2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Benim 7,8 ay arasinda inmisti.Arasira penguen gibi oluom ama 1,1-5 aydir midem yanmio hamdolsun.Neydi o ya gece kalkip bir bardak su iciodum sanki bogazimdaki yangini sonduruom oyle hissediodum.

7-8 ay mı erken inmiş bende inerse doğum yakın 40'ı beklemeden bebek gelir sanıyodum

Oyyy bazen aileleri anlamak çok zor keşke yanında destek olacak birileri olsaydı ya da eşin hazırlasın kahvaltını yemek de dışarıdan getirsin 13 gün ne ki

Oda işe gitti. Dışardan yemek yemeyi hiç sevmiyor neyse bu hafta idare edeyim haftasonu anneme duygu sömürüsü yaparım daha çok

en kötüsü de insan manevi olarak destek istiyor yanında birilerinin olmasını.

kuzum tatlılıkta üstüne yok(tu) maşaAllah...birde resmini gördük tescillendin canımcım bu arada herşey çok güzel Rabbim güzel günlerde minişinizle kullanmayı nasip etsin inşaAllah
ne demek sekerim ekledim ben seni simdi sen de kabul et sonra profilimden album cikar direk....amma cok arkadasim oldu birden nasil kendimi zorla arkadas ettim size )))
( espri tabi)

Kızlar dün kontrolümüz vardı. Kızımın yüzünü gördüm net şekilde, gözlerini açıp kapatıyordu sureklı. Sonra bır anda ağlamaya başladı evet şaşırmayın yuzunu burusturup bıldıgınız ağlayan bebek suratı yaptı. Sanırım uyumak ıstıyordu ultrasondan rahatsız oldu.
O kadar duygulandım ki, içgüdüsel olarak kucağıma alasım geldi biran karnımdaolduğunu unutup. Kıyamam meleğime:)

Buarada gece dörtten beri aşağı kısımda aşırı baskı ve acı var. Sanki tuvaletim var gibi, ya da affedersiniz tam vajina bitimin tekme atıp acıtıyor gıbı. Tecrubelerım dogum kanalına gırmeye calısıyor dıyor. Gece sefer girip sonra nasıl olduysa cıkıp tam tersi dönmüştü.
4 dönüyor kızım bir rahat dursa 3 haftacık daha nolurrr... Hastane çantamı yerleştirmedim daha ayıp bana. Bebek şekerlerimi de haftaya yapacaktım.

Buarada 35 hftalık 2700 gr.

Dün başlayan yardımcıyı çok sevdim çok ısındım. Bugun testlerı de ıyı cıktı. Insallah artık bır sorun cıkmaz.

bence çok güzel, değiştirme artık, sev göbeğini ismiyle adını öğrensin minnoş...benim aklımdaki ilk isim de oydu, sonra babası çeldi aklımı değiştirdik

Kizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:

hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah... sezaryen için bi sebep mi vardı peki???

bende bir turlu anlam weremiorum...annem okadar wefakardir ki annesine babasina babaneme dedeme hepsine bakti bakio....yigenlerim dogum yapsa dugu yapsa gider gunlerce temizlige yemee yardim edr....sanirim benim gunahim sona kalmak demek ki artik hic bisi istemio cani diorum...butun gece ruyamda annemle ugrastim....bu saat oldu canim bisi yemek istemio ;((( zeytinyagina yumurta yada peynirli tost...1 haftadir baska bi kahwalti etmedim )))

aminnn bitanem hepimizi bagislasin allah sewdiklerimizi

yanlış okumusum canm :) sadece besigi var bebisin besiginin takimi olan sifonyeri vardi ama icime sinmedigi icin almamistim oyuzden bi eksigimiz o kaldi

Cok gecmis olsun canim tez zamanda sagligina kavussun insallah annecin sende rahat bir dogum yaparsin insallah.

Kizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:

Hadi hayirli olsun. Allah yardimcin olsun:)

Benimkide dun uyuyordu doktor yuzunu gosterirken eliyle rahatsiz olmus gibi yuzunu kapadi bende ilk kez o kadar net gordugum icin agladim :)

Senin prensese minyon gibi demislerdi ama pek oyle olmayacak gibi annesi o kadar yogunluguna ragmen iyi bakmis:)
Insallah bu seferki yardimcin kalir yaninda ya cok az kaldi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anam çok az kalmış Allah yardımcın olsun :18:

Geçen hafta kasilmalarim oldu kizlar soylememis olabilirim belki önceki dogumumda sezeryan oldugu icin acilma olabilir dikislerinde dedi 38. hafta alalim artik dedi. Zaten artik cok zorlaniyorum. Icim icime sigmiyor bugün :)

Cok saol canm cok aciklayici olmus yorumun dunki yemekten olsa gerek sayi 7 iken 10 u buldu ve 4 te uyudum bugun normalim eger azda olsa tekrarlamaya devam ederse hastaneye giderim. Son haftalar diye mi ne kk de bazi arkadaslardada ayni sorun vardı benimde basima geldi

canım ben de ekledim seni odanı çok merak ediyorum.oğluma odasını yapamadık daha çok heves ediyorum ama yanımızda beşikte takılacak bir zaman artık.

Gunaydin hamisler ishale dikkat bu aralar gorulen dogum beliryisiymis.Bende grip oldim dun burnum agriyooo
Ayy öyle deme insallah degildir yaa ( bugun hicbiseyim yok ama dunu dusunmek bile istemiyorum wc de sabahladim. Dogum belirtisi olsa devam ederdi bugunde dimi :18:

Ahhh canım yaaaaaa aynen doğumdan 1-2 gün önce gelecekmiş annem ve inanmayacaksın ben hala çalışıyorum çatlicam yaaaaa sinirimden bir rahat yayarak hamilelik geçiremedim bebeğin gelmesine kalmış 2 hafta ben hala günde 12-13 saat bilgisayarın başındayım, bi yandan yemek yap, ortalık topla o kadar gerginim ki anlatamam gün içinde yarım saat bile uyuyacak vaktim yok, ben de artık beslenmeyi bıraktım ne bulursam onu yiyorum dün boğazımdan yararlı tek şey geçmedi çikolata ve kurabiyeyle beslendim sadece bi de evde de yalnızım eşim de yok hiç bişey yapasım gelmiyor sanırım çocuk dışarda daha mutlu ve sağlıklı olacak bu gidişle bir an önce doğursam ii olacak

ağlıyor muydu kıyamam yaa rahatsız oluyor demek. bizimki de dilini çıkarıp meme arıyordu en son, çıkarıp emziresim geldi.

hayırlı olsun yardımcın da canım. inşallah bu sefer gönlüne göre olur.

bebişine maşallah iyi olmanıza çok sevindim, inşallah yeni yardımcın da kalıcı olur feraha erersin artık

Geçen hafta kasilmalarim oldu kizlar soylememis olabilirim belki önceki dogumumda sezeryan oldugu icin acilma olabilir dikislerinde dedi 38. hafta alalim artik dedi. Zaten artik cok zorlaniyorum. Icim icime sigmiyor bugün :)

çok heyecanlı valla hayırlı uğurlu olsun inşallah...keşke ben de bilebilsem minnoşum ne vakit teşrif edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…