2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bende düşünüyorum hatta geçen hafta sonu baktım, inanılmaz küçükler ya ben nefes alamam heralde bence bakmadan alma, kalıpları küçük olur, bi de olmazsa değiştirirsin.

bu markanın emzirme atleti ve sutyenini aldım M beden bi hayli geniş geldi ondan emin olamadım, olmadı dediğiniz gibi bakıp almak daha iyi olur... sezaryen olsa bile bu model dikişin üzerinde kalır diye bunu seçtim ben de

bi farkı yok aslında canım, kumaşı bambu tek özelliği bu, nefes aldırıp terletmesin diye... ondan bunu seçtim ben de

ahhh ah... ben resimdeki hatun gibiydim bi daha öyle olacak mıyız acaba;((

ben de tere dayanamıyorum canım, bi umut bu baktığım bunaltmaz diye almayı düşünüyorum

hayırlı doğumlar dilerim canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Insallah pozitif hikayenle gelirsin... Darisi basimiza mayisin 2. Bebisi geliyor

Hadi Allah kurtarsın canım, gözün aydın kavuşacaksın bebişine

Allah yardimcin olsun saglikla al bebegini kucagina insallah

Dikişde neden açılma oldumki herkes sezeryan yapıyor anlam veremedim ona. Ama benimde 38 de alacak zaten şekerim falan var riske atmayalım dedi. Ama benim 22 Nisan'da iki hafta var daha

haftaya bugunmü yaaniii:44:
Kizlar telefondan girdigim icin alintilari düzgün yapmamis olabilirim. Allah razi olsun hepinizden iyi ve güzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. :)
Dikislerimi sormusdu bir arkadas sanirim kasilmalarim siddetli oldugu icin dedi ama zaten sezeryan genelde 38 de oluyor.
Ve evet haftaya bugün inşallah Rabbim gül cemalini göstermeyi nasip eder kizimin çok heyecanliyim tarif edemiyorum duygularimi.

Aaa bende yazlari karasudayim :) ankarada oturuyorum yazin karasuya gidiyorum :) bu yaz kucuk bebrkli birini gorursem senmisin diye gidip sorarim

:) çok hoş neden olmasın?yuzdururuz minikleri..karasunun kumu zaten çok iyidir eskileribilmem bilirmisiniz ama demir içeriği çok fazladır kumun ..ziyah siyah olrdu kumun ustu.ilk kızımda bacakları çok yamuktu yaklaşık 6 aylıkkken dedesi surekli kumlara bastırdı kumun altına gömdu şimdi sutun gibi bcakları çok faydası oluyor...

doğur artık ciğer gelişimini tamamladıysa gelsin bebişin tabi kendini hazır hissediyosan
Canim hic hazir degilim cantasi bile hazir degil 36+3 um daha cok erken 38 olsaydi bari esim acili aradi suan onu bekliyorum belki hastaneye gitmemiz gerekicek

ayy bişey kalmadı kavuşucaksın yavruna ben bile heycanlandım seni düşünemiyorum

hatunlarrrr kirada oturuyoruz şimdilik oğluşuma bebek odası almayı düşünmüyorum her an taşınabiliriz ama şu dolap hoşuma gitti alayım mı kullanışlı olur mu bu sanal bir fotoğraf kurulum videoları vardı ama şu anda siteye giriş siyasi sebepten yasak olduğu için bakamıyorum yatak odasının yüksek şifonyerini de bebişe hazırlayacağım odaya bırakıcam

SAİKİNG
POLİVIC
PAPATYAJO
NORTHSTAR

Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
37.haftamı bitirip düzenli yürüyüş+merdiven+hurma yemeğe başlıycam.
sağlıklı süreçler olur inşallah hepimize.

Ins.Rabbim dualarini kabul ederde Kizina hayirlisiyla kavusursun canim.

Selam kızlar nasılsınız doğuranımız var mı?
Ben hep yatıştaydım ama bebeğimin eşyalarını hazırlamaya çalıştım bir kaç gündür kendimce elimden geldiği kadarıyla annemle beraber hastane çantamızı ve odamızı hazırladık. Kuzenim halı almış bize sağ olsun ev çok küçük diye almayacaktık ama dayanamamış almış :) Kzımın kolonylarını sipariş verdim, lavanta keselerini, çikolatalarını ve kapı süsünü halletmeye çalıştım inşallah ben doğurmadan hepsi gelir :) Dolaplardaki eşyalarını sizinle paylaşmak istedim ve halısını :)

Kızlar bu arada burada konuşulmuştu.plasenta yaşlanması su azlığı vs..

dün doktorum bilgi verdi bu konularla ilgili.
bebeğin kendi doğum sürecinin başlanması beklenir ancak 40.ve üzeri haftalarda plasenta yaşlanır,su azalır bebeği taşıyamaz,bebek kaka yapar vs dedi.

en sağlıklısı 38.39 haftalarda kendisinden gelen doğumlardır dedi...

benim de suyum idare edecek kadar olmuş.nst de sancı çıkmadı.
5gün ara ile nst istedi.ve kontrolümüz 5 günden 5 güne olsun dedi..

bu arada burda yazılanlardan okuduğumla ne kadar bilgi sahibi olduğumu öğrendim.
bende öğrendiklerimi paylaşayım istedim.

Canim hic hazir degilim cantasi bile hazir degil 36+3 um daha cok erken 38 olsaydi bari esim acili aradi suan onu bekliyorum belki hastaneye gitmemiz gerekicek

Bebegin gelisimini tamamlamistir ins.canim gevsemeye calis.Artik akcigerleri gelisimini tamamlamistir saniyorum.Kuvezede almazlar kilosu iyiydi sanirim.Bizi haberdar et.Allah hayirlisini versin ins.

maşallah güle güle giyinsin.
hayırlı olsun.halıya bayıldım.nerden almış acaba.
hediye gerçi ama yazarsa çok sevinirim.

Iyi yapmissin canim.Herkes tecrubelerini paylastigi icin iyi oluo bende cok sey ogrendim burda.,.

Kizlar ya sanci giriyor karnima sanci geldikce bebekte kipirdiyor sanki zorluyor karnimi gibi ve kipirdadikca canim yaniyor varmi böyle bir durum yasiyan :18:
Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı güzel haberlerle gel...

maşallah güle güle giyinsin.
hayırlı olsun.halıya bayıldım.nerden almış acaba.
hediye gerçi ama yazarsa çok sevinirim.
Yazarım tabi arkadaşım evmanya diye bir siteden almış, arkasında da ekohalı yazıyor disney felan öyle şeyler yazıyor sağ olsun kuzenim. Üniversitesini ben okuttum o da şimdi işe girdi, almayacağımı duyunca halıyı dayanamamış almış zaten hormon patlaması gibiyim bir de bunu söyleyince bana hüngür hüngür ağladım

rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşturmayı nasip etsin inşallah. hemen bizede yaz durumunu merakta bırakma

Kizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:
Yaaaaa gerçekten mi Allah'ım kolay getirsin inşallah da sağlıkla bebeğini kucağına al, ay çok panik yaptım ben de pazartesi gittim doktora bir de cumartesi görüneceğim ciğer iğnelerini vurdurmamı istedi bakalım bizim prenses ne zaman teşrif edecek doktora kalırsa her an diyor ama ne olur 5 hafta daha beklesin...

canim bana sag sol yat dedi dr ozellikle bi yan solemedi ama zaten bi tarafa yatmak imkansiz uykuda donuorum saga da
canim korse isi super konu acilmis walla arastiralim hepimiz ne zaman kullanmaya baslanmali geceleri cikartcaz mi hastanede o telasla cok daha zor olmaz mi birde tatlim bu tip cok rahatsiz ben tam 3 markanin aldim bole daha once diet yapiodum toplasin die....ucuzuda pahalisida hop yukari kiwrilio yada asagi kiwrilio okadar sinir bozucudu ki anlatamam sonra pacali vve alttan cit citli aldim bir de ufak almayin cok cunku giymek izdirap oluor.....peki hamilelik gibogi tamamen gitsin die kullanilcak bi sekil war mi yoksa herhangi korsede oluo mu
hep yasioruz hayatim dimi ayni sikintilari allah yardimcimiz olsun..

begendim ))

Kizlar bebisim bugun iki kez hareket etti sadce kasilio ve gevsio bide assagiya ve belime agirlik yapio.Yasyan varmi boyle bisyi?
Ayy grip oldum bide yataktan kalkicak halim yok daha bebisin esyalari,utulencek IMDATTTT.,.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…