2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kasilmada karnimiz sisiyor ama sisiren bebek degil elleyince bosluk olduğunu hissedersin balon gibi bi kac saniye surup iniyormus karin... bendede var bu arkadas bilmedigimi söyleyince bunu demişti ☺ birde sendede olabilir suan gayette normal olmasi....
Birde sismelerim son 1 ayda cikmaya basladi kilonda cok iyimis ideal olani almissin ne guzel tuzlu seyler tuketmemeye calis insallah sisliklerin olmadan atlatırsin

Son düzenleme:
Geçen hafta kasilmalarim oldu kizlar soylememis olabilirim belki önceki dogumumda sezeryan oldugu icin acilma olabilir dikislerinde dedi 38. hafta alalim artik dedi. Zaten artik cok zorlaniyorum. Icim icime sigmiyor bugün :)

Ayyy canımcım çok heyecanlı sen benden de hızlı çıktın benimki de seninkinden 6 gün sonra, inşallah hayırlısıyla dünyaya gelsin minnoşlar ayyy böyle haberler alınca içim içime sığmıyor çok heyecanlanıyorum doğrusu ama kötü yönde değil iyi yönde düşünsene 8-9 gün sonra seninle birlikte olacak hep minnoşun ayyyyy çok tatlışşşşşşşşşşş

Geçen hafta kasilmalarim oldu kizlar soylememis olabilirim belki önceki dogumumda sezeryan oldugu icin acilma olabilir dikislerinde dedi 38. hafta alalim artik dedi. Zaten artik cok zorlaniyorum. Icim icime sigmiyor bugün :)

hayırlı doğumlar dilerim canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bende tanistim 3 gundur hele ilk gun o kadar fazla oldu ki cok korktum. Bide bende icimden birsey kopuyo gibi oluyo elim ayagim bosaliyo sanki bi bakiyorum karnima toplanmis sag tarafa.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

7-8 ay mı erken inmiş bende inerse doğum yakın 40'ı beklemeden bebek gelir sanıyodum
Erken degilmis bebegin gelisimine bakiyor doktor 40.haftamizi dolduruyoruz ins.21 gun sonra daha fazla kalirsa bunalir dedi.Herkese ayni yontem uygulaniyormus bir kac kisiye sordum onlarda oleydi.Hatta sira bejleyen bir bayala konustum 37 haftalikti ama doktor 40 haftasini doldurmuz diip ona gun vermis.
Kizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:
Ayy ins.Rabbim sanada bebisinide saglik,sihhat ve mutluluk verir ne guzel mucizeni eline alicaksin ins.

Cok gecmis olsun Allah acil sifa versin annene insallah bi an önce jendini toplar... elinde degil biliyorum ama hic depresyona girme zamani degil bebisin annen icin guclu olman lazim şimdilik. Allah baska dert vermesin bunlar halledilir seyler benimde temizligim var ama yapicak hickimsem yok...

Gördugun her merdivenden in... sonra cikip tekrar in yorucu ama biz merdiven indikce bebisler yerinden hopluyo hafiften ve aşağı iniyorlar...

Canim bizimkinden memnunum da markayi bilmiyorum gardiropta yuksekte oldugu icinde bakamiyorum :)) iyi hatirlattin dikilicek esyamda var benim esim gelince markayada bakarım dikislerimide hallederim

Son düzenleme:
Ayy öyle deme insallah degildir yaa ( bugun hicbiseyim yok ama dunu dusunmek bile istemiyorum wc de sabahladim. Dogum belirtisi olsa devam ederdi bugunde dimi :18:

Oyle saniyorum birara bende oldum ama gecti ins.Devam etez seninkide.

tatlım çok beğendm herşeyini maşallah güle güle kullanın hele emzirme koltuğu na bayıldımmmmmmmmmmm sağlıkla sıhhatle büyüt içinde bebişini inşallah. sen de çok tatlısın bu arada

tesekkur ederim hayatim cok saol....o tekli koltuk ve puf aslinda....oturma odamin kose takiminindi kilif kaplattik onlara ))

sağol canım, ben yeterince güçlü olmaya çalışıyorum ama o öyle değil malesef.iyice kendini bıraktı psikolojisi bozuk, zaten sırf psikolojik nedenlerle hastalandı. başkalarını düşünmekten dert edinmekten. şimdi kendi evime yemek bile yapamazken ona gidip iş yapmak zorunda kalıyorum, getir götür yapıyorum misafirler gelip duruyor. 2 hafta sonra doğumum var, tek desteğim eşim.

geçmişi yeni bitirdim kardeşinle olan durumu okudum canım. bence gitmesi yerinde olmuş bak üzülüyordun, her şerde bir hayır var belki bilemiyorum bu durumu senin görmüş olman bir avantaj.ya başkasının evinde yapsaydı.dilerim hatasını anlar.

alt açma masası almayı ben de çok istiyordum ama yerimiz olmadığı için alamadık, inşallah yazın kendi evimize geçince alacağım ben de. sonrasında da üzeri değerlendirilir diye düşünüyorum.ikeadan almayı planlamıştım ben.senin olduğun yerde ikeanın en iyileri vardır zaten

Ayy kiyamam yaa mimikleri olusmus desene insallah 3 hafta daha bekler... ayip bize hastane cantamiz bile hazir degil :))) bende 36+3 um +tembelim sanirim... daha 25 haftallikken herseyi alayimda hazirliyayim diyen ben simdi useniyorum

İri bebek değilse tam gelir minikler. 3.5 tan büyükse 0-3 olmaya başlayabilir:)

0-3 ay yaziyorsa yenidogan olmuyor o canm malesef yanlis almissin bendede 0-3 ay var ve yeni dogan var aralarinda da bayagi bir fark var

Standart oluyor cnm; newborn'a denk gelen beden ama sana bol gorunduyse bır yanlıslık olmasın o ıste cunku cıdden cok mınık oluyorlar.

şu her yerde satılan 10 lu kutularda olan takımlardan aldım. bebetto bebitof falan... kimse bana bedeni var demedi. :44: ben büyütüyorum gözümde galiba. oysa dana gibiyim. hamile kıyafetleri bile artık çok çirkin duruyor üstümde. çocuk da geçen hafta 3 kiloydu. doğurana kadar epey büyür herhalde. ne yapayım bol giysin bir şey olmaz değil mi? 3 tane hastane çıkışı var bir daha almayayım.

cok saolun ya walla o fot.pazar gununden daha ayarim kacikti esofmanlaydim malum kocis kawga.....ama yorumlariniz nasil ii geldi anlatamam yaniii tam lohusa psikosuna girmistim oram sis buram burusuk die bu gaz beni 2 hafta eder heralde )))

Ayy kiyamam yaa mimikleri olusmus desene insallah 3 hafta daha bekler... ayip bize hastane cantamiz bile hazir degil :))) bende 36+3 um +tembelim sanirim... daha 25 haftallikken herseyi alayimda hazirliyayim diyen ben simdi useniyorum

benim de çantam hazır değil hala hala hala... sancı başladıktan sonra en erken 10 saatte doğururmuşuz zaten. o arada 10 kere çanta hazırlanır.

dedisko bize bunlari almasa ben ikeadan alcaktim....orda bi tane alt acmali mini kardolap war....sifonyer leri cok cekmeceli degildi die hatirliorum ...hangisi icine sincekse onu al hayatim pisman olma...

bende adapazarlıyım ama bursada oturuyorum.tum akrabalarım izmit adapazarı ..off özledim mesela.yazları karasudayım ...

ii yapmissin canim bazen disleri gostermek daha ii oluo...sayelerinde dun gecem gayet gergin bitii...

bir de bir şey daha soracağım. hepiniz sola mı yatıyorsunuz? doktor bana sola yat dedi. sola yatıyorum ama ne zaman uyansam üstüm açık bir şekilde sağa dönmüş oluyorum. sağda karnım çok acıyor ama uykuda engel olamıyorum. bebeğe zararı var mıdır acaba. :26:

burnum tıkalı arkadaslar ağzımdan nefes almaya calışıyorum yetmiyor sanki çok kötu hıssediyorum kendimi ne açar burnumu vicks sursemmi dışına ayyy deli olacam fenalık geçirecek durumdayım zaten cigerler sıkısık rahat değildim şimdide bu off ne yapayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…