canım çok güzel bi konuya değindin bende alsam mı almasam mı diye düşünüyorum normal doğum istiyorum ama hadi aksilik çıktı sezaryen oldu diyelim yine de hemen kullanılır mı acep? beden bende de muallakta hatta large mı alsam ben 75 kilom oldum
bende düşünüyorum hatta geçen hafta sonu baktım, inanılmaz küçükler ya ben nefes alamam heralde bence bakmadan alma, kalıpları küçük olur, bi de olmazsa değiştirirsin.
Ben kesinlikle kullanmayi dusunenlerdenim normaldede göbisli biriyim birde dogumdan sonra nasil olucam kimbilir ama anlamadigim acaba korseyle bunun arasindaki farki anlamis degilim ikiside skiyor aslinda... bizimkilerde sal bagliyolardi önemli olan karni burusturup skmasiı31:
hastanede gorumceme vermişlerdi arkadaşım korse oda sezeryan oldu 2012 de.bi sorun belki hastane veriyordur.ben normal yapmayı dusunuyorum yinede korse sarıcam hatta doğum cantama koydum kaynanamda ameliyat olmuştu hemen sonrasında doktor aldırmıştı medicaldicen zaten tum hastanelerin hemen yakınında medicalciler oluyor gerek görurseniz hemen temin edebilirsniz sıkıntı olmaz ...te sıkıntı doğumdan sonra lohuslığın vermiş olduğu sıkıntıdan dolayı insanın içine daral getirtiyor benim sarmışlardı bişeylerle duramamıştım çıkarttırmıştım ama uzun bi sure göbişim gitmemişti.hala kilot korse giyerdim ...kotlarda pırtlıyor die
bence çok güzel, değiştirme artık, sev göbeğini ismiyle adını öğrensin minnoş...benim aklımdaki ilk isim de oydu, sonra babası çeldi aklımı değiştirdik
hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah... sezaryen için bi sebep mi vardı peki???
Cok gecmis olsun canim tez zamanda sagligina kavussun insallah annecin sende rahat bir dogum yaparsin insallah.
Hadi hayirli olsun. Allah yardimcin olsun:)
Benimkide dun uyuyordu doktor yuzunu gosterirken eliyle rahatsiz olmus gibi yuzunu kapadi bende ilk kez o kadar net gordugum icin agladim :)
Senin prensese minyon gibi demislerdi ama pek oyle olmayacak gibi annesi o kadar yogunluguna ragmen iyi bakmis:)
Insallah bu seferki yardimcin kalir yaninda ya cok az kaldi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebişine maşallahiyi olmanıza çok sevindim, inşallah yeni yardımcın da kalıcı olur feraha erersin artık
çok heyecanlı vallahayırlı uğurlu olsun inşallah...keşke ben de bilebilsem minnoşum ne vakit teşrif edecek
Ayyy canımcım çok heyecanlı sen benden de hızlı çıktın benimki de seninkinden 6 gün sonra, inşallah hayırlısıyla dünyaya gelsin minnoşlar ayyy böyle haberler alınca içim içime sığmıyor çok heyecanlanıyorum doğrusu ama kötü yönde değil iyi yönde düşünsene 8-9 gün sonra seninle birlikte olacak hep minnoşun ayyyyy çok tatlışşşşşşşşşşş
hayırlı doğumlar dilerim canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Erken degilmis bebegin gelisimine bakiyor doktor 40.haftamizi dolduruyoruz ins.21 gun sonra daha fazla kalirsa bunalir dedi.Herkese ayni yontem uygulaniyormus bir kac kisiye sordum onlarda oleydi.Hatta sira bejleyen bir bayala konustum 37 haftalikti ama doktor 40 haftasini doldurmuz diip ona gun vermis.
Ayy ins.Rabbim sanada bebisinide saglik,sihhat ve mutluluk verir ne guzel mucizeni eline alicaksin ins.
Insallah pozitif hikayenle gelirsin... Darisi basimiza mayisin 2. Bebisi geliyor
Hadi Allah kurtarsın canım, gözün aydın kavuşacaksın bebişine
Ben en baştan beri Arası beğenmiştim Adıyla büyüsün minik kuzucuk.
ay ay ay çok heycanlı.hadi bakalım başlıyor gelmeye bebeklerimiz.
bencede duygu sömürüsüne başla şimdiden sen.
çok sevindim inşallah bu defa gönlüne göre biri çıkar çok uğraştın bu yardımcılarla.bebeişimizede maşallah büyümüş küçük hanım.
canım kendine dikkat et ama boşver insan ne ederse kendine ediyor.
okuyunca üzüldüm niye doğumiznini başlatmıyorsun az kalmış seninde.ben ayın 23 ünde ayrılıyorum inşallah.
bende hiç sola yatamıyorum gece solla başlayıp nasıl oluyorsa her sabah sağdan kalkıyorum olmuyor bir türlü
hoş geldin canım.
Allah yardimcin olsun saglikla al bebegini kucagina insallah
Dikişde neden açılma oldumki herkes sezeryan yapıyor anlam veremedim ona. Ama benimde 38 de alacak zaten şekerim falan var riske atmayalım dedi. Ama benim 22 Nisan'da iki hafta var daha
Kizlar telefondan girdigim icin alintilari düzgün yapmamis olabilirim. Allah razi olsun hepinizden iyi ve güzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. :)haftaya bugunmü yaaniii:44:
Aaa bende yazlari karasudayim :) ankarada oturuyorum yazin karasuya gidiyorum :) bu yaz kucuk bebrkli birini gorursem senmisin diye gidip sorarim
Canim hic hazir degilim cantasi bile hazir degil 36+3 um daha cok erken 38 olsaydi baridoğur artıkciğer gelişimini tamamladıysa gelsin bebişin tabi kendini hazır hissediyosan
herşeyin çok güzel canım bayıldım sende çok tatlısın bu aradatesekkur ederim hayatim cok saol....o tekli koltuk ve puf aslinda....oturma odamin kose takiminindi kilif kaplattik onlara))
Kizlar telefondan girdigim icin alintilari düzgün yapmamis olabilirim. Allah razi olsun hepinizden iyi ve güzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. :)
Dikislerimi sormusdu bir arkadas sanirim kasilmalarim siddetli oldugu icin dedi ama zaten sezeryan genelde 38 de oluyor.
Ve evet haftaya bugün inşallah Rabbim gül cemalini göstermeyi nasip eder kizimin çok heyecanliyim tarif edemiyorum duygularimi.
inş doğum sancısı değildir canım biraz daha dursun bebiş güzel haberlerle gel inşCanim hic hazir degilim cantasi bile hazir degil 36+3 um daha cok erken 38 olsaydi bariesim acili aradi suan onu bekliyorum belki hastaneye gitmemiz gerekicek
Kizlar telefondan girdigim icin alintilari düzgün yapmamis olabilirim. Allah razi olsun hepinizden iyi ve güzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. :)
Dikislerimi sormusdu bir arkadas sanirim kasilmalarim siddetli oldugu icin dedi ama zaten sezeryan genelde 38 de oluyor.
Ve evet haftaya bugün inşallah Rabbim gül cemalini göstermeyi nasip eder kizimin çok heyecanliyim tarif edemiyorum duygularimi.
Canim hic hazir degilim cantasi bile hazir degil 36+3 um daha cok erken 38 olsaydi bariesim acili aradi suan onu bekliyorum belki hastaneye gitmemiz gerekicek
Selam kızlar nasılsınız doğuranımız var mı?
Ben hep yatıştaydım ama bebeğimin eşyalarını hazırlamaya çalıştım bir kaç gündür kendimce elimden geldiği kadarıyla annemle beraber hastane çantamızı ve odamızı hazırladık. Kuzenim halı almış bize sağ olsun ev çok küçük diye almayacaktık ama dayanamamış almış :) Kzımın kolonylarını sipariş verdim, lavanta keselerini, çikolatalarını ve kapı süsünü halletmeye çalıştım inşallah ben doğurmadan hepsi gelir :) Dolaplardaki eşyalarını sizinle paylaşmak istedim ve halısını :)
Eki Görüntüle 1059729 Eki Görüntüle 1059731
Iyi yapmissin canim.Herkes tecrubelerini paylastigi icin iyi oluo bende cok sey ogrendim burda.,.Kızlar bu arada burada konuşulmuştu.plasenta yaşlanması su azlığı vs..
dün doktorum bilgi verdi bu konularla ilgili.
bebeğin kendi doğum sürecinin başlanması beklenir ancak 40.ve üzeri haftalarda plasenta yaşlanır,su azalır bebeği taşıyamaz,bebek kaka yapar vs dedi.
en sağlıklısı 38.39 haftalarda kendisinden gelen doğumlardır dedi...
benim de suyum idare edecek kadar olmuş.nst de sancı çıkmadı.
5gün ara ile nst istedi.ve kontrolümüz 5 günden 5 güne olsun dedi..
bu arada burda yazılanlardan okuduğumla ne kadar bilgi sahibi olduğumu öğrendim.
bende öğrendiklerimi paylaşayım istedim.
Canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı güzel haberlerle gel...Kizlar ya sanci giriyor karnima sanci geldikce bebekte kipirdiyor sanki zorluyor karnimi gibi ve kipirdadikca canim yaniyor varmi böyle bir durum yasiyan :18:
Yazarım tabi arkadaşım evmanya diye bir siteden almış, arkasında da ekohalı yazıyor disney felan öyle şeyler yazıyor sağ olsun kuzenim. Üniversitesini ben okuttum o da şimdi işe girdi, almayacağımı duyunca halıyı dayanamamış almış zaten hormon patlaması gibiyim bir de bunu söyleyince bana hüngür hüngür ağladımmaşallah güle güle giyinsin.
hayırlı olsun.halıya bayıldım.nerden almış acaba.
hediye gerçi ama yazarsa çok sevinirim.
Yaaaaa gerçekten mi Allah'ım kolay getirsin inşallah da sağlıkla bebeğini kucağına al, ay çok panik yaptım ben de pazartesi gittim doktora bir de cumartesi görüneceğim ciğer iğnelerini vurdurmamı istedi bakalım bizim prenses ne zaman teşrif edecek doktora kalırsa her an diyor ama ne olur 5 hafta daha beklesin...Kizlarrrrr doktordan geliyorummmm önümüzdeki carsamba doguruyorummmm dua edin bize :18:
canim bana sag sol yat dedi dr ozellikle bi yan solemedi ama zaten bi tarafa yatmak imkansiz uykuda donuorum saga dabir de bir şey daha soracağım. hepiniz sola mı yatıyorsunuz? doktor bana sola yat dedi. sola yatıyorum ama ne zaman uyansam üstüm açık bir şekilde sağa dönmüş oluyorum. sağda karnım çok acıyor ama uykuda engel olamıyorum. bebeğe zararı var mıdır acaba. :26:
canim korse isi super konu acilmis walla arastiralim hepimiz ne zaman kullanmaya baslanmali geceleri cikartcaz mi hastanede o telasla cok daha zor olmaz mi birde tatlim bu tip cok rahatsiz ben tam 3 markanin aldim bole daha once diet yapiodum toplasin die....ucuzuda pahalisida hop yukari kiwrilio yada asagi kiwrilio okadar sinir bozucudu ki anlatamam sonra pacali vve alttan cit citli aldim bir de ufak almayin cok cunku giymek izdirap oluor.....peki hamilelik gibogi tamamen gitsin die kullanilcak bi sekil war mi yoksa herhangi korsede oluo mukızlar doğurduktan sonra korse kullanmayı düşünüyor musunuz???
annem şal sarmış her doğumundan sonra, çok iyi toparlıyor dedi... gerçi ben daha doktoruma da sormadım ne der acaba...fikri olan???
ben hepsi buradadan bambu bi model beğendim, terletmez yazıyo
Eki Görüntüle 1059471
ne beden alsam bilemedim, eskiden olsa kesin small olur derdim ama medium mu olur acaba???
hep yasioruz hayatim dimi ayni sikintilari allah yardimcimiz olsun..Benim de hamileligimin basinda babamin rahatsizligi ortaya cikti. Annemin vaktinin cogu ona gidiyor tabi ki. Bense hem babamin haline, hem onun icin bir sey yapamamama, hem de kendi sanssizligima uzuluyorum. Bebegim tam istedigimiz zamanda planladigimiz gibi geldi her sey de yolunda neyse ki. Ama iste ilk hamileligimde daha fazla ilgi gorebilecekken gorememek, yemekle temizlikle ugrasmanin sinir bozukluklari, annemle gonlumuzce alisverise cikamamak, daha sik yardima gelip esyalarini hevesle yerlestirebilecekken alelacele her seyi halletmeye calismak.. Tam depresif yapiyo bunlar bazen. Aman bi duzgun oturup dusununce babamin ve bebegimin sagligi hepsinden onemli. Ustelik esim de cok buyuk destegim ve biliyorum ki ailem de halime uzuluyor ve ellerinden geleni yapiyorlar. Dun cok mutsuzdum mesela kardesim geldi supriz yapip, lavanta keseleriyle ugrastik beraber, cok iyi geldi ki bugun mutlu uyandim
hatunlarrrr kirada oturuyoruz şimdilik oğluşuma bebek odası almayı düşünmüyorum her an taşınabiliriz ama şu dolap hoşuma gitti alayım mı kullanışlı olur mu bu sanal bir fotoğraf kurulum videoları vardı ama şu anda siteye giriş siyasi sebepten yasak olduğu için bakamıyorum yatak odasının yüksek şifonyerini de bebişe hazırlayacağım odaya bırakıcamEki Görüntüle 1059711 Eki Görüntüle 1059712
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?