Geçen hafta kasilmalarim oldu kizlar soylememis olabilirim belki önceki dogumumda sezeryan oldugu icin acilma olabilir dikislerinde dedi 38. hafta alalim artik dedi. Zaten artik cok zorlaniyorum. Icim icime sigmiyor bugün :)
Canim malesef Turkiyede degilim ve isvecte eger yaptirmaya versem 2 milyarida bulur bir sifonyer iscilik asiri pahali Turkiyede olsaydim istedigim modelde uygun fiyata yaptirabilirdim ne guzelde olurdu... bide normal sifonyerlere bakayim ben yine en son karari esime birakicam sanirim herseyi kendi kafasina göre aldi arabasini besigini vs hepsindende memnunuz bunuda onun ustune aticamikeadaki şifonyerler 200 den başlıyor canım, alt açma özelliği dediğin gibi kısa süre kullanılıyor, ilerde çocuğuna oda yaparsan şifonyeri kendinde kullanırsın her zaman kullanılacak bi ürün nede olsa. bi mobilyacıya söylesen o ne kadara yapar bir de böyle denesene.
kaç beden alayım 36 bedendim 56 kiloyla hamile kaldım 19 kilo aldım daha 5 haftam var matruşkalara benziyorum resmen
Ayyy canımcım çok heyecanlı sen benden de hızlı çıktın benimki de seninkinden 6 gün sonra, inşallah hayırlısıyla dünyaya gelsin minnoşlar ayyy böyle haberler alınca içim içime sığmıyor çok heyecanlanıyorum doğrusu ama kötü yönde değil iyi yönde düşünsene 8-9 gün sonra seninle birlikte olacak hep minnoşun ayyyyy çok tatlışşşşşşşşşşş
bende adapazarlıyım ama bursada oturuyorum.tum akrabalarım izmit adapazarı ..off özledim mesela.yazları karasudayım ...
benim de çantam hazır değil hala hala hala... sancı başladıktan sonra en erken 10 saatte doğururmuşuz zaten. o arada 10 kere çanta hazırlanır.
sende dikkat et tatlim kendinegünaydın mayıs anneleri uğrayıp okuyup çıkıyorum.
sancılarım sıklaştı demişdim dün dr tekrar gittim nst de sıkıntı çıkdı. bebek kalp atışı bozukdu.drum tekrar deteylı usg yaptırdı. onda biir sorun çıkmadı bebeğim iyiymiş ve keyfi yerindeymiş.hala çok baskı yapıyor aşağı doğru yürüyemez oldum evde istirahatdeyim annem bakıyor sağolsun.
kendinize ve bebişlere çok dikkat edin son günlerimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımızza alacağız...
selam kızlar,
geçmişi tam okuyamadım umarım herkes iyidir.
oğlum ve ben iyiyiz ancak anneannemiz hastalandı, kaç haftadır onunla uğraşıyoruz evimin yolunu unuttum nerdeyse. kalp krizi malesef.ona en çok ihtiyaç duyduğum zamanda...bebeğimiz 15 gün sonra sezeryanla gelecek inşallah ama bebeğimin hazırlıkları ile ev ile uğraşacak durumda değilim. ağrılarım var ve hala çalışıyorum önümüzdeki haftaya kadar dayanmalıyım. temizlik falan hak getire, bir kadın ayarladım ama inşallah yarı yolda bırakmaz doğumdan önce temizlicek. kv de hemen gelsin istemiyorum doğumdan sonrası için lazım çünkü. bakıma ihtiyacım olacak...doğurmadan lohusa depresyonuna giriyorum sanırım.
bir de bir şey daha soracağım. hepiniz sola mı yatıyorsunuz? doktor bana sola yat dedi. sola yatıyorum ama ne zaman uyansam üstüm açık bir şekilde sağa dönmüş oluyorum. sağda karnım çok acıyor ama uykuda engel olamıyorum. bebeğe zararı var mıdır acaba. :26:
Canim malesef Turkiyede degilim ve isvecte eger yaptirmaya versem 2 milyarida bulur bir sifonyer iscilik asiri pahali Turkiyede olsaydim istedigim modelde uygun fiyata yaptirabilirdim ne guzelde olurdu... bide normal sifonyerlere bakayim ben yine en son karari esime birakicam sanirim herseyi kendi kafasina göre aldi arabasini besigini vs hepsindende memnunuz bunuda onun ustune aticam
Kasilmada karnimiz sisiyor ama sisiren bebek degil elleyince bosluk olduğunu hissedersin balon gibi bi kac saniye surup iniyormus karin... bendede var bu arkadas bilmedigimi söyleyince bunu demişti ☺ birde sendede olabilir suan gayette normal olmasi....
Birde sismelerim son 1 ayda cikmaya basladi kilonda cok iyimis ideal olani almissin ne guzel tuzlu seyler tuketmemeye calis insallah sisliklerin olmadan atlatırsin
Kizlar ya sanci giriyor karnima sanci geldikce bebekte kipirdiyor sanki zorluyor karnimi gibi ve kipirdadikca canim yaniyor varmi böyle bir durum yasiyan :18:
burnum tıkalı arkadaslar ağzımdan nefes almaya calışıyorum yetmiyor sanki çok kötu hıssediyorum kendimi ne açar burnumu vicks sursemmi dışına ayyy deli olacam fenalık geçirecek durumdayım zaten cigerler sıkısık rahat değildim şimdide bu off ne yapayım...
şimdi bende çantadan çıkarttım canım bedenine bakayım die xl mış görumceminki dha buyuktu o 30 kilo almış 89 lara ulaşmıştı bu elimdeki kaynanamın daha kucuk die bunu almışım.zaten geniş bi cirt cirtları oluyor istediği n kadar sıkma ve gevsetme imkanı sağlıyor.elimdeki xl ise m filan cok daha kucuk olmalı.alırken değiştiirme koşulunuda konuşun muhahakkak kucuk gelme duruma var...ben mimyon bi kadınım 51 le hamile kaldım şimdi 60 ım 34. haftayaım anca 2-3 alırm daha fazlası olmaz.ona gore karar verin.
Kizlar ya sanci giriyor karnima sanci geldikce bebekte kipirdiyor sanki zorluyor karnimi gibi ve kipirdadikca canim yaniyor varmi böyle bir durum yasiyan :18:
Kizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:
Kızlar dün kontrolümüz vardı. Kızımın yüzünü gördüm net şekilde, gözlerini açıp kapatıyordu sureklı. Sonra bır anda ağlamaya başladı evet şaşırmayın yuzunu burusturup bıldıgınız ağlayan bebek suratı yaptı. Sanırım uyumak ıstıyordu ultrasondan rahatsız oldu.
O kadar duygulandım ki, içgüdüsel olarak kucağıma alasım geldi biran karnımdaolduğunu unutup. Kıyamam meleğime:)
Buarada gece dörtten beri aşağı kısımda aşırı baskı ve acı var. Sanki tuvaletim var gibi, ya da affedersiniz tam vajina bitimin tekme atıp acıtıyor gıbı. Tecrubelerım dogum kanalına gırmeye calısıyor dıyor. Gece sefer girip sonra nasıl olduysa cıkıp tam tersi dönmüştü.
4 dönüyor kızım bir rahat dursa 3 haftacık daha nolurrr... Hastane çantamı yerleştirmedim daha ayıp bana. Bebek şekerlerimi de haftaya yapacaktım.
Buarada 35 hftalık 2700 gr.
Dün başlayan yardımcıyı çok sevdim çok ısındım. Bugun testlerı de ıyı cıktı. Insallah artık bır sorun cıkmaz.
Kizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?