Sezeryan günü verdiler canım
günaydın kızlar.
dün yazdıklarım geldi mi bilemedim.geçmişe dönük okudum görmedim yazdığım mesajı.yeniden yazıyorum.
dünki kontrol de kızmın 2,910 gr.olduğunu,pozisyonunun uygun olduğunu,kordonunda sorun olmadığını söyledi.65 ile başladım 78 deyim şuan,1,75 boyum normal doğum için bir engelim olmadığını söyledi..ancak bol bol sezaryen olabileceğine dair sinyaller verdi..
benim ilk doğum olacak kısmetse.tartışmasız normal doğum yanlısıyım.allah nasip ederse tabi ki.risklerimiz oluşmaz ise.ancak doktorum kesecek belli.
bebek 2 hafta içinde aşağı gelirse kendiliğinden normal doğum süreci başlar dedi.ben oturarak çalışıyorum.sürekli bunu söyleyip duruyor.çok hırslandım.bu hafta çalışma sürem sone eriyor allah kısmet ederse haftaya hep yürüyüş yapıcam.
sizce bebeğin daha fazla aşağı gelmesi için ne yapabilirim.tavsiyelerinizi bekliyorum
bu arada gögüs ucu kredi kullanmaya başlayabilirisin dedi.
günaydın kızlar.
dün yazdıklarım geldi mi bilemedim.geçmişe dönük okudum görmedim yazdığım mesajı.yeniden yazıyorum.
dünki kontrol de kızmın 2,910 gr.olduğunu,pozisyonunun uygun olduğunu,kordonunda sorun olmadığını söyledi.65 ile başladım 78 deyim şuan,1,75 boyum normal doğum için bir engelim olmadığını söyledi..ancak bol bol sezaryen olabileceğine dair sinyaller verdi..
benim ilk doğum olacak kısmetse.tartışmasız normal doğum yanlısıyım.allah nasip ederse tabi ki.risklerimiz oluşmaz ise.ancak doktorum kesecek belli.
bebek 2 hafta içinde aşağı gelirse kendiliğinden normal doğum süreci başlar dedi.ben oturarak çalışıyorum.sürekli bunu söyleyip duruyor.çok hırslandım.bu hafta çalışma sürem sone eriyor allah kısmet ederse haftaya hep yürüyüş yapıcam.
sizce bebeğin daha fazla aşağı gelmesi için ne yapabilirim.tavsiyelerinizi bekliyorum
cok alakasız olacak ama oncelıkle gunaydın kızlarcımmm :)
alakasız olacak olan konuya gelırsek; dikiş makinesi almak ıstıyorum.. singerin 5523 unu begendım.inşallah memnun kalırım..
var mı aranızda kullanan ? veya tavsıye edebılecegınız makine?
Günaydın güzel annelerr karnınız aşağıya indimi? Benim iki gündür indi ve rahat nefes alıyorum çok şükür
Sezeryan günü verdiler canım
Günaydın güzel annelerr karnınız aşağıya indimi? Benim iki gündür indi ve rahat nefes alıyorum çok şükür
Bende hareket edemiyorum kafamı kaldıracak Halim yok. Annem hala gelmiyor üstelik baktığı kimse yok. Geçen teyzemin eşi öldü bi kaç gün öncede babamın amcası öldü cenazelere gidip duruyor. Tutturmuş son hafta gelecekmiş. Evi bk götürüyor affedersiniz.babamı evde yalnız bırakmak istemiyor oda gelsin diyorum gelmiyorda. Üff illa haftaya gelcek. Şurada kalmış 13 günüm. Doğru düzgün beslenemiyorum bile. Uyduruk yemekler yapıyorum. Kahvaltıda bebe bisküvisi yiyorum canım hiç bir şey istemiyor. Neden böyle yapıyorlar ya:2:
Ya cidden bende merak ediyorum sürekli aynada bakıp duruyorum inmiş mi diye aynı geliyor gözüme ama kuzenim aşağıya inmiş doğum yakın dedi mide yanmam eskisi gibi değil ama bence hala normal yürüyebiliyorum yürüyüşünde değişmesi lazım değil mi acaba penguenler gibi yürüyorum da normal mi sanıyorum :44:
Cok gecmis olsun canım,Allah acil sifalar versin..Aman diyorum kendini cok salma sende bebise lazımsın :)selam kızlar,
geçmişi tam okuyamadım umarım herkes iyidir.
oğlum ve ben iyiyiz ancak anneannemiz hastalandı, kaç haftadır onunla uğraşıyoruz evimin yolunu unuttum nerdeyse. kalp krizi malesef.ona en çok ihtiyaç duyduğum zamanda...bebeğimiz 15 gün sonra sezeryanla gelecek inşallah ama bebeğimin hazırlıkları ile ev ile uğraşacak durumda değilim. ağrılarım var ve hala çalışıyorum önümüzdeki haftaya kadar dayanmalıyım. temizlik falan hak getire, bir kadın ayarladım ama inşallah yarı yolda bırakmaz doğumdan önce temizlicek. kv de hemen gelsin istemiyorum doğumdan sonrası için lazım çünkü. bakıma ihtiyacım olacak...doğurmadan lohusa depresyonuna giriyorum sanırım.
oyy ağrımaz mı ama mecbur yapıyorum;( bi de üstüne kalkıp yemek yaptım ama uyuyunca geçmiş çok şükür
sen de güzel sonuçlarla gel inşallah...
maşallahaynından bende de var
ben biri beğendim canım... bence al çok işe yarayacak bunlar
Gunaydin kizlar guzel kuzularin meleklerin anneleriiii😁👑🙏 Eki Görüntüle 1058657 dun size sormayi unuttum dr muaynesinde bebegimin basi cok asagida oldugunu gorduk hatta dr basida baya asagidaymis ama bu kolay dogum olacak anlamina gelmiyor daha oncede tanik oldum dedi sizin duydugunuz bildiginiz yada basina gelen varmi bakarken vajina baslangic cizgisinden 2parmak ustunde bakti hep basi oralarda ayagi sag yanimda poposu sol yanimda😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz Sapanca'yı çok seviyoruz. Her sene bir ya da iki kere gelip, 2-3 gün kalıyoruz. Belki bebekler doğup biraz büyüyünce yine geliriz bu sene. Siz de uygun olursanız bebişlerle buluşuruz.
günaydın kızlar.
Cok gecmis olsun canım,Allah acil sifalar versin..Aman diyorum kendini cok salma sende bebise lazımsın :)
bebe bisküvisi mi canım bence söyle annene gelsin yanına o şekil beslenme insanın en çok ailesine nazı geçer gurur falan yapma
Bugun cok huzurlu uyandim...pazarttesi agdami yaptrdin komple.dunde butun evimi temizlettim.perdeler falan yikandi.mis oldu mis....utkunun odasini duzelttikk.persenbe perdesi takilacak.haftayafa annemle yengem kiyafetleri yikayip utuleyip dolaaba dizecekler....besigini henuz almadi annemm haftaya secelim dedi...saglik durumu m iyi sayilir.hala sabahlaru oguruyorum sari su kusuyorum.sanirin doguma gidene kadar kusacagim....cok yuruyemiyotrum egilemiyorum agrim oluyo.haftaya kontrilumuz var.bakalim neler olcak
Söyledimkigelmiyor daha erkenmiş haftaya gelecekmiş.üşendiğimden aç mı duruyormuşum. Babamı okadar uzun süre yalnız bırakamazmış. Doğumdan sonra 40 ına kadar kalacağı için böyle diyor. Mobilyası gelmeden birgün önce arayacakmışım. Çağıracakmışım :2: bebe bisküvisine devam akşamda makarna çorba napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?