2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kuzum tatlılıkta üstüne yok(tu) maşaAllah...birde resmini gördük tescillendin canımcım bu arada herşey çok güzel Rabbim güzel günlerde minişinizle kullanmayı nasip etsin inşaAllah

aminnn hayatimmmm cokkk saoll

Aylardir her sayfayi her yazdiginizi okuyorum.
Baslardaki tedirginlikler, ailelerin disardan insanlarin isim baskisi ve her buldugumuz isime elestirileri, aldigimiz kilolara gobege laf edenler, simdiki sancilarimiz, hareket edememelerimiz, ailevi meseleler, kocalar, depresif haller... Tum bu konularda dertliyken yazdiklarinizi okuyarak kimi zaman ohh be normalmis demek, kimi zaman haline sukretmek oyle rahatlatti ki.. Hepinize cok tesekkur ederim, umarim tum sorunlar gecer ve saglikla minnoslarimizi kucagimiza aliriz.
Aylarca burayi okudum dedigim gibi ve Bestekiz'in cok merak ettigim bebis odasini gorme istegim artik uye olup yazmam icin durtukledi. Umarim eklersin de ben de gorebilirim

ne demek sekerim ekledim ben seni simdi sen de kabul et sonra profilimden album cikar direk....amma cok arkadasim oldu birden nasil kendimi zorla arkadas ettim size )))
( espri tabi)

valla ben nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum, doktorum bana bir şey söylemedi.
sağa dönük rahat ediyorum nedense, aklıma geldikte sola dönüyorum ama uzun sürmüyor zaten dön Allah dön geceleri sabit kalamıyorum ben.

canım ben de ekledim seni odanı çok merak ediyorum.oğluma odasını yapamadık daha çok heves ediyorum ama yanımızda beşikte takılacak bir zaman artık.

aynen canim bizde ilk yatagimin yanina besik aldik esim oda tutturdu babam takimi alirim dedi falan....oldu bittiii...basit anlatgima bakma aylarimizi aldi allah kolaylik wersin ))

kızlar benm kanal tedavisi yaptığım dişimin dolgusu düştü , ve dişim de dışdan görünen kısmı da kırılmış artık içi dolgu da olmaz ve dlim sürekli takılmaya başladı uğrşıncada biraz acıyo , dişçiye gitsem bişey yapabilir mi , muhtemelen artık dolgu olmaz yeni diş yapıp takmam gerekir , şuan yapılır mı yoksa doğumdan sonraya mı artık

kan damarlarını sıkışmaması için ve bebeğinizin beslenmesi için sola yatış önemli..okumuşsunuzdur muhakkak ben sağa yatmak istesemde pıt pıt vuruyor rahatsız olduğu belli benide rahatsız ediyor donuyorum hemen.sola yatmaktan bobrek baldır kulak memem bile uyusuyor.uykum var uyucam uyuşmaktan uyanıyorum bu sefer kalk wc ye git su iç döngu hep bu şekilde. sırt ustude hep tepikliyor doktor konrtolunde bile bacaklarımı uzatıp duramıyorum haif bukuyorum doktor her defasında uzat die uyarıyor.duz sedyede sorun oluyor.diğer doktorumun koltuğu haif aşağı eğimli sorun olmuyor.

seni gidi seni ))) sen aylarca gizli takiplerdesin demek ki )) anlat bakalim kizi mi oluo oglun mu isim buldun mu pufudik oldun mu ) bebisimizin sagligi nasil ))

dedisko bize bunlari almasa ben ikeadan alcaktim....orda bi tane alt acmali mini kardolap war....sifonyer leri cok cekmeceli degildi die hatirliorum ...hangisi icine sincekse onu al hayatim pisman olma...
Canim hangisini dedigini cikaramadim Turkiyedeki ikea ile burdaki ikeanin esyalari aynidir heralde... gerci sözde avrupanin en buyuk ikeasi burada ama bellide olmaz olup olmadigi... kitaplik seklinde olan vardi onumu diyorsun acaba

Valla canım sola yatayım diye gayret ediyorum hatta sol tarafla başlıyorum uykuya ama gece ister istemez sağa dönüyorum rahat edemiyorum aksi halde benim minnoşun da umrunda değil zaten her türlü uyuyor neresi denk gelirse takılıyoruz anlayacağın ama sola yatmadığım için pişmanlık olmuyor mu oluyor cidden

benim de çantam hazır değil hala hala hala... sancı başladıktan sonra en erken 10 saatte doğururmuşuz zaten. o arada 10 kere çanta hazırlanır.
Evet öyle hazirliyanlarda cok ama cogu seyide unutabiliriz diye dusunuyorum bide ben 3 gun kalicam dogurup ertesi gun gelseydimde sorun olmazdi... uykudan kalktim uykum var ev tasimistik bodruma göturmek icin paketlenicek esyalar var yapilicak yemek var Allah guc kuvvet versin bizlere ne diyim hic enerjim kalmadi

Son düzenleme:
aynen canim bizde ilk yatagimin yanina besik aldik esim oda tutturdu babam takimi alirim dedi falan....oldu bittiii...basit anlatgima bakma aylarimizi aldi allah kolaylik wersin ))

canım şimdi baktım çok güzel olmuş durunun odası çok zevkli ve şeker bir annesi var

kızlar doğurduktan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz???

annem şal sarmış her doğumundan sonra, çok iyi toparlıyor dedi... gerçi ben daha doktoruma da sormadım ne der acaba...fikri olan???

ben hepsi buradadan bambu bi model beğendim, terletmez yazıyo

ne beden alsam bilemedim, eskiden olsa kesin small olur derdim ama medium mu olur acaba???

ii ki warsiniz yaaa ))) gelin bi sarilayim......bugun pek bi duygusalim ))) hele ki kitap okurken agladim yaa artik korkarim be kendimden bugun kimse cikmasin karsima ;((( bide bi agri dan bahsedicem ...
Gogsumun alti gobegimin basladigi sisko yerrrr okadar sizlio ki bazen sanki normal de orayi ayagiyla diziyle bastirio gibi )) ama sonradaaa tam anlamiyla icin icin yanio )) war mi bole sikayeti olan falan bi yeri mi yirtti acaba die dusunmekten alamadim kendimi ))

Canim hangisini dedigini cikaramadim Turkiyedeki ikea ile burdaki ikeanin esyalari aynidir heralde... gerci sözde avrupanin en buyuk ikeasi burada ama bellide olmaz olup olmadigi... kitaplik seklinde olan vardi onumu diyorsun acaba

beyaz hayatim 400 tl civari gibi altinda ayri ustunde ayri gozu wardi.....ama bitmiste olabilir zaman zaman kaldiriolar ayni modeli goremiorum nette....

Oh maşallah canım bekler bekler merak etme. I'ni yardımcında iyi çıkar. Sen yinede çok yüz verme :)

Benim de hamileligimin basinda babamin rahatsizligi ortaya cikti. Annemin vaktinin cogu ona gidiyor tabi ki. Bense hem babamin haline, hem onun icin bir sey yapamamama, hem de kendi sanssizligima uzuluyorum. Bebegim tam istedigimiz zamanda planladigimiz gibi geldi her sey de yolunda neyse ki. Ama iste ilk hamileligimde daha fazla ilgi gorebilecekken gorememek, yemekle temizlikle ugrasmanin sinir bozukluklari, annemle gonlumuzce alisverise cikamamak, daha sik yardima gelip esyalarini hevesle yerlestirebilecekken alelacele her seyi halletmeye calismak.. Tam depresif yapiyo bunlar bazen. Aman bi duzgun oturup dusununce babamin ve bebegimin sagligi hepsinden onemli. Ustelik esim de cok buyuk destegim ve biliyorum ki ailem de halime uzuluyor ve ellerinden geleni yapiyorlar. Dun cok mutsuzdum mesela kardesim geldi supriz yapip, lavanta keseleriyle ugrastik beraber, cok iyi geldi ki bugun mutlu uyandim

canım çok güzel bi konuya değindin bende alsam mı almasam mı diye düşünüyorum normal doğum istiyorum ama hadi aksilik çıktı sezaryen oldu diyelim yine de hemen kullanılır mı acep? beden bende de muallakta hatta large mı alsam ben 75 kilom oldum

Ben en baştan beri Arası beğenmiştim Adıyla büyüsün minik kuzucuk.

Kizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:

ay ay ay çok heycanlı.hadi bakalım başlıyor gelmeye bebeklerimiz.

Oda işe gitti. Dışardan yemek yemeyi hiç sevmiyor neyse bu hafta idare edeyim haftasonu anneme duygu sömürüsü yaparım daha çok

bencede duygu sömürüsüne başla şimdiden sen.

çok sevindim inşallah bu defa gönlüne göre biri çıkar çok uğraştın bu yardımcılarla.bebeişimizede maşallah büyümüş küçük hanım.

canım kendine dikkat et ama boşver insan ne ederse kendine ediyor.

okuyunca üzüldüm niye doğumiznini başlatmıyorsun az kalmış seninde.ben ayın 23 ünde ayrılıyorum inşallah.

bende hiç sola yatamıyorum gece solla başlayıp nasıl oluyorsa her sabah sağdan kalkıyorum olmuyor bir türlü

hoş geldin canım.

Insallah torununu gördugunde bosverir su dert edindigi seyleri ve insallah evinizin ailenizin nesesi olucak minik bebis herkesin ilgi odagi o olucak ...
az kaldi insallah 2 haftacik esinde destekcinse yanindaysa bozma moralini... kendi evimde bile is yapamiyorum bide seni dusununce gercekten zor hem calisiyorsun hemde annene yardima gidiyorsun Allah yardimcin olsun canim...
Kardesimde gitti gitmesinede uzulmedim... esim onun biletini kestigi gun tuvalete girip agladim saatlerce kimse görmesin diye Allahim ne olur bir aksilik ciksinda gitmesin diye ne kadarda dua ediyordum... ama son 1 gunde gözumdeki degerini dusurupte gitti anneminde sucu buyuk cok simarik buyuttu ne dediyse evet dedi ona... ama 18 yasinda iste cocuk degilki ben onun yasindayken evliydim tup bebekle ugrasiyordum annem evde degil gelince anlaticam bu durumu insallah kendine ceki duzen verir artik ben bile ona guvenemiyceksem baskasina yapsa kimbilir neler dusunur

Ikeanin modelleri var canim fiyatida daha uygun aslinda besige uymuyor diye tutturdum bir ara sornada besik bizim odamizda zaten o sifonyerde onun odasinda olucak uysa ne uymasa ne... baska ulkeye tasinma ihtimalimizde oldugu icin pahali bisey almak istemiyorum ama oda belli degilki son karari esime birakicam sanirim kararsizligin gözu kör olsun :) yeterki cekmeceleri olsun onlar bana lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…