,evlilik teklifine tek sahidimiz Sapanca :)))

Canım böyle seylerin zmnı oldugunu düsünüyoru'
Kuzenime doktoru ayın 13üne sezeryan günü vermisti o gitmedi regl zamanına göre bekleyecekti 1-2 gün daha,14ünde normal dogumla kucagına aldı bebegini..
Tabi ki herkes farkklı ama biraz sabretmekte fayda var..

Merhaba kızlar sonunda isim konusunu netleştirdik umut Aras düşünüyoduk sadece Aras olacak oğluşumuzun ismi sizce Aras ismi güzelmi ben begenerek koydum ama nedense bu aralar oğluma hiç bir ismi yakıştıramıyorum bu kararsızlıktan kurtarın beni :)

bebe bisküvisi mi canım bence söyle annene gelsin yanına o şekil beslenme insanın en çok ailesine nazı geçer gurur falan yapma

Söyledimki gelmiyor daha erkenmiş haftaya gelecekmiş.üşendiğimden aç mı duruyormuşum. Babamı okadar uzun süre yalnız bırakamazmış. Doğumdan sonra 40 ına kadar kalacağı için böyle diyor. Mobilyası gelmeden birgün önce arayacakmışım. Çağıracakmışım :2: bebe bisküvisine devam akşamda makarna çorba napayım

Son düzenleme:

Oh ne güzel ben artık hiç huzurlu uyanamıyorum

Oyyy bazen aileleri anlamak çok zor keşke yanında destek olacak birileri olsaydı ya da eşin hazırlasın kahvaltını yemek de dışarıdan getirsin 13 gün ne ki

Yan komşunun ağzını burnunu kırmak istiyorum. Evini yaptırdığı için. Sanki kafama matkapla deliyorlar:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…