kuzum tatlılıkta üstüne yok(tu) maşaAllah...birde resmini gördük tescillendin canımcımbu arada herşey çok güzel Rabbim güzel günlerde minişinizle kullanmayı nasip etsin inşaAllah
ne demek sekerim ekledim ben seni simdi sen de kabul et sonra profilimden album cikar direk....amma cok arkadasim oldu birden nasil kendimi zorla arkadas ettim size)))
( espri tabi)
bir de bir şey daha soracağım. hepiniz sola mı yatıyorsunuz? doktor bana sola yat dedi. sola yatıyorum ama ne zaman uyansam üstüm açık bir şekilde sağa dönmüş oluyorum. sağda karnım çok acıyor ama uykuda engel olamıyorum. bebeğe zararı var mıdır acaba. :26:
canım ben de ekledim seni odanı çok merak ediyorum.oğluma odasını yapamadık daha çok heves ediyorum ama yanımızda beşikte takılacak bir zaman artık.
bir de bir şey daha soracağım. hepiniz sola mı yatıyorsunuz? doktor bana sola yat dedi. sola yatıyorum ama ne zaman uyansam üstüm açık bir şekilde sağa dönmüş oluyorum. sağda karnım çok acıyor ama uykuda engel olamıyorum. bebeğe zararı var mıdır acaba. :26:
Aylardir her sayfayi her yazdiginizi okuyorum.
Baslardaki tedirginlikler, ailelerin disardan insanlarin isim baskisi ve her buldugumuz isime elestirileri, aldigimiz kilolara gobege laf edenler, simdiki sancilarimiz, hareket edememelerimiz, ailevi meseleler, kocalar, depresif haller... Tum bu konularda dertliyken yazdiklarinizi okuyarak kimi zaman ohh be normalmis demek, kimi zaman haline sukretmek oyle rahatlatti ki.. Hepinize cok tesekkur ederim, umarim tum sorunlar gecer ve saglikla minnoslarimizi kucagimiza aliriz.
Aylarca burayi okudum dedigim gibi ve Bestekiz'in cok merak ettigim bebis odasini gorme istegim artik uye olup yazmam icin durtukledi. Umarim eklersin de ben de gorebilirim
Canim hangisini dedigini cikaramadim Turkiyedeki ikea ile burdaki ikeanin esyalari aynidir heralde... gerci sözde avrupanin en buyuk ikeasi burada ama bellide olmaz olup olmadigi... kitaplik seklinde olan vardi onumu diyorsun acabadedisko bize bunlari almasa ben ikeadan alcaktim....orda bi tane alt acmali mini kardolap war....sifonyer leri cok cekmeceli degildi die hatirliorum ...hangisi icine sincekse onu al hayatim pisman olma...
Evet öyle hazirliyanlarda cok ama cogu seyide unutabiliriz diye dusunuyorum bide ben 3 gun kalicam dogurup ertesi gun gelseydimde sorun olmazdi... uykudan kalktim uykum var ev tasimistik bodruma göturmek icin paketlenicek esyalar var yapilicak yemek var Allah guc kuvvet versin bizlere ne diyim hic enerjim kalmadibenim de çantam hazır değil hala hala hala... sancı başladıktan sonra en erken 10 saatte doğururmuşuz zaten. o arada 10 kere çanta hazırlanır.
aynen canim bizde ilk yatagimin yanina besik aldik esim oda tutturdu babam takimi alirim dedi falan....oldu bittiii...basit anlatgima bakma aylarimizi aldi allah kolaylik wersin))
Canim hangisini dedigini cikaramadim Turkiyedeki ikea ile burdaki ikeanin esyalari aynidir heralde... gerci sözde avrupanin en buyuk ikeasi burada ama bellide olmaz olup olmadigi... kitaplik seklinde olan vardi onumu diyorsun acaba
Kızlar dün kontrolümüz vardı. Kızımın yüzünü gördüm net şekilde, gözlerini açıp kapatıyordu sureklı. Sonra bır anda ağlamaya başladı evet şaşırmayın yuzunu burusturup bıldıgınız ağlayan bebek suratı yaptı. Sanırım uyumak ıstıyordu ultrasondan rahatsız oldu.
O kadar duygulandım ki, içgüdüsel olarak kucağıma alasım geldi biran karnımdaolduğunu unutup. Kıyamam meleğime:)
Buarada gece dörtten beri aşağı kısımda aşırı baskı ve acı var. Sanki tuvaletim var gibi, ya da affedersiniz tam vajina bitimin tekme atıp acıtıyor gıbı. Tecrubelerım dogum kanalına gırmeye calısıyor dıyor. Gece sefer girip sonra nasıl olduysa cıkıp tam tersi dönmüştü.
4 dönüyor kızım bir rahat dursa 3 haftacık daha nolurrr... Hastane çantamı yerleştirmedim daha ayıp bana. Bebek şekerlerimi de haftaya yapacaktım.
Buarada 35 hftalık 2700 gr.
Dün başlayan yardımcıyı çok sevdim çok ısındım. Bugun testlerı de ıyı cıktı. Insallah artık bır sorun cıkmaz.
bende bir turlu anlam weremiorum...annem okadar wefakardir ki annesine babasina babaneme dedeme hepsine bakti bakio....yigenlerim dogum yapsa dugu yapsa gider gunlerce temizlige yemee yardim edr....sanirim benim gunahim sona kalmak demek ki artik hic bisi istemio cani diorum...butun gece ruyamda annemle ugrastim....bu saat oldu canim bisi yemek istemio ;((( zeytinyagina yumurta yada peynirli tost...1 haftadir baska bi kahwalti etmedim)))
canım şimdi baktım çok güzel olmuş durunun odasıçok zevkli ve şeker bir annesi var
kızlar doğurduktan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz???
annem şal sarmış her doğumundan sonra, çok iyi toparlıyor dedi... gerçi ben daha doktoruma da sormadım ne der acaba...fikri olan???
ben hepsi buradadan bambu bi model beğendim, terletmez yazıyo
Eki Görüntüle 1059471
ne beden alsam bilemedim, eskiden olsa kesin small olur derdim ama medium mu olur acaba???
Merhaba kızlar sonunda isim konusunu netleştirdik umut Aras düşünüyoduk sadece Aras olacak oğluşumuzun ismi sizce Aras ismi güzelmi ben begenerek koydum ama nedense bu aralar oğluma hiç bir ismi yakıştıramıyorum bu kararsızlıktan kurtarın beni :)
Kizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:
Oda işe gitti. Dışardan yemek yemeyi hiç sevmiyorneyse bu hafta idare edeyim haftasonu anneme duygu sömürüsü yaparım daha çok
Kızlar dün kontrolümüz vardı. Kızımın yüzünü gördüm net şekilde, gözlerini açıp kapatıyordu sureklı. Sonra bır anda ağlamaya başladı evet şaşırmayın yuzunu burusturup bıldıgınız ağlayan bebek suratı yaptı. Sanırım uyumak ıstıyordu ultrasondan rahatsız oldu.
O kadar duygulandım ki, içgüdüsel olarak kucağıma alasım geldi biran karnımdaolduğunu unutup. Kıyamam meleğime:)
Buarada gece dörtten beri aşağı kısımda aşırı baskı ve acı var. Sanki tuvaletim var gibi, ya da affedersiniz tam vajina bitimin tekme atıp acıtıyor gıbı. Tecrubelerım dogum kanalına gırmeye calısıyor dıyor. Gece sefer girip sonra nasıl olduysa cıkıp tam tersi dönmüştü.
4 dönüyor kızım bir rahat dursa 3 haftacık daha nolurrr... Hastane çantamı yerleştirmedim daha ayıp bana. Bebek şekerlerimi de haftaya yapacaktım.
Buarada 35 hftalık 2700 gr.
Dün başlayan yardımcıyı çok sevdim çok ısındım. Bugun testlerı de ıyı cıktı. Insallah artık bır sorun cıkmaz.
bende bir turlu anlam weremiorum...annem okadar wefakardir ki annesine babasina babaneme dedeme hepsine bakti bakio....yigenlerim dogum yapsa dugu yapsa gider gunlerce temizlige yemee yardim edr....sanirim benim gunahim sona kalmak demek ki artik hic bisi istemio cani diorum...butun gece ruyamda annemle ugrastim....bu saat oldu canim bisi yemek istemio ;((( zeytinyagina yumurta yada peynirli tost...1 haftadir baska bi kahwalti etmedim)))
Ahhh canım yaaaaaa aynen doğumdan 1-2 gün önce gelecekmiş annem ve inanmayacaksın ben hala çalışıyorum çatlicam yaaaaa sinirimden bir rahat yayarak hamilelik geçiremedim bebeğin gelmesine kalmış 2 hafta ben hala günde 12-13 saat bilgisayarın başındayım, bi yandan yemek yap, ortalık topla o kadar gerginim ki anlatamam gün içinde yarım saat bile uyuyacak vaktim yok, ben de artık beslenmeyi bıraktım ne bulursam onu yiyorum dün boğazımdan yararlı tek şey geçmedi çikolata ve kurabiyeyle beslendim sadece bi de evde de yalnızım eşim de yok hiç bişey yapasım gelmiyor sanırım çocuk dışarda daha mutlu ve sağlıklı olacak bu gidişle bir an önce doğursam ii olacak
Aylardir her sayfayi her yazdiginizi okuyorum.
Baslardaki tedirginlikler, ailelerin disardan insanlarin isim baskisi ve her buldugumuz isime elestirileri, aldigimiz kilolara gobege laf edenler, simdiki sancilarimiz, hareket edememelerimiz, ailevi meseleler, kocalar, depresif haller... Tum bu konularda dertliyken yazdiklarinizi okuyarak kimi zaman ohh be normalmis demek, kimi zaman haline sukretmek oyle rahatlatti ki.. Hepinize cok tesekkur ederim, umarim tum sorunlar gecer ve saglikla minnoslarimizi kucagimiza aliriz.
Aylarca burayi okudum dedigim gibi ve Bestekiz'in cok merak ettigim bebis odasini gorme istegim artik uye olup yazmam icin durtukledi. Umarim eklersin de ben de gorebilirim
sağol canım, ben yeterince güçlü olmaya çalışıyorum ama o öyle değil malesef.iyice kendini bıraktı psikolojisi bozuk, zaten sırf psikolojik nedenlerle hastalandı. başkalarını düşünmekten dert edinmekten. şimdi kendi evime yemek bile yapamazken ona gidip iş yapmak zorunda kalıyorum, getir götür yapıyorum misafirler gelip duruyor. 2 hafta sonra doğumum var, tek desteğim eşim.
geçmişi yeni bitirdim kardeşinle olan durumu okudum canım. bence gitmesi yerinde olmuş bak üzülüyordun, her şerde bir hayır var belki bilemiyorum bu durumu senin görmüş olman bir avantaj.ya başkasının evinde yapsaydı.dilerim hatasını anlar.
alt açma masası almayı ben de çok istiyordum ama yerimiz olmadığı için alamadık, inşallah yazın kendi evimize geçince alacağım ben de. sonrasında da üzeri değerlendirilir diye düşünüyorum.ikeadan almayı planlamıştım ben.senin olduğun yerde ikeanın en iyileri vardır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?