2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Geçen hafta kasilmalarim oldu kizlar soylememis olabilirim belki önceki dogumumda sezeryan oldugu icin acilma olabilir dikislerinde dedi 38. hafta alalim artik dedi. Zaten artik cok zorlaniyorum. Icim icime sigmiyor bugün :)

Dikişde neden açılma oldumki herkes sezeryan yapıyor anlam veremedim ona. Ama benimde 38 de alacak zaten şekerim falan var riske atmayalım dedi. Ama benim 22 Nisan'da iki hafta var daha

Canim malesef Turkiyede degilim ve isvecte eger yaptirmaya versem 2 milyarida bulur bir sifonyer iscilik asiri pahali Turkiyede olsaydim istedigim modelde uygun fiyata yaptirabilirdim ne guzelde olurdu... bide normal sifonyerlere bakayim ben yine en son karari esime birakicam sanirim herseyi kendi kafasina göre aldi arabasini besigini vs hepsindende memnunuz bunuda onun ustune aticam

kaç beden alayım 36 bedendim 56 kiloyla hamile kaldım 19 kilo aldım daha 5 haftam var matruşkalara benziyorum resmen

şimdi bende çantadan çıkarttım canım bedenine bakayım die xl mış görumceminki dha buyuktu o 30 kilo almış 89 lara ulaşmıştı bu elimdeki kaynanamın daha kucuk die bunu almışım.zaten geniş bi cirt cirtları oluyor istediği n kadar sıkma ve gevsetme imkanı sağlıyor.elimdeki xl ise m filan cok daha kucuk olmalı.alırken değiştiirme koşulunuda konuşun muhahakkak kucuk gelme duruma var...ben mimyon bi kadınım 51 le hamile kaldım şimdi 60 ım 34. haftayaım anca 2-3 alırm daha fazlası olmaz.ona gore karar verin.

Öylede o 8-9 gün geçmek bilmiyor yahu

bende adapazarlıyım ama bursada oturuyorum.tum akrabalarım izmit adapazarı ..off özledim mesela.yazları karasudayım ...

Aaa bende yazlari karasudayim :) ankarada oturuyorum yazin karasuya gidiyorum :) bu yaz kucuk bebrkli birini gorursem senmisin diye gidip sorarim

sende dikkat et tatlim kendine

gecmis olsun ya cok uzuldum

Kizlar ya sanci giriyor karnima sanci geldikce bebekte kipirdiyor sanki zorluyor karnimi gibi ve kipirdadikca canim yaniyor varmi böyle bir durum yasiyan :18:

gemlikten oldugunu duyunca ben sana arkadaslik istegi yolladim zaten ;((( ozelden msj da attim ismimi falan

Bi insan 8-10 saat boyunca aynı pozisyonda yatması mümkün değil bende sık sık pozisyon değiştiriyorum bi sağa bi sola.

ben ikeadan bunu aldım canım :) ınsallah memnun kalırım.. malesef yer itibariyle bunu almak zorunda kaldım.. odamız bıraz ufak sıgmıyor baskası..

bende bebek karnıma dayanıyo semsert oluyo karnım o esnada bebeğim hareket ettiğinde canım yanıyo aşağıya doğru baskı yapıyor sanki gerilir gibi ben onu kasılma sanıyordum ama sende boşluk olur dedin demek benim kasılma değil oğlum yapıyor aman doğuralım artık ya 1 yanlarım hariç hiçbiyerimde çatlak oluşmadı inş. bir ay daha dayanır vücudum sende dikkat et canım tuzla alakası yok aslında ben hep baharatlı beslendim çok seviyorum çünkü az tuzlu yemekte yiyemem hayatta bence bünye meselesi zaten 40 kiloyla hamile kaldım en çok dikkat ettiğim şey sürekli yatarken bacaklarımın altına elime ne geçerse koyarım yüksek olması için hem ağrılarıma iyi geliyor bence ondan şişmiyorum sürekli bacaklarım rahat edeceğim şekilde havada duruyor

Kizlar ya sanci giriyor karnima sanci geldikce bebekte kipirdiyor sanki zorluyor karnimi gibi ve kipirdadikca canim yaniyor varmi böyle bir durum yasiyan :18:

ben suan ewin icinde sizle yuruom karnim da gogsumun altindan baski yapio teee seyime itio sonrada bi sirkelenio gibi kipirdio

Karbonatlı ve tuzlu su hazırlayıp burnuna Çek canım. Ben bi ara grip olunca dayanamayıp bi kaç kere viks srdüm Dr lar önermiyor ama kanıtlanmış bi etkisi yok diye.

Son düzenleme:

maşallahhhh ne kadar az kilo almışsın internetten alışveriş yapıyorum genellikle ama almıyim bunu netten zor olur değiştirmesi çok saol bebeğimizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim inşallah

oyy benim bile içim burkuldu kıyamam yaaa kuzuyaaa. canım benm allah a şükür herşeyin yoluna girmesine çok sevindim. artık bebişi bekleyebilirsin 4 gözle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…