Benim 7,8 ay arasinda inmisti.Arasira penguen gibi oluom ama 1,1-5 aydir midem yanmio hamdolsun.Neydi o ya gece kalkip bir bardak su iciodum sanki bogazimdaki yangini sonduruom oyle hissediodum.
Oyyybazen aileleri anlamak çok zor keşke yanında destek olacak birileri olsaydı ya da eşin hazırlasın kahvaltını yemek de dışarıdan getirsin 13 gün ne ki
Kizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:
Söyledimkigelmiyor daha erkenmiş haftaya gelecekmiş.üşendiğimden aç mı duruyormuşum. Babamı okadar uzun süre yalnız bırakamazmış. Doğumdan sonra 40 ına kadar kalacağı için böyle diyor. Mobilyası gelmeden birgün önce arayacakmışım. Çağıracakmışım :2: bebe bisküvisine devam akşamda makarna çorba napayım
ne demek sekerim ekledim ben seni simdi sen de kabul et sonra profilimden album cikar direk....amma cok arkadasim oldu birden nasil kendimi zorla arkadas ettim size)))
( espri tabi)
Merhaba kızlar sonunda isim konusunu netleştirdik umut Aras düşünüyoduk sadece Aras olacak oğluşumuzun ismi sizce Aras ismi güzelmi ben begenerek koydum ama nedense bu aralar oğluma hiç bir ismi yakıştıramıyorum bu kararsızlıktan kurtarın beni :)
Kizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:
Bende hareket edemiyorum kafamı kaldıracak Halim yok. Annem hala gelmiyor üstelik baktığı kimse yok. Geçen teyzemin eşi öldü bi kaç gün öncede babamın amcası öldü cenazelere gidip duruyor. Tutturmuş son hafta gelecekmiş. Evi bk götürüyor affedersiniz.babamı evde yalnız bırakmak istemiyor oda gelsin diyorum gelmiyorda. Üff illa haftaya gelcek. Şurada kalmış 13 günüm. Doğru düzgün beslenemiyorum bile. Uyduruk yemekler yapıyorum. Kahvaltıda bebe bisküvisi yiyorum canım hiç bir şey istemiyor. Neden böyle yapıyorlar ya:2:
çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifa versin, bak bebişin gelişi anneanneciğe de moral olacak hemen toparlanacak inşallah
sakın depresyon deme...hepinizin sana ihtiyacı var, gücünü koru canım
bestecim herşey çok güzel olmuş, maşallah....sen de çok tatlısın Allah seni ve eşini yavruna, onu da size bağışlasın inşallah
yanlış okumusum canm :) sadece besigi var bebisin besiginin takimi olan sifonyeri vardi ama icime sinmedigi icin almamistim oyuzden bi eksigimiz o kaldiBu ilk bebeğiniz olacak biliyorum, ona oda takımı içinde şifonyer almıştınız diye hatırladım ben. Karıştırmadım canım çok iyi biliyorum hikayeni duygulanarak okumustum. Ğer sırf beşikse bunu iyi düşünmüşsün çünkü hakkikaten çok ıvır zıvırı oluyor. Ateş ölçer, kremler, mendiller, bezler, pamuklar derken deri toplu duracağı bir yer iyi olur gerçekten.
Cok gecmis olsun canim tez zamanda sagligina kavussun insallah annecin sende rahat bir dogum yaparsin insallah.çok sağolun kızlar, inşallah atlatırız bu süreci sağlıkla. umarım moral olur ama en ufak sancım var desem kadın fena oluyor. korkuyorum hiç bir şey de söyleyemiyorum.ben doğururken bir de aklım annemde kalacak.
Kızlar dün kontrolümüz vardı. Kızımın yüzünü gördüm net şekilde, gözlerini açıp kapatıyordu sureklı. Sonra bır anda ağlamaya başladı evet şaşırmayın yuzunu burusturup bıldıgınız ağlayan bebek suratı yaptı. Sanırım uyumak ıstıyordu ultrasondan rahatsız oldu.
O kadar duygulandım ki, içgüdüsel olarak kucağıma alasım geldi biran karnımdaolduğunu unutup. Kıyamam meleğime:)
Buarada gece dörtten beri aşağı kısımda aşırı baskı ve acı var. Sanki tuvaletim var gibi, ya da affedersiniz tam vajina bitimin tekme atıp acıtıyor gıbı. Tecrubelerım dogum kanalına gırmeye calısıyor dıyor. Gece sefer girip sonra nasıl olduysa cıkıp tam tersi dönmüştü.
4 dönüyor kızım bir rahat dursa 3 haftacık daha nolurrr... Hastane çantamı yerleştirmedim daha ayıp bana. Bebek şekerlerimi de haftaya yapacaktım.
Buarada 35 hftalık 2700 gr.
Dün başlayan yardımcıyı çok sevdim çok ısındım. Bugun testlerı de ıyı cıktı. Insallah artık bır sorun cıkmaz.
Anam çok az kalmış Allah yardımcın olsun :18:
Geçen hafta kasilmalarim oldu kizlar soylememis olabilirim belki önceki dogumumda sezeryan oldugu icin acilma olabilir dikislerinde dedi 38. hafta alalim artik dedi. Zaten artik cok zorlaniyorum. Icim icime sigmiyor bugün :)bence çok güzel, değiştirme artık, sev göbeğini ismiyle adını öğrensin minnoş...benim aklımdaki ilk isim de oydu, sonra babası çeldi aklımı değiştirdik
hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah... sezaryen için bi sebep mi vardı peki???
Cok saol canm cok aciklayici olmus yorumun dunki yemekten olsa gerek sayi 7 iken 10 u buldu ve 4 te uyudum7 kere cok fazla cnm. Sebebi her ne olursa olsun önemli olan vucudunda su kaybı olusmaması, bu çok önemli. O yuzden gıtsen belkı serum verecekler.
Ayrıca besın zehırlenmesı degılse, vırus falan olabılır daha agır gecebılır. Basıt her turlu mıkrop vb 3 gun ıcınde atılıyor cunku 3 gunde bagırsak florası kendını yenılıyormus. (Bbeklerınız ıcın de aklınızda olsun) uc gunu gecen ıshalde demek kı, flora kendını yenıleyemıyor, yenılese de mıkrop vırusu atamıyor demekmıs, ılac gerektırıyormus. Ben senın yerınde olsa su kaybı olayına dıkkat ederdım, acıle gıtmıyorsan barı 3 gun olayını takıp edıp , cok bol bol su ıc. Cok gecmıs olsun arkadasım.
bende bir turlu anlam weremiorum...annem okadar wefakardir ki annesine babasina babaneme dedeme hepsine bakti bakio....yigenlerim dogum yapsa dugu yapsa gider gunlerce temizlige yemee yardim edr....sanirim benim gunahim sona kalmak demek ki artik hic bisi istemio cani diorum...butun gece ruyamda annemle ugrastim....bu saat oldu canim bisi yemek istemio ;((( zeytinyagina yumurta yada peynirli tost...1 haftadir baska bi kahwalti etmedim)))
Ayy öyle deme insallah degildir yaaGunaydin hamisler ishale dikkat bu aralar gorulen dogum beliryisiymis.Bende grip oldim dun burnum agriyooo
Bende hareket edemiyorum kafamı kaldıracak Halim yok. Annem hala gelmiyor üstelik baktığı kimse yok. Geçen teyzemin eşi öldü bi kaç gün öncede babamın amcası öldü cenazelere gidip duruyor. Tutturmuş son hafta gelecekmiş. Evi bk götürüyor affedersiniz.babamı evde yalnız bırakmak istemiyor oda gelsin diyorum gelmiyorda. Üff illa haftaya gelcek. Şurada kalmış 13 günüm. Doğru düzgün beslenemiyorum bile. Uyduruk yemekler yapıyorum. Kahvaltıda bebe bisküvisi yiyorum canım hiç bir şey istemiyor. Neden böyle yapıyorlar ya:2:
Cok gecmis olsun canim tez zamanda sagligina kavussun insallah annecin sende rahat bir dogum yaparsin insallah.
Kızlar dün kontrolümüz vardı. Kızımın yüzünü gördüm net şekilde, gözlerini açıp kapatıyordu sureklı. Sonra bır anda ağlamaya başladı evet şaşırmayın yuzunu burusturup bıldıgınız ağlayan bebek suratı yaptı. Sanırım uyumak ıstıyordu ultrasondan rahatsız oldu.
O kadar duygulandım ki, içgüdüsel olarak kucağıma alasım geldi biran karnımdaolduğunu unutup. Kıyamam meleğime:)
Buarada gece dörtten beri aşağı kısımda aşırı baskı ve acı var. Sanki tuvaletim var gibi, ya da affedersiniz tam vajina bitimin tekme atıp acıtıyor gıbı. Tecrubelerım dogum kanalına gırmeye calısıyor dıyor. Gece sefer girip sonra nasıl olduysa cıkıp tam tersi dönmüştü.
4 dönüyor kızım bir rahat dursa 3 haftacık daha nolurrr... Hastane çantamı yerleştirmedim daha ayıp bana. Bebek şekerlerimi de haftaya yapacaktım.
Dün başlayan yardımcıyı çok sevdim çok ısındım. Bugun testlerı de ıyı cıktı. Insallah artık bır sorun cıkmaz.
Geçen hafta kasilmalarim oldu kizlar soylememis olabilirim belki önceki dogumumda sezeryan oldugu icin acilma olabilir dikislerinde dedi 38. hafta alalim artik dedi. Zaten artik cok zorlaniyorum. Icim icime sigmiyor bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?