2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
beyaz hayatim 400 tl civari gibi altinda ayri ustunde ayri gozu wardi.....ama bitmiste olabilir zaman zaman kaldiriolar ayni modeli goremiorum nette....
Bu oluyor sanirim 2. elini bulmak mumkun ama yenisi kalmadi bununda

2014 modelini cikarmislar 500 tl ediyor... oda hemen hemen ayni sekilde sitelerine eklememisler henuz ama oraya gidip görmustum beyaz tonlarini pek sevmemistim diye dusunurum demistim en son :))

Bundan 4 hafta önce kadar Ilk kuvette uzandigimda görmustum o kasilmayi gözlerimle... birden bire karnimin sag tarafi cikti.. elimi kattim ustune bebisin ayaklaridir severim diye :)) bide baktim bosluk bebis yok birden pufff diye söndu balon gibi cok korkmustum
ogunden sonrada tekrarlamaya basladi

Ben iki gün önce druma sordum, yan yatmamı söyledi sağ sol demedi, zaten uykuda dönüyor insan hatta sırt üstü uyanıyorum ben çoğu kere, bunu söyledim bile-isteye sırt üstü yatmadıktan sonra uykuda kısa süreli sırt üstü yatmaktan bişi olmaz dedi.

Ben bazen sağa yatıyorum rahatsız hissedersem sola dönüyorum, yine rahatsız hissedersem sağa vs dönüp duruyorum velhasıl:)

Bu arada yardimci buldun sanirim cooook sevindim inan kendim birini ariyormusumda bulmusum gibi hissettim insallah sorunsuz yaninda calisir ve herseyi rahatlikla atlatirsin

bende düşünüyorum hatta geçen hafta sonu baktım, inanılmaz küçükler ya ben nefes alamam heralde bence bakmadan alma, kalıpları küçük olur, bi de olmazsa değiştirirsin.

Kızlar bi de dr um bana haftaya günde 15 dklık düzenli yürüyüşlere başlamamı önerdi. 35. haftadan gün alıyor olacağız o zaman inşallah.

Duvara monte edilmis gardirobu var ama minicik esyalarini görunce nasil dizicem onlari buraya diye kara kara dusunmedim degil :44:
kremleri taragi alt acma bezleri agiz mendilleri corabi önlugu vsvsvs saymakla bitmeyen cok seyleri varmis bu miniklerin görunce farkettim

ay 500 tl çok pahalı ya, çocuğun altını her yerde değiştirirsin sırf o özelliği var diye bence o kadar para verme, bi şifonyer alırsın eşyalarını koyman gerekecek bir şey lazımsa, üstüne battaniyesini ser altını değiştir ne olacak.

seni gidi seni ))) sen aylarca gizli takiplerdesin demek ki )) anlat bakalim kizi mi oluo oglun mu isim buldun mu pufudik oldun mu ) bebisimizin sagligi nasil ))
Uye olmaya niyeti olmayanlar bile sayende uye oldu valla merak edilmiycek gibide degiller ama

alti bole ustude wardi kapakli cekmecsli burda bi de o alt acma yeri cikio du hayatim.....baska bilgim yok malesef...krem ve beyaz iki renk ti sanirsam bide ahsap rengi....

Kızlar tlf giriyorum alıntı yapamıyorum çok tşkr ederim isim konusunda çok yardımcı oldunuz sağolun

Kız napacan dikiş makinasını. Bebekten dikiş mi dikebileceğini sanıyorsun

yok yaa masa ortusuydu yatak ortusuydu paçaydı perdeydı.. dikilir nolcak :) belkı ısı ılerletır oglusuma da yaparım bıseyler :)

Canim bizimkinden memnunum da markayi bilmiyorum gardiropta yuksekte oldugu icinde bakamiyorum :)) iyi hatirlattin dikilicek esyamda var benim esim gelince markayada bakarım dikislerimide hallederim

tamam canım ben de singer 5523 u cok begendım onu alıcam sanırım :)

Soluma yatiyorum bende elimden geldigince önemli olan sirt ustu yatmamak... bazen sagada kacamak yapmakta fayda var...
isvectede illa solami yatin diyorlar diye kontrol edeyim dedim yazidan pek anlamadigim icin esime verdim bak bakalim nasil uyumam lazimmis dedim...
Okudugu gunden beri nerdeyse her gece beni uyandirir sirt ustu yatiyorsun sola dön saga dönmussun sola dön okuttuguma pismanim uykumu bozuyor hep ama bebisler icin idare edicez sola yatmakta fayda var özellikle yemekten sonra sola dogru uzaninca besinler rahatca bebise ulasiyormus onuda yapiyorum :)

Ben kesinlikle kullanmayi dusunenlerdenim normaldede göbisli biriyim birde dogumdan sonra nasil olucam kimbilir ama anlamadigim acaba korseyle bunun arasindaki farki anlamis degilim ikiside skiyor aslinda... bizimkilerde sal bagliyolardi önemli olan karni burusturup skmasi diyorlardi..

Banada cok geliyor bir yandan zaten sifonyere ihtiyacim var daha cok alt degistirme bölumu sadece 6 ay kullaniliyormus daha sonra bebekte kendini dönderip dusurme riski oluyor... isvecte sifonyer seklinde alt acma masasi alicaksam en uygunu bu oluyor ikeada satilanlar birde sade sifonyerler var onlara hic bakmadim... birde 6 ay veya 1 yil icinde baska ulkeye tasinma ihtimalini dusununce tamamen gereksiz geliyor ama oda belli degil 2. cocukta kullanilicaksa bikac sene kadar rahatca alabilirdim bukadar kararsiz kalmadan

Son düzenleme:

Bende korkuyorum ne yalan soyleyim ilk gun sayisida cok fazlaydi ustelik. Doktora soyledim bir sorun gormedi ama insallah yokturda.

Bu arada bende begenmedim ya 500 TL cok fazla gereksiz gibi geldi banada daha cok cekmecesi olan bir tane olsa daha kullanisli olur gibi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hastanede gorumceme vermişlerdi arkadaşım korse oda sezeryan oldu 2012 de.bi sorun belki hastane veriyordur.ben normal yapmayı dusunuyorum yinede korse sarıcam hatta doğum cantama koydum kaynanamda ameliyat olmuştu hemen sonrasında doktor aldırmıştı medicaldicen zaten tum hastanelerin hemen yakınında medicalciler oluyor gerek görurseniz hemen temin edebilirsniz sıkıntı olmaz ...te sıkıntı doğumdan sonra lohuslığın vermiş olduğu sıkıntıdan dolayı insanın içine daral getirtiyor benim sarmışlardı bişeylerle duramamıştım çıkarttırmıştım ama uzun bi sure göbişim gitmemişti.hala kilot korse giyerdim ...kotlarda pırtlıyor die

yok yaa masa ortusuydu yatak ortusuydu paçaydı perdeydı.. dikilir nolcak :) belkı ısı ılerletır oglusuma da yaparım bıseyler :)

tamam canım ben de singer 5523 u cok begendım onu alıcam sanırım :)

canım bendede singer 3321 var işi bırakınca oyalanmak için kurslara filan gidicem deyince babam almıştı ...kursa gitmiştim ama çok sıkıcı geldi gömlek dikmek filan ama pantolon paçası çok amaçlı ortu perde filan hakkaten diktim.hatta gecen fermuarlı yastık alezlerini birleştirdim bebişin hamak yatağına yunden döşek yapmıştık yine yastık kılıfına geçirmiştim onuda aleze gecirdim fermualı oluşuda iyi oldu çıkarıp çıkarıp yıkarım die dusunmuştum malum çok terliyorlar.

bu tarz işler için makina iiy i oluyor.:2:

kaç beden alayım 36 bedendim 56 kiloyla hamile kaldım 19 kilo aldım daha 5 haftam var matruşkalara benziyorum resmen

ikeadaki şifonyerler 200 den başlıyor canım, alt açma özelliği dediğin gibi kısa süre kullanılıyor, ilerde çocuğuna oda yaparsan şifonyeri kendinde kullanırsın her zaman kullanılacak bi ürün nede olsa. bi mobilyacıya söylesen o ne kadara yapar bir de böyle denesene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…